EfserımBizim buralarda eskiden kadınlar erkekli yada yabancı küçük çocuklu bir ortam olursa kimse anlamasın diye bu gibi bir şifremeleme yapmıslar bende bu takıma gelmeden önce sadece biz biliriz bunu zannederdim önceleri işi çözmeye çalışırken bu bizim hala demiştimmesala benim görümcem kızım küçüktü anlamasın diye bu kızın halası geldimi diye sordu kızımda yanımdasın ya dedi
Plank evet onu yaptim biraz ama surekli olmadi.baslayayim tekrarplank tavsiye ederim.
netten araştırabilirsin.
bende sezaryenliyim. bi ara epey yaptım plank. karın kaslarını hedeflemiyor gibi görünebilir ama acayp agrıyordu kaslarım.
hatta birazdazorluyor. çok uzun tutmamalı 20 sn lik 3 x3 set yeterli günlük olarak.
Amin inşallahDegisimiz harika tebriklerrrrr
Darisi bana ve takimima insallah))
Nur topu gibi bir halanız var artıkEfserım
Aybası
Regl
Perıyot
Muayyen gün
Kırmızılar
Dıye bılıyodumda buda +1 oldu
Bu arada sayemde herkeste ogrendı halanızı
Benım kosu bandının adı haydar dı
Haydar ismıne gıcıgım da
Neyse haydara gudıyom bınıyom dedıkce komsularidi
Aksam yapcam bendeCanlar ben bir gider ... bakalım ne palan yapacağız ?
Tabiii önce eşimi uyandırayımona kahvaltı bize öğle yemeği ... sonrasına bakalım ...
gelmezsem bir yerlere çıktık demektir ... Akşam görüşürüz
Cız cozdan uzak hafta sonları temenni ederimmmm ....
Spor yarışını da unutmayınnnnnnnnnnnn ...listeyi bu gece tam teşekkül toparlayacağım .
Sarayca sabah yapmadım kuzum ama kaçarı yok , o 35 dk bugün yapılacak ...sözüm söz
Benım Türk televızyonum yok60kiloyum @berilcee
Bi tane Turk filmi var "halam geldi" diye.
Kizlari regl olur olmaz babasi yasindaki insanlarla evlendiriyorlar.
Orda kizlar arasinda geciyor halam geldi ifadesi...
Izlemenizi tavsiye ederim.Cok acikli bi film
Ben sana yazmaya geldımayyy alıntılara geçmeden yazmam lazım , çok güldüm ya ... ilahiberilceee
Halan neden metabolizmanı etkiliyor demişsin yabende burada öğrendim ... regl der dururdum da , hala daha bi uydu .
Kızlaaaarrr hepinizi tebrik ederim 1. olmuşsunuz
Bu aradaAusencia kaptanim sen nettin öyle maşallah sübhanallah
Yeni h3defi görüncetam olarak böyle oldum. Yanlış mı takip ettim acaba enişte beyefendi 57 bile istemiyordu.. (listeden çıkarma yollari ) azmin ve kararlılığın örnek olsun özellikle bana canım... Sevgiler
Tunaydin
Buraya yazayim da unutmayayim
Göğüs 90
Bel 76
Gobek en kalin yeri 91
Basen 92
Bacak 54
Kg 58.2 kiyafetle
Bu gun jillian 6s 6w basliycam
Birazdan gezmeye gidecegiz gece ugrarim
Ausencia kaptanicem sende yazar misin
Ausencia ben birisine bir yakinlik hissediyorsam onunla bag kuruyorsam bosuna degildir demistim dimi
Aşık atışması yaptigin sarkiyi gorunce istemsiz sesli guldum tip tip baktilar bana :)) eski ozlemcilerdenim severimde sarkiyi.
20 senedir diynememis olmanda ilginc
Ausencia kaptanicem
Az once tardildim 73.9olmusum.
Tarti bozukmu diye esim tartildi esim ayni ciktie
Ausencia tebrıkler başarı hıkayenı okudumda
Bu kıloda bu kıloyu vermen büyük başarı
Bas donmesı halsızlık yasadınmı
Bır de sabah ıctıgın karışım ne ıcın
Ayrıca tez zamanda ıstedıgın olur ınsallah
5 çocuklu tecrubelı bır teyzede ben olurum
Sevgılerle
Mısafirim uzak yollandan geliyor eski evde kalmak istiyor zaten bizimde oraya taşınma vakti geldi gećiyor hatta orası burdan hareketli gecer bakalım bana spor olacak mı tartımıda yanıma aldım
Misafirlikte sıfır kacamak 12 kiraz olayı kapattıkakşam menüsü belli de geç yenecek o canımı sıkıyor
bu halam bütün metabolizmamı değiştiriyor yaa
ne güzel bugün çarşıda işim de vardı dışarı çıkacaktım. ama sabah öyle fena kalktım ki gezmeye çıkamadım. ne güzel yürüyüş yapacaktım. dökülüyorum resmenvücut ayarlarım şaştı valla. şimdi de 1 kupa limonlu civanperçemi çayı içtim. leslie yapayım diyorum ama halim yok. neyse
Haydi bakalım vira vira bir de menü konduralım buraya tam olsun.
kalkınca.
1 bardak nescafe
1 lokma ekmek
kahvaltı . 1 haşlanmış yumurta 3 kayısı, kahve
ara : 3 kayısı
ögle : 1 haşlanmış yumurta, 2 bardak tavuk suyu, 1 dilim etimek
akşam : yarım etimek, bir büyük kase salata.
ayrıca yatmadan 1 kase yoğurt, 3 kayısı daha yiyeceğim.
su : 2,5 lt
spor : 60 dk kondisyon bisikleti.
Menüm ve ben geldik
Şişlik var diye biraz erken yedim bugün. Hatta bu hafta deneme amaçlı mümkün olduğunca erken saatlerde kapatmaya çalışacağım yeme işini. Bakalım ne fark edecek.
Sabah
Peynirli omlet (2 yumurta)
Tulum peynir
Biraz roka
Biraz yeşil biber
Yarım bardak çay
Ara
Pul biberli ve sumaklı yoğurt
Ara
1 limon (Ah benim limon düşkünlüğüm)
Akşam
1 tabak börülce salatası
1 bardak çay
Su 2.1 litre
Börülce salatası ve erken yemek yarına bir voltran etkisi yapacak mı bakalımben bi de yeşilçay içeyim üstüne.
Aksam yapcam bende
Simdilik soylemesi ayip 1 saat 25 dakikalik sporum var dahada yürüyüş yaparim
Amin inşallah
Ben baktım kıteşekkürler canım ... yok yok doğru hatırlıyorsunönce 57 diyordu , en son peki 55 in altına inmek yok dedi ...
Dün kafamdaki planları anlatınca ... serbestsin dedi
Canım şöyle bir baktım ... tek sorunlu yer bel göbek
ben 3 gün falan oldu burada yazmıştım , aynı ölçüleri yazayım .. bir daha ölçmedim .
Göğüs 90
Bel 69
Basen 89
Göbek (tam deliğin üzerinden) 78
Göbek deliğin iki parmak altı83
Üst kol 27
Bacak ölçmedim ama en son üst bacak 48 di sanırım .
heee yaaa o yıllar özlemciydik şebnemciydik ... ben uzun zamandır rock tan rap e evrildim de ondan dinlemiyorumdur .
tabii bi cem karaca, erkin koray her daim
canım senin cuma bildirimin 73.6 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?
heee bu sevinç dünkü cızlardan sonra kurtarma sevinci mi yoksa
göbek için mekik , plank , pilates videoları ...
5 çocuk süper yaaa .... tembel ben 2 ye ancak karar vermişken ....teşekkürler çok destek için :)
Sabah karışım dediğin suyuma keten tohumu yağı damlatıyorum , keten tohumu bağırsakları çalıştırıyor ... yağ yakma etkisi de var diyorlar , onların yalancıyım
yok hiç halsizlik yaşamadım ... benim menüler telden pc ye aktardığım için kayıtlı oluyor ..istersen bir iki tane kopyalayıyım ... öyle halsiz kalacak azlıkta yemediğimi düşünüyorum .
Hadiiii efseeeer sen bunu da atlatırsınnnnnnnnnnnnnnnn .... sporrrrrrrrrrrr
fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenin enerjini nereden bulacağııızzzzzzzzzzz ? söyle gidip ben alıp geleceğimmmmm
ooooooo şeri bu menü ile erir ben diyeyimmmmmm
sporaAhu060812 etiketleyinnn .... giriyorsun değil mi spor yarışlarına ?
erken kapamak ... erken leptin çalışması demektir ... işe yarar .. menü şahane ... börülceler aşkınaaaa
bu arada gözlük maceralarını okudum , hiç bilgim yok o konuda ama heidi gibi yürüyorum benzetmene yarıldım
ben yaptım kiiiiiiiiiii
Ayy daha grupları toparlamadımmmmm , sen benim takımda mıydın evladımbenim takımdaysen Ahu060812 etiketlemeyi unutmaaaa .... değilsen etiket olmasa da olur
Ben baktım kı
Bana az geldı gıbı
Ben az yeyınce halsız mutsuz oluyorum
Teşekkürler cevap icin
Ben bu ugurda çok harcadımbenim listeler senin için tabii ki de az berilce .. günde 5-6 dlm ekmeğim vardı benim de 90 lı kilolarda .. zamanla azalıyor ..
Sen de ilerde duraksama yaşamamak için , her 10 kiloda bir azalt menünü tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?