Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim oglanlar elma nın 7 sinden istiyor düşün daha 9 a giriceklerrr

bendede çok yarıyor cnm , biraz sabıttıı benim if ama yola gelecekkk

cnm özlemişim yeşilll yazılarınıııııı
Aman sakın alma. Ben 24 yaşındayım daha hiç akıllı telefon kullanmadım. İnşallah çoçuğum olursa onu da bu bilinçle yetiştirmeye çalışacam. Sırf kocayı bile buna uygun seçtim düşünGerçekten ilk baktığım şey telefonuydu Whatsappmış facebookmuş bilmem. Açıkçası eksikliğini de hissetmedim. Birinin diyeceği bişey olursa arasın desin yahu mesajlaşmak ney

Cook guzel demiş şair ...ben kizimi asagi indiriyorum bende iniyorum yeterki evden ciksin arkadaslari olsun diye.. sitedekiler guluyor bana ada 6 -8 nöbet basladi diye ))))

Cook guzel demiş şair ...ben kizimi asagi indiriyorum bende iniyorum yeterki evden ciksin arkadaslari olsun diye.. sitedekiler guluyor bana ada 6 -8 nöbet basladi diye ))))
En iyisi. Öteki türlü aklın kalacak çocukta. Gözünn önünde olması her zaman iyidir. Tabii o da nereye kadar

yok ya hiç düşünmüyorum almayı , kendim kullanıyorum ama akıllı tel

Bize e vcilik gibi geliyordu bir de bulundugum yerin kültürü agır kuzum yapmak zorundasın bak aklıma ne geldi
Biz eski ev deyiz ben 3 5 senelik evliyim ilk dogumu yaptım 75 kiloyum aşrı belli bir kilo degil hafif balık etliyim yani kayınbabam ölmemiş bahcede kurumuş daları kesmiş kırmıs atmıs oraya bahce dedigim bildigin dag ne merdiven var ne tutunacak bir yer var sürüne sürüne iniyosun cıkıyosun şimdi biz merdiven yaptık mesala o kadar dik bir yer kp bize bagırıyor gideceksiniz o odunları buraya cıkaracaksınız diye eltim anasına kactı kv aldırış etmiyor is bana kaldi gidim bir ip buldum odunu düşe kalka bir iki getirdim güneş sıcak terliyosun susuyorsun herhalde 5 6 kere indim cıktım kv kp karsımda sedirde ellerinde cay oturup bana bakıyor tekrar indim bir çıktım karşı daki sedir dolmuş eltimin teyzesi annesi eltimde oturuyor teyzesi ay yavrum sen odunmu tasıyosun bu sıcakta sırtında diye bana acıdı aslında kızacakti kp atladı aslında kilo vermek için yapıyor dedi tabi ben sok getirdigim onca odun onun bagırtısından degilde benim kilo verme istegimdenmiş
Misafire bu kamufilaşı buldu

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah insan emeklerine üzülüyor sinirleniyor aslında ondandır yoksa kimseden önemli değil çocuklara 2-3 saatlik zaman veriliyor koca senelere yeter mi
Günaydıınnnnn herkeseee
Günaydın canım
Hakkında hayırlısı olsun canımÇocukların psikolojisiyle oynuyorlar dediğin gibi başka bir şey değil herşey olacağına varıyor
Aynen canım aslında herşey olacağına varıyor ve bence bölümü bilmiyorum ama güzel bir sıralama inşallah istediği bölgeden olur
günaydınnnnnnnnnn

46575857854545745. diyetime başladım bugünnnn
Hayırlı olsun kuzum olsun yılmak yok bir seni bir Begüşü pes etmeden bu kadar uğraş vererek görüyorum harikasınız
Günaydın kaptanım dün ki menümü hemen sıkıştırayım araya Regl geldi inşallah cumaya kadar etkisi kaybeder şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum her yerim balon

Sabah; 07:35 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 2 ad.yeşil zeytin
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:15 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon ciğer sote + 2 ymk kaşığı salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 paket eti form
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon etli patates yemeği + 2 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 20:30 - 2 ymk kaşığı kadar dondurma (bu ay ki kotamı doldurdum) + 200 ml muzlu süt (regl etkisi)
igdedali
Sabah bende bilgisayardan soyle bi baktim.
Dedim millet uyuya kalmis.
Oglum sabah 7de uyandi.
Bu arada GUNAYDINNNNN herkeslere
Günaydın canım
Günaydın Begüşüm inşallah evladınla hayırlısıyla verir istediği yerde istediği bölüme girer
Haklısın canım biz lisede falan tanıştık bir çok şeyle hatta sinemayı ben eşimle gördüm Çocuklar şuanda çok şanslı lisede uyduruk bir telefonum vardı şimdi liseye gelmeden herkeste akıllı telefonlar var havuzla nerede tanıştım bilmem Günaydın bu arada
Günaydın canımcım eşinin pastası yenir tabi onun dışında gayet sağlıklı bu menüyle almamışsındır o pasta erimiştir
Hayırlı musmutlu sabahlarr
Musmutlu sabahlar sana da kuzum
Günaydınnn ben anlamıyorum dün tartım 64.4 diyordu bugün 63.5 eski halime dönmüşüm çok garip bir süreç geçiriyorum

Günaydın canım daha ne olsun dün konuştuğumuz olmuş işte ödemlerin gitmiş esas kilona inmişsin

amin kuzucum inşallah öyle olur
nilişko teyzesi,sınava kadar stresini heyecanını birlikte yaşarız inşallah

Geçen hafta Tokat'a gittiğimde bizde de mevzusu oldu. Erkek arkadaşımın ailesi ormanda çalışıyor. epey ağır bi iş. Odun kesip taşıyorlar. Müstakbel kv şaka yollu takılır sürekli. Seni de alırız ormana işçi masrafı olmaz diye. Ben de valla belim sakat çalışırsam ağrım olur 1 hafta bakarsın bana . Ayakbağı olurum size dedim Sen yaşlarda olsaydım diyemezdim herhalde.

Ay yok böyle bir şey. Bugünde doktor yok. Sevk kağıdı olmadan bakmadı diyetisyenler. Özele gidicem bu ne ya
Devlet öyledir canım bakarlar ama bakana kadar insan pes etmezse ya raporludurlar ya izinli bazen de başka hastaneye devredilirler çıldırmamak mümkün değil bir gittiğini bir daha bulamıyorsun

çok sinir bozucu gerçekten ama o kadar tahlil verdin bekledin,az daha sabret
bide numarasını alsan gitmeden arasan bidaha
Özele gidicem canım aradım eşimi, randevu alacak bakalım. Demek ki hastanedekiker benim için hayırlı değil

Başka bi doktordan rica etsen yapamaz mı ki sevkini? Bilmediğimden soruyorum. O şekilde oluyor mu acep tekrar giriş yapsan falan
Olurmuş da canım bekleyemedim, çocuklar kp ile arabada bekliyordu. Sinir oldum artık kaç gündür. Özele gidicem

İyi demişsin kuzum asılda insanlar oldugun yeri göster ben yapamam demek ayip degil bize öyle ögretilmiş o yüzden insanlar daha fazlasını bekliyor....

İyi demişsin kuzum asılda insanlar oldugun yeri göster ben yapamam demek ayip degil bize öyle ögretilmiş o yüzden insanlar daha fazlasını bekliyor....
Yok onlar biliyor yapamayacağımı zaten. Hayatımda ne tarlada ne ormanda ağır iş görmüşlüğüm var. anlamadığım işler. Erkek arkadaşım da müsaade etmez öyle bi işte çalışmama. Ki ona kalsa hiç çalışmama gerek yok ama ben istediğimden sesini çıkaramıyor garibim çemkirmemden korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…