bu kadin cok zayiflamis kizlar
aklıma bu kadın geldi
guzel menu canim ins yarin gosterir tartidaBakarmisiniz menü lütfen
Sabah 11:00
2 kucuk yumurta, 2 kk suzme peynir
Birazda kasar peynir oda 2 kk vardir
Tatli istegi icin 1 kupa tarcin cayi.
Kabuk ve toz tarcinla.
Oglen 15:00
4 kofte kadar az yagla kavrulmus tavuk
Aksam 18:00
4-5 kofte kadar oglenki tavuktan
1 kase yogurt
20:30 - 21:00 gibi yogurt kuru olucak
2 litre su, dahasida gelicek ins.
Spor belki yuruyus olur
Oglen su ictigim icin yogurt yada ayrana yerim kalmadi.
7 den once yemem dogru olmadi ogleyi gec yedigim icin ama evden cikicam gelene kadar gec olur diye yedim.
Niçinse miiiiiiiiiis gibi salata hayali kurmazlarakşam olsa da salatamı çatallasam demezler ...
oyyyy bi gavurdağı olsa da suyuna ekmek bansak salata hayali bile begümüm
aklıma bu kadın geldi
Be
Ben valizi hazirladim begümün süpürge hareret yaptı ne yapalım artık
Oyyy oyy ne güzel bogrune bogrune essin..Sivastayım. Püfür püfür esiyordu
Gerçekten çok enteresan insanlarmis nasıl sormazlar torunlarini hayretYook 2 yildir kp aysima nasil diye sormus adam degil... kv 2 yil icinde 4-5 defa sormus esime o kadar...
Ben karistirdim ikisini öyle içiyorum.@igdedali urfalı. Ayy dibek kahvesi çok güzel ben hep ondan içerim normal kahve acı geliyor
dibek kahvesinin kalorisinin yüksek olduğuna inanıyorum, acı kahve iyidir iyi
Olmezsin merak etme yaşarsın.Ablamin disini yaptiriyorum eve gec kalcam bu nedenle yememeye karar verdim. Oysaki cok acim. Ama olsun acimdan olmem degil mi
Geçmiş olsun Sherry.iyi akşamlar kızlar
dün ve bugün menü veremedim. ailecek hasta olduk, soguk almışız.
nasıl derseniz gece pencereleri karşılıklı açmaktan ve sabaha karşı sıcaklığın çok düşmesinden sanırım.
ya da belki de viraldir bilemiyorum.
şimdi daha iyiyiz neyse.
dünki menüm
sabah : peynirli omlet
ogle : ezogelin çorba 1 kase
biraz kuruyemiş ( beyaz leblebi ve tuzlu fıstık
akşam : biraz tavuk eti ve nohut yedim. tavuk bozulmuş sanırım midemi kaldırınca bi avuc kadar tuzlu cubuk kraker yedim
üstüne bol karpuz ve yeşil zeytn
gece de yoğurt yedim. zaten dogru dürüst uyumadık.
3 km de yürüdüm. toplam 36 dk sürdüAhu060812
bugünki menüm
sahanda yumurta
3 dilim hellim ızgara
1 dilim ekmek
1 küçük lavaş
biraz zeytin
bal - tereyagı ( az )
ögle : 1 fincan khve
2 yk kadar beyaz leblebi ve 1 tk kadar tuzlu fıstık
akşam : ton balıklı salata
su : 1,5 olmuştur simdiye
spor : off
bu kadin cok zayiflamis kizlar
Aksam 2 parmak tavuk ve yarim kase cacikMenum soyle
Sabah oglen
Peynir salatalik
Su 2 lt asti
Yok artik 2 kilo neyime yetmiyorAbovvv sen yarın 3 kilo çıkacan zaar
13 Temmuz 2017
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
Yarım salatalık
Öğlen:
Izgara tavuk
1 bardak ayran
Yarım kase salata
Akşam:
Sebze çorbası
4 yk yoğurt
1,5 litre suyumu içtim şimdiye kadar, biraz zorlandım bugün su içmekte ama akşama bitireceğim 2,5 litreye tamamlayacağım. Birazdan yeşil çayımı da içeceğim. Sabah 1,5 saat yürüyüşümü yaptım.Ahu060812
Bu ara akşamları işlerim olduğu için pilates, yoga vs yapamadım ama sabah kalkıp yürüyüşlerimi yaptım.
Bu arada benim için tatsız bir şey bu sefer de tartı mağduru olarak 60'ları göremeyeceğim sanırım. Sorduğumda buradaki sarayca ya da ada sanırım söylemişti güzel tartı ama fazla tartıyor diye, pek fark etmes diye düşünmüştüm ama baya fazla tartıyor, ya da ben hep böyle fazla mıydım diye sorguluyorum kendimi, canım sıkıldı baya ama artık bu tartıyla getireceğim 60ları, yapacak başka bir şey yok.Şimdi tok karnına tartıldım yeni tartımla da eski tartımla da. Eski tartımla da yeni tartımla da tartıldım tok karnıma fark can sıkıcı. Aynı yere koyarak tartıldım yan yana falan koydum, yine de fark aynı sadece eski tartı arada bi -+100/200 oynadı.
Eski tartı: 71,5
Yeni tartı: 73,3
Fark: 1,8
Ausencia
Benim ki diyetisyenin tartisindan ve is yerinde hassas kantar var ondan daha fazla tartiyor ama sorun degil insan alisiyor.13 Temmuz 2017
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
Yarım salatalık
Öğlen:
Izgara tavuk
1 bardak ayran
Yarım kase salata
Akşam:
Sebze çorbası
4 yk yoğurt
1,5 litre suyumu içtim şimdiye kadar, biraz zorlandım bugün su içmekte ama akşama bitireceğim 2,5 litreye tamamlayacağım. Birazdan yeşil çayımı da içeceğim. Sabah 1,5 saat yürüyüşümü yaptım.Ahu060812
Bu ara akşamları işlerim olduğu için pilates, yoga vs yapamadım ama sabah kalkıp yürüyüşlerimi yaptım.
Bu arada benim için tatsız bir şey bu sefer de tartı mağduru olarak 60'ları göremeyeceğim sanırım. Sorduğumda buradaki sarayca ya da ada sanırım söylemişti güzel tartı ama fazla tartıyor diye, pek fark etmes diye düşünmüştüm ama baya fazla tartıyor, ya da ben hep böyle fazla mıydım diye sorguluyorum kendimi, canım sıkıldı baya ama artık bu tartıyla getireceğim 60ları, yapacak başka bir şey yok.Şimdi tok karnına tartıldım yeni tartımla da eski tartımla da. Eski tartımla da yeni tartımla da tartıldım tok karnıma fark can sıkıcı. Aynı yere koyarak tartıldım yan yana falan koydum, yine de fark aynı sadece eski tartı arada bi -+100/200 oynadı.
Ausencia
Ben biraz 60ları görmeye niyetlenirken, üstüne artı çıkınca bir canım sıkıldı ama dediğin gibi alışırım ben de. :)Benim ki diyetisyenin tartisindan ve is yerinde hassas kantar var ondan daha fazla tartiyor ama sorun degil insan alisiyor.
Ben de anlamadım tam da 60ları görmeye niyetlenirken üstüne ekstra artı hiç hoşuma gitmedi ama diğer yandan da eski tartım sinyal vermeye başladı, bazen her çıktığımda farklı bir sonuç veriyor, dengesizleşmeye başladı yarı yolda bırakmasın diye değiştirdim mecburen.
Benim canım sıkıldı aslında ama dedigin gibi bu tardıyla devam edecegim o yüzden öyle yada boyle bir sekilde hefe gidegiz canını sıkma kuzum .....13 Temmuz 2017
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
Yarım salatalık
Öğlen:
Izgara tavuk
1 bardak ayran
Yarım kase salata
Akşam:
Sebze çorbası
4 yk yoğurt
Ausencia
Ben eski tartıyla 79.9 gördümBen de anlamadım tam da 60ları görmeye niyetlenirken üstüne ekstra artı hiç hoşuma gitmedi ama diğer yandan da eski tartım sinyal vermeye başladı, bazen her çıktığımda farklı bir sonuç veriyor, dengesizleşmeye başladı yarı yolda bırakmasın diye değiştirdim mecburen.
Breyton diye bir markası vardı canım, mecbur alışacağız dediğin gibi sen de üzme kendini canım.Ben eski tartıyla 79.9 gördümeski tartının markası neydi...
Tok karnına çok fenaBreyton diye bir markası vardı canım, mecbur alışacağız dediğin gibi sen de üzme kendini canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?