Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begüm cüm aslında iyi oldu, nedeni ise, ayran aşı yaptıktan sonraki hafta pek kilo veremiyordum, bu hafta böyle olsun ne yapayım, cezam neyse razıyım

gece yatıyorumd edim ama ne mümkün gece 3 e kadar vik vik waytsaptan iş yeri gurubundan

Ben eniştenin yerinde olsam yasaklarım diyeti sana bak resim istedim onuda koymadın enişte cesed dediğine göre tam kemik torbası olsun sen
Not: içine sinen kiloda ol yakında hamişmolunca şişecen zati

Piknik sorun degil nehirim yanı başımda parkta olmadı gitmem . Başka gün olmuyor 10 kişi aynı gün ayarlayana kadar baya uğraşıyorum . Ameliyatın bugun olacagını bilmiyordum . Sorun olmaz evde sayılırım yani . Amaliyat iyi geçsinde..

Ausencia kaptaniçem diyeti salmadım sadece spora ve buraya vakit ayıramadım bu sureçte duraksamada yanına tuz biber oldu
ama bu Ramazan sonrası beklediğim bi süreçti
geçmesi için ekstra çaba harcayamadığım için süreç uzun sürdü
Allah ın izniyle inşallah buralarda ve sporumda olurum tek eksiğim spor ve yetmeyen 24 saat.artık çocuklarında okulu yarın son onlarla nasıl olur onu da bilemiyorum ama inşallah sporumu çocukları da katarak aksatmıycam hedefim var süreç daralıyor o görümceye o lafını dinletecem yüz ifadesini görecem el mi yaman bey mi yaman.Allah ın izniyle hedefime ulaşacam.
Bu arada yaklaşık 8 aydır diyetteyim ve uzun süreli hiç bi liste yapmadım hep kendime göre ayarladım hayat tarzıma oturttum Evelallah.zaten amacım buydu.bence oldu sorun yok menü yazmaya fırsatım olmuyo yoksa uygunsuz yemiyom
Dün gece 3 açlıktan uyuyamıyorum açım dedim eşime eee bissürü poğaça börek yapmışsın gitte yesene diyo sen şaka mı yapıyon dedim niye ki diyo şimdi yersem kilo alırım deyince de açlıktan mı ölecen diyo ölmem ölmem daha altmış olacam dedim töbee töbee dedi

Ausencia ausum bi gun oncesinde helva yediydim ya ondan dun ekmegi azalttim.

Tek sorunum fasulyeyi tuzlu yapmistim oydu.

Gece kahveyi ictim. Kahveyi tarcinlida yaparim bazen ama sadece kahve istedim baska bir tad kaldiramazdim o saatte :))

Aserdim sanki gece gece

ahu banada yetmiyor cnm günler inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…