Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay büyük gürültüyle uyandırdi ben bir ara bu yaradıkmıdır nedir dedim hızla yatagın etrafından gecti çocukların balkonunda atladı

Sarayca ortim seninle ilgilenemedim bu hafta durumlar nedir rüyamda yazmıssın memlekete gidiyorum diye bende ne sevindim ne sevindim
ayy ne güzel bir rüyaymış öyle olabilir mi acaba, neden olmasın bir gün yolum düşer hayırlı bir şekilde,

ortim bu hafta 2 gün diyet olarak pek iyi geçmedi, yani bu hafta ki performansımı beğenmiyorum, bakalım cuma ne olacak gerekirse akşam hiç bir şey yemem, eve gidince bi bakayım da kiloma

Ay büyük gürültüyle uyandırdi ben bir ara bu yaradıkmıdır nedir dedim hızla yatagın etrafından gecti çocukların balkonunda atladı
Oyun oynuyordu demek ki bazen çok azıtıyorlar
Senin sıkı tutmani yesinler minnakimmm kiz iyisiniz masallah sıkmayin caninizi ))

Günaydın kuzum minnak falan derken götürüyorum ama işte

İnşallah kuzum bekliyorum
Bozma moralini son dakika toplarsın ben inaniyorum
Benimde moralimi tartı bozdu diyyette kacamak yok ama çokta düzenli degil 3

benim başıma gelse aynısını yapardım, hemde gece gece,
Ben biraz soguk kanlıyım önümden fare gecse ürkerim ama çıglık filan atmam donar kalırım öyle bu sefer bir gürültüyle gelince ben cıgligi bastım kendi cığligımı ilk defa duydum desem yeridir eşimde ne oldu sana diye şasırdi :)))))

kıyamam kaptan babama
sen o güzel kaslarını yorma uzat ayaklarını dinlen

ben neden kıyafetle tartılıyorum demekki farkında olmadan doğru yapıyomuşum bak gördün mü

günaydınnnn

spor yapamıyorum ,
çok canım sıkılıyor ben biliyordum yazın böyle olacagını

masum yazın bende öyle oluyorum,canını sıkma yoksa daha çok stres oluyosun
kilonu koru alma o bile sakinlemene yetiyor

İnşallah kuzum bekliyorum
Bozma kuzum son dakika toplarsın ben inaniyorum
Benimde moralimi tartı bozdu diyyette kacamak yok ama çokta düzenli degil
sende bozma moralini kuzum, her hafta takır takır verilmiyor, arada duruyor kilo verme.. biz haftaya seninle esip gürleriz burada daimi ortim, değil mi ama

ben böcek görsem çığlığı basarım, geçen piknik sepetimi balkona koymuştum, böyle vızzzzz diye ses çıkartan uçan bir böcek konmuş, bende aldım elime bi baktım böcek... çığlık çığlığa attım balkona, eşime aldırttım sonrasında

stres yok
sakin
bugünkü ayran aşı hayali suya düşmüş üzüldüm

oo morti çok üzüldüm baya şişmişsin tühh

Yaaa valla eski yeni görünce akılandı

Yarına güzel rakam görmek istiyordum o nasip olmayacak diye üzüldüm yoksa biliyorum şişlik ödemden bu hafta sıkı tuttum ama

önümüzdeki maçlara bakarız mortim üzülme

sen bağırınca kedide noluyoz leyn demiştir,nereye geldim ben demiştir
oda ayrı korkmuştur ama hee

En zoruda bu sicakta yemek pisirmek oooofff kizim olmasa gecistirecem yemekleri mecbur pisiriyom...

uff evet ya hele sıcaklarda çin işkencesi yemek yapmak
benimde oğlum ananesinde yemeği geçiştiriyodum hep, 2-3 güne gelcek benim mesai başlıycakolsun oğlum gelsinde özledim artık

Oyun oynuyordu demek ki bazen çok azıtıyorlar

Günaydın kuzum minnak falan derken götürüyorum ama işte
Bu durumda şunu ögrendik cıglık atabiliyormuşum
sende bozma moralini kuzum, her hafta takır takır verilmiyor, arada duruyor kilo verme.. biz haftaya seninle esip gürleriz burada daimi ortim, değil mi ama
İnşallah kuzum
Bir kereseinde ayagımın üzerinden karanlıkta kurbaga geçmistı diyorum bu yumaşak şey ne bir baktım zıplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…