Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya aslında diyetten değilde işte herkeste olan bu veremeyince demorilize işte kaç gündür canım sıkkın regl bi olsaydım sanki oldu olacak gibi şişim sabah tartılacam bakalım durumlar ne.gerçekten kopunca zaten gelme sıklığı azalıyo ayyyy neyse toparlarız artık herkese veremiyom demeye başladım nazar değsin onada

Menüm
Sabah tavada yumurta
Domates salatalık
Peynir
Zeytin
Bi lokma ekmek
Ara
10 tane falan dalından ekşi erik
Akşam
Bamya
Yoğurt
2 kaşık patates ezme çok az yağlı
Su 2 olur
Spor henüz yok yine dışarlardaydım
Yeni tavuk gurk oldu bu sene 3.oldu ona komşudan cins yumurta falan araştırdım çiftlik kurcam anacım yakında nereye koyacam okadar tavuğu adama diyecem bu kümese kat çık diye

Olur canım etiket yaparım

tamam canım sorun değil ... kilonu yarın bildir ama mutlaka ...

Cumadan yana sporun varsa onu da yaz güzelim şimdi , bundan sonrakileri de
Ay yeni gördüm ablam ya Artık cuma tartılsam mesela daha akşam yemeği yiyemedik yarın tartılırsam kesin fazla çıkarım

Ama ben şimdi gördümm

7.Takım Spor Yarışı Grupları

AHU'NUN FIRTINALARI
1.(TAKIM KAPTANI) Ahu060812 [/USER] 150/0/0/
2.@igdedali 300/200/120/80
3.@Nefs 300/90/220
4.@60kiloyum 40/./.
5.@Antepia27
6.@Bonus 130/60
7.@koza16 240/100
8.
@ecemavi././160
9.@eflalim
10.@irmae 150/180

AUS UN KASIRGALARI

1.(TAKIM KAPTANI) Ausencia 100/170/120/300
2.@suspushanimcim 170/./211
3.@_SARAYCA_120/190/180
4.@ada81 240/200/180
5.@Efser
6.@ErSeSi
7.@masumm

8.
@Sherrysherrylady 120/180

Son düzenleme:
ya kızlar koşu bandına çıktım
yorgundum olsam koşayım diye
çok yüksek ses geliyor birde yanık kokusu gibi bir koku ne bu şimdi

çok cnm sıkıldı

Merhaba bugün menü

Kahvalti 09.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Yesillik
1 dilim beyaz peynir
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
1 bardak ayran
10 findik ve 1 hurma

Aksam
Menemen
1 kase yogurt
Bol salata
2 adet kizarmis form ekmek

3 lt su içildi. Ausencia ve Ahu060812 1 saat yürüyüş bantta yurudum. 30 dakika eliptik yapildi... 30 dakikada disarda ailece yürüyüş yapildi ... ))

Tesekkur ederim canim seninde 99 a az kaldi. Belki beraber kutlariz
Sözleşmiş gibi aynı gün makarna yemişiz

ama senin ki akşam olmuş , sevemedim o yüzden :)

Al ama küçük al ... öyle baaak asıp elbiseye .... seni giyeceğimmmmmmmmmm de

Oglumdan kalan makarnayi yedim hic canim istemedigi halde. Bu gun meyve cok tukettim yarin ki kilomu cok merak ediyorum.

ya kızlar koşu bandına çıktım
yorgundum olsam koşayım diye
çok yüksek ses geliyor birde yanık kokusu gibi bir koku ne bu şimdi

çok cnm sıkıldı
Ayy canim motoru yanmis olsbilir benimde oyle oldu eski yuruyus bandim .. tamir icin 500 tl istedilet cunku garanti suresi bitmisti... bizde eskiciye verdik 20 tl ye aldi )) yenisini almistim bununda eli kulaginda bozulacak gibi...

Bugünki menümü de yazıp az dinleneyimmmm.
afiyet olsun canım. güzel menü. ton balıklı omleti ben de duymuştum ama açıkçası hiç denemedim. nasıldır tadı bilemem ama diğer yandan balıkla yumurta ve yeşillik sebze karıştırıp köfte yapıyorum o zaman denenebilir yani

Kızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......
sıkıntılı bir durum söylesen tavır koysan bir de aynı apartman içindesin tatsızlık olur. konuşmasan o da dert. insan içine sindiremez ama ben olsam azcık tavır koyardım sanki

Ooooffff sıyırdım düzenleyemedim

Sabah
1 kase yoğurt
1 k.k peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 köz biber Çay
Öğlen patlıcan salatası 1 kaşıkta melemen yarım adana
1 avuç aycekirdegi
1 soda 1 kiraz
Akşam
1 kaşık sadece dolma
Bugün size yazmasaydım buzdolabına sarmıştım iyikide siz vardınız insan küçük bir cümleyle kendini hemen toplayabiliyor bu arda misafirim yarın gidiyor bende eve kendi hücreme geri döndüm şuan kimseyi görmek konuşmak istemiyorum o niyetteyim hoş kimsede gelip bir açıklama niyetine girmez sadece yanlız kalıp kendimi dinlemek istiyorum galiba şu ayarlanmayan tatili devreye soksamı yada eşimin bir iş seyahatinine gidecek peşinemi takılsam gibi fikirler uçuşuyor....

sen üzme kendini. madem anladılar duyduğunu onlar üzülsün.

Amannn hemsom ne takiyorsun bizim memleketi bilmiyormusun kv gelinleri hep birilerine anlatirlar.. eltine bugun seni anlatan yarinda eltini baskasina anlatir bosver keyfini bozma tatiline cik gez dolas umursama

Ausencia canım menüm biraz bugün benim gibi dagınık
Yorumunu okudum hiç mecalim yok inan laf söylesemde onu anlayacak insan degiller kendi kendilerine eğlenmek için vakkit gecirmek bu gibi basit şeyler mutlu olan insancıklar işte
Rabbim bir hal caresine bakar benim bu melenkoli halim bir iki güne gecer buralarda olmazsam diye yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…