Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizi eskiler tanır yeniler örnek alır diyip Pazar gününün ilk sataşmasını yapayımm

Hayris busefer yenilirem artık bana bi danışmanlık yaparsın Juni falan takar im herhalde
Yok yok yenip nana ya hediye etmek var planlarına o garip alışık değil yenmeeme yenin ce ona seni tavsiye edicem
Bu defa maç sende abla rahat ol. Sonra da bana ver sıranı aynen

Gunaydin kizlar..

Cumaya kadar yapmayi düşündüğüm bir program var...diyete hizli bir giris yapmak icin biraz vermem gerek..günlük 7 km yürüyüşle destekleyeceğim.sicaklardan dolayi direncimin düşüp dusmemesine bakarak devam edecek yada birakacagim..zorlanirim belki ama sayili gun..sonuclarini cuma yazarim birakmazsam tabi :))

Sabah unutursuuuuun. O temizliği öyle de böyle de yapacaksın. E dinleniyormuşsun da molalar veriyormuşsun. Ne güzel pointin olu işte

soz verdiğim üzere menüm

kahvaltı 10:00
1 yumurta tereyağı ile
peynir
zeytin
d.s.b

akşam 18:30
tavuk sote
salata

not :açım mutluyum

d.s.b. ne acaba? bilemedim.

İnşallah ablam inşallah
Siz o satırları yazarken ben deli dana gibi yürüyüş yapıyordum canısı

Sporuma ek olarak 90 dk tempolu yürüyüş yapıldı

Yolculuk ve diyet planımı şoyle planladım

benim bir önerim var efsercim mesajlarını yazarken arada nokta virgül kullanırsan sevinirim. cümlenin başı ile sonunu göremiyorum bazen gözlerim şaşı oluyor

bunun dışında yanına çiğ fındık, badem, ceviz almanı öneririm. arada kendine uygun yiyecek olmadığında takviye olarak bunlardan atarsın ağzına

HAYALLER / HAYATLAR OLMASINNNN ....

Aus sen hedefleri mi değşitirdin buradaki rakamlar farklı. benim hedefim 79.9 du. burada 79.5 yazıyor

Bizi eskiler tanır yeniler örnek alır diyip Pazar gününün ilk sataşmasını yapayımm
heyttt bee güvene bak sen

domates, salatalık, biber kısaltması

Yavrummmmmmmmmm yavaaaaaaaaş geeeeeeeeeeeeeeel .... sen tay tay sıralarken , ben bizim Karatay Cananla akşam sanat okulundan çıkar , emirgan korusuna kadar koşardım

günaydın canımm .... aman saatlere dikkat hülyam , yanıyordur oralar ...
mayalı suyu duymadım ama araştırayım

he bir de kabuk tarçın , limon zencefil suyu halsizliği alıp götürüyor(muş)

Tembel Antepia27 ablam az kalk yürüyüş yap da rekabet olsun, 100 Gr versen yeter sana gerçi oda fazla ama neyse olsun bari

çooooooooook iddialı çooooooooooooook bildiğin gibi değil , bırak yensin bi kere yaaaa

hayır fulyacım , ilk yazdıklarım yani 79.9 olan olması gerekli hedefler ....
Bunlar sıkarsanız biraz hayaller

geldim aus. Sınav mınav derken gelemedim. Çıktım simdi pikniğe gidiyoruz

nasıl geçti bakalım sınav piknik dönüşü yaz .

Bu hafta bomba olmasın diyete odaklan ve buradan uzaklaşma sakın

Ausun son hali Değnek enişte de olmayınca uyandıran da olmamışsa demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…