Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy inşallah hayallerinde İstanbul varsa ne güzel olur O taraflara kaçarsak inşallah bir gün aklımdasın

hayallerde varda istanbulu kazanması çok zor dersleri o kadar iyi değil malesefazim olsa yine bi ümit derdim ama azimde hırsta yok artık hayırlısı diyorum
o yüzden atlada sen gel

hayallerde varda istanbulu kazanması çok zor dersleri o kadar iyi değil malesefazim olsa yine bi ümit derdim ama azimde hırsta yok artık hayırlısı diyorum
o yüzden atlada sen gel
Hakkında hayırlısı olsun canım İstanbul yaşaması da zor bir şehir inşallah hayırlı yer olur Bakalım biliyorsun hep hayallerimde Amasra ve yamacında ki yeniden görme hevesi Safranbolu

A ha ha çok güldüm ya. Harika bir benzetme
Devlet öyledir canım bakarlar ama bakana kadar insan pes etmezse ya raporludurlar ya izinli bazen de başka hastaneye devredilirler çıldırmamak mümkün değil bir gittiğini bir daha bulamıyorsun
Öyle gerçekten. Fenalık geldi. Evin işini bırakıp koştur koştur gittim birde

Canım 10 yıl olacak. Eşim de öyleydi. Hala çarşıya çıkmıyorum tek. İşte bu semtte parka markete anca. Sen nasıl başardın peki. Şimdi yalnız takılıyorsun değil mi. Benim niyetim diyardan gitmek de dur bakalım. Küçük de okul yaşına gelsin bor.

Cumaya güzel şeyler fısıldayacağım inşallah kaptaniçem, senin moralin hiç bozulmasın. Ben de yeni tartımı bekliyorum bu ayarsızlaşmaya başladı çünkü bir dediğini bir dediği tutmuyor. Bir yenilensin daha iyi kas-yağ takibi yapabileyim hem. Hem de yarışmaya dengesizlik katmayayım uyarı vermişken değişecek.
Bu ara yine motivasyonumu güzel toplamış durumdayım, geçen haftaki mıymıy halimden de çıktım. Ekim ayında 60ları uğurlamaya hazırlanmak istiyorum, önemli benim için. O yüzden sıfır kaçamak ve düzenli sporla devam ediyorum, üzmeyeceğim seni Ausum. :)

Kuzum sen ne marka aldın benimki biraz ani oldu almam araştırnadan aldım....:/

Gunaydin minnakim ) haklisin bu kadar aktivite biz hayal bile edemezken simdiki nesile tepsiyle sunuyoruz )

Gunaydin minnakim ) haklisin bu kadar aktivite biz hayal bile edemezken simdiki nesile tepsiyle sunuyoruz )
Aynen öyle kuzum bir yandan güzel bir durum güzel kullanabiliyorsak bir yandan da pek dostluk arkadaşlık o oynanan evcilikler falan azaldı açıkcası herkes bizde dahil teknoloji bağımlısı olduk ve azla yetinmeyi bilemez olduk

Eskiler yada genc yasta evlilikte insan eziliyor... bak bende 29 yasinda evlendim kp kayısıcılikla ugrasiyor... ilk yaz tatilinde bahceye gittik malum herkes bahcede kayisi pitlatiyorlar hemsolar bilir... bende oturdum yardim edeyim dedim bunlar benim yaptigim isi begenmemisler esime demisler ki kayisilarimizi telef etti oraya buraya atti diye.. oyle miiii dedim soyledim kv ayip degil mi laf ediyorsunuz omrumde ilk defa yapiyorum ben ırgatmiyim ki bu isi bileyim dedim yemin olsun bidaha elimi sürmem banane dedim.. kv kıpkırmızı oldu agzini acip tek laf edemedi sonraki yillar yine gittim hepsi oturup yaptilar bende elime cayimi alip sandalyeye gecip oturdum laf yetistirdim... 8 yillik evliyim halada surmedim surmem de yemin ettim çünkü onlarda biliyor... iste gec evlilik olunca catir catir konusuyon işinize geliyorsa diyorsun....

hayırlı Çarşambalar

Sabah protein diyetime başladım:
1 yumurta/ Peynir/ domates,salatalık.yeşillik (Cevizim yoktu, şimdi almaya gidiyorum)

Şimdi öğle yemeğimi almaya gidiyorum, ton balığı düşünüyorum

Eflalim diyardan gitmek kolay değil heleki bir kötü gidipte bir iyi gelmiyor malesef . Helede çoçuklar varsa iyi düşün aklını o yana kaydırma derim ...

Ben nasılmı başardım . Aslında tam başardımda sayılmaz ,zaman ve sabır diyelim . Hala söylenir fazla çıksam dışarı ama işine geliyor ona kendimizle ilgili iş bırakmamış oluyorum ayrıca ben daha sosyal oldugumda ona kafa sarmıyorum

Takmıyorum desende mesajlarından ruh halini anlaya biliyorum . Eşine bakış açını değiştir oldugu gibi kabul et . Mümkün oldugu kadar ev içindede olsa kendine mesküliyetler bul hayatının odak noktası eşin olmasın . Kendin ol ! Yani biraz bencilllll olun

Hep o boylarda olmak istemişimdir. Minnak minnak dolanırdım ortalıkta. Annemin kardeşlerimin boyu genelde 1.58 falan. Allah bana vermiş boyu Çok uzun değilim 1.68 boyum var. İnsan kendinde ne yoksa onu istiyor sanki
Allah iyiliğini versin emi Bi şansın olsa deseker kendinde bi değişiklik yap senin boyu isterim .
Hamdolsun rabbıma Verdiği tüm niğmetlere diyede not düşeyim

Canim tek sorun bu mu yani asiri kiskanclik mi .. evlatlarin var diyardan gitmek kolayda ya sonrasi ?

Allah iyiliğini versin emi Bi şansın olsa deseker kendinde bi değişiklik yap senin boyu isterim .
Hamdolsun rabbıma Verdiği tüm niğmetlere diyede not düşeyim
Valla ben de 1.58 boy isterdim. Ayaklarım da küçülür aradan çıkardı. 40 numara yahu. Denize girsem palete ihtiyaç duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…