Valla bizim bir kırmızı kartımız var.susmazsan seninde olacakEn iyi yaptığım şey yemek yemek hiç hayır demem atlarım arabaya giderim ohh ne güzel. Aus bişey derse de napiyim her işin bi zorluğu var der yırtarım
İşte bu tarz yaklaşımlar yüzünden kariyerimde ilerleyemiyorumValla bizim bir kırmızı kartımız var.susmazsan seninde olacak
Aus arabanın tekerlerini patlatır yine seni yollamaz oralara:kk70:
Abovvv sen yarın 3 kilo çıkacan zaarMenum soyle
Sabah oglen
Peynir salatalik
Su 2 lt asti
Ondan hiç kullanmadım eşim yerinden alır dögülen yeri görürüz ben pek market kahvesi sevmem zorda kalırsam alırım öyle karışık kahve de sevmemem direk tür kahvesi birde eşim alırsa dibek kahvesi alırızAslında normal kahve olması gerekiyor. Sadece daha doğal. Ve daha güzel. Ben hep elde öğütülmüşünden alıyorum. a101 dekine bi bakmam lazım. Krema falan mı ekliyorlar acep
Hemsom bari öglenle ikindi arası bişeyler atıstıraydınMenum soyle
Sabah oglen
Peynir salatalik
Su 2 lt asti
Burdaki kariyerin için çok önemli yoksa aus sana uçar bak ilerlemeyi boş ver:)))))İşte bu tarz yaklaşımlar yüzünden kariyerimde ilerleyemiyorum
Harbiden aynı yemişiz bugünBir Perşembe Menüsü kondurayım şuraya ...
Aus Prodüksiyon Sunar
08:00
Beyaz çay
2 yumurta beyazı ve lorla dereotlu omlet
1 acıııııııııııı kırmızı biber
12:30
1 tabak semizotu
1 kase isotlu yoğurt
16:15
1 parça didiklenmiş tavuk göğüs bol baharat ve yoğurtla harmanlanıp , 1 adet salatalık kütürdeterek yenir:)
Bitti :)
Aralarda sade kahve , kuru erik , spordan hemen sonra 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi vardı ...
Su 1.8
Spor 1.15 dk çok tempolu yürüyüşAhu060812
Kuzum tabi acıkırsın hadı 6 olmadan ye bari sakin karbolu seni şisirecek şeyler yemeAblamin disini yaptiriyorum eve gec kalcam bu nedenle yememeye karar verdim. Oysaki cok acim. Ama olsun acimdan olmem degil mi
Doğru ben daha çıtır gelin olacaktım aha sustumBurdaki kariyerin için çok önemli yoksa aus sana uçar bak ilerlemeyi boş ver:)))))
Kıbar cıtı bıtı bir gelin olcak bizim iğdemizDoğru ben daha çıtır gelin olacaktım aha sustum
Ben boş sap gibi yedim omlet filan degildiBen diger topiktede gordum masallah herkes dereotlu omlet yemis bugun :))
Aman ne kibar ne kibarKıbar cıtı bıtı bir gelin olcak bizim iğdemiz
Hadi iyi gezmeler coslara cislara takılma bol bol yeşilik alÇıkıp rutin devriyemi yapayım bakalım ne var ne yok çarşıda
Evren şeysinden yay öyle olasın :)))))Aman ne kibar ne kibarÇıtı pıtı olurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?