Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bence yarına da güzel çıkacak .

Su + bitki çayı vs ... hesapladığında 3 lt yi geçme bu ara.

karbonu sıfıra yakın kes yine .
3 litreyi niye geçmeyeyim? ben de yırtınıyorum su çok olsun diye

detoks yapmayı da hiç sevmiyorum. nolur yarın şu tartı yüzüme gülsün de detoks yapmak zorunda kalmayayım.

Evet bende cook benzetiyorum birbirimizi... bi o kadar eslerimizde huylari ayni gibi ) ben esimdem cook sey öğrendim cook sey katti bana oda benden ...en onemlisi esimin sayesinde namaza basladim hic israr etmedi namaz kil diye ama o kildikca ben fosur fosur uyudukca biseyler batmaya basladi bana bi gun banada öğret dedim..

Sagolsun öğretti simdi icim daha huzurlu... annem der sen cook degistin ... esler birbitine iyi guzel seyler katmali...

3 litreyi niye geçmeyeyim? ben de yırtınıyorum su çok olsun diye

detoks yapmayı da hiç sevmiyorum. nolur yarın şu tartı yüzüme gülsün de detoks yapmak zorunda kalmayayım.

canım aaaaaaaaaaa hep yazıyorum ya , damacana damacana su içmek marifet değil ..kilonuzun ihtiyacı kadar ...

sana 2.5 lt kafidir ...

ayyyyy kızlar ne sıcak yaaaaa

bugün gidip bantıma bakayım inşş yola gelmiştir yaa

birde birşey diycem valla ben kaçamak yaptım yani 1 hafadıt
pasta yeidm, tatlı,kek, abartmadan ama diet yapmak ve saglıklı beslenmek cidden çok güzel arkadaşlar
ve önemli olan gözüm artık nalrda kalmıyor ,

saglıklı yiycekler yiyebiliyorum ve oflamıyorum

Bak bir ortak nokta daha :) dedemi kaybetmiştim 2004 te ... eşimle de bir iki kez konuşmuşuz o zaman .. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun ... yazdı bana ... dedim bu adam ne diyor ?? o kadar uzağım ... düşün .

Aynen öyle ...biz her manada bunu başarmaya çalışıyoruz ada ... 40 a geldik neredeyse ..ikimizde hem manevi hem dünyevi .. hala gelişim için birbiriimize omuz veririz ..ikimizde 2. üni.eğitimini evliliğimizde tamamlandık .. y.lisansı da ... hiç dur demeyiz , ne gerek var demeyiz birbirimize ... o hep der Yusufa ... Güçlü olacağız oğlum , güç sadece bilekte değil asıl kafada ... çalış ...ve zeki , doğru dürüst bir insan ol .. Ülkenin buna ihtiyacı var.

Kız ne ara yedin onları düğün dernek çardak piknik .... aman bitti de mi hepsi ? bu hafta start verildi di mi ?

Tamamdır o zaman bu akşam et, salata biraz da yoğurt üçlüsüne geçiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…