Pointi bilmiyorum da 27 dk 30 days shred 1. level. 30 dk zumba bi de 30 dk yürüyüşüm var orta tempo. Onu söyleyim mi bilemedim
Yusuf kaç yaşında? Pek severim Yusuf ismini de. Allah bağışlasınnnnİlk tanışmamızı bir cafede kahve içerken hayal etmiştim ben
şaka bir yana , Yusufla kadınlar plajına gitmiyorum canım .. kendi de istemez zaten ..ne işim var benim burada der .
Ama diğer türlü sözüm söz
Tuh ya heyecan yapmistim. Neyse baska zaman insallah goruselim. Ben cikiyorum hazirliklara devam. Iyi geceler
Yusuf kaç yaşında? Pek severim Yusuf ismini de. Allah bağışlasınnnn
...... 3 nokta ile biten cümlemin sonunda egeye toplu müdahele vardı
ikinizin de cidden şiddete çok eğilimi var. çok yaklaşmamak gerek gibi geliyorÇok gönüllüyüm spor konusunda ceza vermeye. Senin takımdakilere ağır spor verem de 3 gün yerlerinden kalkmasınlarŞaka bir yana cidden yaparım arkadaşlara da uyarsa. Yediğine karşılık bi spor belirlerim. Günlük yapılana ek olarak yapalım. Tabii bu demek değildir sporumu yapar cıssları götürürm. Sopalar her daim devrede
İtirazı olan ....
Kabul edilmiştir .
Gözünü sevdiğimin demokrasisi
bence tamamen susamsız simite çok benzemez. susam koy ama az koy. tadı veren o çünkü. afiyet olsun canımsusamsız olanını deneyebilirim aslında yarın evdeyim tüm günnn. Mahlepi de temin edeyim sabahtan. Yarım simit günlük hakkımı karşılar sanıyorumteşekkürleeer
Antepia27 ablam için hedefe 109 ü yapıştır ablam
Bu arada bu spor yarışı ne zaman başlıyor, ben yürüyüş yapıyorum sabahları ve akşamları
Hihihihihi benim pesimden hocam çok kosardi sınav kağıdında yazdıklarımı anlamadığı için
işte buuuuuu ...kasırgalarım benimmmmmmmmmmmmm .....
bu hafta sporla yiyeceğiz çıtır çıtır ahunun fırtınalarını .... he ahunun fırtınalar demişken , fatma karşı grupta lunyam
Merdiven inip çıkamıyorum jillian abla mahvetti beni
hazırlık derken domates salatalık peynir değil miiiiiiiii
1 aylık hedefim en az 5 kg vermek abla şuan doluyum inşallah eriyip yağmur olucamnapalım direkt girişip dövelim miii ....Marmaradakileri ben alayım ... iç anadolu ve karadenizin .....
cevaabın güzelliğine bak beeeeeeeeee
asalete bak beeee
kopuyoruxz ...coşuyoruz fatma ...sen ne yapıyorsun ??? lunya diyor kiiiiii çıtır çıtır yiyeceğimmmmmm fatmayı
Yumurtada var.
Elimden geldigince dikkat edecegim. Sadece fistik yiyebilirim
Aslında doluyum da çaktırma eriycem yağmur olcam benYagmuruyum derkenn..
Sele mi kaptiracan bizi
1 aylık hedefim en az 5 kg vermek abla şuan doluyum inşallah eriyip yağmur olucam
Aslında doluyum da çaktırma eriycem yağmur olcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?