90 dk yürüyüş üzerine 20 dk egzersiz yapım Sonra komşular geldi çay içtik onlara güllaç borcum vardı yaptım verdim bi tepsi yarın tadına bakarım dedim yürüyüşten gelince 2 yumurta yedim sonrası da hep vicdan vicdan vicdan bu hafta da yapayım ayy maaşı eksiye girmiş memurlara döndüm Perşembe'den vicdanla eksiliyom bi hafta ona yetişmeye çalışıyom derken derken yuvarlanıp gidiyoz
Bol su iceyim dedim henuz 1,5 litreyi bitirdim gec basladim icmeye.
Sirf aksama icmek icin limonlu naneli cilekli yaptim.
Yogurt kurunden sonra iyi gider bir surahi.
Yalniz bir korku aldi beni ya bu ictigim sularin hepsini şaapamazsam diye
Ayy neler duyuyorumKızlar kalorisinden ziyade sanırım yapay bir kahve içinde e li katkı maddesi var aynı zamanda sağlıksız bir şey
Sende
akşamımız aynı olacak kaptanım, yesem mi yemesem mi, ne dersin, belki yemeyebilirim, önce tartılayım sonra bakarım duruma göreBir Perşembe Menüsü kondurayım şuraya ...
Aus Prodüksiyon Sunar
08:00
Beyaz çay
2 yumurta beyazı ve lorla dereotlu omlet
1 acıııııııııııı kırmızı biber
12:30
1 tabak semizotu
1 kase isotlu yoğurt
16:15
1 parça didiklenmiş tavuk göğüs bol baharat ve yoğurtla harmanlanıp , 1 adet salatalık kütürdeterek yenir:)
Bitti :)
Aralarda sade kahve , kuru erik , spordan hemen sonra 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi vardı ...
Su 1.8
Spor 1.15 dk çok tempolu yürüyüşAhu060812
akşamımız aynı olacak kaptanım, yesem mi yemesem mi, ne dersin, belki yemeyebilirim, önce tartılayım sonra bakarım duruma göre
isotun çıkarıldığı biberin cinsiyle alakalı. İpek biber(ki biz biberin her türlüsüne isot diyoruz. tazesi de dahilBurda urfalı kimdi eşim sana bir ipek isot almışım diye tlf açtı bu ipek isot neyin nesi ?
1 kiloda dibek kahve almiş
igdedali
isotun çıkarıldığı biberin cinsiyle alakalı. İpek biber(ki biz biberin her türlüsüne isot diyoruz. tazesi de dahil) neyse ipek biberden üretilen bi isottur. Rengi daha açık olur. Ben normal isottan daha çok seviyorum. Çiğköftede daha bi güzel oluyor. Sabah yumurtanın üzerine başlar bizimkiler yemeye. Gece de yoğurdun üstüne eklemek dahil herşeyde kullanırlar
dibek kahve de kahvenin hazır makine yerine dibek denilen elde öğütme işlemidir. Tat olarak çok farkettiriyor. Sadece pişirmeden önce suyu ekliyoruz ya. O aşamada iyi karıştırmak lazım. Eveet diyar diyar Anadolu programında bu hafta urfadaydık
isotun çıkarıldığı biberin cinsiyle alakalı. İpek biber(ki biz biberin her türlüsüne isot diyoruz. tazesi de dahil) neyse ipek biberden üretilen bi isottur. Rengi daha açık olur. Ben normal isottan daha çok seviyorum. Çiğköftede daha bi güzel oluyor. Sabah yumurtanın üzerine başlar bizimkiler yemeye. Gece de yoğurdun üstüne eklemek dahil herşeyde kullanırlar
dibek kahve de kahvenin hazır makine yerine dibek denilen elde öğütme işlemidir. Tat olarak çok farkettiriyor. Sadece pişirmeden önce suyu ekliyoruz ya. O aşamada iyi karıştırmak lazım. Eveet diyar diyar Anadolu programında bu hafta urfadaydık
Bilginin en hassı burdaymış nerden kacırdık biz bu cevherleriisotun çıkarıldığı biberin cinsiyle alakalı. İpek biber(ki biz biberin her türlüsüne isot diyoruz. tazesi de dahil) neyse ipek biberden üretilen bi isottur. Rengi daha açık olur. Ben normal isottan daha çok seviyorum. Çiğköftede daha bi güzel oluyor. Sabah yumurtanın üzerine başlar bizimkiler yemeye. Gece de yoğurdun üstüne eklemek dahil herşeyde kullanırlar
Bugünki menümü de şuraya yuvarlayıp bırakayımmm
Kahvaltı(10:00)
lor peynirli dereotlu omlet(1 yumurta)
1 kk peynir
5 zeytin
3 çeri, tere, roka
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
şekersiz kahve
2 gün kurusu
Öğlen(14:00)
1 parça haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
Akşam(17:00)
yoğurtlu semizotu
Su: 2 lt. Uyuyana kadar 3'ü geçer
Spor: 60 dk yürüyüş+ 50 dk callaneticsAusencia Ahu060812
Dibek kahvesinde niye kalori yuksek olsunki? Dibek ögutme sekli degilmiydi?
Karisim kahveler var osmanli kahvesi gibi onlar sorunlu katkili.
İyi eğlenceler bol yag yakmalar kaptanımHadi ben çıktım .... havuza doğru yol almaca ...
Gırtlak kapanma saatimiz gelmiş gibi ...hanimişte hanimiş
En iyi yaptığım şey yemek yemek hiç hayır demem atlarım arabaya giderim ohh ne güzel. Aus bişey derse de napiyim her işin bi zorluğu var der yırtarımBilginin en hassı burdaymış nerden kacırdık biz bu cevherleriteklifler yagacak şimdi sana mikrofonundan catal cıkaracaksın daha
İyi eğlenceler bol yag yakmalar kaptanım
Kapatık bile :)))))
En iyi yaptığım şey yemek yemek hiç hayır demem atlarım arabaya giderim ohh ne güzel. Aus bişey derse de napiyim her işin bi zorluğu var der yırtarım
Sayenizde ben de bi gidip geldim memleketeBiber tarlasindan yer sofrasina gezmis gibi oldum he
Eşim.burda yapım yerinde alıyor gözünün önünde yapıp veriyolar hani öyle ćok katkılı bir sey gibi durmuyor ama hemsomun dedigi gibi bukadsr lezzet bir kahveye fazla var bir bit yenigi dur çıkar kokusuBen a101 den aldım dibek diye arkasını bi okudum ohoooo içmeye korktum
Dedigin gibi dibek ogutum sekliyse buralarda öyle yok hep karışımlı var
Aslında normal kahve olması gerekiyor. Sadece daha doğal. Ve daha güzel. Ben hep elde öğütülmüşünden alıyorum. a101 dekine bi bakmam lazım. Krema falan mı ekliyorlar acepEşim.burda yapım yerinde alıyor gözünün önünde yapıp veriyolar hani öyle ćok katkılı bir sey gibi durmuyor ama hemsomun dedigi gibi bukadsr lezzet bir kahveye fazla var bir bit yenigi dir çıkar kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?