begüm cüm aslında iyi oldu, nedeni ise, ayran aşı yaptıktan sonraki hafta pek kilo veremiyordum, bu hafta böyle olsun ne yapayım, cezam neyse razıyımstres yok
sakin
bugünkü ayran aşı hayali suya düşmüş üzüldüm
oo morti çok üzüldümbaya şişmişsin tühh
önümüzdeki maçlara bakarız mortim üzülme
sen bağırınca kedide noluyoz leyn demiştir,nereye geldim ben demiştir
oda ayrı korkmuştur ama hee
uff evet ya hele sıcaklarda çin işkencesi yemek yapmak
benimde oğlum ananesinde yemeği geçiştiriyodum hep, 2-3 güne gelcek benim mesai başlıycakolsun oğlum gelsinde özledim artık
Bu durumda şunu ögrendik cıglık atabiliyormuşum
İnşallah kuzum
Bir kereseinde ayagımın üzerinden karanlıkta kurbaga geçmistı diyorum bu yumaşak şey ne bir baktım zıplıyor
Bu durumda şunu ögrendik cıglık atabiliyormuşum
İnşallah kuzum
Bir kereseinde ayagımın üzerinden karanlıkta kurbaga geçmistı diyorum bu yumaşak şey ne bir baktım zıplıyor
stres yok
sakin
bugünkü ayran aşı hayali suya düşmüş üzüldüm
oo morti çok üzüldümbaya şişmişsin tühh
sen bağırınca kedide noluyoz leyn demiştir,nereye geldim ben demiştir
oda ayrı korkmuştur ama hee
uff evet ya hele sıcaklarda çin işkencesi yemek yapmak
benimde oğlum ananesinde yemeği geçiştiriyodum hep, 2-3 güne gelcek benim mesai başlıycakolsun oğlum gelsinde özledim artık
kıyamam kaptan babama
sen o güzel kaslarını yorma uzat ayaklarını dinlen
ben neden kıyafetle tartılıyorum demekki farkında olmadan doğru yapıyomuşum bak gördün mü
masum yazın bende öyle oluyorum,canını sıkma yoksa daha çok stres oluyosun
kilonu koru alma o bile sakinlemene yetiyor
iş yerinde son durum nedir banucumgece yatıyorumd edim ama ne mümkün gece 3 e kadar vik vik waytsaptan iş yeri gurubundan
Ürkerim ama cıglıgım icime kacıyor sanırım
iş yerinde son durum nedir banucum
Yeni düzen diyosuntaşınıyoruz cnm henüz bir toplantı yapılmadı ama
5*6 kişi çıkartılcak yemek olayı kalktı sodekso verilecek
beni etkileyen pek birşey olmayacak ama alışkanlıklar zor işte
Ayy akşam salak bir muhabbetim vardı ...
Kendimi diyet topiğinde hissedip adama yaptığım hesaba bak ...
Şimdi dedim , ben don atletaç karna , wc li tartılıyorum ya ... öyle çıktı ya kilom 55 ... şimdi ben bir yerde 55 kiloyum desem , orda da tartı olsa çıkmam...çıkamam ..çünkü kıyafetle yemiş içmişlikle çıktığım kilo 57-58 olur Millette der , hıhhhh 55 miş miş bi de
Ben 55 dediğimde gerçekten 55 olmak istiyorum ... ne kıyafet var , ne kadar su içmişim hesaplamadan ...
Eşimdeki cevap ;
eeee sende 58 im dee
Yooooooooooook insan 55 i görünce dili varmıyor 58 demeye
Cevap ;
eeee 52 yi görünce de 55 demeye dilin varmayacak
ya öyle değil işte ,hem 55 , 60 a yakın değil ..denir ....
Cevap ;
Cidden bu hesapları mı yapıyorsunceset oldun ceset
KOnu burada kapanır
Banu bundada vardır bir hayırtaşınıyoruz cnm henüz bir toplantı yapılmadı ama
5*6 kişi çıkartılcak yemek olayı kalktı sodekso verilecek
beni etkileyen pek birşey olmayacak ama alışkanlıklar zor işte
Şuna bak hele görersin senoo morti çok üzüldümbaya şişmişsin tühh
AhahahahaBu durumda şunu ögrendik cıglık atabiliyormuşum
Banu bundada vardır bir hayır.
Piknik sorun degil nehirim yanı başımda parkta olmadı gitmem . Başka gün olmuyor 10 kişi aynı gün ayarlayana kadar baya uğraşıyorumGünaydın kuzum bende nasıl uyuduysam her yerim şişmişkedicik uyandırması ne güzeldir
Günaydın canımcım
Günaydın canım beni anca alarm uyandırıyor
Günaydın canım çok geçmiş olsun sağlık sonuçta ne yapacaksın pikniği başka güne kaydırırsın olmadıRabbim şifa versin kaynına
Günaydın canım çok güzel menü sevdim dün akşam da menemen akşamıymış kaç kişi için
Bence 1 gün ertele ya da çok yavaş yap ama leslie yavaş çok terletmez yürüsen bile iyidirdualarımız kabul olmuştur inşallah cümbür cemaat yaptık
Ahahaha kaptanım ya ben tartılırken şimdi fazla çıkarım ama yemekten sonra tartılınır mı sabah erken saatte tartılacaksın diyorum ön korumaBence de yani 55 olsan ne olur 58 olsan ne olur görüntü belli değil mi
Ausencia kaptaniçem diyeti salmadım sadece spora ve buraya vakit ayıramadım bu sureçte duraksamada yanına tuz biber oldu
ama bu Ramazan sonrası beklediğim bi süreçti
geçmesi için ekstra çaba harcayamadığım için süreç uzun sürdü
Allah ın izniyle inşallah buralarda ve sporumda olurum tek eksiğim spor ve yetmeyen 24 saat.artık çocuklarında okulu yarın son onlarla nasıl olur onu da bilemiyorum ama inşallah sporumu çocukları da katarak aksatmıycam hedefim var süreç daralıyor o görümceye o lafını dinletecem yüz ifadesini görecem el mi yaman bey mi yaman.Allah ın izniyle hedefime ulaşacam.
Bu arada yaklaşık 8 aydır diyetteyim ve uzun süreli hiç bi liste yapmadım hep kendime göre ayarladım hayat tarzıma oturttum Evelallah.zaten amacım buydu.bence oldu sorun yok menü yazmaya fırsatım olmuyo yoksa uygunsuz yemiyom
Dün gece 3 açlıktan uyuyamıyorum açım dedim eşime eee bissürü poğaça börek yapmışsın gitte yesene diyo sen şaka mı yapıyon dedim niye ki diyo şimdi yersem kilo alırım deyince de açlıktan mı ölecen diyo ölmem ölmem daha altmış olacam dedim töbee töbee dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?