Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günün önceki saatlerinde tam da buna değindim ...
yumurta kapıya dayanınca elinizdeki kozları oynamayı unutun artık , tüm hafta sağlıklı beslenip spor yapınnnnnnnnnnn

Bol su iceyim dedim henuz 1,5 litreyi bitirdim gec basladim icmeye.
Sirf aksama icmek icin limonlu naneli cilekli yaptim.
Yogurt kurunden sonra iyi gider bir surahi.
Yalniz bir korku aldi beni ya bu ictigim sularin hepsini şaapamazsam diye

banu da da aynı dert varmış bugün illa ki bir yerden çıkacak

akşamımız aynı olacak kaptanım, yesem mi yemesem mi, ne dersin, belki yemeyebilirim, önce tartılayım sonra bakarım duruma göre

akşamımız aynı olacak kaptanım, yesem mi yemesem mi, ne dersin, belki yemeyebilirim, önce tartılayım sonra bakarım duruma göre

aynısı olacaksa hiç sorun yok bence :) yani bi tencere değil eni konu sıkıştırsam bi kase idi :)

bence iyi bile olur ama sen kendini en iyi bilensin

Burda urfalı kimdi eşim sana bir ipek isot almışım diye tlf açtı bu ipek isot neyin nesi ?
1 kiloda dibek kahve almiş
igdedali
isotun çıkarıldığı biberin cinsiyle alakalı. İpek biber(ki biz biberin her türlüsüne isot diyoruz. tazesi de dahil) neyse ipek biberden üretilen bi isottur. Rengi daha açık olur. Ben normal isottan daha çok seviyorum. Çiğköftede daha bi güzel oluyor. Sabah yumurtanın üzerine başlar bizimkiler yemeye. Gece de yoğurdun üstüne eklemek dahil herşeyde kullanırlar
dibek kahve de kahvenin hazır makine yerine dibek denilen elde öğütme işlemidir. Tat olarak çok farkettiriyor. Sadece pişirmeden önce suyu ekliyoruz ya. O aşamada iyi karıştırmak lazım. Eveet diyar diyar Anadolu programında bu hafta urfadaydık

aklıma bu kadın geldi

Biber tarlasindan yer sofrasina gezmis gibi oldum he

Bugünki menümü de şuraya yuvarlayıp bırakayımmm
Kahvaltı(10:00)
lor peynirli dereotlu omlet(1 yumurta)
1 kk peynir
5 zeytin
3 çeri, tere, roka
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
şekersiz kahve
2 gün kurusu

Öğlen(14:00)
1 parça haşlanmış tavuk
1 bardak ayran

Akşam(17:00)
yoğurtlu semizotu

Su: 2 lt. Uyuyana kadar 3'ü geçer
Spor: 60 dk yürüyüş+ 50 dk callanetics Ausencia Ahu060812

Bilginin en hassı burdaymış nerden kacırdık biz bu cevherleri teklifler yagacak şimdi sana mikrofonundan catal cıkaracaksın daha

öğle ve akşamımız yer değiştirmiş ... benimmenüm güzeldi :))) demek senin ki de gayet güzel

Dibek kahvesinde niye kalori yuksek olsunki? Dibek ögutme sekli degilmiydi?

Karisim kahveler var osmanli kahvesi gibi onlar sorunlu katkili.

Ben a101 den aldım dibek diye arkasını bi okudum ohoooo içmeye korktum
Dedigin gibi dibek ogutum sekliyse buralarda öyle yok hep karışımlı var

Bilginin en hassı burdaymış nerden kacırdık biz bu cevherleri teklifler yagacak şimdi sana mikrofonundan catal cıkaracaksın daha
En iyi yaptığım şey yemek yemek hiç hayır demem atlarım arabaya giderim ohh ne güzel. Aus bişey derse de napiyim her işin bi zorluğu var der yırtarım

Ben a101 den aldım dibek diye arkasını bi okudum ohoooo içmeye korktum
Dedigin gibi dibek ogutum sekliyse buralarda öyle yok hep karışımlı var
Eşim.burda yapım yerinde alıyor gözünün önünde yapıp veriyolar hani öyle ćok katkılı bir sey gibi durmuyor ama hemsomun dedigi gibi bukadsr lezzet bir kahveye fazla var bir bit yenigi dur çıkar kokusu

Eşim.burda yapım yerinde alıyor gözünün önünde yapıp veriyolar hani öyle ćok katkılı bir sey gibi durmuyor ama hemsomun dedigi gibi bukadsr lezzet bir kahveye fazla var bir bit yenigi dir çıkar kokusu
Aslında normal kahve olması gerekiyor. Sadece daha doğal. Ve daha güzel. Ben hep elde öğütülmüşünden alıyorum. a101 dekine bi bakmam lazım. Krema falan mı ekliyorlar acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…