Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben canıım tekrar geçmiş olsun kaynına ...
Rabbim şifa versin .

Kayısı dalını icat eden kayın mı bu :) ?
Yok kayısı dalı bu ameliyat olacak kaynımın oğlunun icadı
Benim kayınlarım büyük en küçük numaro benim eşim ama tüm ailenin büyüğü gibidir orası ayrı

Aklımda hastanede yani çıkıp gidesim var eşim kızmasa ne işin var demese rabbım sağsalim çıkarsın inş . Çok severim ben kayınlarımı , beni yengeleri değil gelinleri kızları gibi görürler .

Efser ne çektin beeeaa bu basküllerden

günaydın, sabah 58 kg -200 yani, yalnız ayran aşı buzluktan çıkarmamışım, sabah geç kalıyordum, bu gün peynir salatalık geçiştireceğim, akşamda tavuk ve yoğurt, bakalım yarın ne olacak... stres yaptım doğrusu... sporda yapamadım, hiç vakit bulamıyorum ki...

Ausencia Kaptanım canım çok sıkkın sabah felaket artı geldim regli devam ediyor ondan olduğunu düşünüyorum yüzük parmaklarıma varana kadar şişim tuza batırmış gibiler beni göbeğim önden gidiyor göz kapaklarım bile şiş regl bitince geçecek biliyorum ama yarına kadar inmeyecek buna moralim bozuldu

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 5 ad.ızgara köfte + mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade nescafe + 200 ml vişne suyu
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon yumurtalı menemen + 1 dilim beyaz peynir + 1 kalın dilim beyaz ekmek + 3 ad.yeşil zeytin + 1 dilim çeçil peyniri

Su 3 lt içildi.

Ayy akşam salak bir muhabbetim vardı ...
Kendimi diyet topiğinde hissedip adama yaptığım hesaba bak ...

Şimdi dedim , ben don atlet aç karna , wc li tartılıyorum ya ... öyle çıktı ya kilom 55 ... şimdi ben bir yerde 55 kiloyum desem , orda da tartı olsa çıkmam...çıkamam ..çünkü kıyafetle yemiş içmişlikle çıktığım kilo 57-58 olur Millette der , hıhhhh 55 miş miş bi de

Ben 55 dediğimde gerçekten 55 olmak istiyorum ... ne kıyafet var , ne kadar su içmişim hesaplamadan ...

Eşimdeki cevap ;

eeee sende 58 im dee

Yooooooooooook insan 55 i görünce dili varmıyor 58 demeye

Cevap ;

eeee 52 yi görünce de 55 demeye dilin varmayacak

ya öyle değil işte , hem 55 , 60 a yakın değil ..denir ....

Cevap ;

Cidden bu hesapları mı yapıyorsun ceset oldun ceset

KOnu burada kapanır

Canım sen çabuk veriyorsun stres yapma bu kadar, sakin ol

A ha ha ya anlıyorum bende kıyafetsiz değil, kıyafetle olan tartı yüzümü güldürsün istiyorum

Yani eflal , birlikte biraz fedakarlıkla her şey düzelir ...
Denemeye devam edin .
Az beklenti çok huzur .

efseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

ay şimdi havuz problemi yaptın he ...

Yavrım bana böyle yazma ...

Aynen şunu bekliyorum senden ...

Eski tartı : ... kilo
Yeni tartı : ... kilo

kisine aynı anda çık

ne güzel yaaaa ... amaaaan tabii öyle görecekler .... senden yenge değil bacı olur zaten

hadi bakalım , sen bir günde ne dağlar devirdin sarayca ... ben güveniyorum sana ve metana

sen düzenli beslenmeye devam et nehirim ... yüzükler kilodan değil şişlikten ödemden sıkar biliyorsun .. geçici şişlikler için sıkma canını bu kadar .

Şimdi tartildım
Yeni tartı 81.7
Eski tartı 80.1
Eski tartıyı eski yerine koydum oyle tatıldım

Günaydın balkon kapısından içeri giren kediden sonra uyuku tutmadı
Günaydın kuzum bende nasıl uyuduysam her yerim şişmiş kedicik uyandırması ne güzeldir
Günaydın canımcım
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar benide benim kucukler uyutmadi
Günaydın canım beni anca alarm uyandırıyor

Günaydın canım çok geçmiş olsun sağlık sonuçta ne yapacaksın pikniği başka güne kaydırırsın olmadı Rabbim şifa versin kaynına
Günaydın canım çok güzel menü sevdim dün akşam da menemen akşamıymış kaç kişi için
Bence 1 gün ertele ya da çok yavaş yap ama leslie yavaş çok terletmez yürüsen bile iyidir dualarımız kabul olmuştur inşallah cümbür cemaat yaptık

Ahahaha kaptanım ya ben tartılırken şimdi fazla çıkarım ama yemekten sonra tartılınır mı sabah erken saatte tartılacaksın diyorum ön koruma Bence de yani 55 olsan ne olur 58 olsan ne olur görüntü belli değil mi

Yarına güzel rakam görmek istiyordum o nasip olmayacak diye üzüldüm yoksa biliyorum şişlik ödemden bu hafta sıkı tuttum ama

Canım sen çabuk veriyorsun stres yapma bu kadar, sakin ol
iyi düşüneyim iyi olsun,
A ha ha ya anlıyorum bende kıyafetsiz değil, kıyafetle olan tartı yüzümü güldürsün istiyorum

bende genelde akşam kilomu baz alırım

ayran aşı olsaydı gayet iyi bir eksi gelirdi ama bakalım yarın ne olacak, ne yapalım bu hafta böyle olsun değil mi kaptanım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…