Yazdiklarini okuyunca bu kadar olur dedim ayni bizde esimle oyleyiz hep kendimizi gelistirelim manevi ve dunyevi diyoruz.. ikimizinde duasi kizimizi Allah yolunda iyi yetiştirelim.....Bak bir ortak nokta daha :) dedemi kaybetmiştim 2004 te ... eşimle de bir iki kez konuşmuşuz o zaman .. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun ... yazdı bana ... dedim bu adam ne diyor ?? o kadar uzağım ... düşün .
Aynen öyle ...biz her manada bunu başarmaya çalışıyoruz ada ... 40 a geldik neredeyse ..ikimizde hem manevi hem dünyevi .. hala gelişim için birbiriimize omuz veririz ..ikimizde 2. üni.eğitimini evliliğimizde tamamlandık .. y.lisansı da ... hiç dur demeyiz , ne gerek var demeyiz birbirimize ... o hep der Yusufa ... Güçlü olacağız oğlum , güç sadece bilekte değil asıl kafada ... çalış ...ve zeki , doğru dürüst bir insan ol .. Ülkenin buna ihtiyacı var.
Kız ne ara yedin onlarıdüğün dernek çardak piknik .... aman bitti de mi hepsi ? bu hafta start verildi di mi ?
Ters giden bir şeyler var demektir kuzumBu tartı kaslarımın erdigini söylüyor
Bu ara proteyin aldım aslında sabah yumurta beyazi yiyeyim ....Ters giden bir şeyler var demektir kuzum
Sağol canım :)Anladım canım zor anlaşamadığın sorunlarının olduğu kişiyle bir arada olmakBoşanmayı düşünmüyorsan inşallah düzelir mutlu olursun diye dua edeceğim
ev tipi tartılar gerçekten yag kas ölçümü yapmıyor canımBu tartı kaslarımın erdigini söylüyor
Zaten hep sabit cıktım sonra kas eksilmesi çıktı ayy takıntılı yaptı bu tartılar beniev tipi tartılar gerçekten yag kas ölçümü yapmıyor canım
bende de tefalinki var. eger kısa zamanda kilo vermiş görünüyorsam kastan diyor.
uzun zaman geçmişse yag.
onlarda bi çeşit hesaplama mantığı var ve kesinlikle gerçek yag kas ölçümüyle alakaları yok. ciddiye alma yani
Bence de abla en iyisi .Zaten hep sabit cıktım sonra kas eksilmesi çıktı ayy takıntılı yaptı bu tartılar beni
En iyisi tartılmaya ara vermek diyeti bozmadığım sürece zaten sorun yaşamıyorum....
Bence yeterki inacımızi kaybetmeyelim güzelim....Bence de abla en iyisi .
Bende sabah cok cok artilarda ciktim.
Yediklerim ortada spor da yapiyorum.
Takmiyorum artik gidecek elbet bu kilolar . Bi yerde kirilacak inadi
Bence yeterki inacımızi kaybetmeyelim güzelim....
Yidirtmedi kaptan babam, kursagimda kaldıbu ne ausNeyi itirafa hazırlanıyor Begüm
masum beni sollamissinayyyyy kızlar ne sıcak yaaaaa
bugün gidip bantıma bakayım inşş yola gelmiştir yaa
birde birşey diycem valla ben kaçamak yaptım yani 1 hafadıt
pasta yeidm, tatlı,kek, abartmadan ama diet yapmak ve saglıklı beslenmek cidden çok güzel arkadaşlar
ve önemli olan gözüm artık nalrda kalmıyor ,
saglıklı yiycekler yiyebiliyorum ve oflamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?