nasılsın nev 'cim zayıfladıkça kendimi daha da bir zinde ve güzel hissediorum
Ödem de atmış olabilirsin canım,harika bir sonuç bence[/B][/COLOR]
bugun tartildim..iki gunde iki kilo eksik ciktim...ama kesin sivi kaybetmisimdir hastaliktan...ama yinede iki kilo eksik gormek guzeldi
Ödem de atmış olabilirsin canım,harika bir sonuç bence
Canım belli ki O'nda da yıllar sonra gerçekleşecek bu karşılaşmaya dair zan ve umutlar varmış,bu olaydan bunu anladık öncelikle.Yani 7 yıl sonraki karşılaşma sizde karşılıklı beklenti oluşturmuş.Doğal git bence,yani Onun tarafından beğenilmenin senin için önem teşkil ettiğini anlamasın.Kamera açılınca konuyu dağıt mesela,kendin hakkında yorum bekler gibi davranma.Önce sen geç atağa,ne kadar değişmişsin de mesela.O ne açıdan diyince,yaş eklemişsin gerçekten de,ama yakışmadığı imasında bulunma.Arafta kalsın,onu beğenip beğenemediğini çözemesin.Sen beni nasıl buldun sorusunu sorma,kendini zaman içinden hem ruhsal hem de fiziksel olarak oturmuş ve dinamik bulduğuna dair imalar yap,yani senin hakkında ne düşüneceğini sen belirle.Sen kendine güvenirsen,o zan Ona dabulaşacaktır.Ayrıca tamam eskiden belki bundan 20 kilo daha zayıftın ama,şu anda spor yaptığın için muhakak daha sıkı ve sağlıklı gözüküyorsundur.Kendine güven canım...
bende bi bıcırık var sabahın köründe kalkıyor cadı nereye yetişecekseAblacim pazar pazar erkencisin hayirdir?? Hadi ben hastaliktan uyuyamadim sen niye erken kalktin(
doğam benimmmm canım ablammm..
biz şimdi 4-b liyiz yaa aynı calıstığımız yere kadrolu atanacağızbi fark olmıcak ama ondan sonrası karısık işte .. isteğe bağlı tayinde olay karmasıklasıyor..
nys sende sayılcak bişiler varmı bu gün bitiriyorum varsa bana telden mesaj atarsın öpüyorum seni mucuk mucuk
Haklısın canım,erkeklerin sözleri ile kalpleri arasında bizlerinki kadar anlamlı ve samimi bağlantılar olmayabiliyor bazen.Allah özelini,güzelini alnına yazsın canım benim.Ne yazıldıysa dediğin gibi,o gelecek başa.bende senin dedigin gibi tahmin ettim necim..ama sonrada acaba mahsustan demis olabirlimi dedim:26::26: yani sirf kamerayi acim diye...seni gormeye anlam baglamistim demesi..simdide aklima o takildi..ama dunku cesareti birdaha bulamam hic.. oyuzden evdeyken ve ozellikle haftasonu engellicem onu...Allahim bizim icin birsey yazdiysa zaten ben ne yaparsam yapim onune gecemem...oyuzden bende tatilden donene kadar mecburi bekleticem...sikilip siler yada sogarsa bende..demekki benim kadar beklemiyormus diye dusunucem
sen nasilsin canim, haftasonun nasil geciyor
bende bi bıcırık var sabahın köründe kalkıyor cadı nereye yetişecekse
heee anladım sende de eş durumu falan olayı yokmu? yok okuyamadım yaa iş yaptım ctesi taşınma hazırlığı pazarda daha yeni geldim kayınvaldeden
yok canım sana bahsettiğim olmadı ama taşınmak zorundayız 2-3 ay dan beri soruyorlar ev buldunuzmu diye senin işinde baya karışık mı ne canım hakkına hayırlısı olsun
aaa demek karar verdiniz eve tasınıyorsun hadi hayırlısı gelim mii yardımaa
doğam senin bıcırığı ben cok merak ediyorum amaaaa
ben bu gün bitiricektim güyaa uydum okurken cok kötü oldum yattım uyudum 744 kaldı ama bu aksam 400 okurum inş yarın sabah biter..
bizde eş dururumu artık olucakda es durumundan gitmek istemiyorum kii ne işim var diplerindee
nys hayırlısı bakalım nolcaa
günaydın canlarımmmm mucuk mcucuk öpüyorum hepiniziii
Sekerlerim bu gün montiye basladımm hadi hayırlısııı inş yüzüm kara cıkmam...
yok canım sana bahsettiğim olmadı ama taşınmak zorundayız 2-3 ay dan beri soruyorlar ev buldunuzmu diye senin işinde baya karışık mı ne canım hakkına hayırlısı olsun
günaydın canım montici seniiii
ayy buarada kızlar bende 4 b lı sozlesmelıydım ve cok sukur kadroya gecıyorum yıhuhuhu cok sevındım artık saglam bır yere ayak bastık sayuılırı otekı turlu bır hukumet degısse ısten bıle cıkarabılırlerdı sakattı yanı durum bıde daırede bız sozlesmelılıer memurlardan daha cok calısıyoruz valla cok sevındım oyuzden bu duruma. meyvısım sen galıba uzulmussun ayın hakkımız doguyor annenler benı yanına almak ıster dıye . tatlım hepsının hayırlısı olsun hıc uzulme senın ısın saglam olsunda gerısı olur ınsallahh hayırlısıyla
evet bende bunu demek istiyorum iş çok önemli şu zamanda işsizlik almış başını gitmişayy buarada kızlar bende 4 b lı sozlesmelıydım ve cok sukur kadroya gecıyorum yıhuhuhu cok sevındım artık saglam bır yere ayak bastık sayuılırı otekı turlu bır hukumet degısse ısten bıle cıkarabılırlerdı sakattı yanı durum bıde daırede bız sozlesmelılıer memurlardan daha cok calısıyoruz valla cok sevındım oyuzden bu duruma. meyvısım sen galıba uzulmussun ayın hakkımız doguyor annenler benı yanına almak ıster dıye . tatlım hepsının hayırlısı olsun hıc uzulme senın ısın saglam olsunda gerısı olur ınsallahh hayırlısıyla
minnosum üzülmedim cok sevindim aslında canım ama işte tayin hakkında babamları kırmakdan korkuyorum benim üzüntim o onlar izmit ben ank istiyorum canım hayırlısı bu gün dilekcelerimizi vericez sen eldemi yazıcaksın dilekceni biz pc cıktısı aldık..
ayy buarada kızlar bende 4 b lı sozlesmelıydım ve cok sukur kadroya gecıyorum yıhuhuhu cok sevındım artık saglam bır yere ayak bastık sayuılırı otekı turlu bır hukumet degısse ısten bıle cıkarabılırlerdı sakattı yanı durum bıde daırede bız sozlesmelılıer memurlardan daha cok calısıyoruz valla cok sevındım oyuzden bu duruma. meyvısım sen galıba uzulmussun ayın hakkımız doguyor annenler benı yanına almak ıster dıye . tatlım hepsının hayırlısı olsun hıc uzulme senın ısın saglam olsunda gerısı olur ınsallahh hayırlısıyla
gunaydın sekerlerım sabah sabah bı geleyım dedım aman yarabbım bırde ne goreyımm altta bır mınnos 5 zıyaretcııı :18::18:
evet bende bunu demek istiyorum iş çok önemli şu zamanda işsizlik almış başını gitmiş
canım kırmak diye bişey olamaz devlet seni nereye atarsa gitmek zorundasın 2+2=4 baban serbest mesleklemi uğraşıyor devlette olsa karşı çıkmazdı gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?