Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kabağı hiç çiğ tüketmemiştim ondan garipsedimm ama deneyeeğim bunu :)

cnmm teşekürlerrrr,
ama bi 8 kilo sonra daha iyi olacagım inşşaallah
kollarım ve üstte var kalınlık

bozma sinirini bir kaç gün protein takıl 3 lt su , 1 lt yeşilçalı filan i detoks suyu iç gider cnm

Canım moralimi bozma biraz ödem attıracak şeylere yoğunlaş, sanırım sıaklar falan da etkiliyor ben de acayip şiştim, şimdi kaptan hücceten kalpten gitmesin diye yazamıyorum kaç kilo artıyı gördüğümü de :), onu bile çok güzel bir biçimde indirdi detoks. Ben vicdan çorbası ile dukan içeceği yapmıştım, ikinci günde miss gibi etkiledi, sen de canını sıkma biraz detoksla toparlarsın. :)

Yeşil çay ve biberiye çayı bu konuda çok iyidir canım öneririm moral bozma sıcaklardan da oluyor beni klimada çarpıyor mesela karnım şişiyor davul gibi soğuk alınca

cnmm teşekürlerrrr,
ama bi 8 kilo sonra daha iyi olacagım inşşaallah
kollarım ve üstte var kalınlık

evet kol dikkatimi çekti. bende de kalın kol sorunu var. tabi seninki benimkinin yanında devede kulak kalır.
38 beden gömlek alıyorum herşeyi tamam kolları sıkıyor. nefret ediyorum bu durumdan. kilo verince gidiyor tabi bende göbek yok mesela çok
kol ve bacaklarım çok kalın

Masum evet biraz üst kısımda var.
Onu da verince cok daha güzel olursun..
Bacım 10 gün yoktum evde. Ankaraya geldim ama bebisimiz doğdu o yüzden hic gezemedim ki..birkez cikabildim dışarı
Bebek gelmiş Allah sağlıklı uzun yıllar versin.
Sherryy hayırlı olsun maaşin..
Güle güle harca.
Ne güzel bir duygu demi daim olsun..
Bakk zaman nasıl hızlı geçiyor daha gitmek icin ugrastigin gün dün gibi...

canımmm çok teşekkür ederimmmm kuzummm
bizim aile arasında bi söz nişan oldu da kuzummm :)

Ooo hayırlı olsun.
Rabbim tamamına erdirsin.♡♡♡

Motivasyonum süper kaptan merak etme

Canım dün 68 dakika leslie, 90 dakika yürüyüştü benimki

Benimki de kocadan en zoru da bu sanırım

sagolasın nefscim. allah tüm işsizlere gönlüne göre iş versin.
bol huzurlu, dolgun maaşlı ve kariyer açısından tatmin eden iş herkesin olsun diyorum.
harika bir duygu evet, 1,5 yıldır bu duyguyu özlemişim.
işe gidip gelmeyi de çok özledim. evden çalışmak güzel de sosyalleşmenin tek yolu benim gibi çalışmaksa eğer can atıyorsun ofise gitmeye.
ben de bu tür garibanlardan biriyim.
bazen yazıyorsunuz ya çaya kahveye arkadaşım geldi, ne özeniyorum bir bilsen.
işin komiği istesem de arkadaş edinemiyorum, belli bi yaştan sonra zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…