Hepberaber olsun canım sagolTefal'in tartıları güzeldir kuzum, için rahat olsun, güle güle kullan, mutlu mesut kilolar versin sana inşallah :)
3 litreyi niye geçmeyeyim? ben de yırtınıyorum su çok olsun diyecanım bence yarına da güzel çıkacak .
Su + bitki çayı vs ... hesapladığında 3 lt yi geçme bu ara.
karbonu sıfıra yakın kes yine .
kim o yeniden başlaması gerekenler gelin gelin beraber başlayalım.
Evet bende cook benzetiyorum birbirimizi... bi o kadar eslerimizde huylari ayni gibiBiz senle cidden çok benziyoruz .
Az çok anlamışsınızdır , hamdolsun ayakları yere sağlam basan kadınım .. Onlara görede dominant gelin ahhh ahhhh oğlum modu vardır eminim ... Ama benim değnekte az değildir ... zekasına aşığım en çok .. o yüzden iki cambaz bir ipte , iki keçi bir köprüde ... huyuna suyuna gidiyoruz ...
Ha bu arada ciddi banada ayrı dünyalarının insanı idik biz eşimle tanıştığımızda ... hani öyle böyle değil ...
3 litreyi niye geçmeyeyim? ben de yırtınıyorum su çok olsun diye
detoks yapmayı da hiç sevmiyorum. nolur yarın şu tartı yüzüme gülsün de detoks yapmak zorunda kalmayayım.
en son 70dim gecen hafta.
bu ne aus
ne güzel işte.. Bak benle sen yakınlaşmıştık ama ben gerisin geriye uçtumen son 70dim gecen hafta.
gözümden kaçmış demek ki ve şu an çok mutlu oldumcanım aaaaaaaaaaa hep yazıyorum ya , damacana damacana su içmek marifet değil ..kilonuzun ihtiyacı kadar ...
sana 2.5 lt kafidir ...
Evet bende cook benzetiyorum birbirimizi... bi o kadar eslerimizde huylari ayni gibi) ben esimdem cook sey öğrendim cook sey katti bana oda benden ...en onemlisi esimin sayesinde namaza basladim hic israr etmedi namaz kil diye ama o kildikca ben fosur fosur uyudukca biseyler batmaya basladi bana bi gun banada öğret dedim..
Sagolsun öğretti simdi icim daha huzurlu... annem der sen cook degistin ... esler birbitine iyi guzel seyler katmali...
ayyyyy kızlar ne sıcak yaaaaa
bugün gidip bantıma bakayım inşş yola gelmiştir yaa
birde birşey diycem valla ben kaçamak yaptım yani 1 hafadıt
pasta yeidm, tatlı,kek, abartmadan ama diet yapmak ve saglıklı beslenmek cidden çok güzel arkadaşlar
ve önemli olan gözüm artık nalrda kalmıyor ,
saglıklı yiycekler yiyebiliyorum ve oflamıyorum
bu ne ausNeyi itirafa hazırlanıyor Begüm
sakin şampiyon ... cumaya çok güzel olacak her şey ...sen bugünü de hele hele yarını da çok çok sıkı tut .
kaçamağın olmadığı artılar korkutmasın gözünü ...83 lü geceyi hatırla
amin canım sağolasın .
yok canım devlet ...ama memur değil :)
eflal ... geçen piknik fotolarınız çok güzeldi.
fazla beklentilerden uzaklaş , eldeki ile güzel bir şeyler yaşamaya bak ... bazen hayat sadece böyle akar ..sen sabredersin...sonra bir gün bir bakarsın kocaman bir mükafat
evet evet bende sana yazarken onu düşündümfarklı dünyalardaki aynı kişilermişiz:)
evet canım tartı farkı hem geçen haftanıza , hem başlangıç kilonuza ekleniyor ki mezuniyet ve hedefte yanlışlık olmasın.
ben akşam için pro derim tatlım . kefire güvenemiyorum niçinse
yaaaaaaaaa düşün işte o kadar kayboldun ki ortadan .... kayıp balık nemo betül bile oooo hoş geldin diyor
Kilo bildirmekten
sarayca mortim ortim yoldaşım , hadi ama ... toparlan hemen .... her zaman son 2 gün var daha dememeliyiz ... bırakalım önden gelsin eksiler ... hadi hadiiiiiiii .... senden çok iyi şeyler bekliyorum ben , artı tenizliği değil
sağol tatlım ya ... bakalım benim nasıl geçecek ...kendimi yemeli içmeli günlere gark etmeyeyim de
Oooooooooooooo meblağ okuyunca bir alt mesajda ben
bence patronun karısı götürüyor
bak hala doyana kadar diyor
hadi amaaaaaaaaaaaaa 1.5 gün varken , neden bugünü de çöpe atıyorsun ..lütfen sarayca ... listede şöyle olurum böyle olurum dediğin her mesajı bulurum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?