Ya aslında diyetten değilde işte herkeste olan bu veremeyince demorilize işte kaç gündür canım sıkkın regl bi olsaydım sanki oldu olacak gibi şişim sabah tartılacam bakalım durumlar ne.gerçekten kopunca zaten gelme sıklığı azalıyo ayyyy neyse toparlarız artık herkese veremiyom demeye başladım nazar değsin onadaYok farketmez benim için , ben sen dönmezsen geçmişe diye baktım ..sen nasıl ayarlıyorsan öyle devam et .
ödem atıcı çay.
bol su.
az ye.
ucundan yeme onun bunun .
yap işte bir şeyler ahu .. koptun bak ..hissediyorum
Olur canım etiket yaparımNeyse ki güzel bir haber ...
Canım senin menüler sıkı , doyurucu sağlıklı ve düzenli iken de çok güzel kilo veriyordun ... o yüzden ablan yemezzzzzzzeni konu yemişsin ki kilo almışsın
önce bunu göstereyim ... arada kaynamasın .
Sonra yorum yapayım .
Ben yaşadım bunu , yan yana odalardaydık ... Yan odada elti , 2 görümce ve kv ... bayramdı doğumuma günler var ... bıdı bıdı çekiştirme bi haller bunlarda eni konu ...
O vakit rahmetli dede yaşıyor , kv de kalıyor ..kulakları da ağır işittiği için kv tayfası adamın yamacında hakkında konuşmaya alışmış.
İçeri girdim , görümcemden bekar olana o vakit ;
..... cım siz dede ile yaşarken , bu şekilde konuşmaya alışmışsınız ama herkesin kulakları dedem kadar ağır işitmiyor ..biraz daha yavaş konuşundedim ve çıktım ... O kadar ... ne onlar ayyy yenge bilmem ne diye arkamdan geldi ... ne ben konuyu bir daha açtım ... Tabii 8 seneyi aştı bu olay olalı..şimdi alıştılar tarzıma ..eminim 100 mt yakınımda dahi konuşmazlar
demem o ki ; söylerim ama uzatıp tartışmam .
sana da bir
tamam çıkarayım seni de , yine de yaparsan yarış dışı olur ahuyu etiketlersin .
ayy beni yazdıklarımdan çıkaracak olan çoktan çıkarmıştır bence
Akşam olmamış .
Tartı artı iken hiç olmamış .
Önümüzdeki 3 güne detoks aramak zorunda kalmadan bunları kısmak gerek işte .
Bu akşam spor bildirimini bekliyorum mutlaka ..senin veNare83 un
O kadarkabak rendele , salatalık rendele , dere otu doğra ... yoğurtla karıştır .. stersen biraz ceviz dövebilirsin ... biraz nane üzerine .
2 kaşık pirinç pilavını hiç sevmedim .
Akşam telafisi açlıkla olmaz .
Tam aksine iki öğünde de dolu dolu sebze, salata , yoğurt olsaydı o şişlik olmazdı .
Ödem atıcı çaylar iç ... kiraz sapı varsa kaynat iç .maydanoz suyu iç .hepsini değil tabii birini seç.
aynı ben
Ay yeni gördüm ablam yatamam canım sorun değil ... kilonu yarın bildir ama mutlaka ...
Cumadan yana sporun varsa onu da yaz güzelim şimdi , bundan sonrakileri de
Ama ben şimdi gördümmHuuuuuu uyuyanlar ... ayılamayanlar ... getirmeyin beni tek tek evlerinize
Banuda leslie yapacaktı sabah ... düğünden jillian kıvamında döndü bence
Hadi ben kaçtım ...
koza16 @kelebekolacam Bugün yazmadığınız kilolar bildirilecek değil miiii ?
Ben etiketleyip kefir sormustum ama araya kaynadi sanirim
Tesekkur ederim canim seninde 99 a az kaldi. Belki beraber kutlarizAynen bende çok içerim şuamdafa çay içiyorum
Bu arada süper gidiyorsun canım 55bişey kalmadı maşallah
Hıh kendimde yapabilirim
Cumaya hazırlıyorum kafayı çok çetin bi maç olacak
Yaa gönderdiğin fotoyu telim açmadı bide oğlunun tabletine bakayım
Anneciğine selamlar sağlığı nasıl canım annenin
Sözleşmiş gibi aynı gün makarna yemişiz
ama senin ki akşam olmuş , sevemedim o yüzden :)
Al ama küçük al ... öyle baaak asıp elbiseye .... seni giyeceğimmmmmmmmmm de
Ayy canim motoru yanmis olsbilir benimde oyle oldu eski yuruyus bandim .. tamir icin 500 tl istedilet cunku garanti suresi bitmisti... bizde eskiciye verdik 20 tl ye aldiya kızlar koşu bandına çıktım
yorgundum olsam koşayım diye
çok yüksek ses geliyor birde yanık kokusu gibi bir koku ne bu şimdi
çok cnm sıkıldı
Bugünki menümü de yazıp az dinleneyimmmm.
afiyet olsun canım. güzel menü. ton balıklı omleti ben de duymuştum ama açıkçası hiç denemedim. nasıldır tadı bilememKahvaltı(06:00)
patatesli omlet accık
1 kk peynir
5 zeytin
3 çeri
Ara(8:30)
4 badem
1 ceviz
Öğlen(12:00)
ızgara tavuk
ayran
Ara(15:30) tam şu an evet
1 bardak süt
6 kiraz
3 erik
Akşama da kabağı haşlayıp yoğurtla yiyecem. Yemeğim hazır.
Su: 2 lt geçti
Sporu yazdım az önce. Ne kaldıııı.
Bugün kendimi değişik yemek tarifleri düşünürken buldum. Ve ton balıklı omlet nası olur dedimEvet yüzerken ton balıklı omlet canlandı gözümde Bi deneyeceğim. Netten baktım varmış gerçekten böyle bişey. Eğer beğenirsem süper proteinli bi seçeneğim olacak
Bişey daha vardı diyeceğimmmm. Hıh hatırladım kaptancım iki gözümün çiçeği geçen gün burada bitter çikolatanın cıss olmadığını söyledin sanki. Onun ölçüsü nedir. Ne kadara kadar iznimiz var bi de hele bişey deneyecemAusencia
sıkıntılı bir durumKızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......
Ooooffff sıyırdım düzenleyemedim7.Takım Spor Yarışı Grupları
AHU'NUN FIRTINALARI
1.(TAKIM KAPTANI)Ahu060812 [/USER] 150/0/0/
2.@igdedali 300/200/120/80
3.@Nefs 300/90/220
4.@60kiloyum 40/./.
5.@Antepia27
6.@Bonus 130/60
7.@koza16 240/100
8.@ecemavi././160
9.@eflalim
10.@irmae 150/180
AUS UN KASIRGALARI
1.(TAKIM KAPTANI)Ausencia 100/170/120/300
2.@suspushanimcim 170/./211
3.@_SARAYCA_120/190/180
4.@ada81 240/200/180
5.@Efser
6.@ErSeSi
7.@masumm
8.@Sherrysherrylady 120/180
1 kase yoğurt
1 k.k peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 köz biber Çay
Öğlen patlıcan salatası 1 kaşıkta melemen yarım adana
1 avuç aycekirdegi
1 soda 1 kiraz
Akşam
1 kaşık sadece dolma
Bugün size yazmasaydım buzdolabına sarmıştım iyikide siz vardınız insan küçük bir cümleyle kendini hemen toplayabiliyor bu arda misafirim yarın gidiyor bende eve kendi hücreme geri döndüm şuan kimseyi görmek konuşmak istemiyorum o niyetteyim hoş kimsede gelip bir açıklama niyetine girmez sadece yanlız kalıp kendimi dinlemek istiyorum galiba şu ayarlanmayan tatili devreye soksamı yada eşimin bir iş seyahatinine gidecek peşinemi takılsam gibi fikirler uçuşuyor....
Amannn hemsom ne takiyorsun bizim memleketi bilmiyormusun kv gelinleri hep birilerine anlatirlar.. eltine bugun seni anlatan yarinda eltini baskasina anlatir bosver keyfini bozma tatiline cik gez dolas umursamaSabah
1 kase yoğurt
1 k.k peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 köz biber Çay
Öğlen patlıcan salatası 1 kaşıkta melemen yarım adana
1 avuç aycekirdegi
1 soda 1 kiraz
Akşam
1 kaşık sadece dolma
Bugün size yazmasaydım buzdolabına sarmıştım iyikide siz vardınız insan küçük bir cümleyle kendini hemen toplayabiliyor bu arda misafirim yarın gidiyor bende eve kendi hücreme geri döndüm şuan kimseyi görmek konuşmak istemiyorum o niyetteyim hoş kimsede gelip bir açıklama niyetine girmez sadece yanlız kalıp kendimi dinlemek istiyorum galiba şu ayarlanmayan tatili devreye soksamı yada eşimin bir iş seyahatinine gidecek peşinemi takılsam gibi fikirler uçuşuyor....
Acıtan onun konusması degil benim iyi niyetimin kurbanı olmam ........Amannn hemsom ne takiyorsun bizim memleketi bilmiyormusun kv gelinleri hep birilerine anlatirlar.. eltine bugun seni anlatan yarinda eltini baskasina anlatir bosver keyfini bozma tatiline cik gez dolas umursama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?