Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol canım senin bugün 5 g 5k son günün ve yumurta gününmü allah yardımcın olsun canım kaç kg verdin tartıldınmı? zor be canım gurbet ellerde olmak dimi

evet canim bugun benim yumurta gunum ve ben hic kilo verememis gibiyim nedenini bilmiyorum ama cook kizginim coooook bu kilolara ya verecem ya verecem baska yolu yok . reglden saniyorum hic gitmemis bu gidisle psikolokluk olacam sist kizlar tanidiginiz iyi bir psikolog varmi ad adres alayim ben

günaydin kizceler.bende minnos gibi geldim ve gidiyorum

misafirim gelicek.temizlik,pasta börek derken cooooook isim var.anca misafirler kalktiktan sonra size kavusabilecegim.
byyyyyyyyy anacim byyyyyyyyyy:79:

kızlar şimdi spor bildirecekmiyiz neve bildirmeyecekmiyiz geçmişe çok fzl bakamıyorum spor yarışı varmı yokmu ?

spor yarışı olsun olmasın ben iki akşamdan beri süper yürüyüş yapıyorum bu hızla diyet yapmadan bu kilolarımı veririm ben

var canim var spor yarisi ama bu hafta degil de cumadan sonra basliyoruz nevcigime bildirecegiz tabi canim ya bizim icin zahmet edip listeyi tutacak ayricada tebrik ederim bu guzel baslangicin icin insallah cabuk verirsin kilolarini

öyle bır gecer zamankıyı cok merak edıyorum ama kalkıp banyo yapmam lazım kı yarına saclarımı duzlestırıcem suslenıp puslenıcemm ama bıtmedıı su dızı ya
evet ya cok guzel bir dizi su cemileye gicik olsamda cok seviyom o diziyi . manyak kari ya o kadar sey oldu hala alisine toz kondurmuyor karolin olsa aliyi surum surum surundururdu
gec oldu ama sayimlari yapayim dedim.

azeri......6
cemre....5
ceyce....9
doga....10
frangi....8
ganfed...28......
julia.....6
kirmizi...16
meyve...15
minaver..0....
minnos...17
nev......7
saferan....3

heyt be gene kupa bende ben buyuk ben baska buyuk yok kendime gaz vereyim bari

var canim var spor yarisi ama bu hafta degil de cumadan sonra basliyoruz nevcigime bildirecegiz tabi canim ya bizim icin zahmet edip listeyi tutacak ayricada tebrik ederim bu guzel baslangicin icin insallah cabuk verirsin kilolarini

iyi ozaman canımben boşuna bildirmeyeyim neve bu akşam 1saat 25 dk yürüdüm 25 dk yavaş yürüyüştü ama iyi geldi yaaa. inş.canım yaa veririm bu kiloları zorlanmadan sporla

iyi ozaman canımben boşuna bildirmeyeyim neve bu akşam 1saat 25 dk yürüdüm 25 dk yavaş yürüyüştü ama iyi geldi yaaa. inş.canım yaa veririm bu kiloları zorlanmadan sporla

bırak kız izlesinler bizi yapsınlar dedikodumuzu cuma günü ağızları açık izlemeye devam etsinler
izlesinler izlesinler ama sonra nazar ediyorlar olmaz onca kursun doktuk bosa gitmesin

ceyce çok güzel yürüyüş yapman faydasını görüceksin emin oool....
izlesinler izlesinler ama sonra nazar ediyorlar olmaz onca kursun doktuk bosa gitmesin

boş veeer...onlar bize vızzz gelir..........

7. takıııım.... çok yaşaaaaaaaaaaaaa..............

Spor gibisi yok ya,maşallah Ceyce

Son düzenleme:
Spor gibisi yok ya,maşallah Ceyce

inş. maşallah bana

inş.saferan yaa inş. görürüm faydasını yoksa ayak ağrılarım boşuna olmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…