- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bu ara proteyin aldım aslında sabah yumurta beyazi yiyeyim ....
Yok kayısı dalı bu ameliyat olacak kaynımın oğlunun icadıaeben canıım tekrar geçmiş olsun kaynına ...
Rabbim şifa versin .
Kayısı dalını icat eden kayın mı bu :) ?
BilmemBu arada aus hamilemi ?
Efser ne çektin beeeaa bu basküllerdenKediden çok korktum kuzum cıglık atmışım benki soguk kanlıyım cabuk tepki veremem hayatımın ilk cıglıgı diyebilirim eşim bile şaşırdı...
Tartı işinde işler karışık kuzum bu sabah 81.9 çıktım öbür tatinın beyni yerine geliyor gibi onda az tartılınca aklı başına geldi hemen aynı çıkıyor ne decegiz şimdi...
günaydın, sabah 58 kg -200 yani, yalnız ayran aşı buzluktan çıkarmamışım, sabah geç kalıyordum, bu gün peynir salatalık geçiştireceğim, akşamda tavuk ve yoğurt, bakalım yarın ne olacak... stres yaptım doğrusu... sporda yapamadım, hiç vakit bulamıyorum ki...Özlemişim if li menülerini banu ...
Menü bildirimini ilk senin açmanı da .
3 kupa bitki çayı sabah çok olmuş nisa.
Spor gayet güzel.
Birde ben olsam öğlen kabak yemeği ve semizotu yemeğini aynı öğünde yiyip akşam yoğurtla sofradan kalkmak yerine ...o semizotunu akşam yerdim.
Bu menü çok az ... bu kadar az menüleri sevmiyorum eflal.ama ...aması var işte...hafta sonu yaptığın kaçamakların telafisi de ancak böyle geliyor .
Keşke ne kaçamaklar olsa... ne bu açlık menüleri...
Umarım sabaha bu açlığın karşılığı tartına yansımış olur ... yarında pür dikkat.
Woow spor kozu devreye girmiş...
Börülce de ...
Canım menünde kötü yok . Eleştirilecek yani yok.
Artık tartının vicdanına kaldık yarın sabaha...
Çoook güzel menü ... nesi depresyon ?
Tartıya da canın sıkılmasın hiç .
Şeri de yazmış ...evdeki tartıların yağ kas ölçümü gerçekçi değil ... belli değerler üzerinden otomatik . Damacanada koysan onunda yağını kasını ölçer :)
Deme bacım yaaa ... hep eylülde gelirdik .. Kurbana denk gelmesin diye erken geleceğiz bu sene nasipse.
Pişeceğiz desene ...
Menü
Spor yine şahane ... ton balıklıyı deneyeceğim bende.
Yarın ki tartını çooook merak ediyorum hayrişim .
Bu da şahane dengeli bir menü...
Yürüyüşte var ...
Sizi üzen tartılar kırılsın :)
Canım kasırgam yine sporun çok iyi
Ama bu menü yazmamandan korkuyorum.
Cmt de memleket ...
Oy oy oy.
Tüm artılarını eksiye dönüştürecek menü olmuş saraycam ... eee bi de yarın var ...
Son gün son dk golü ...:)
Regl...
Geldi gelecek stresi...
Regl geldi yemesi...
Şimdi ilaçlar...
2 gün toparlarsan ...12 gün tekrar motive olman sürüyor fulya .
Kafan ciddi manada diyette değil.
Ilaç kilo aldırmıyor.
Ilaç iştah açıyorsa açıyorsa....
Iradene sahio çıkıp , yemeyecek olan sensin .
Canım senlik bi durum yoktur ..oranın bel kemiği gibisin ...
Yemek işi de zaten çoğu zaman salatanı götürüyordun :)
Ticketlarda ne güzrl markette kullanırsın :)
Kendi adıma o saatler .. doğal olarak aile saatimiz ...
Canım sen çabuk veriyorsun stres yapma bu kadar, sakin olgünaydın, sabah 58 kg -200 yani, yalnız ayran aşı buzluktan çıkarmamışım, sabah geç kalıyordum, bu gün peynir salatalık geçiştireceğim, akşamda tavuk ve yoğurt, bakalım yarın ne olacak... stres yaptım doğrusu... sporda yapamadım, hiç vakit bulamıyorum ki...
A ha haAyy akşam salak bir muhabbetim vardı ...
Kendimi diyet topiğinde hissedip adama yaptığım hesaba bak ...
Şimdi dedim , ben don atletaç karna , wc li tartılıyorum ya ... öyle çıktı ya kilom 55 ... şimdi ben bir yerde 55 kiloyum desem , orda da tartı olsa çıkmamam ..çünkü kıyafetle yemiş içmişlikle çıktığım kilo 57-58 olur Millette der , hıhhhh 55 miş miş bi de
Ben 55 dediğimde gerçekten 55 olmak istiyorum ... ne kıyafet var , ne kadar su içmişim hesaplamadan ...
Eşimdeki cevap ;
eeee sende 58 im dee
Yooooooooooook insan 55 i görünce dili varmıyor 58 demeye
Cevap ;
eeee 52 yi görünce de 55 demeye dilin varmayacak
ya öyle değil işte ,hem 55 , 60 a yakın değil ..denir ....
Cevap ;
Cidden bu hesapları mı yapıyorsunceset oldun ceset
KOnu burada kapanır
Yaaa valla eski yeni görünce akılandıEfser ne çektin beeeaa bu basküllerden
Spordan dolayı uyuyorsundur belki :)
Bende sessiz moddayım canım, sakin olmam yeter ona şimdilik :) kendimi düşünmeyip 40 gün onu mutlu etmeye odaklanıcam belki işe yarar. Ona da dedim aslında, 40 gün sen beni kıracak sözler söyleme bende istediğin gibi olayım, deneyelim diye. Belki onu uyguluyordur.
Kediden çok korktum kuzum cıglık atmışım benki soguk kanlıyım cabuk tepki veremem hayatımın ilk cıglıgı diyebilirim eşim bile şaşırdı...
Tartı işinde işler karışık kuzum bu sabah 81.9 çıktım öbür tatinın beyni yerine geliyor gibi onda az tartılınca aklı başına geldi hemen aynı çıkıyor ne decegiz şimdi...
Yok kayısı dalı bu ameliyat olacak kaynımın oğlunun icadı
Benim kayınlarım büyük en küçük numaro benim eşim ama tüm ailenin büyüğü gibidir orası ayrı
Aklımda hastanede yani çıkıp gidesim var eşim kızmasa ne işin var demeserabbım sağsalim çıkarsın inş . Çok severim ben kayınlarımı , beni yengeleri değil gelinleri kızları gibi görürler .
günaydın, sabah 58 kg -200 yani, yalnız ayran aşı buzluktan çıkarmamışım, sabah geç kalıyordum, bu gün peynir salatalık geçiştireceğim, akşamda tavuk ve yoğurt, bakalım yarın ne olacak... stres yaptım doğrusu... sporda yapamadım, hiç vakit bulamıyorum ki...
Ausencia Kaptanım canım çok sıkkın sabah felaket artı geldim regli devam ediyor ondan olduğunu düşünüyorum yüzük parmaklarıma varana kadar şişim tuza batırmış gibiler beni göbeğim önden gidiyor göz kapaklarım bile şiş regl bitince geçecek biliyorum ama yarına kadar inmeyecek buna moralim bozuldu
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 5 ad.ızgara köfte + mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade nescafe + 200 ml vişne suyu
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon yumurtalı menemen + 1 dilim beyaz peynir + 1 kalın dilim beyaz ekmek + 3 ad.yeşil zeytin + 1 dilim çeçil peyniri
Su 3 lt içildi.
Şimdi tartildımYani eflal , birlikte biraz fedakarlıkla her şey düzelir ...
Denemeye devam edin .
Az beklenti çok huzur .
efseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
ay şimdi havuz problemi yaptın he ...
Yavrım bana böyle yazma ...
Aynen şunu bekliyorum senden ...
Eski tartı : ... kilo
Yeni tartı : ... kilo
kisine aynı anda çık
ne güzel yaaaa ... amaaaan tabii öyle görecekler .... senden yenge değil bacı olur zaten
hadi bakalım , sen bir günde ne dağlar devirdin sarayca ... ben güveniyorum sana ve metana
sen düzenli beslenmeye devam et nehirim ... yüzükler kilodan değil şişlikten ödemden sıkar biliyorsun .. geçici şişlikler için sıkma canını bu kadar .
Günaydın kuzum bende nasıl uyuduysam her yerim şişmişGünaydınbalkon kapısından içeri giren kediden sonra uyuku tutmadı
Günaydın canımcımGünaydın
Günaydın canım beni anca alarm uyandırıyorGünaydın kızlar hayırlı sabahlar benide benim kucukler uyutmadi
Günaydın
Günaydın canım çok geçmiş olsun sağlık sonuçta ne yapacaksın pikniği başka güne kaydırırsın olmadıBugun arkadaşları toparladım pikniğe ama kendim gidemiyecek gibi oldum
Pazartesiden beri kaynım ameliyat için bekliyor . Eşim araya girdi böbregi kurtarabilirmiyizki diye tekrar bayabi tatliller yapıldı . Malesef böbrek alınacak ameliyat bugune kaldı ... Memleketten diger bir kaynım ve eltim gelmiş ... Şimdilik kaynımın evindeler bugun bize gelirlermi bilmiyorum ... Diken üstünde acebalı bir gün yani
Günaydın canım çok güzel menü sevdim dün akşam da menemen akşamıymış kaç kişi içinGelelim pronun faydalarınaToplantıya girmeden yazayım.. öğlende diş doktoruna gideceğim, yeni yaptırdığım diş kırıldı
Ausencia
SALI MENÜSÜ
SABAH
haşlama yumurta, peynir, domates, göbek salata
ÖĞLEN
ton balık, patlıcan köz, göbek salata, ceviz, iki biber turşusu
İKİNDİ
tarçınlı süt, 3 ceviz
AKŞAM
melemen, peynir, şeftali, karpuz, ayran
1,5 lt su
Bence 1 gün ertele ya da çok yavaş yap ama leslie yavaş çok terletmez yürüsen bile iyidirAyağımda hafif ağrı var, leslie yapsam ne olur acep. Akşam da yürüyüş yaparız yine. Dün eşim geldi hadi yürüyüşe diye ama ben duştaydım, bütün gün temizlik sonra çocukları yıkayıp karınlarını doyurup duşa attım kendimi. Bizim bura akşam serin olur, o yüzden çocuklar üşütür diye çıkmadık.
Hanginizin duası tuttu, eşime bir iyilik hali gelmiş
Ayy akşam salak bir muhabbetim vardı ...
Kendimi diyet topiğinde hissedip adama yaptığım hesaba bak ...
Şimdi dedim , ben don atletaç karna , wc li tartılıyorum ya ... öyle çıktı ya kilom 55 ... şimdi ben bir yerde 55 kiloyum desem , orda da tartı olsa çıkmam...çıkamam ..çünkü kıyafetle yemiş içmişlikle çıktığım kilo 57-58 olur Millette der , hıhhhh 55 miş miş bi de
Ben 55 dediğimde gerçekten 55 olmak istiyorum ... ne kıyafet var , ne kadar su içmişim hesaplamadan ...
Eşimdeki cevap ;
eeee sende 58 im dee
Yooooooooooook insan 55 i görünce dili varmıyor 58 demeye
Cevap ;
eeee 52 yi görünce de 55 demeye dilin varmayacak
ya öyle değil işte ,hem 55 , 60 a yakın değil ..denir ....
Cevap ;
Cidden bu hesapları mı yapıyorsunceset oldun ceset
KOnu burada kapanır
Yarına güzel rakam görmek istiyordum o nasip olmayacak diye üzüldüm yoksa biliyorum şişlik ödemden bu hafta sıkı tuttum amaYani eflal , birlikte biraz fedakarlıkla her şey düzelir ...
Denemeye devam edin .
Az beklenti çok huzur .
kisine aynı anda çık
ne güzel yaaaa ... amaaaan tabii öyle görecekler .... senden yenge değil bacı olur zaten
hadi bakalım , sen bir günde ne dağlar devirdin sarayca ... ben güveniyorum sana ve metana
sen düzenli beslenmeye devam et nehirim ... yüzükler kilodan değil şişlikten ödemden sıkar biliyorsun .. geçici şişlikler için sıkma canını bu kadar .
eneee sen bilmiyormusnun öz mü öz can mı can ablam.ama ne abla 1.5 büyük yaşcık bendenkız ecemavi ablan mı?
iyi düşüneyim iyi olsun,Canım sen çabuk veriyorsun stres yapma bu kadar, sakin ol
A ha haya anlıyorum bende kıyafetsiz değil, kıyafetle olan tartı yüzümü güldürsün istiyorum
Yani eflal , birlikte biraz fedakarlıkla her şey düzelir ...
Denemeye devam edin .
Az beklenti çok huzur .
kisine aynı anda çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?