Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nana vereceğini vermiş alsın o akadr da bana ne oluyo.. hala şişkoyum hala şişkooo

Nana da şişkooooooooo Annesi bana emanet etti onu ... eti senin kes kes at dedi

senle başedemiyorum kuzum benim , kaybolunca yiyorsun yani .. ne edeceğim sana tıp çaresiz

Ausencia
ablam benim kilomla onun kilosu nasıl bir tutarsın. Benim mide minnacık tı iki lokma fazla yesem saklayacak alan yok ama geniş mide de her yere saklanır
Eskiden her ramazan suzulurdum bu sefer artı oldu, hiçbirşey anlamadım bari doğru düzgün birşeyler yeseydim de öyle şişseydim
Bu arada ilk defa kolestrol 150 yi gördü , şişmek iyi geldi her halde

Tamam canım

ben içecekleri yazsam roman olur, bu nedenle yazmıyorum

Aynen bende çok içerim şuamdafa çay içiyorum
Bu arada süper gidiyorsun canım 55bişey kalmadı maşallah

Baktı olmuyor alternatif arıyor

Hıh kendimde yapabilirim
Cumaya hazırlıyorum kafayı çok çetin bi maç olacak
Yaa gönderdiğin fotoyu telim açmadı bide oğlunun tabletine bakayım
Anneciğine selamlar sağlığı nasıl canım annenin

Kızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......
Duymamis gibi yap abla.
Simdi tepki koysan ayni binadasin.
Daha bi sikintilar olacak.
Araya sogukluk girecek falan.
Meyve veren agaci taslarlarmis sizinki de o hesap.
Bosverin sizi taslasinlar ama siz kendi kalitenizi ortaya koymus olursunuz tepkisiz kalarak.
Bi ara bnm kv dede oyle bisey oldu.
Ben inadina ona cok iyi davrandim sonra utandi, pisman oldu yaptigina

Valla ben çok netim kim olursa olsun anında koyarım tavrimi..
Duydugumu belli ederim.
Ayyy çok kötü bir durum. Sen mi duydun?
duydugumu belli ettim tavrımla ama bire bir sizi duydum demedim onlar anladı hatta şuan korkmuş durumdalar bundan sonra ne yaparım onu bilmiyorun iste

20 senedir ne kayalar düştü kuzum yine ses etmedim ama bi sefer bir gidesim var sanki alıp başımı gidecek gibiyim

Kızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......

Boşver canım takma kafana günahını almışlar
Sakın yeme sorunlar bitiyor ama yediklerimiz yağ olarak kalıyor yiyerek kendini niye cezalandıracaksan ki
Yıllarca stresle baş edemeyimkendini yemeğe veren neticesinde 147 kiloyu gören biri olarak yazıyorum

duydugumu belli ettim tavrımla ama bire bir sizi duydum demedim onlar anladı hatta şuan korkmuş durumdalar bundan sonra ne yaparım onu bilmiyorun iste
Oyy oyy yaa şimdi siz bi binadasiniz ya hani kv hep mi böyle seni ona onu sana mı konuşur.
Yoksa elti miydi konusan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…