Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yapar ahhh kefir ahhh banada yapmisti hemde yaglandiriyor irilestiriyor ...ben 74 kilonun uzerine ciktigimi pek hatirlamazdin kefirden sonra 76lari gordum 20 gunde bide bi kalıcı kilo yapiyor sorma gitsin...

Adaaaaaaaaaaa kasırgaları discoya götüüüür ..... yen şu hayrişi baş edemiyoruz sporu ile
Madem oyle aksam bisiklet sart oldu aksamda bisiklet cevireyim toplu yazarim sporumu )) vazgectik bu hafta buradayiz cumartesi gidecegiz... bu demek oluyor ki cumaya kadar sporrrr devam hayrissss sporda kapisalimmmmm )

Karanfil yağı sürün şakaklara ... beni biraz rahatlatıyor ... bir de karanfil çiğniyorum eş zamanlı
pazar günü göreydin halimi
nane yağı aldım şakaklara enseye, bi yandan kahveler kafamı eşarpla bağladım,ı ıhhhnaptımsa olmadı,cuma gecesi başlayan ağrı pazar akşama doğru pik yaptı 6 da dayanamayıp ilaç aldım yarım saate kendime geldim

bidahakine karanfili de deniyeyim

dün yorgunluktan ve kaç zamandır yeşil çay içmediğimden ödem vs. olmuştur. çok takmıyorum kiloyu çünkü dikkat ettim. bu gün bi detoks çayımı yapayım, yarına gelsin eksiler..

1 saat yürüyüş bandinda yurudum 30 dakikada eliptik yaptim...

1 haftada iyi toparlandi vucudum bacaklarim iyi topladi... daha aksamada yuruyebilirim ))

benim grup arkadaşım, eski mortim hemşom, süpersin sen, akşam yürü sen yürü,

Bisiklette cevireyim bayagi toparlandi vucud kaslarim ağırlaştı farkindayim hec muhim degil duruş guzellesti ))

Madem oyle aksam bisiklet sart oldu aksamda bisiklet cevireyim toplu yazarim sporumu )) vazgectik bu hafta buradayiz cumartesi gidecegiz... bu demek oluyor ki cumaya kadar sporrrr devam hayrissss sporda kapisalimmmmm )

oooooooooooo güzel haber ...

dene kuzum ya .. ben iyi bilirim o ağrıları ...

Selamlar arkadaşlar
Çok değişik bir haftasonu brıaktım arkadamda.. Düğünümüz vardı, kuziş evlendi..Değerli bir büyüğümüz beyin kanaması geçirdi, yoğun bakımda.. babannem geldi bizde, hastabakıcılık oynuyoruz vs. vs.
Bir türlü fırsat bulup gelemedim.
Diyette tüm bu yoğunlukta gümbürtüye gitti
Bugün yine bismillah başlangıç dedim, ama iştahım öyle açıkki, bir lokantaya gidip herşeyi yiyesim var. Neden böyleyim diye anlamaya çalışırken regl 7-8 gün önce geliverdi

Babaanneciğine , yakınınıza şifalar ... kuzene mutluluklar ....

sana da tabii kiii

Açıkcası ben de çözemedim ondan mı acaba dedim açıkcası ben de bilmiyorum. Dünkü menüme hiçbir ekleme yapmadan yattım hatta göbeğim falan düzleşti iyi geldi demek ki içecekler dedim sabah geri şiş uyandım, çok saçma. Çok da moralim bozuldu yine verememe hali mi başladı diye. Tartıya mana bulmayı düşünüyorum bakalım sipariş verdim yeni bir tartı istedim belki de tartının eskime alametleridir ama yine de ben işi sağlama alayım diye bugün tamamen vicdan çorbası sadece yanına ek olarak biraz yoğurt ile gidiyorum. Yoksa suyumu içiyorum, yeşil çayımı kahvemi içiyorum, sporumu yapıyorum. Menüler ilettiğim gibi eksiksiz uyuyorum, bu sabah neden böyle bir fark oldu anlamadım ama yüzümde şişlikler de var. Cumaya kadar bir yolunu bulup atarım diye düşünüyorum açıkcası.

Ayyy kuzumm bencedeee motiveee olmalıyızz hemdee biran önceee baksana azcık diyeti sildimm hemenn artı 2 pufss yaaa
kız iki kilonun benim 5,5 kilom yanında lafı mı olur
Nana nın dediği gibi tombiş oldum ve motivasyonum yerlerde
Tebrik ederim canım

28 nisan da başladım 7 kilo verdim. 79 dum 72 oldum
Maşallah canım iyi vermişsin, tebrik ederim.
baktın mı kiloma
way way wayyy 58 kilo ha, 40BİN kere maşallahjhhhhh
Hayırlısı olsun....
Sana iyi bir diyet arkadaşı olacagımıza inanıyorum...
Benim peşime takılan benimle beraber ucuyor hemşom ortime@_SARAYCA_ sor bir bak
Senden iyi yol arkadaşı olur eminim de beninm pis nefsime söker mi ondan emin değilim Namazlarımda dua ediyorum Rabbim kılaylaştırsın yiine bir düzen oturmama yardım etsin.

Hayırlısı olsun be Gülistan
Mutsuz evli olmaktansa Mutlu bekar ol..en doğru kişiyle evlenirsin inşallah en hayırlı zamanda..aminnn.mübarek cuma ezanlar okunurken amin.
Ay evet ya.. Dün kuzenin düğündeyim iki kuzenimin boşanma haberini aldım... iki güzelim kız ne çektiler ya.. Aldatma, yokluk, sorumsuzluk.. Düşündükçe sinirinden çatlıyası geliyor insanın.

Betulina kız tontiş mi oldun sen
evetttt, çok şiştim çokkk

Geldim geldim de mesajında baktım demin Betulina mın, 74 olsam yeter demiş, hiç demiyor ki 60 lara ineyim
ben bi 74 yine göreyim de 60 ların hayalini anca o zaamn kurabilirim
Şimdi @Lunya nın kilosunu girerken bi de ne göreyimmmmm ...

mezuniyetten sonra 6.6 kilo almış

herkes fatma sanar ama asıl gizli ezeli rakibi Betulina ise mezuniyetten sonra 4.3
Yakalandımmmmm, aaaaağlamak istiyprummmmmmmm

sıvı alımının su+detoks suları+bitkisel çaylar vücudun ihtiyacından fazla olması durumu da ödem yapar ..bunu hep söylerim.
damacana damacana değil , ihtiyacımız kadar 2.5 lt yi geçmesin sıvı alımın canım

nana senden çok almış n'haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…