- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Sanırım bana sabah detoks yolu görünüyoranlam veremiyorum cidden vücudumun bu inadına. Tartıldım, sabaha yine inmeyecek gibi şişlik. Öğrenilmiş çaresizliği dibine kadar yaşıyorum. Öyle ki, detoksla bile inemeyecegim gibi düşünceler dolanıyor kafamda. Bir haftam boşa geçmiş gibi hissediyorum ama en önemli nokta da listede oluşum. O kısmı düşündükçe canım sıkılıyor. Gece kimsecikler yokken iç dökmek gibi oldu biraz. hepinize iyi geceler
Moda giremedin diye YOk öyle takımdan çıkmak amacımız puan değil ki spor yapmak o yüzden çıkmak söz konusu değil giriş var çıkış YOkgunaydin herkese
dunku menum
1 porsiyon meyve ve bir yesil cay
ara turk kahvesi
ogle
bir haslanmis yumurta
peynir zeytin domates salata bol maydanoz
iki dilim bir dilim ancak eder tb ekmegi kizarmis
aksam bir tane kofte bir tane yumurta kadar nektarin
aralarda 1 gun kurusu 1 incir
spor yokAhu060812 ve Ausencia beni listeden cikarin isterseniz moda giremedim bu turlu
Dönüyom dönüyom hiç durmuyom fırıl fırıl dönüyomSağol canım. Aslında merdivenden değil, ayağa kalktım yürürken birden yanlış bastım sanırım. Çok ağrıyor üstüne bastıkça
Hakkında hayırlısı olsun canım, zor emek veriyorsun bir sürü.
Fazla karbon derken ekmeği mi diyorsun canım, günde 4 dilim çok mu kiyemiş olmak için yedim hani artık normal diyet listesi yapıcam dedim ya , yoksa aramam ekmeği. Yanılmışsın diyet yapmasam bile yatmadan ve gece yeme huyum yoktur
A huuu dön artık ahuuuu. Neviiiinnn dön artık repliği vardı ya
Ahu060812 kızılcık sopası geliyor bak bilesin artık .....
BU hafta o 69.9 la gelmezsen , benden köşe bucak kaç anacım.
Nefs akşam karbonu çok olmuş güzelim ...
@ErSeSi spor önemli ya .. yarıştan çıkarırız o sorun değil de ... kendin için spora zaman ayır .
Bantla yapıştırma diyorsun sanırım , Yusufunda öyle dikişsiz bir yarası vardı .. havuza girebilir mi bilemedim ?
Menün güzel ama tam tersi olmalı ..sen sabah öğle kıtlık gibi yapıp akşam daha çok yiyorsun .
Nego evet karbon ekmek , kilo azaldıkça miktarda azalmalı ... sabah 2 ... öğle 1 ..akşam 0 ... çok daha iyi senin için .
@igdedali heeeeeeeee izin günü bugün ... yemekten izinliyizherkes açlıktan girememiş sabah
@masumm 46575857854545745 en sevdiğim diyet , 3 günde 3 kilo verdiyor diyorlar
aeben
@Antepia27Efser günaydınnnnnnnnnnnnnnn .evlatlarınız hakkında hayırlısı olsun
Ayy kimse yoktur diye girdim ki ne güzel bunlar..Moda giremedin diye YOk öyle takımdan çıkmak amacımız puan değil ki spor yapmak o yüzden çıkmak söz konusu değil giriş var çıkış YOk
Dönüyom dönüyom hiç durmuyom fırıl fırıl dönüyom
Aus ya olmuyo napıyım yaz beni çok yoğun yaptı geliyim 3-5 gün kalayım yardım edeyim demiyon 69.9 gelecek diyon hem bu hafta Ahu nasıl regl geldi gelicek şişmiştir demiyon takımıma zarar veriyo dersen izne ayrılayım bu hafta.....(deyip kızılcık sopasından yırtmaya çalışan duygu sömürüsü yapan smiley)
Hhhıııııhhh altına da şu resmî attımmı tamamdırEki Görüntüle 2020105
Çok yalnız bıraktım çekirgelerimi çokAyy kimse yoktur diye girdim ki ne güzel bunlar..
Analık bu işte tavuk olsanda insan olsanda..
Biri tepesine çıkmış taa
Donecekmissin artık çok mutlu oldum yanlız boynu bükük kaldiydik
Aus esti durdu takımının başında
O yusuf benim damadım olacak değil miBak bir ortak nokta daha :) dedemi kaybetmiştim 2004 te ... eşimle de bir iki kez konuşmuşuz o zaman .. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun ... yazdı bana ... dedim bu adam ne diyor ?? o kadar uzağım ... düşün .
Aynen öyle ...biz her manada bunu başarmaya çalışıyoruz ada ... 40 a geldik neredeyse ..ikimizde hem manevi hem dünyevi .. hala gelişim için birbiriimize omuz veririz ..ikimizde 2. üni.eğitimini evliliğimizde tamamlandık .. y.lisansı da ... hiç dur demeyiz , ne gerek var demeyiz birbirimize ... o hep der Yusufa ... Güçlü olacağız oğlum , güç sadece bilekte değil asıl kafada ... çalış ...ve zeki , doğru dürüst bir insan ol .. Ülkenin buna ihtiyacı var.
İki bacı ne çok benziyorsunuz yazı yazış tarzlarınız bilem aynıGünaydın kızlar hayırlı sabahlar benide benim kucukler uyutmadi
Evet iyiki okumuyorlarHadi gözün aydınDeğnekler kayısı dalları. Sizin kocalar buraları bilmiyor Allahtan
ablama benzemek benim için şereftir.keşke biraz huyumda benzeseydi.İki bacı ne çok benziyorsunuz yazı yazış tarzlarınız bilem aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?