diğerini bende sevmedim, nmtz beni ancak paklar, yapacam da vakit bulsam, neyse fıstık yiyeceğime onu yapayımnmzt midir ne karın ağrısıdır ona döndün mü sen ?
ben bu six packten sıkıldım , yat kalk hareketi çözmeden yenisine geçiyor ...
güveniyorum sana mortim ortim cortim :)
aç karnınada gitmiyoki ustaaa
ayy kaşındım farkettim ama ara öğünüm geldiya ceviz ekmek yememek için direniyorum
diren begüm
ben çıkıyorum
yarın görüşmek dileğiyle
öyle çok artım yok ki, bu gün gayet dikkatliyim zaten, yarın ayran aşı yapıcam, bi bakmışsın bireyselde derecedeyim, hiç belli olmaz. yediğim börek çörek değil yer fıstığı neticede hemde öyle çok yemedim, sen merak etme kaptanım, ben kararlıyım bu sefer, akşam ve yarın akşam bide jillian patlatsam ooo yeme de yanında yat olur
vallahi tek kaçamağım olmadı bu hafta. bu çabaya 2 kilo giderdi en az ama şu an durum vahim. bugün de hafif yiyeceğim. yarın da sabah bakacağım ve hala gitmemişse ver elini ayran detoksu yine. 2 hafta olmuş olacak yarın geçen detoksu yapalı. benim kilodakilere 2 haftada bir yapılabilir deniyor. tek gün olacak bu kez. o eksiyi çıkartacağım aus cumaya.
PES ETMEK YOK !
DEMLEYİN YEŞİL ÇAYLARI , YENİDEN BAŞLAYIN !
ekmekte varsa kalıyım bariitam da ceviz kesiyorduuuuk nereyeeeeeeee
Yengeç kıvrık kıvrık git bence yandanekmekte varsa kalıyım barii
yengeç gibi yandan yandan geri dönüş yapayım
İşte bu
ekmekte varsa kalıyım barii
yengeç gibi yandan yandan geri dönüş yapayım
ay ben hazır değilim kilo bildirimineeeeeeee.cuma bildirsem olur mu olur olur dimi.o korkuyla bi adım atarım.
sizde sanacaksınız şimdi pasta börek götürüyorum hayırrrrrr.ama cok düzensizim cokkkkk.
Hahhahaa yanii bensizz kambersizzz düğün olmaz kaptaniçemm sabah berii it gibii gezdimmm tabanlarımm sızlıyorr sıcaktaa bu ara işlerde yogunn off offff
sana da yapayım mıııııııııııı deliiiiiiiiiiii
sen var ya seeeeeeeeeen
Yengeç kıvrık kıvrık git bence yandanhayırlı akşamlar morti
sana da yapayım mıııııııııııı deliiiiiiiiiiii
sen var ya seeeeeeeeeen
yok yaaa o kadar yoktur en son 70di.olmasın olmasın ne olur olmasınnnn.tamam tamam anladım 72.5
Hahhahaa yanii bensizz kambersizzz düğün olmaz kaptaniçemm sabah berii it gibii gezdimmm tabanlarımm sızlıyorr sıcaktaa bu ara işlerde yogunn off offff
şaka şaka çıktım bileyermiyim yemem pışıkkkk
yok yaaa o kadar yoktur en son 70di.olmasın olmasın ne olur olmasınnnn.
ç
ablan dediolmuştur dedi bayramda bi 72 lik vardı göz kantarımda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?