- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 348
hayrişşşşşşşşş tanıyorum tabiiiiii nasıl bildim amaDeğişti tatlım. Psikohayris ti. Değiştirdim. Menüme yorumun için de teşekkürler
Neyse ki güzel bir haber ...
Canım senin menüler sıkı , doyurucu sağlıklı ve düzenli iken de çok güzel kilo veriyordun ... o yüzden ablan yemezzzzzzzeni konu yemişsin ki kilo almışsın
önce bunu göstereyim ... arada kaynamasın .
Sonra yorum yapayım .
Ben yaşadım bunu , yan yana odalardaydık ... Yan odada elti , 2 görümce ve kv ... bayramdı doğumuma günler var ... bıdı bıdı çekiştirme bi haller bunlarda eni konu ...
O vakit rahmetli dede yaşıyor , kv de kalıyor ..kulakları da ağır işittiği için kv tayfası adamın yamacında hakkında konuşmaya alışmış.
İçeri girdim , görümcemden bekar olana o vakit ;
..... cım siz dede ile yaşarken , bu şekilde konuşmaya alışmışsınız ama herkesin kulakları dedem kadar ağır işitmiyor ..biraz daha yavaş konuşundedim ve çıktım ... O kadar ... ne onlar ayyy yenge bilmem ne diye arkamdan geldi ... ne ben konuyu bir daha açtım ... Tabii 8 seneyi aştı bu olay olalı..şimdi alıştılar tarzıma ..eminim 100 mt yakınımda dahi konuşmazlar
demem o ki ; söylerim ama uzatıp tartışmam .
sana da bir
tamam çıkarayım seni de , yine de yaparsan yarış dışı olur ahuyu etiketlersin .
ayy beni yazdıklarımdan çıkaracak olan çoktan çıkarmıştır bence
Akşam olmamış .
Tartı artı iken hiç olmamış .
Önümüzdeki 3 güne detoks aramak zorunda kalmadan bunları kısmak gerek işte .
Bu akşam spor bildirimini bekliyorum mutlaka ..senin veNare83 un
O kadarkabak rendele , salatalık rendele , dere otu doğra ... yoğurtla karıştır .. stersen biraz ceviz dövebilirsin ... biraz nane üzerine .
2 kaşık pirinç pilavını hiç sevmedim .
Akşam telafisi açlıkla olmaz .
Tam aksine iki öğünde de dolu dolu sebze, salata , yoğurt olsaydı o şişlik olmazdı .
Ödem atıcı çaylar iç ... kiraz sapı varsa kaynat iç .maydanoz suyu iç .hepsini değil tabii birini seç.
aynı ben
Günaydın kızlar,
bugün evden çalışmamın karşılığı olan ilk mayışımı aldım, mutluyum gururluyum.
ofise pazartesi geçiyorum, haydi hayırlısı bakalım. odam masam hazırmış.
Nare83 ne kadar güzel olmuşsun kız ayy ben senin gibi incelsem bana yeterdi aslında. ama 1 beş kilo versen manken olacaksın valla manken.
çok güzelsin bacımm çokk !
@Ausencia dün bir de eşimin pastadan da yedim, düne göre çok güzel eksilerim var, ama tabi bu ovulasyon şişliğinin inmesidir diyorum, şımarmak yok, yürüyüş çok işe yarayacak gibi, umutlandım. akşam hatta kaslarım agrıyor 1 gün ara versem de kasları dinlendirsem mi dedim. eşim dinlen tabi dedi oda lazım. sonra dedim ki ayy ya ben şimdi o pastayı nasıl yakacam ay yürüsem ne iyiydi filan derken eşim dedi ki belli oldu sen rahat edemicen hadi git ben eceye bakarım .. gittim yürüdüm iyi geldi.. sonrasındaki yorgunluk çok güzel geliyor. ama kendime bi ayakkabı alacağım yürüyüş için güzelinden. ya da tabanlıkta oalbilir.
@aeben cim aslında ovulasyonun türkçesi yumurtlama ama ben bu kelimeyi kullanınca tavuk gibi hissediyorum kendimi
bir tavuk gibi yumurtladığını bilmek çok tuhaf oluyor
neyse, ben reglde de şişerim ama ovulasyonda daha çok. herkes foss diye iner ya reglden sonra ben de senin gibi şişerim.
reglin 6. günü gibi en hafif zamanlarımdan biridir. sonrası malum.
belli ki sende ovulasyonda şişenlerdensin. karnım bile şişiyor benim, malum bagırsak sıkıntıları ve wc sorunu da oluyor.
cinsim demiştim dimi
Bende öyleydim şu an moralim çok bozuk neden olduğunu anlamadığım şekilde kilo aldım ayran aşı deneyim dedim iki gün o da olmadı akşama beceremedim zaten üstüne bir de kilo aldım çok sinirlerim bozuldu
İnşallah öyle olur şimdi spora başlayacağım
bozma sinirini bir kaç gün protein takıl 3 lt su , 1 lt yeşilçalı filan i detoks suyu iç gider cnm
Canım moralimi bozma biraz ödem attıracak şeylere yoğunlaş, sanırım sıaklar falan da etkiliyor ben de acayip şiştim, şimdi kaptan hücceten kalpten gitmesin diye yazamıyorum kaç kilo artıyı gördüğümü de :), onu bile çok güzel bir biçimde indirdi detoks. Ben vicdan çorbası ile dukan içeceği yapmıştım, ikinci günde miss gibi etkiledi, sen de canını sıkma biraz detoksla toparlarsın. :)Bende öyleydim şu an moralim çok bozuk neden olduğunu anlamadığım şekilde kilo aldım ayran aşı deneyim dedim iki gün o da olmadı akşama beceremedim zaten üstüne bir de kilo aldım çok sinirlerim bozuldu
Canım Yeşil çay bu konuda çok iyidir ben akşam yemeklerinden sonra biberiye çayını da demleyip içerdim sindirime çok iyi geliyorİnşallah öyle olur şimdi spora başlayacağım
verirler kuzum,ben bayramdan sonra başladım yineDemir ilacı hakkında bilgisi olan var mı eczaneye direk demir ilacı istiyorum desem verirler mi ? doktor regl dönemlerinde almaya bak dedi geçen ay unuttum bu ay başlamalıyım da
Bende yemeğe çıkarken alayım kuzum azaldı bayağı çünkü farkediyorum yineverirler kuzum,ben bayramdan sonra başladım yine
Yeşil çay ve biberiye çayı bu konuda çok iyidir canım öneririmGünaydın herkese
Sabah tartımla münakaşa halindeydik. +300Bi ödem durumum var ama çözemedim sebebini. Önceki gece pek uyuyamadım. Bi de yol yaptım o kadar. Ondandır diye tahmin ediyorum ama canım da sıkılmadı değil. Bugün ödem atıcı çaylarla haşır neşir olayım
Ahu060812 30 dakika merdiven inip çıkma. Bacaklarım yanıyor dubleks evin faydaları, bekarken boşuna formumu korumuyormuşum
Sonra bir posta daha yaparımHazır oradayken daha fazla in çık :))
cnmm teşekürlerrrr,
ama bi 8 kilo sonra daha iyi olacagım inşşaallah
kollarım ve üstte var kalınlık
Masum evet biraz üst kısımda var.
Bebek gelmiş Allah sağlıklı uzun yıllar versin.Bacım 10 gün yoktum evde. Ankaraya geldim ama bebisimiz doğdu o yüzden hic gezemedim ki..birkez cikabildim dışarı
Sherryy hayırlı olsun maaşin..Günaydın kızlar,
bugün evden çalışmamın karşılığı olan ilk mayışımı aldım, mutluyum gururluyum.
ofise pazartesi geçiyorum, haydi hayırlısı bakalım. odam masam hazırmış.
Nare83 ne kadar güzel olmuşsun kız ayy ben senin gibi incelsem bana yeterdi aslında. ama 1 beş kilo versen manken olacaksın valla manken.
çok güzelsin bacımm çokk !
@Ausencia dün bir de eşimin pastadan da yedim, düne göre çok güzel eksilerim var, ama tabi bu ovulasyon şişliğinin inmesidir diyorum, şımarmak yok, yürüyüş çok işe yarayacak gibi, umutlandım. akşam hatta kaslarım agrıyor 1 gün ara versem de kasları dinlendirsem mi dedim. eşim dinlen tabi dedi oda lazım. sonra dedim ki ayy ya ben şimdi o pastayı nasıl yakacam ay yürüsem ne iyiydi filan derken eşim dedi ki belli oldu sen rahat edemicen hadi git ben eceye bakarım .. gittim yürüdüm iyi geldi.. sonrasındaki yorgunluk çok güzel geliyor. ama kendime bi ayakkabı alacağım yürüyüş için güzelinden. ya da tabanlıkta oalbilir.
@aeben cim aslında ovulasyonun türkçesi yumurtlama ama ben bu kelimeyi kullanınca tavuk gibi hissediyorum kendimi
bir tavuk gibi yumurtladığını bilmek çok tuhaf oluyor
neyse, ben reglde de şişerim ama ovulasyonda daha çok. herkes foss diye iner ya reglden sonra ben de senin gibi şişerim.
reglin 6. günü gibi en hafif zamanlarımdan biridir. sonrası malum.
belli ki sende ovulasyonda şişenlerdensin. karnım bile şişiyor benim, malum bagırsak sıkıntıları ve wc sorunu da oluyor.
cinsim demiştim dimi
canımmm çok teşekkür ederimmmm kuzummm
bizim aile arasında bi söz nişan oldu da kuzummm :)
Motivasyonum süper kaptan merak etmeGünaydınlar ... sallanmayaaan Salılar
Hadi gelin bana kahvaltıya
Heerkesin motivesi yüksek olsun hanımlaaar
Bugün öğleden sonraya kadar buralar size emanet ...
Şimdi yatak yorgan toplayıp , tekrar yapaşım sayfasını yusufla ... sonra onu bırakayım . Sonra çal çene arkadaşlarla
Hadi bi son 2 sayfaya bakayım da çıkayım
Canım dün 68 dakika leslie, 90 dakika yürüyüştü benimki7.Takım Spor Yarışı Grupları
AHU'NUN FIRTINALARI
1.(TAKIM KAPTANI)Ahu060812 150/0/0/0
2. @igdedali 300/200/120/80
3.Nefs 300/90/220/120
4. @60kiloyum 40/././50
5. @Antepia27
6. @Bonus 130/60
7. @koza16 240/100
8. @ecemavi 160/220
9.Nego 180
10.irmae 150/180
AUS UN KASIRGALARI
1.(TAKIM KAPTANI) @Ausencia 100/170/120/300
2. @suspushanimcim 170/./211
3. @_SARAYCA_ 120/190/180
4. @ada81 240/200/180/210
5. @Efser
6. @ErSeSi
7.Nare83
8.Kedibochi 120/180/72
Benimki de kocadanEfserim her insanın sınavı farklıdır; kimi kocadan , kimi evlatdan kimi kayınvalideden ,kimi sağlıktan vs... Sınava girer senin sınavda burnuyun ucundaki akrabaların ..
Rabbım sınavını hakkıyla verenlerden eylesin aminn...
Masum evet biraz üst kısımda var.
Onu da verince cok daha güzel olursun..
Bebek gelmiş Allah sağlıklı uzun yıllar versin.
Sherryy hayırlı olsun maaşin..
Güle güle harca.
Ne güzel bir duygu demi daim olsun..
Bakk zaman nasıl hızlı geçiyor daha gitmek icin ugrastigin gün dün gibi...
Ooo hayırlı olsun.
Rabbim tamamına erdirsin.♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?