Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausum kaptaniçem sabah bekledim bekledikçe artı çıktım. sabit bildirimde bulunmak zorunda kaldım
Menümü de yazayım
Sabah
Yumuta
Lor
Domates
öğlen
Az kavun
Bi tavuk kanat
Akşam
Çorba
Sebzeli köfte
Cacık
Su 3 e yakın
Spor 60dk eliptik
60 dk yürüyüş
20 dk egzersiz

Kendimi spora verdim bugün öyle olunca da buraya gelemedim yemek yedir et akşam çık .
sonra komşular geldi bire kadar oturduk
Anca geçmiş bitti şimd uymaya lakin alontılar var ama yazamıyorum yarın okursunız

Iyi geceler... Gunduz kv ye gitmistim giremedim masallah deli bir cene var allah zeval vermesin :)

Orda kendime dikkat etmeye calistim.
Böyük bir tabak pattis kizarttim tek bir dal bile almadim.

Köyden gelen tereyaglarida dondurucuya koydum nasil tuketecegim hic bi fikrim yok.

Ne yedim bugun

Sabah 10 - 11 arası
1 yumurta tereyagli peynirli,
2 kk suzme peynir
10 tane zeytin, domates
1 geniş dilim tam bugday (1 dilimden fazla 2 dilimden az gibi duruyor)

Saat 13:00 e dogru 8 tane yesil erik yedim.

Öğlen 14:30
1 kase tarhana corbasi
1 dilim tost ekmegine surulmus tereyag

Saat 17:00
3 tane kayısı

Akşam 19:30
1 tabak 5-6 dolu kasik tas kebabi
1 kase coban salata
2 dilim gibi organik tam bugdaydan ev ekmegi. (2 dilimden emin degilim goz karari diyorum fazlasi var eksigi yok.)

Su 2,5 litre
Spor yok 25 dk normal hizda yuruyus Ahu060812

Adim hidir elimden gelen bugunluk budur

O saatten sonra hic bisey yemedim cay ictim sadece.

7 saat aciktim tabisi ama aclikla birlikte dogru yaptigim hissi var o iyi geliyo insana.

Zaten açim ama canim yemek istemiyo midem agriyo biraz.
Gundem beni uzuyor gecen sene yasadiklarimiz tazeleniyor.
Uzuntu endise karisti mideme vurdu

Evet benim hiç hic unutacagım birgündü o sıra istanbuldaydım oğlum benimle gelmemişti ben erkenden otele geçtim kızlar akrabalarla yanıma gelmek için 4 saat yolda kaldı sabaha karşı yanıma geldiler otelin üzerini sıyırıp gecen ucak sesleri atılan sesbobalarinı verlen selalar iyice gerildim....
Gece boyu köprüler acık olsun çocuklarla döneyim oğlumun yanına gideyim diye dua ettim
Sabah uyandıgımizda verilen canların üzüntüsü daha çok beni üzdü olayın bukadar büyük oldugunu o zaman anladım bu gece yaşadıgım o duygular gözümun önüne geldi hepsi
Rabbim ülkemize bu şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine birdaha yàşatmasın kimsenin elinede düşürmesin
Amin!!!

Oyyyyyyyyyy anaaaaaaaaaaaaam tutulmuşummmmmmm ....

Gece burda yazarken Yusuf kalktı su içemeye ... azıcık mıncırdaştık ...yanına yattım baba ile mesajlaştık , foto yyollaştık derkeeeeeeeeeen ..... oracıkta uyumuşum ... Üzerimi örtmeden ....kıyı köşede ....

Ayyyy bi de bcak atma huyu varmış hiç beraber yatmadığım için yeni öğrendim .... gece gece bir de küüüüüt ama öyle tatlı geldi ki uyku kalkıp yerime de geçemedim ...

ha bir de uyumadan önce numaradan horluyor eşek :)))) dedim hadi tamam uyuyoruz artık .... ama böyle yapıyorum ki babamı yanında hisset

Neyse efenim , burnun tıkanmış hemen , cam pencere balkon ne varsa açıktı da ... ahhh ahhhh değnek olaydı işte ...arkamdan topar beni , hadi yerine yat dedi

he günaydınnnnnnnnnnnnnnn bu arada

Ahucum güzel gayet ... hafta sonu da aynı performansı bekliyorum senden ... pzt günü tartın eksilere geçsin ki ... hafta içi herro merro ....

tamamdır hıdır :)
az eksikler fazlalıklar var tabii ... ama ben bu şu an bu şekilde de kilo vereceğini düşünüyorum , o yüzden detaya girmiyorum .
en azından kendini az sıkırak ilk ayı atlamış olursun .. bu şekilde.

Günaydın.
Kaptanicem Allah kavuştursun nerde enişte.
Bu akşam bende yanlizim benim bebelerde 9 uyur takılırız bekar bekar

Cuma gecesi çıktı canım , nasipse pazar gece yarısını bulur dönmesi . Edirne'ye Kırkpınar güreşlerine gittiler gel gel takılalım ...

Evvettttttt.
71.4

İşte beklenennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn an ...............

69.2 izne çıkış
71.4 izinden dönüş .....

2.2 kilo ....yazayım da şöyle gözümüze gözümüze ...

Ama var yaaa harbi iyi yediysen .... çok bozduysan iyi yani he .... ben bayramda bu kadar almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…