Aman sakın alma. Ben 24 yaşındayım daha hiç akıllı telefon kullanmadım. İnşallah çoçuğum olursa onu da bu bilinçle yetiştirmeye çalışacam. Sırf kocayı bile buna uygun seçtim düşün
benim oglanlar elma nın 7 sinden istiyor düşündaha 9 a giriceklerrr
bendede çok yarıyor cnm , biraz sabıttıı benim if ama yola gelecekkk
cnm özlemişim yeşilll yazılarınıııııı
Cook guzel demiş şair ...ben kizimi asagi indiriyorum bende iniyorum yeterki evden ciksin arkadaslari olsun diye.. sitedekiler guluyor bana ada 6 -8 nöbet basladi diyeAynen öyle. Zaman kötü. Biz bahçeye çıkar çoluk çocuk akşama kadar oynardık. 2 kardeşi de bana emanet ederdi bi de annem. Yaşım 7-8Annemler lojmanda kalıyor. Güvenlikli vs ama ufak kardeşim bi bahçeye çıksın ikide bir çaktırmadan kontrol ediyoruz. Kime nasıl güvenelim ki? İnsan nefsini kontrol altına aldığı sürece özgür olur bence. Canının her istediğini yapanlar nefsinin köleleridir diyordu bi şair abi. Çok doğru diyor.
En iyisi. Öteki türlü aklın kalacak çocukta. Gözünn önünde olması her zaman iyidir. Tabii o da nereye kadarCook guzel demiş şair ...ben kizimi asagi indiriyorum bende iniyorum yeterki evden ciksin arkadaslari olsun diye.. sitedekiler guluyor bana ada 6 -8 nöbet basladi diye))))
Şişlik gitmiş işte fıstıgım
Kız ne güzel işte eksiyle uyanmışsın
Aman sakın alma. Ben 24 yaşındayım daha hiç akıllı telefon kullanmadım. İnşallah çoçuğum olursa onu da bu bilinçle yetiştirmeye çalışacam. Sırf kocayı bile buna uygun seçtim düşünGerçekten ilk baktığım şey telefonuydu Whatsappmış facebookmuş bilmem. Açıkçası eksikliğini de hissetmedim. Birinin diyeceği bişey olursa arasın desin yahu mesajlaşmak ney
Bize e vcilik gibi geliyordu bir de bulundugum yerin kültürü agır kuzum yapmak zorundasın bak aklıma ne geldiAbla nası çekip çeviriyordunuz evi 16 yaşında ya. Cidden meraktan soruyorum. annemin de benim yaşımdayken 3 çocuğu varmış. Bi de ortanca kardeşim çok ağır hastalık geçirdi 5 yaşına kadar. Aramızda da 1,5 yaş var. Şu an korkuyorum bi evin kocanın sorumluluğundan. Yapabilir miyim herşeye yetişebilir miyim derdi var. Bi de 16 yaşı düşünüyorum. Abooov
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah insan emeklerine üzülüyor sinirleniyor aslında ondandır yoksa kimseden önemli değil çocuklara 2-3 saatlik zaman veriliyor koca senelere yeter miİyi akşamlar ...
Menü yazıp çıkayım moral vs kalmadılys sonuçları açıklandı kuzum aglıyo sonucuda demiyo . Lafta anlatamıyorum . Sınavında değilim ne olursa olsun o meskek olmazsa başkası olsun ,hayırlısı olsun .bu kadar üzülmesi göz yaşı mahvetti beni .
Sabah
2 dl ekmek peynir
domates salatalık, az kuşburnu
Ara:
15-20 fındık 2 hurma
Ara:
1 kase meyve .1br ayran.
Akşam
Taze fasulye kıymalı .
7-8 yaprak sarma
Spor:
45 dk lokale yürüyüş bol yokuşlu.
1 saat yüzme .
Akşam 1,5 saat yürüyüş .
2 kupa karışık yağ yakıcı çay.
2,5 lt su .
Günaydın canımGünaydıınnnnn herkeseee
Hakkında hayırlısı olsun canımKuzum benim kızda biraz üzüldü daha ilk senesi zaten çok ümitli degildi valla bu sinav sitemleri çocukların pisikolijisiyle oynuyorher kızımla konustugum gibi hakkında hayırlısı olsun rabbim kismetlerini kendi isteklerine göre versin....
Aynen canım aslında herşey olacağına varıyor ve bence bölümü bilmiyorum ama güzel bir sıralama inşallah istediği bölgeden olurKalp kalbe karşı beraber yazmışız ..
Sonuçlar beklentilere göre oldugundan moraller bozuk sanırım dimi ?
Benim kız çok soru çözmüştü doğrularıda çok ama yanlışda çok olunca sıralamayı alagıya çekememiş yine 100 binlerde bizim kriter var birde ankara içi olması lazım o yüzden istediği bölümler tutacakmı bakalım .
Haklarında hayırlısı ...
Hep söylüyorum ama laf anlatılmıyor bu yaşta çoçuklara ...
Büyük kızımdan biliyorum herşey olacagına varıyor ...
Hayırlı olsun kuzum olsun yılmak yok bir seni bir Begüşü pes etmeden bu kadar uğraş vererek görüyorum harikasınızgünaydınnnnnnnnnn
46575857854545745. diyetime başladım bugünnnn
Günaydın kaptanım dün ki menümü hemen sıkıştırayım arayaUyusuuuuuuuun da küçülsünnnnnn ninnnnniiiiiiiiiiiii
Tıpış tıpışşşşşşşşşş yürüsün ninnnnnnnnnnniiiiiiiii
Leptini de çalışsııııııııınnnnnnn ninnnnnnniiiiiiiiii
Hu hu hu
24:00 de uyuyup sabah 8 de , o da eşimin alarmına uyanan ausdana gibi uyumuşum yani .
Ve bu kadar uyumayı hiççççç sevmem , ayılamam bir türlü
Neyse birazdan Yusufu bırakmaya çıkacağım , kendime gelirim .
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın canımigdedali
Sabah bende bilgisayardan soyle bi baktim.
Dedim millet uyuya kalmis.
Oglum sabah 7de uyandi.
Bu arada GUNAYDINNNNN herkeslere
Günaydın Begüşüm inşallah evladınla hayırlısıyla verir istediği yerde istediği bölüme girerkızlar günaydın
yakını sınava girenler sizlere bidaha günaydınçocukların hakkında gerçekten hayırlısı olsun herkes ister en güzel puanları almayı ama herşey birazda olacağına varıyo sanırım ,seneye benim oğlumda sınava girecek stresi şimdiden sardı ,tabikide herşeyin hayırlısı olsun önce
@Antepia27 @aebenEfser igdedali hayırlısıyla inşallah istedikleri olan güzel bir bölüme yerleşti haberlerinide alırız
Haklısın canım biz lisede falan tanıştık bir çok şeyle hatta sinemayı ben eşimle gördümBende once tam senin gibi dusunuyordum ama artik oyle degil ... kaldi ki eger a sosyallik daha cook eski nesili bizi vurdu... sinemaya bile gitmek olaydiii... simdi ki nesil daha kizim 4 yasinda sinema ile tanisti havuza gidecek memlekette bunun gibi bir suru etkinlik yapiyorlar biz ne yapiyorduk ??? Sahsen dedemin bahcesinde camurla oynadik sinema ile lisede tanistim.... bence simdiki cocuklar doyumsuz önleri acik herseyi yapiyorlar yetmiyor...sonu yok kii tabii bunlar benim dusuncem...
Günaydın canımcım eşinin pastası yenir tabi onun dışında gayet sağlıklı bu menüyle almamışsındır o pasta erimiştirgünaydın kızlar
dün menümü veremedi. aslında cepten yazmıştım silindi hata verdi.
kalkınca: 1 fincan sade kahve, 2 gün kurusu
kahvaltı : peynirli omlet
ögle : bol salata ve ızgara tavuk
ara : kahve ve 1 ince dilim d günü pastası ( eşimin )
akşam : bol yoğurt, 1 seftali ve 3 kayısı.
gece de 1 kaç kaşık yoğurt yedim.
su : 2 lt
spor : 3 km tempolu yürüyüş ( 38 dk sürdü )
@Ahu060812
Musmutlu sabahlar sana da kuzumHayırlı musmutlu sabahlarr
Günaydınnn ben anlamıyorum dün tartım 64.4 diyordu bugün 63.5 eski halime dönmüşüm çok garip bir süreç geçiriyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah insan emeklerine üzülüyor sinirleniyor aslında ondandır yoksa kimseden önemli değil çocuklara 2-3 saatlik zaman veriliyor koca senelere yeter mi
Günaydın canım
Hakkında hayırlısı olsun canımÇocukların psikolojisiyle oynuyorlar dediğin gibi başka bir şey değil herşey olacağına varıyor
Aynen canım aslında herşey olacağına varıyor ve bence bölümü bilmiyorum ama güzel bir sıralama inşallah istediği bölgeden olur
Hayırlı olsun kuzum olsun yılmak yok bir seni bir Begüşü pes etmeden bu kadar uğraş vererek görüyorum harikasınız
Günaydın kaptanım dün ki menümü hemen sıkıştırayım arayaRegl geldi inşallah cumaya kadar etkisi kaybeder şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum her yerim balon
Sabah; 07:35 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 2 ad.yeşil zeytin
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:15 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon ciğer sote + 2 ymk kaşığı salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 paket eti form
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon etli patates yemeği + 2 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 20:30 - 2 ymk kaşığı kadar dondurma (bu ay ki kotamı doldurdum) + 200 ml muzlu süt (regl etkisi)
Günaydın canım
Günaydın Begüşüm inşallah evladınla hayırlısıyla verir istediği yerde istediği bölüme girer
Haklısın canım biz lisede falan tanıştık bir çok şeyle hatta sinemayı ben eşimle gördümÇocuklar şuanda çok şanslı lisede uyduruk bir telefonum vardı şimdi liseye gelmeden herkeste akıllı telefonlar var havuzla nerede tanıştım bilmem Günaydın bu arada
Günaydın canımcım eşinin pastası yenir tabi onun dışında gayet sağlıklı bu menüyle almamışsındır o pasta erimiştir
Musmutlu sabahlar sana da kuzum
Günaydın canım daha ne olsun dün konuştuğumuz olmuş işte ödemlerin gitmiş esas kilona inmişsin
Geçen hafta Tokat'a gittiğimde bizde de mevzusu oldu. Erkek arkadaşımın ailesi ormanda çalışıyor. epey ağır bi iş. Odun kesip taşıyorlar. Müstakbel kv şaka yollu takılır sürekli. Seni de alırız ormana işçi masrafı olmaz diye. Ben de valla belim sakat çalışırsam ağrım olur 1 hafta bakarsın bana . Ayakbağı olurum size dedimBize e vcilik gibi geliyordu bir de bulundugum yerin kültürü agır kuzum yapmak zorundasın bak aklıma ne geldi
Biz eski ev deyiz ben 3 5 senelik evliyim ilk dogumu yaptım 75 kiloyum aşrı belli bir kilo degil hafif balık etliyim yani kayınbabam ölmemiş bahcede kurumuş daları kesmiş kırmıs atmıs oraya bahce dedigim bildigin dag ne merdiven var ne tutunacak bir yer var sürüne sürüne iniyosun cıkıyosun şimdi biz merdiven yaptık mesala o kadar dik bir yer kp bize bagırıyor gideceksiniz o odunları buraya cıkaracaksınız diye eltim anasına kactı kv aldırış etmiyor is bana kaldi gidim bir ip buldum odunu düşe kalka bir iki getirdim güneş sıcak terliyosun susuyorsun herhalde 5 6 kere indim cıktım kv kp karsımda sedirde ellerinde cay oturup bana bakıyor tekrar indim bir çıktım karşı daki sedir dolmuş eltimin teyzesi annesi eltimde oturuyor teyzesi ay yavrum sen odunmu tasıyosun bu sıcakta sırtında diye bana acıdı aslında kızacakti kp atladı aslında kilo vermek için yapıyor deditabi ben sok getirdigim onca odun onun bagırtısından degilde benim kilo verme istegimdenmiş
Misafire bu kamufilaşı buldu
çok sinir bozucu gerçekten ama o kadar tahlil verdin bekledin,az daha sabretAy yok böyle bir şey. Bugünde doktor yok. Sevk kağıdı olmadan bakmadı diyetisyenler. Özele gidicem bu ne ya
Devlet öyledir canım bakarlar ama bakana kadar insan pes etmezse ya raporludurlar ya izinli bazen de başka hastaneye devredilirler çıldırmamak mümkün değil bir gittiğini bir daha bulamıyorsunAy yok böyle bir şey. Bugünde doktor yok. Sevk kağıdı olmadan bakmadı diyetisyenler. Özele gidicem bu ne ya
Başka bi doktordan rica etsen yapamaz mı ki sevkini? Bilmediğimden soruyorum. O şekilde oluyor mu acep tekrar giriş yapsan falanAy yok böyle bir şey. Bugünde doktor yok. Sevk kağıdı olmadan bakmadı diyetisyenler. Özele gidicem bu ne ya
Amin canım inşallah seve seveamin kuzucum inşallah öyle olur
nilişko teyzesi,sınava kadar stresini heyecanını birlikte yaşarız inşallah
Özele gidicem canım aradım eşimi, randevu alacak bakalım. Demek ki hastanedekiker benim için hayırlı değilçok sinir bozucu gerçekten ama o kadar tahlil verdin bekledin,az daha sabret
bide numarasını alsan gitmeden arasan bidaha
Amin canım inşallah seve seveO zamana kadar kavuşuruz seninle inşallah
Olurmuş da canım bekleyemedim, çocuklar kp ile arabada bekliyordu. Sinir oldum artık kaç gündür. Özele gidicemBaşka bi doktordan rica etsen yapamaz mı ki sevkini? Bilmediğimden soruyorum. O şekilde oluyor mu acep tekrar giriş yapsan falan
İyi demişsin kuzum asılda insanlar oldugun yeri göster ben yapamam demek ayip degil bize öyle ögretilmiş o yüzden insanlar daha fazlasını bekliyor....Geçen hafta Tokat'a gittiğimde bizde de mevzusu oldu. Erkek arkadaşımın ailesi ormanda çalışıyor. epey ağır bi iş. Odun kesip taşıyorlar. Müstakbel kv şaka yollu takılır sürekli. Seni de alırız ormana işçi masrafı olmaz diye. Ben de valla belim sakat çalışırsam ağrım olur 1 hafta bakarsın bana . Ayakbağı olurum size dedimSen yaşlarda olsaydım diyemezdim herhalde.
Yok onlar biliyor yapamayacağımı zaten. Hayatımda ne tarlada ne ormanda ağır iş görmüşlüğüm var. anlamadığım işler. Erkek arkadaşım da müsaade etmez öyle bi işte çalışmama. Ki ona kalsa hiç çalışmama gerek yok ama ben istediğimden sesini çıkaramıyor garibim çemkirmemden korkuyorİyi demişsin kuzum asılda insanlar oldugun yeri göster ben yapamam demek ayip degil bize öyle ögretilmiş o yüzden insanlar daha fazlasını bekliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?