Bu mesajını arıyordum işte ...Ablacım açıkçası ben çok çok isteyerek geldim. Psikologluktan ziyade çocuk psikolojisinde kendimi geliştirmek için geldim. Hatırlarsın belki farklı ideallerim var. zihinsel engelli çocuklar için güzel bi okul açmak istiyorum. Ama soruna gelecek olursak atama yok. Okuması eğer ilgisi varsa güzel. Ben pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Şu an pdr daha revaçta olduğu için formasyon alıyorum. Psikolojiden ziyade pdrye yönlendirin derim. Özel sektörde de 1500 tlye çalışan psikolog arkadaşlarım var. Psikoloji bölümü bitti gibi birşey
Benim Ayak no kiloya göre değişir 37-39 arasıValla ben de 1.58 boy isterdim. Ayaklarım da küçülür aradan çıkardı. 40 numara yahu. Denize girsem palete ihtiyaç duymuyorum
Suçluyum hakim beySelam herkesegüzel muhabbet varmış bugün. Okudum bir kismini. O kadar birikmiş sayfa görünce bir an günlerden cuma sandım. Baktım carsambaymis.
Bugün karpuz yoğurt şeklinde gidicem. Zaten temizlik yapıcam uğraşamam yemekle
Eskiler yada genc yasta evlilikte insan eziliyor... bak bende 29 yasinda evlendim kp kayısıcılikla ugrasiyor... ilk yaz tatilinde bahceye gittik malum herkes bahcede kayisi pitlatiyorlar hemsolar bilir... bende oturdum yardim edeyim dedim bunlar benim yaptigim isi begenmemisler esime demisler ki kayisilarimizi telef etti oraya buraya atti diye.. oyle miiii dedim soyledim kv ayip degil mi laf ediyorsunuz omrumde ilk defa yapiyorum ben ırgatmiyim ki bu isi bileyim dedim yemin olsun bidaha elimi sürmem banane dedim.. kv kıpkırmızı oldu agzini acip tek laf edemedi sonraki yillar yine gittim hepsi oturup yaptilar bende elime cayimi alip sandalyeye gecip oturdum laf yetistirdim... 8 yillik evliyim halada surmedim surmem de yemin ettim çünkü onlarda biliyor... iste gec evlilik olunca catir catir konusuyon işinize geliyorsa diyorsun....
hayırlı Çarşambalar
Sabah protein diyetime başladım:
1 yumurta/ Peynir/ domates,salatalık.yeşillik (Cevizim yoktu, şimdi almaya gidiyorum)
Şimdi öğle yemeğimi almaya gidiyorum, ton balığı düşünüyorum
Ben buradaki kızlardan da gördüğüm ve sorduğum da memnun kaldıklarını duyunca fakir'in hercules modelinin siparişini verdim sanırım yarın falan gelir deneyeceğim bir. :)Kuzum sen ne marka aldın benimki biraz ani oldu almam araştırnadan aldım....:/
Küçük daktırım sen nicesen gittimi şişliklerBen buradaki kızlardan da gördüğüm ve sorduğum da memnun kaldıklarını duyunca fakir'in hercules modelinin siparişini verdim sanırım yarın falan gelir deneyeceğim bir. :)
Tam komu spotu olmuşAlıntılarım yok ama bu sefer
muhabbet Mr.kayısı dalını oduna çevirme taktikleri ve çocukların doyumsuzluğu , yeni nesil eski nesil üzerine dönmüş .. o yüzden keyifle okudum ama alıntı almadım .
Ben 26 yaşında evlendim .. Eşimde 26 ..hatta ben ondan 10 büyüğüm12 sene geçti evliliğimiz üzerinden ...
Erkekler akıllı kadın sevmez sözü geçmişti bir yerde ,Bonus tan sanırım Bence sever .. Ama aklı çok bilmişlikle diline vurmuş kadın sevmez ..ki öyle insanı kim sever ?
Evde iki patronsak , iç işleri..dış işleri...karışık işler ..artık görev dağılımı her ne ise ; hep zöt zöt ..benim dediğim , benim çalıdığım düdükle bir yere varılmaz .. Biraz senden biraz ondan
Erken evlilikler olmuş aramızda ..işte o zamanlar ölçme biçme , tartma yetisi yok .Eyvallah kavun değil koklaamıyorsun ama bir yaş itibarı ile karakter oturuyor , çook iyi bir oyuncu değilse ... ak mı kara mı anlıyorsun .
Bu sözlerim evlenecek olanlara tabiii :)) eldeki kayısı dalını kütüğe çevirme aşamasında olanlara değil ...
Çocuklara gelince ... 8 senedir bu sitedeyim ...her yaz parka bahçeye inen çocuk sayısı azalıyor ... Arkadaşının kapısını çalışıyor Yusuf elinde topu ile , dışarı çıkalım diye ...gelsene ps oynuyorum diyor çocuk .
Dışarı çıkan çocukların en şanslı nesli idik biz ..İstanbulun göbeğinde 6 yaşında kayboldum ... Postacı elimden tutup eve getirdi.
Ayyyy neyse işte... Çocuklarımıza vakit ayıralım ... eşlerimizi sevelim :) kamu spotu ile susayım .
Oo onu da yapıyorum, eşya vs boyamaya heves ettim burnumdan getirdi. Adamın benimle sorunu var. Zaten ona göre çok bencilim ki hep kendimi düşünüyormuşum, o kadar fedakarlık sonucu nankörlüğün en dibini gördüm eşimden. Hala da görüyorum, git gide kötüye yol alıyor.Eflalim diyardan gitmek kolay değil heleki bir kötü gidipte bir iyi gelmiyor malesef . Helede çoçuklar varsa iyi düşün aklını o yana kaydırma derim ...
Ben nasılmı başardım . Aslında tam başardımda sayılmaz ,zaman ve sabır diyelim . Hala söylenir fazla çıksam dışarı ama işine geliyor ona kendimizle ilgili iş bırakmamış oluyorumayrıca ben daha sosyal oldugumda ona kafa sarmıyorum
Takmıyorum desende mesajlarından ruh halini anlaya biliyorum . Eşine bakış açını değiştir oldugu gibi kabul et . Mümkün oldugu kadar ev içindede olsa kendine mesküliyetler bul hayatının odak noktası eşin olmasın. Kendin ol ! Yani biraz bencilllll olun
Yok canım öyle olsa keşke tek derdimiz. Dert çok. Saygı sevgi bitti. O olmayınca da gerisi boş. Sonrasını çok düşünüyorum.Canim tek sorun bu mu yani asiri kiskanclik mi .. evlatlarin var diyardan gitmek kolayda ya sonrasi ?
benim kv şaşırıyor hatta ilk evlendiğimizde eltime demişki bunlar boşanırAlıntılarım yok ama bu sefer
muhabbet Mr.kayısı dalını oduna çevirme taktikleri ve çocukların doyumsuzluğu , yeni nesil eski nesil üzerine dönmüş .. o yüzden keyifle okudum ama alıntı almadım .
Ben 26 yaşında evlendim .. Eşimde 26 ..hatta ben ondan 10 büyüğüm12 sene geçti evliliğimiz üzerinden ...
Erkekler akıllı kadın sevmez sözü geçmişti bir yerde ,Bonus tan sanırım Bence sever .. Ama aklı çok bilmişlikle diline vurmuş kadın sevmez ..ki öyle insanı kim sever ?
Evde iki patronsak , iç işleri..dış işleri...karışık işler ..artık görev dağılımı her ne ise ; hep zöt zöt ..benim dediğim , benim çalıdığım düdükle bir yere varılmaz .. Biraz senden biraz ondan
Erken evlilikler olmuş aramızda ..işte o zamanlar ölçme biçme , tartma yetisi yok .Eyvallah kavun değil koklaamıyorsun ama bir yaş itibarı ile karakter oturuyor , çook iyi bir oyuncu değilse ... ak mı kara mı anlıyorsun .
Bu sözlerim evlenecek olanlara tabiii :)) eldeki kayısı dalını kütüğe çevirme aşamasında olanlara değil ...
Çocuklara gelince ... 8 senedir bu sitedeyim ...her yaz parka bahçeye inen çocuk sayısı azalıyor ... Arkadaşının kapısını çalışıyor Yusuf elinde topu ile , dışarı çıkalım diye ...gelsene ps oynuyorum diyor çocuk .
Dışarı çıkan çocukların en şanslı nesli idik biz ..İstanbulun göbeğinde 6 yaşında kayboldum ... Postacı elimden tutup eve getirdi.
Ayyyy neyse işte... Çocuklarımıza vakit ayıralım ... eşlerimizi sevelim :) kamu spotu ile susayım .
Selam ablacim.Suçluyum hakim bey
aebencim benim dogumdan sonra ayaklar büyüdü 38 civarı oldu belki 38,5Benim Ayak no kiloya göre değişir 37-39 arası
Her yöntemi denedim ben. Poh pohlarım, susarım, sabrederim, bağırırım, kahrederim, umut ederim, ağlarım, gülerim. Ben bu adam için her yolu denedim. Onda ben bitmişim o yüzden ne yapsam nafile. Ki severek evlendik. İlk 4 yılımız çok iyiydi. Sonradan bozuldu tanı memlekete gelince eşim beni unuttu. Çocuk da oldu tabi onun da etkisi çok.Tam komu spotu olmuş
Katılıyorum yazdıklarına özellikle çok bilmişlik konusuna bırakın erkekler bilsin şişsinler ayol o vakit erkeklik gururları okşanıyo sizden iyi kimse olmuyo ha bide pofpoflayın
Yav onlar niye bize yapmıyo derseniz önce ekin sonra bicersiniz derim sabır bayanlar sabır .
Eş konusunda bende çok sabırlıyım çemkirmemeye özen gösteririm ... ama başkasına eyvallahım yokTam komu spotu olmuş
Katılıyorum yazdıklarına özellikle çok bilmişlik konusuna bırakın erkekler bilsin şişsinler ayol o vakit erkeklik gururları okşanıyo sizden iyi kimse olmuyo ha bide pofpoflayın
Yav onlar niye bize yapmıyo derseniz önce ekin sonra bicersiniz derim sabır bayanlar sabır .
benim kv şaşırıyor hatta ilk evlendiğimizde eltime demişki bunlar boşanır)) ama atladıkları bi konu var evde eşimle ortak kararımıız olur maddiyata ise hiç karışmam karışsam ayın sonu gelmez hahah höt höt yapmam onlarda şaşırıyor bunlar zannediyor ki oğulları eziliyor )) eşim çok gülüyor yazık bana beni eziyorsun buldun beni parmağında oynat diyor anasının lafını söylüyor ama gülüyoruzzzz )))
Tamam canım duruma göre akşamı değişirim belki. Karpuz yoğurt olacak peynir değil. Akşam fasulye yoğurt olur belki yineBonus un helvalı menüsü tabii ki de olmamış ... olmamış deyip kesitirp atıyorum ama ne olmamış , ne olmalıymış zaten biliyor .
Efser havuz problemi değil kuzum ... yapmam gereken tek şey ... Cuma günü kilo bildireceğin zaman ... aynı saat aynı zemin , aynı kıyafetle ... bir eski tartıda bir de yeni tartıda tartılıp bana yaz özelden .
Ben gerisini toparlayacağım
Kedibochi canım dünkü menün gayet güzel ... pastasız olsa daha güzel olurdu tabii ... bitti umarım artık pasta :)
nehirnil111 canım evet keslikle dondurma istikakın doldu ... akşamda patates olmayaydı iyiydi.
irmae bende sendeki toparlanan motivenin farkındayım canım ... hadi bakalı 2. raunda çoook hazır ol :)
Betulina vira bismillah bölüm 37280 oldu seninde :) banunn 5388903820480 . diyeti gibi ..
Nego karpuz peynir tamam da , karpuzun da bir ölüçüsü olmalı .. onun şekeri , şişkinliği ... çok abartmadan ye ...
aç tutma kendini ..alşamı çok çok hafif geçir ... bence salatalık , biber , yoğurt ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?