Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar
dün menümü veremedi. aslında cepten yazmıştım silindi hata verdi.
kalkınca: 1 fincan sade kahve, 2 gün kurusu
kahvaltı : peynirli omlet
ögle : bol salata ve ızgara tavuk
ara : kahve ve 1 ince dilim d günü pastası ( eşimin )
akşam : bol yoğurt, 1 seftali ve 3 kayısı.

gece de 1 kaç kaşık yoğurt yedim.

su : 2 lt
spor : 3 km tempolu yürüyüş ( 38 dk sürdü )
Ahu060812

Şu if bende çok işe yarıyor ama midemden dolayı uzun süre aç kalmam yasak. Çok etkili. Yapıp da sonuç almayanını görmedim
Yanlız akşam açlığı işe yarıyor hayrişim
Misal gün boyu yemek sadece akşam ye kilo gitmez
Hani akşam 5 den 6 dan sonra yemeyin diyetleri varya onların daha gelişmişi .. Bir parçada karatay hocanın leptin olayı yani .

Neden ki? Çıkıp bahçede oynarken güzel arkadaşlıklar kuruyorduk. Belki sinemaya oraya buraya gitmiyorduk ama oyun arkadaşlığımız vardı. Şimdi oyunlar online. İletişimler online... Doyumsuzluk kısmına katılıyorum. İmkanlar geniş ama nası kullanacaklarını pek bilmiyorlar. Tembellikten en kolay yol seçiliyor. Popüler kültür tüketim üzerine kurulu. Moda çok çabuk değişiyor. Her sene bi markanın yepyeni telefonları çıkıyor. Akranlarında gören çocuk hemen sahip olmak istiyor. Oysa ki bunun sonu yok.

Bencede bi orta yolu olmalı ...

Sistem eğitinden çok öğretim ve ezbere dayalı ...
Çoçuklar hayata değil sınava hazırlanıyorlar ...
Üniversitede bile bu şekilde ablacım. Bi hocam vardı bütün derslerinden kalırdım kadının. Çalışıyorum sınavlarda herkesle aynı şeyi yazıyorum ama kalıyordum. Gittim konuştum. Aynen şunu söyledi. Ben senden yorumunu değil kitapta yazanı istiyorum dedi. Sonra ezbere dayalı sistemin zararlarından girdim 1 saat konuştum kadınla. O sene bütün derslerini verdim. Psikoloji gibi kökeni felsefeye düşünmeye dayalı bir bilim dalı bile ezber istiyor. Yorum yok, düşünmek yok, araştırmak yok...

Yok kız yaşım 36 :)))))
Evlilik 20 sene oldu bu yıl
Rekor benim seneye çeyrek asır olacak benim kayısı dalına katlanma yılım

Şimdi bu kayısı dalı ne diyeceksiniz
Anlatayım efenim .

Geçen hafta kaynımlardaydık kaynımın oğlu (30 yaşında) yenge dedi , amcam senle evlendiğinde kayısı dalıydı şimdi kütük oldu , sen bilirmisin kayısı dalı ne ? Kayısı dalında o kadar çok budak olurki düzeltme imkanı o budaklardan yüxünden yoktur , sen o kayısı dalını düz oduna çevirdin helal olsun sana cennetliksin dedi

Ayy canları sağ olsun Allah başımızdan eksik etmesin odunda olsalar

Bende 16 evlendim
Abla nası çekip çeviriyordunuz evi 16 yaşında ya. Cidden meraktan soruyorum. annemin de benim yaşımdayken 3 çocuğu varmış. Bi de ortanca kardeşim çok ağır hastalık geçirdi 5 yaşına kadar. Aramızda da 1,5 yaş var. Şu an korkuyorum bi evin kocanın sorumluluğundan. Yapabilir miyim herşeye yetişebilir miyim derdi var. Bi de 16 yaşı düşünüyorum. Abooov

Hesaplar karıştı sabahki havuz probleminden sonra benim kız 1999 dogumlu olduguna göre 19 yaşında bende 16 evledim 17 dogum yaptım desem 20 lık evliyim :))))
Amin abla valla bende kendimi asırlik zannediyorum artık
Aminnn başımızdan esik etmesin kütüklerimizi
:)))

Hayrişim o vakitler şimdiki gibi okumak yoktu . Yani bu zamanın okumak ve sosyal hayat için ayırdıgı zamanın çogunu bizler ev işi ve sorumluluk için ayırıyorduk ve daha çabuk olgunlaşıyorduk
Misak benim büyük kızım 22 sinde . Benim 26 yaşında 3 bebem vardı

Evet guzel ve kalici dostluklarimiz vardi... suan bir suru oyun evleri kurslara katılıyorlar ama orada bizimki gibi dostluklar edinemiyorlar... suan güven problemi var bizde cocuklarimizi ister istemez oyle yetistiriyoruz hepimizin hatasi bu mecbur durum suan boyle bende kizima yabancilarla konusma diyorum .. halbuki ben mahallenin kasabindan tut manavina kadar isimlerini ezbere bilirdim ...herkes birbirini taniyordu simdi durumlar farkli...evet özgür olsunlar ama bu özgürlük icerisinde değerlerimizi yok etmesinler ..özgürlüğü nerde kullandigimiz cook önemli bazi insanlar bunu farkli algiliyorlar ozgurluk diyorlar hadi bi ilim ugruna calisma yap desen yok... ancak kendilerini o bara bu bara giderlerse özgürmus gibi hissediyorlar... özgürlüğü heveslerinin kurbani yapmislar adinada özgürlük demişler..ve o kadar ozgurler ki doyum yok onu mu alsa bunu mu yapsa maymun istahlilar...

benim oglanlar elma nın 7 sinden istiyor düşün daha 9 a giriceklerrr

Şu if bende çok işe yarıyor ama midemden dolayı uzun süre aç kalmam yasak. Çok etkili. Yapıp da sonuç almayanını görmedim

bendede çok yarıyor cnm , biraz sabıttıı benim if ama yola gelecekkk

cnm özlemişim yeşilll yazılarınıııııı

Aynen öyle. Zaman kötü. Biz bahçeye çıkar çoluk çocuk akşama kadar oynardık. 2 kardeşi de bana emanet ederdi bi de annem. Yaşım 7-8 Annemler lojmanda kalıyor. Güvenlikli vs ama ufak kardeşim bi bahçeye çıksın ikide bir çaktırmadan kontrol ediyoruz. Kime nasıl güvenelim ki? İnsan nefsini kontrol altına aldığı sürece özgür olur bence. Canının her istediğini yapanlar nefsinin köleleridir diyordu bi şair abi. Çok doğru diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…