Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakarmisiniz menü lütfen

Sabah 11:00
2 kucuk yumurta, 2 kk suzme peynir
Birazda kasar peynir oda 2 kk vardir

Tatli istegi icin 1 kupa tarcin cayi.
Kabuk ve toz tarcinla.

Oglen 15:00
4 kofte kadar az yagla kavrulmus tavuk

Aksam 18:00
4-5 kofte kadar oglenki tavuktan
1 kase yogurt

20:30 - 21:00 gibi yogurt kuru olucak

2 litre su, dahasida gelicek ins.
Spor belki yuruyus olur

Oglen su ictigim icin yogurt yada ayrana yerim kalmadi.
7 den once yemem dogru olmadi ogleyi gec yedigim icin ama evden cikicam gelene kadar gec olur diye yedim.

guzel menu canim ins yarin gosterir tartida

bugunku menum
sabah
bir dlim tb ekmegi
bol peynir zeytin domates salata
hemen ardindan yesil cay
ara turk kahvesi
ogle kabak yemegi az pirincli
bir kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
ara filtre kahve ile bir gun kurusu bir incir
ara kiraz sapi cayi
su 3 lt yi gecmistir
aksam yemegi yok
sporda yapinca yazarim

Niçinse miiiiiiiiiis gibi salata hayali kurmazlar akşam olsa da salatamı çatallasam demezler ...

oyyyy bi gavurdağı olsa da suyuna ekmek bansak salata hayali bile begümüm

Bakk benim canım istedi yaptim yedim.

aklıma bu kadın geldi

Allah affetsin ama hiç sevmiyorum ben bu kadını..
Böyle bi kaç tip var görünce cinlerim çıkıyo tepeme Niyeyse

Selam,

Sabah da tartımın önceki günlerle ayni sonucu göstermesi üzerine detoks hazırladım. Yarısına kadar dayandım ama sonrasında baş ağrısı ve halsizlik hissedince bir şeyler yedim. Başımın ağrısı yer yemez geçti. Liste sorumluluğuyla yapıyordum zaten. Tüm hafta çok çabaladım cidden, sonra yapacağım dediğim spora bile başladım. Artik yarin artı bir sonuç çıkarsam kusuruma bakmayın.

Sabah
Süzme peynir biraz da tulum peynir
Yarim domates
Tam buğday ekmeği

Bu aralıkta 2 kase detokstan içtim.

Akşam
Ciğer kavurma
Tam buğday ekmeği
Maydanozlu soğan
Çay

Su içtim yeterince ve 1 tane de soda içtim sade.

35 dklik da bir egzersizim var

Be
Ben valizi hazirladim begümün süpürge hareret yaptı ne yapalım artık

Sivastayım. Püfür püfür esiyordu
Oyyy oyy ne güzel bogrune bogrune essin..
Biraz da buralara gelse nolur..

Yook 2 yildir kp aysima nasil diye sormus adam degil... kv 2 yil icinde 4-5 defa sormus esime o kadar...
Gerçekten çok enteresan insanlarmis nasıl sormazlar torunlarini hayret
@igdedali urfalı. Ayy dibek kahvesi çok güzel ben hep ondan içerim normal kahve acı geliyor
Ben karistirdim ikisini öyle içiyorum.
Dibek fazla yağlı gibi geliyor.
dibek kahvesinin kalorisinin yüksek olduğuna inanıyorum, acı kahve iyidir iyi

Ablamin disini yaptiriyorum eve gec kalcam bu nedenle yememeye karar verdim. Oysaki cok acim. Ama olsun acimdan olmem degil mi
Olmezsin merak etme yaşarsın.
Geçmiş olsun Sherry.
Gece ani düşüyor sıcaklık tehlikeli aslında ama pencere kapalı da yatilmiyor ki.

bu kadin cok zayiflamis kizlar

13 Temmuz 2017

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
Yarım salatalık

Öğlen:
Izgara tavuk
1 bardak ayran
Yarım kase salata

Akşam:
Sebze çorbası
4 yk yoğurt

1,5 litre suyumu içtim şimdiye kadar, biraz zorlandım bugün su içmekte ama akşama bitireceğim 2,5 litreye tamamlayacağım. Birazdan yeşil çayımı da içeceğim. Sabah 1,5 saat yürüyüşümü yaptım. Ahu060812
Bu ara akşamları işlerim olduğu için pilates, yoga vs yapamadım ama sabah kalkıp yürüyüşlerimi yaptım.

Bu arada benim için tatsız bir şey bu sefer de tartı mağduru olarak 60'ları göremeyeceğim sanırım. Sorduğumda buradaki sarayca ya da ada sanırım söylemişti güzel tartı ama fazla tartıyor diye, pek fark etmes diye düşünmüştüm ama baya fazla tartıyor, ya da ben hep böyle fazla mıydım diye sorguluyorum kendimi, canım sıkıldı baya ama artık bu tartıyla getireceğim 60ları, yapacak başka bir şey yok. Şimdi tok karnına tartıldım yeni tartımla da eski tartımla da. Eski tartımla da yeni tartımla da tartıldım tok karnıma fark can sıkıcı. Aynı yere koyarak tartıldım yan yana falan koydum, yine de fark aynı sadece eski tartı arada bi -+100/200 oynadı.

Eski tartı: 71,5
Yeni tartı: 73,3
Fark: 1,8
Ausencia

Ne enteresan ya bu yeni tartilar niye hep fazla tartiyor ki..
Efser de aynı şeyi yaşıyor şu anda.

Benim ki diyetisyenin tartisindan ve is yerinde hassas kantar var ondan daha fazla tartiyor ama sorun degil insan alisiyor.

Ne enteresan ya bu yeni tartilar niye hep fazla tartiyor ki..
Efser de aynı şeyi yaşıyor şu anda.
Ben de anlamadım tam da 60ları görmeye niyetlenirken üstüne ekstra artı hiç hoşuma gitmedi ama diğer yandan da eski tartım sinyal vermeye başladı, bazen her çıktığımda farklı bir sonuç veriyor, dengesizleşmeye başladı yarı yolda bırakmasın diye değiştirdim mecburen.

Benim canım sıkıldı aslında ama dedigin gibi bu tardıyla devam edecegim o yüzden öyle yada boyle bir sekilde hefe gidegiz canını sıkma kuzum .....

Ben eski tartıyla 79.9 gördüm eski tartının markası neydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…