Gorumcemin oglu oldu canim..amin..Daydream- kimin bebegi oldu hayirli olsun sağlıkla büyütün
Sagol canimm.Masum evet biraz üst kısımda var.
Onu da verince cok daha güzel olursun..
Bebek gelmiş Allah sağlıklı uzun yıllar versin.
Sherryy hayırlı olsun maaşin..
Güle güle harca.
Ne güzel bir duygu demi daim olsun..
Bakk zaman nasıl hızlı geçiyor daha gitmek icin ugrastigin gün dün gibi...
Ooo hayırlı olsun.
Rabbim tamamına erdirsin.♡♡♡
Efser sabah wc ye çıktıktan sonra aç karnına tartil en doğrusu olacaktırBu tartı kaslarımın erdigini söylüyor
Bakalım yarın ne diyecekEfser sabah wc ye çıktıktan sonra aç karnına tartil en doğrusu olacaktır
Olsun kuzu beynin yorulunca daha cok acikirsin.Geçmişi de bitirdim şükür. Güzel bi türkü açıp balkonda yeşilçayım eşliğinde dinleyeyim bari. Yüzme beni cidden çok yoruyor ve aşırı acıktırıyor. Akşamı protein bombasıyla kapattığım için kendimi tebrik ediyorum
Söylemeden geçemeyecem bugün herkes formundaymış hee ne konuşmuşuz arkadaş oku oku bitmedi. Güya kitap okuyacaktım. Kafam yoruldu şu an Platon amcanın diyaloglarıyla uğraşamayacam
hemşerin olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.Bacilarim nasil napiyor..
Ben diyet yapmiyorum ama geldigimden beride sicaklardan dogru durustte yiyemiyorum..diyetsiz sicaklardan zayiflicam herhalde..bugun ayran corbasi ve smothie ictim..sicak yemege tahammulum yok..yalniz yasasam yemek falanda yapmam yani..mutfak 50 derece oluyor resmen..
hazırcevap gelinGeçen hafta Tokat'a gittiğimde bizde de mevzusu oldu. Erkek arkadaşımın ailesi ormanda çalışıyor. epey ağır bi iş. Odun kesip taşıyorlar. Müstakbel kv şaka yollu takılır sürekli. Seni de alırız ormana işçi masrafı olmaz diye. Ben de valla belim sakat çalışırsam ağrım olur 1 hafta bakarsın bana . Ayakbağı olurum size dedimSen yaşlarda olsaydım diyemezdim herhalde.
çok mu kıskanç yoksa sadece huysuz mu canım? gerçekten bunaltıcı bir durum. Allah kolaylık versin.Canım 10 yıl olacak. Eşim de öyleydi. Hala çarşıya çıkmıyorum tek. İşte bu semtte parka markete anca. Sen nasıl başardın peki. Şimdi yalnız takılıyorsun değil mi. Benim niyetim diyardan gitmek de dur bakalım. Küçük de okul yaşına gelsin bor.
Geçmişi de bitirdim şükür. Güzel bi türkü açıp balkonda yeşilçayım eşliğinde dinleyeyim bari. Yüzme beni cidden çok yoruyor ve aşırı acıktırıyor. Akşamı protein bombasıyla kapattığım için kendimi tebrik ediyorum
Söylemeden geçemeyecem bugün herkes formundaymış hee ne konuşmuşuz arkadaş oku oku bitmedi. Güya kitap okuyacaktım. Kafam yoruldu şu an Platon amcanın diyaloglarıyla uğraşamayacam
Sanah
Peynir
Domates biber salatalik
Ara
Az sekerli turk kahvesi
Oglen tavuk izgara
Ayran
Salata
Aksam
Patlican kebap
Yogurt
Su 2 lt
Genelde boyle besleniyorum canim. Diger turlu 6 ogun bana gore degil. Kendimi taniyorum artik.menünün güzelliğine bak
demir hapını içmezsen olumsuz etkilenmez misin? İç bence. Gerçi çok anlamam ama.kızlar neden oldu bilmiyorum. çok fena iştahım açık. sinirlerim bozuldu. akşam demir hapı ve b12 alıyorum. içmeyeyim bari. belki ondandır. bu durumdan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?