niyeyse bu saatlerde sayfa boş oluyor. 1-2 kişi . ben de aksi gibi akşam 20.00 gibi ancak burada olabiliyorum. ortalama 22.30 a kadar falan.Evet benimde içim sıķılıyor
Bacım onların dersi bizim Allah hayırlısını versin bizde çocuklar daha iyi okullara gitsin diye yer değiştirelim dedik ama çok zormus kiralar uçmuş herkes tutturabildigineİyi akşamlar ...
Menü yazıp çıkayım moral vs kalmadılys sonuçları açıklandı kuzum aglıyo sonucuda demiyo . Lafta anlatamıyorum . Sınavında değilim ne olursa olsun o meskek olmazsa başkası olsun ,hayırlısı olsun .bu kadar üzülmesi göz yaşı mahvetti beni .
Sabah
2 dl ekmek peynir
domates salatalık, az kuşburnu
Ara:
15-20 fındık 2 hurma
Ara:
1 kase meyve .1br ayran.
Akşam
Taze fasulye kıymalı .
7-8 yaprak sarma
Spor:
45 dk lokale yürüyüş bol yokuşlu.
1 saat yüzme .
Akşam 1,5 saat yürüyüş .
2 kupa karışık yağ yakıcı çay.
2,5 lt su .
Sen her zaman gel cö de bö deHadi biz çıktık ...
Önce kursa bırakma ...
Sonra market ...
gelir gelmez mutfağa yemeğe dalarım ... öğleden sonra ancak gelirim sanırım , arada girersem telden cöööö derim
Ayni bizim durum biri liseye biri ortaokula biri anaokuluna biri lazimligaTabisi yasini soracagim :)) abla dedigim cok az insan var saygisizmiyim neyim bilmem.
Oglan 8 e basliycak bu sene ortanca kiz anaokuluna kucukte ins lazimliga :))
Herkesin yasini merak ediyorum aslinda.
Amin Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin İnşaallahKaç yıllık evlisin eflalim?
Ben ilk yıllar karşı binadaki bakkala hatta balkona çıkamazdım düşün yanebak birde şimdiki halime ..
Narsist dedimya işte bu tür bencil insanla başetmek çok zor çok yıpratıyor insanı ...
İkiniz beraber danışmana gittinizmi hiç ? Eşinin gidecegibi pek sanmıyorum ama uinede sorayım dedim
Bir ata sözü var bilirsin" "Ya bu deveyi güdecekdin,ya bu diyardan gideceksin"
Belki cennet kapın sabırla açılacak eflalim
Anaaa ilk defa kisa olmak isteyen borini görüyorum 1.59civariyim hayaller hayatlarHep o boylarda olmak istemişimdir. Minnak minnak dolanırdım ortalıkta. Annemin kardeşlerimin boyu genelde 1.58 falan. Allah bana vermiş boyuÇok uzun değilim 1.68 boyum var. İnsan kendinde ne yoksa onu istiyor sanki
Oda bor hoşmuş bizim fakülteden berbatÜniversitede bile bu şekilde ablacım. Bi hocam vardı bütün derslerinden kalırdım kadının. Çalışıyorum sınavlarda herkesle aynı şeyi yazıyorum ama kalıyordum. Gittim konuştum. Aynen şunu söyledi. Ben senden yorumunu değil kitapta yazanı istiyorum dedi. Sonra ezbere dayalı sistemin zararlarından girdim 1 saat konuştum kadınla. O sene bütün derslerini verdim. Psikoloji gibi kökeni felsefeye düşünmeye dayalı bir bilim dalı bile ezber istiyor. Yorum yok, düşünmek yok, araştırmak yok...
AminRekor benim seneye çeyrek asır olacak benim kayısı dalına katlanma yılım
Şimdi bu kayısı dalı ne diyeceksiniz
Anlatayım efenim.
Geçen hafta kaynımlardaydık kaynımın oğlu (30 yaşında) yenge dedi , amcam senle evlendiğinde kayısı dalıydı şimdi kütük oldu , sen bilirmisin kayısı dalı ne ? Kayısı dalında o kadar çok budak olurki düzeltme imkanı o budaklardan yüxünden yoktur , sen o kayısı dalını düz oduna çevirdin helal olsun sana cennetliksin dedi
Ayy canları sağ olsun Allah başımızdan eksik etmesin odunda olsalar
Ben bunu hararet algılarımBize e vcilik gibi geliyordu bir de bulundugum yerin kültürü agır kuzum yapmak zorundasın bak aklıma ne geldi
Biz eski ev deyiz ben 3 5 senelik evliyim ilk dogumu yaptım 75 kiloyum aşrı belli bir kilo degil hafif balık etliyim yani kayınbabam ölmemiş bahcede kurumuş daları kesmiş kırmıs atmıs oraya bahce dedigim bildigin dag ne merdiven var ne tutunacak bir yer var sürüne sürüne iniyosun cıkıyosun şimdi biz merdiven yaptık mesala o kadar dik bir yer kp bize bagırıyor gideceksiniz o odunları buraya cıkaracaksınız diye eltim anasına kactı kv aldırış etmiyor is bana kaldi gidim bir ip buldum odunu düşe kalka bir iki getirdim güneş sıcak terliyosun susuyorsun herhalde 5 6 kere indim cıktım kv kp karsımda sedirde ellerinde cay oturup bana bakıyor tekrar indim bir çıktım karşı daki sedir dolmuş eltimin teyzesi annesi eltimde oturuyor teyzesi ay yavrum sen odunmu tasıyosun bu sıcakta sırtında diye bana acıdı aslında kızacakti kp atladı aslında kilo vermek için yapıyor deditabi ben sok getirdigim onca odun onun bagırtısından degilde benim kilo verme istegimdenmiş
Misafire bu kamufilaşı buldu
İmkânın varsa kullanÖzele gidicem canım aradım eşimi, randevu alacak bakalım. Demek ki hastanedekiker benim için hayırlı değil
Evet akşam sakin kuzum.birde yaz akşamları herkes bir yelerde ondan galiba ....niyeyse bu saatlerde sayfa boş oluyor. 1-2 kişi . ben de aksi gibi akşam 20.00 gibi ancak burada olabiliyorum. ortalama 22.30 a kadar falan.
Gitmiyor canim olmadi toparlayamadim bakalim bi tahlil yaptirio ona göre karar verecem...ama vucud durencim artmaya basladi...
Algılarım.yandı kuzum artık umurumda degiller hesabını ben verecegim verecegi makam cezasını kesecek ...Bacım onların dersi bizim Allah hayırlısını versin bizde çocuklar daha iyi okullara gitsin diye yer değiştirelim dedik ama çok zormus kiralar uçmuş herkes tutturabildigine
Sen her zaman gel cö de bö de
Ayni bizim durum biri liseye biri ortaokula biri anaokuluna biri lazimliga
Yaşım 39
Amin Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin İnşaallah
Anaaa ilk defa kisa olmak isteyen borini görüyorum 1.59civariyim hayaller hayatlar
Oda bor hoşmuş bizim fakülteden berbat
Amin
Ben bunu hararet algılarım
İmkânın varsa kullan
Hadi yaaaGitmiyor canim olmadi toparlayamadim bakalim bi tahlil yaptirio ona göre karar verecem...ama vucud durencim artmaya basladi...
Bende yillarca kullanmadim kactim kilo alirim diye artik mecbur kullaniyorum....Hadi yaaahayırlı sonuclar olsun.benide demirim eksik halsızlık hep var şu sıra ilaç kullanamam galiba
Bir yerden sonra kullanmak lazım eksikligi bir türlü kapatamıyoruz demekkiBende yillarca kullanmadim kactim kilo alirim diye artik mecbur kullaniyorum....
ortalık sakinken bi menü patlatayım
kahvaltı 08:00
peynir
8 zeytin
3-4 çatal tavada yumurta
domates salatalık biber
öglen 13:30
peynirli salata
1 kase yogurt
avuç içi kadar 2 dlm karpuz
3 tam ceviz
3 lt su
750 ml detoks suyu ( yeşilçay+taze zencefil+limon+tarçın)
kahve+soda vs vs vs
Ausencia Ahu060812
Menumu yazayim .
Sabah 8.00
Kasarli tavda yumurta
Domates salatalik maydonoz
3kupa 5i bi yerde cay
1dlm kizarmis kepek ekmek
2yesil zeytin
Ara
Salatalik
4 5 fistik
Acik cay
Ogle 14.00
Bi tabak acili kiymali kabak
Yogurtlu semizotu
Ara
Sutlu sade kahve
Aksam
17.20
Tarcindi zerdecalli zencefilli yogurt
Su 2.5olur yatasiya
Spor 1.15 dk hafif tempolu yuruyus
20squat
20 mekik
3×30sn plank
12 temmuz
Kahvaltı : Salamlı omlet, peynir, 3 yeşil zeytin, domates, salatalık
Öğlen : 2 dilim karpuz, 3 kaşık yoğurt
Ara: 3 hurma, 10 fındık
Akşam : 2 dilim karpuz, 3 kaşık yoğurt
Su: 2 litre
Şekersiz kahve
Yeşil çay
Form çayı
Sabah
Tel peynirli omlet (2 yumurtadan)
Tulum peynir
4 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Yoğurt (Sumaklı pul biberli)
Akşam
1 fırında alabalık
1 kase börülce salatası
1 maden suyu
Su 2 litre
Spor: Leslie 3 mil (45 dk)
Bu sabah da kilo veremediğimi görünce sinirden kalkıp spora başladım. Mümkün olduğunca yapmaya çalışacağım bundan sonra.
Ben şuraya ilistiriyeyim
Depresyona giren menümü
1 yumurta
1 k.k peynir
2 köz kırmizı biber
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara yok
Öglen
Yarım tabak zeytinyaglı kabak
5 kaşık yogurt isotlu
Civam percemi
Ara 1 kahve 1 soda
Aksam
2 kaşık kabak
1 kase bol isotlu çacık
Ara belki meyve şeftalı yada kiraz yemeyedenilirim kaptanım
Bacilarim nasil napiyor..
Ben diyet yapmiyorum ama geldigimden beride sicaklardan dogru durustte yiyemiyorum..diyetsiz sicaklardan zayiflicam herhalde..bugun ayran corbasi ve smothie ictim..sicak yemege tahammulum yok..yalniz yasasam yemek falanda yapmam yani..mutfak 50 derece oluyor resmen..
Ben geldiiim. Bacaklarım pert. Menümü bildireyim de şarj edeyim kendimi
Kahvaltı(07:00)
1 kk peynir
3 çeri
5 zeytin
kuzu kulağı, tere, roka, dereotu
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen(12:00)
mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran
Ara(13:30)
domates, salatalık, 1 kk peynir
Akşam(18:30)
ton balıklı omlet(2 yumurtay ve azıcık lor peyniriyle)
sabahki yeşilliklerden. Yakında mööölemeye başlarım ben
Ton balıklı omlet benim testimden geçti.Bunu arada yaparım ben. Yumurta tadı pek gelmiyordu. Balıkla sırıtmadılar
Su:2,5 lt
Spor: 50 dk yüzme(seri şekilde 25+25) üstüne de 60 dk yürüyüş tempoluAusencia Ahu060812
12 Haziran 2017
Kahvaltı:
1 yumurta 2 dlm kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
Öğlen:
3 yk zeytinyağlı kabak yemeği
1 bardak ayran
Akşam:
1 parça biftek
1 kase salata
2 kupa yeşil çay, 1,5 litre kadar su içildi. Yatmadan en az 2 te tamamlayacağım. 1 saat de yürüyüş.Ahu060812
Menum
Sanah
Peynir
Domates biber salatalik
Ara
Az sekerli turk kahvesi
Oglen tavuk izgara
Ayran
Salata
Aksam
Patlican kebap
Yogurt
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruyusAhu060812
kızlar neden oldu bilmiyorum. çok fena iştahım açık. sinirlerim bozuldu. akşam demir hapı ve b12 alıyorum. içmeyeyim bari. belki ondandır. bu durumdan nefret ediyorum
bütün dengeler değişiyor iş yerinde ,
sirket küçülmeye gidiyor.
yerlerimiz değişecek,personel çıkartımi olacak , yemek olayı kalkacak yeni yerde sodekso veya tikit verilecek
keyfimiz kaçti
niyeyse bu saatlerde sayfa boş oluyor. 1-2 kişi . ben de aksi gibi akşam 20.00 gibi ancak burada olabiliyorum. ortalama 22.30 a kadar falan.
Ben de çok merak ediyorum. Bugün dünki artı biraz gitmişti ama hala ödem problemim var. Spor yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum. Yarın gidecek gibi. Akşamdan beri wc deyim
Ben geldim gecelerim vampiri :)
Sabah: kıymalı yumurta 1 dl ekmek
Ogle: 4 yk makarna sade
Aksamatlıcan oturtma,yogurt ve ayran biliyorum ikisi yanana çok garip:)
Su:2250
Spor: 1 saat yürüyüş düşük tempolu puanı kaçtı hatırlamıyorum ama 1 'le çarpın tempolu değildi:)
Şimdi de çalışma vaktiii yine evde değilim yarim aksama.giderim eve o yüzden gelemiyorum pek
Özlemişim if li menülerini banu ...
Menü bildirimini ilk senin açmanı da .
3 kupa bitki çayı sabah çok olmuş nisa.
Spor gayet güzel.
Birde ben olsam öğlen kabak yemeği ve semizotu yemeğini aynı öğünde yiyip akşam yoğurtla sofradan kalkmak yerine ...o semizotunu akşam yerdim.
Bu menü çok az ... bu kadar az menüleri sevmiyorum eflal.ama ...aması var işte...hafta sonu yaptığın kaçamakların telafisi de ancak böyle geliyor .
Keşke ne kaçamaklar olsa... ne bu açlık menüleri...
Umarım sabaha bu açlığın karşılığı tartına yansımış olur ... yarında pür dikkat.
Woow spor kozu devreye girmiş...
Börülce de ...
Canım menünde kötü yok . Eleştirilecek yani yok.
Artık tartının vicdanına kaldık yarın sabaha...
Çoook güzel menü ... nesi depresyon ?
Tartıya da canın sıkılmasın hiç .
Şeri de yazmış ...evdeki tartıların yağ kas ölçümü gerçekçi değil ... belli değerler üzerinden otomatik . Damacanada koysan onunda yağını kasını ölçer :)
Deme bacım yaaa ... hep eylülde gelirdik .. Kurbana denk gelmesin diye erken geleceğiz bu sene nasipse.
Pişeceğiz desene ...
Menü
Spor yine şahane ... ton balıklıyı deneyeceğim bende.
Yarın ki tartını çooook merak ediyorum hayrişim .
Bu da şahane dengeli bir menü...
Yürüyüşte var ...
Sizi üzen tartılar kırılsın :)
Canım kasırgam yine sporun çok iyi
Ama bu menü yazmamandan korkuyorum.
Cmt de memleket ...
Oy oy oy.
Tüm artılarını eksiye dönüştürecek menü olmuş saraycam ... eee bi de yarın var ...
Son gün son dk golü ...:)
Regl...
Geldi gelecek stresi...
Regl geldi yemesi...
Şimdi ilaçlar...
2 gün toparlarsan ...12 gün tekrar motive olman sürüyor fulya .
Kafan ciddi manada diyette değil.
Ilaç kilo aldırmıyor.
Ilaç iştah açıyorsa açıyorsa....
Iradene sahio çıkıp , yemeyecek olan sensin .
Canım senlik bi durum yoktur ..oranın bel kemiği gibisin ...
Yemek işi de zaten çoğu zaman salatanı götürüyordun :)
Ticketlarda ne güzrl markette kullanırsın :)
Kendi adıma o saatler .. doğal olarak aile saatimiz ...
Gördüm gördüm görmez miyimOooooo wc varsa .... bomba ooo lalala gelecek ben diyeyim :)
Bugün bende bi temiz spor yaptım ..iliğim kemiğim kendine geldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?