Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydream- kimin bebegi oldu hayirli olsun sağlıkla büyütün
Gorumcemin oglu oldu canim..amin..
Sagol canimm.

Bacilarim nasil napiyor..

Ben diyet yapmiyorum ama geldigimden beride sicaklardan dogru durustte yiyemiyorum..diyetsiz sicaklardan zayiflicam herhalde..bugun ayran corbasi ve smothie ictim..sicak yemege tahammulum yok..yalniz yasasam yemek falanda yapmam yani..mutfak 50 derece oluyor resmen..

Ben geldiiim. Bacaklarım pert. Menümü bildireyim de şarj edeyim kendimi

Kahvaltı(07:00)
1 kk peynir
3 çeri
5 zeytin
kuzu kulağı, tere, roka, dereotu
1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen(12:00)
mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran

Ara(13:30)
domates, salatalık, 1 kk peynir

Akşam(18:30)
ton balıklı omlet(2 yumurtay ve azıcık lor peyniriyle)
sabahki yeşilliklerden. Yakında mööölemeye başlarım ben
Ton balıklı omlet benim testimden geçti.Bunu arada yaparım ben. Yumurta tadı pek gelmiyordu. Balıkla sırıtmadılar

Su:2,5 lt
Spor: 50 dk yüzme(seri şekilde 25+25) üstüne de 60 dk yürüyüş tempolu Ausencia Ahu060812

12 Haziran 2017

Kahvaltı:
1 yumurta 2 dlm kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği

Öğlen:
3 yk zeytinyağlı kabak yemeği
1 bardak ayran

Akşam:
1 parça biftek
1 kase salata

2 kupa yeşil çay, 1,5 litre kadar su içildi. Yatmadan en az 2 te tamamlayacağım. 1 saat de yürüyüş. Ahu060812

Geçmişi de bitirdim şükür. Güzel bi türkü açıp balkonda yeşilçayım eşliğinde dinleyeyim bari. Yüzme beni cidden çok yoruyor ve aşırı acıktırıyor. Akşamı protein bombasıyla kapattığım için kendimi tebrik ediyorum
Söylemeden geçemeyecem bugün herkes formundaymış hee ne konuşmuşuz arkadaş oku oku bitmedi. Güya kitap okuyacaktım. Kafam yoruldu şu an Platon amcanın diyaloglarıyla uğraşamayacam

Olsun kuzu beynin yorulunca daha cok acikirsin.
Leptinin aktiflesir gitsin kilolar.
Ah ah bende su tutunamayanlari bi bitireydim.
Resmen beynim yandiiiij

hemşerin olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. sanki saç kurutma makinesi en yuksek ayarda üflüyor insanın suratına.

hazırcevap gelin

çok mu kıskanç yoksa sadece huysuz mu canım? gerçekten bunaltıcı bir durum. Allah kolaylık versin.

Söylemeden geçemeyecem bugün herkes formundaymış hee ne konuşmuşuz arkadaş oku oku bitmedi. Güya kitap okuyacaktım. Kafam yoruldu şu an Platon amcanın diyaloglarıyla uğraşamayacam

geçmiş çok uzun oluyor. gün içinde bazen siteye girmeden dışarıdan okuyorum ama yazamıyorum. alıntı da yapmayınca kalıyor. maşallah ama gerçekten kitap gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…