Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hemşerin olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. sanki saç kurutma makinesi en yuksek ayarda üflüyor insanın suratına.
Allahtan evdeyiz Lilycim..bugun oglen calisan belefiye iscilerini gördüm gunes altinda..Rabbim yardimcilari olsun..

Genelde boyle besleniyorum canim. Diger turlu 6 ogun bana gore degil. Kendimi taniyorum artik.
en güzeli bu zaten. kendini tanıyıp ona göre beslenmek

Her neyse yarin ola hayr ola. Iyi aksamlar.
iyi akşamlar canım.

demir hapını içmezsen olumsuz etkilenmez misin? İç bence. Gerçi çok anlamam ama.
içmem lazım aslında. bilemedim

Ben tedbirimi alayım da sonra sıkıntı çıkmasın
akıllı kızsın vesselam

kızlar neden oldu bilmiyorum. çok fena iştahım açık. sinirlerim bozuldu. akşam demir hapı ve b12 alıyorum. içmeyeyim bari. belki ondandır. bu durumdan nefret ediyorum
Ondan canim bende demir ilaci aliyorum istahim pek fena ama birakma ilaclarini ben yillarca kilo alirim korkusuyla icmedim ilacımı en son demir eksikliğinden kalp carpintilarim basladi.... 3 ay dişini sık kullan ilacini doktor bana 3 ay dedi...

Istahim acik sirf bunu engellemek yada kacamaklarim kilo olarak dönmesin diye günlük 1.5 saat spor yapiyorum... oyle biseyki icim kıyıliyir resmem midem kazınıyor ani bir şekilde.... 20 gundur kullaniyorum kendimi daha guclu hissediyorum ...

ben şöyle 1 ay kullansam yeter aslında. ama korkumdan aralıklı alıyorum. halam geldiğinde 1 hafta ancak içiyorum. gece yatmadan önce içiyorum özellikle iştahı etkilemesin diye.

ben şöyle 1 ay kullansam yeter aslında. ama korkumdan aralıklı alıyorum. halam geldiğinde 1 hafta ancak içiyorum. gece yatmadan önce içiyorum özellikle iştahı etkilemesin diye.
Canim hemen yukselmezmis en az 3 ay tedavi deniliyor bende önümüzdeki carsamba bi tahlil yaptirip bi bakacam eger sonuclar iyi cikarsa haftada 2 yada 3 gun kullanayim olur mu diye soracam ....

unuttum canım. en son kaç ay oldu tahlil. hatırlamıyorum. ben de miyom da var ya tedirgin oluyorum. kanamam fazla olabiliyor. bu ay daha normaldi ama.
Aile hekimi bana dediki ben cevremdeki ailemdeki bayanlara hep soylerim adet döneminde bu ilaci mutlaka kullanin ozellikle fazla kan kaybi reglide yasayanlar icin demisti....

Aile hekimi bana dediki ben cevremdeki ailemdeki bayanlara hep soylerim adet döneminde bu ilaci mutlaka kullanin ozellikle fazla kan kaybi reglide yasayanlar icin demisti....
aslında bu demir hapları kimyasal. en güzeli demiri doğal yollardan almak. içinde demir olan besinleri sürekli tüketmek. o zaman sorun çıkmaz. ama ben işte miyom olduğu için az da bununla takviye etmeye çalışıyorum. ama bugün iştah da zirve yaşayınca korktum.

Doğal yollar cook zaman aliyormus canim ben iyice okudum arastirdim degerleri cook düşük olanlar icin beslenme hemen çözüm olmuyormus.... bu yuzden ince ilac takviyesi ardindan beslenme diyorlar... bende yillarca ne var beslenmeme dikkat ederim falan dedim ama olmadi... ciger sık tuketmek lazimmis bide yogurt tuketimini azaltmak yemeklerin yaninda yememek gibi ...

evet doğru söylüyorsun. çok olunca açık takviye şart. mesela sabah yumurta yiyoruz ama yanında çay içiyoruz. et yiyoruz ama yanında ayran içiyoruz. ciğeri az yiyoruz falan... bir de kuruyemişler de varmış canım demir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…