Ay büyük gürültüyle uyandırdi ben bir ara bu yaradıkmıdır nedir dedim hızla yatagın etrafından gecti çocukların balkonunda atladıGünaydın kuzum bende nasıl uyuduysam her yerim şişmişkedicik uyandırması ne güzeldir
Günaydın canımcım
Günaydın canım beni anca alarm uyandırıyor
Günaydın canım çok geçmiş olsun sağlık sonuçta ne yapacaksın pikniği başka güne kaydırırsın olmadıRabbim şifa versin kaynına
Günaydın canım çok güzel menü sevdim dün akşam da menemen akşamıymış kaç kişi için
Bence 1 gün ertele ya da çok yavaş yap ama leslie yavaş çok terletmez yürüsen bile iyidirdualarımız kabul olmuştur inşallah cümbür cemaat yaptık
Ahahaha kaptanım ya ben tartılırken şimdi fazla çıkarım ama yemekten sonra tartılınır mı sabah erken saatte tartılacaksın diyorum ön korumaBence de yani 55 olsan ne olur 58 olsan ne olur görüntü belli değil mi
ben hep terlerim, kilo verdikçe terlemede azaldı sanki.Ayyy cook sıcak şıpır şıpir terliyom ki ben terliyorsam gercekten cook sicak demekkkk ......
Senin sıkı tutmani yesinler minnakimmm kiz iyisiniz masallah sıkmayin caniniziYarına güzel rakam görmek istiyordum o nasip olmayacak diye üzüldüm yoksa biliyorum şişlik ödemden bu hafta sıkı tuttum ama
ne oldu hemşom, kim geçtiAy büyük gürültüyle uyandırdi ben bir ara bu yaradıkmıdır nedir dedim hızla yatagın etrafından gecti çocukların balkonunda atladı
Ben cook zor terlerim hatta spor yaparken sauna esofman giyerim ki terliyeyim diye....ben hep terlerim, kilo verdikçe terlemede azaldı sanki.
bazen çok terlemek zor durumda bırakabiliyor insanı. ama spor yaparken iyi oluyor,Ben cook zor terlerim hatta spor yaparken sauna esofman giyerim ki terliyeyim diye....
Kedi. sabaha karşı 4 te balkon kapısından iceri girdi benim ev 2. Kat nasıl tırmandıysa artıkne oldu hemşom, kim geçti
En zoruda bu sicakta yemek pisirmek oooofff kizim olmasa gecistirecem yemekleri mecbur pisiriyom...bazen çok terlemek zor durumda bırakabiliyor insanı. ama spor yaparken iyi oluyor,
ayy ne güzel bir rüyaymış öyleSarayca ortim seninle ilgilenemedim bu hafta durumlar nedir rüyamda yazmıssın memlekete gidiyorum diye bende ne sevindim ne sevindim
Oyun oynuyordu demek ki bazen çok azıtıyorlarAy büyük gürültüyle uyandırdi ben bir ara bu yaradıkmıdır nedir dedim hızla yatagın etrafından gecti çocukların balkonunda atladı
Senin sıkı tutmani yesinler minnakimmm kiz iyisiniz masallah sıkmayin caninizi))
benim başıma gelse aynısını yapardım, hemde gece gece,Kedi. sabaha karşı 4 te balkon kapısından iceri girdi benim ev 2. Kat nasıl tırmandıysa artık
Bende kokup çıglik attım...
ben bu aralar yapmıyorum, ablam sağ olsunEn zoruda bu sicakta yemek pisirmek oooofff kizim olmasa gecistirecem yemekleri mecbur pisiriyom...
İnşallah kuzum bekliyorumayy ne güzel bir rüyaymış öyleolabilir mi acaba, neden olmasın bir gün yolum düşer hayırlı bir şekilde,
ortim bu hafta 2 gün diyet olarak pek iyi geçmedi, yani bu hafta ki performansımı beğenmiyorum, bakalım cuma ne olacakgerekirse akşam hiç bir şey yemem, eve gidince bi bakayım da kiloma
Ben biraz soguk kanlıyım önümden fare gecse ürkerim ama çıglık filan atmam donar kalırım öyle bu sefer bir gürültüyle gelince ben cıgligi bastım kendi cığligımı ilk defa duydum desem yeridir eşimde ne oldu sana diye şasırdi :)))))benim başıma gelse aynısını yapardım, hemde gece gece,
Uykusuz geçecek 2 geceye depo yapıyorum bence ...
dişin için geçmiş olsun ....
çakma pro da gayet güzel .
ve bir betül klasiği suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
daha n oluyo bana uyuyorum yazarken biri bunu sorar kesin diye araya halamı da sıkıştırdım ama
Aman hemen düşün zatenhiiiç kaptanım çok spor yapıyor , kasları yoruluyor ..helal olsun ..uyusun yarasın deme
ne güzel haber bu
Kimin duası kabul olduysa ..etmeye devam etsin .
Çok sevindim ...
O bir geldiyse sende 5 git unutma
Ayy akşam salak bir muhabbetim vardı ...
Kendimi diyet topiğinde hissedip adama yaptığım hesaba bak ...
Şimdi dedim , ben don atletaç karna , wc li tartılıyorum ya ... öyle çıktı ya kilom 55 ... şimdi ben bir yerde 55 kiloyum desem , orda da tartı olsa çıkmam...çıkamam ..çünkü kıyafetle yemiş içmişlikle çıktığım kilo 57-58 olur Millette der , hıhhhh 55 miş miş bi de
Ben 55 dediğimde gerçekten 55 olmak istiyorum ... ne kıyafet var , ne kadar su içmişim hesaplamadan ...
Eşimdeki cevap ;
eeee sende 58 im dee
Yooooooooooook insan 55 i görünce dili varmıyor 58 demeye
Cevap ;
eeee 52 yi görünce de 55 demeye dilin varmayacak
ya öyle değil işte ,hem 55 , 60 a yakın değil ..denir ....
Cevap ;
Cidden bu hesapları mı yapıyorsunceset oldun ceset
KOnu burada kapanır
günaydınnnn
spor yapamıyorum ,
çok canım sıkılıyor ben biliyordum yazın böyle olacagını
sende bozma moralini kuzum, her hafta takır takır verilmiyor, arada duruyor kilo verme.. biz haftaya seninle esip gürleriz burada daimi ortim, değil mi amaİnşallah kuzum bekliyorum
Bozma kuzum son dakika toplarsın ben inaniyorum
Benimde moralimi tartı bozdu diyyette kacamak yok ama çokta düzenli degil
ben böcek görsem çığlığı basarım, geçen piknik sepetimi balkona koymuştum, böyle vızzzzz diye ses çıkartan uçan bir böcek konmuş, bende aldım elime bi baktım böcek... çığlık çığlığa attım balkona, eşime aldırttım sonrasındaBen biraz soguk kanlıyım önümden fare gecse ürkerim ama çıglık filan atmam donar kalırım öyle bu sefer bir gürültüyle gelince ben cıgligi bastım kendi cığligımı ilk defa duydum desem yeridir eşimde ne oldu sana diye şasırdi :)))))
günaydın, sabah 58 kg -200 yani, yalnız ayran aşı buzluktan çıkarmamışım, sabah geç kalıyordum, bu gün peynir salatalık geçiştireceğim, akşamda tavuk ve yoğurt, bakalım yarın ne olacak... stres yaptım doğrusu... sporda yapamadım, hiç vakit bulamıyorum ki...
@Ausencia Kaptanım canım çok sıkkın sabah felaket artı geldim regli devam ediyor ondan olduğunu düşünüyorum yüzük parmaklarıma varana kadar şişim tuza batırmış gibiler beni göbeğim önden gidiyor göz kapaklarım bile şişregl bitince geçecek biliyorum ama yarına kadar inmeyecek buna moralim bozuldu
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 5 ad.ızgara köfte + mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade nescafe + 200 ml vişne suyu
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon yumurtalı menemen + 1 dilim beyaz peynir + 1 kalın dilim beyaz ekmek + 3 ad.yeşil zeytin + 1 dilim çeçil peyniri
Su 3 lt içildi.
Yaaa valla eski yeni görünce akılandı
Yarına güzel rakam görmek istiyordum o nasip olmayacak diye üzüldüm yoksa biliyorum şişlik ödemden bu hafta sıkı tuttum ama
Ay büyük gürültüyle uyandırdi ben bir ara bu yaradıkmıdır nedir dedim hızla yatagın etrafından gecti çocukların balkonunda atladı
En zoruda bu sicakta yemek pisirmek oooofff kizim olmasa gecistirecem yemekleri mecbur pisiriyom...
Bu durumda şunu ögrendik cıglık atabiliyormuşumOyun oynuyordu demek ki bazen çok azıtıyorlar
Günaydın kuzum minnak falan derken götürüyorum ama işte
İnşallah kuzumsende bozma moralini kuzum, her hafta takır takır verilmiyor, arada duruyor kilo verme.. biz haftaya seninle esip gürleriz burada daimi ortim, değil mi ama
Bir kereseinde ayagımın üzerinden karanlıkta kurbaga geçmistı diyorum bu yumaşak şey ne bir baktım zıplıyorben böcek görsem çığlığı basarım, geçen piknik sepetimi balkona koymuştum, böyle vızzzzz diye ses çıkartan uçan bir böcek konmuş, bende aldım elime bi baktım böcek... çığlık çığlığa attım balkona, eşime aldırttım sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?