söyle söyle içimiz erisiiiin...........benım en cok sevdıgım şarkımı bırazcıkk söylıyımdee yıne beynıme ıslesın safişimm
karayag gidiver gidiver gidiverrr :87::87:
55 gelıver gelıver gelıver gelıver:87::87:
geçmiş olsuuun azerriii...hep iyi ol canııım.............ben bugün hic giremedim güzelim yaa.is güc oldu bayaa.yarinda misafirim var.taa aksama gelirim anca.gecmisi okuyordum iki saattir.oku oku bitmedi yaaaa.bu ne.öldüm bittim geberdim
bugün daha iyiyim canim.biraz gelir gibi oldu agri ama neyseki pek durmadi.biraz basimi ovunca gecti sükür
yeni müdüründe iyi olur inş...üzülme frangii...hoşbulduk canım... demin topiğe girdiğimde altta bir tek azerini adı vardı seni görmedim de ondan selam veremedim.. şimdi de geçmişe bakıyorum, birazdan yatarım...
bende de işler yoğundu bugün, gündüz hiç giremedim.. genel müdürümüzün son günüydü, çook mutsuzum.. çok alışmışım onunla çalışmaya..
günaydıııın..................günaydın...................
günaydıııın ganfiiiiiiiş..............:90:gunaydin balli kurabiyelerim.ben geldim ve size kucak dolusu sevgi getirdim
günaydın neeeeevvvvv................:79:Günaydınnnn Doğa'cım.Oğlunla ilgili yazdıklarını okudum.Sen de biliyorsun ki,olmayan herşeyde bir hayır vardır.Ve Hz.Mevlana'nın dediği gibi:Kaybettiğin herşey başka bir surette sana geri döner.Rabbim oğlun için en hayırlısını hazırlıyordur ablacım...
Günaydın canım;hayırlı huzurlu bir gün diliyorummmmm
neeeeeeeeee............:82::82::82::82::82::82::82::82:meyvenull ve dogasize ozel gunaydin bu gelin gelin kimse yokken dedi kodu edelim
nev81 hg balli kurabiyemsana candan bir gunaydin ay aman tu tu tu nazar degmesin cok mutluyum bugun ama sebebi sormayin bende bilmiyom oylesine icimden tasan bir mutluluk var ustumde
hojbulduuuuk...tatlııım....yirim senin o sıcak karşılamanııııı..........saferanim sende hosgeldin canim ay ben bugun milleti kapida vede ayakta karsiliyom yerimde duramiyom nasilsiniz fistiklar
insallah canim adami ise gonderdim hemen apar topar resmen evden kovdumkostura kostura bu mutlulugumu sizinle paylasmaya geldim ay bagira cagira sarki soylemek geliyor icimden oysa bir suru is beni bekliyor kim bana dopping verdi cabuk ciksin ortaya
Sende var bir şeyler;yoksaaaa
Annelerin duası,evlatları üzerinde peygamber duası gibi imiş.Sen Allah'a havale et canım benim,o en güzelini yapar.Ne güzel genç anne,ergen oğullar.Öyle severim ki annelerle oğulların o yaşlarını.Maşallahöyle nevciim kısmetten ötesi olmaz cumartesi sbs var kazanıcakya askeriyeyi hiç çalışmaya gerek duymadı neyse onu abimin okulu paklar oraya gönderirim büyük ihtimal hemde eli üstünde olur dün odasından çıkmadı napıyorsun hiiiç diyor üzülme dayının yanına gidersin dedim hee memedde var diyor onun oğlu oda gelin tembeller gelin ben size gösteririm diyorkendi istedi bizim aklımızda yokdu gitmiş kendi başvurmuş falan neyse 2 saat sonra unuttu zaten
hadi edelim hiç sevmem amaaaaa
Maşallah canlarım size yasöyle söyle içimiz erisiiiin...........
geçmiş olsuuun azerriii...hep iyi ol canııım.............yeni müdüründe iyi olur inş...üzülme frangii...
günaydıııın..................
günaydıııın ganfiiiiiiiş..............:90: günaydın neeeeevvvvv................:79:
neeeeeeeeee............:82::82::82::82::82::82::82::82:dinlemedeyiiiim.....tamaaaammmmmmmmm.............siz rahat rahat dedikodunuzu yapııın....
hojbulduuuuk...tatlııım....yirim senin o sıcak karşılamanııııı..........
kiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm................biz seni hiiiç görmediiiik........en iyi eşin biliiiirrrrrrr....
öyle canım naapalım kendi çok istiyordu kısmet artık büyük oğlanda seneye sınava girecek öss-öys falan of stres bitmiyoramin cancagazim amin insallah herseyin hayirlisi olur
evet dogacim bende nevin dediklerine katiliyorum insalllah oglun icin daha hayirli bi sey cikar olmayan her iste bir hayir vardir
Sende var bir şeyler;yoksaaaaBenim de için kıpır kıpır oldu Ganfedddd
Annelerin duası,evlatları üzerinde peygamber duası gibi imiş.Sen Allah'a havale et canım benim,o en güzelini yapar.Ne güzel genç anne,ergen oğullar.Öyle severim ki annelerle oğulların o yaşlarını.Maşallah
inşallah hepinizede verir rabbim evlat sevgibi bambaşka
Sende var bir şeyler;yoksaaaaBenim de için kıpır kıpır oldu Ganfedddd
Annelerin duası,evlatları üzerinde peygamber duası gibi imiş.Sen Allah'a havale et canım benim,o en güzelini yapar.Ne güzel genç anne,ergen oğullar.Öyle severim ki annelerle oğulların o yaşlarını.Maşallah
ganfed google 4444 yazarsan çıkar özel atamıyorum 10 dk dolmadı
gunaydın kızlarrr mınnosunuz geldı vee gıdıyorr bırazcık ıs yapsın sabahtan berı vırus temızlıyorum pılgısayarda cunkumm
afiyet olsun gulum bende severim karpuzu ama bizim burda hala guzel karouz cikmadi aldigin zamanda ot ve saman gibi tadiyor oyle oluncada inek gibi hissediyom kendimigünaydın kızlar offf resmen ayaklarım et kesniğii oldu yaa iki akşam dan beri fzl abartmışım yürüyüşü
bugün yedikerimi yazayım
sabah 3 dilim karpuz, kiraz çilek yedim
yarım saat sonra muz yedim
şimdide 1 dilim ekmek 4 tane zeytin yedim. meyve mevsimi gelince benim için hiçbişeye gerek yok.
nev81 hg balli kurabiyemsana candan bir gunaydin ay aman tu tu tu nazar degmesin cok mutluyum bugun ama sebebi sormayin bende bilmiyom oylesine icimden tasan bir mutluluk var ustumde
afiyet olsun gulum bende severim karpuzu ama bizim burda hala guzel karouz cikmadi aldigin zamanda ot ve saman gibi tadiyor oyle oluncada inek gibi hissediyom kendimi
bende yazayim yediklerimi sabah iki haslanmis yumurta bir bardak su
gunaydın kızlarrr mınnosunuz geldı vee gıdıyorr bırazcık ıs yapsın sabahtan berı vırus temızlıyorum pılgısayarda cunkumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?