Yaa çok komiksinn vesselâm...
sizin takımla bizim takımın maçını düşünsene ama
ahu hep faul yapar , onda o potansiyel var
ben tam pas vereceğim bi bakıyorum begüm yokköşede dondurma götürüyor
Bizi eskiler tanır yeniler örnek alırAHUNUN FIRTINALARI
@Ahu060812
igdedali
Nefs
60kiloyum
Antepia27
@Bonus
@koza16
@ecemavi
@eflalim
@irmae
White Lily
@kuzularinannesi
@DelyDoly
@Betulina
@kelebekolacam
AUSUN KASIRGALARI
Ausencia
@suspushanimcim
@_SARAYCA_
@ada81
@Efser
@ErSeSi
Nare83
@saydin78
@Sherrysherrylady
@MorVampirella
@mimu88
@begum75
N Nana
@nehirnil111
Daydream-
Hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmm ....
Herkese spor programını düşünsün ...
Akşam menüler geldiğinde ... 30 dk yürüyüş mü olur .... sporunun dibini görmek mi olur bilemem ama spor görmek istiyorum ....
Ben bugün 20 dk esneme ve plank ve squatla güne başladım ...
Gün içindeki planım , six pack te aradığını bulamayan aus olarak 30 day shred la aşk yaşamak
Ve tabii kardiyo . yansın yağlar
Bu defa maç sende abla rahat ol. Sonra da bana ver sıranı aynenHayris busefer yenilirem artık bana bi danışmanlık yaparsın Juni falan takar im herhalde
Yok yok yenip nana ya hediye etmek var planlarına o garip alışık değil yenmeeme yenin ce ona seni tavsiye edicem
Sabah unutursuuuuun. O temizliği öyle de böyle de yapacaksın. E dinleniyormuşsun da molalar veriyormuşsun. Ne güzel pointin olu işteHuuu sabah okuyacak ve şok olacaksın kaptanı deryam ausumAusencia
Tammm 1 saat Leslie yapıldı yuppi
Kizzigdedali verdin gazı verdin gazı ben sabah nasıl kalkıp temizlik yapcemm söyle hele
Neyse yaptığım kendime puanim takımıma opuldunuz...
@Ahu060812 kaptanım buyrunuz efemm
İçimde oluşan hissiyatı bir bilsen
Ben cuma balkon konuşmasını hazırladım bile
kesinlikle ... biliyorsun acı biber,isot... hibiskus...yaban mersini ..olmazsa olmazım benim ...
toz zerdeçal ve zencefilde al küçük bir paket ... 100-200 gr yetiyor ....
soz verdiğim üzere menüm
kahvaltı 10:00
1 yumurta tereyağı ile
peynir
zeytin
d.s.b
akşam 18:30
tavuk sote
salata
not :açım mutluyum
İnşallah ablam inşallah
Siz o satırları yazarken ben deli dana gibi yürüyüş yapıyordum canısı
Sporuma ek olarak 90 dk tempolu yürüyüş yapıldı
Yolculuk ve diyet planımı şoyle planladım
Aslında sabah çıkılacaktı sonra ögleden sonraya karar verildi ben yanıma sadevüç yapıp alırım diye düşündüm daha sonra eger ikindiden sonra çıkarsak yemek derdi olmaz geriye sabah kahvaltısı kalıyor o da zaten en kolay öğün sadece minik cadı için atıstırmalıklar alacagım birde valizin içine bir yelere 5 kıraz sapı çayı birde 5 yeşil poşet cayı bıraktım hem ödemi cabuk atarım mutlaka oralarda vardır ama ben işimi garatiye almayi severim birde kuru kaysı alcagım birazda ciha tohumu kaysı ara ögünü yolculuk sırasında geçiştirmek için ciha tohumuda ani bagırsak hareketsizliginde geldigimde o şisliği tartıda görmemek için yemek ićme işi şuanda muama ama dışarda ögün ayarlamak daha kolay geliyorekliyecegiz öneriler varsa söyleyinbilirsiniz
HAYALLER/ HAYATLAR OLMASINNNN ....
Eveeeeeeeeeet herkes hafta sonu ....bir kilosunu hatırlasın bakalım ...
Stres yapmadan kilo vereceğiz eyvallahta ... önlem ve plansızda tökezlemek kaçınılmaz son oluyor , bu yarışta
Neymişiz bakalım son kilo bildiriminde ....
***7.TAKIM 527. ETAP***
@Ahu060812 71.3 69.7
@mimu88 65.5 64
@Efser 81.3 79.5
@irmae 71.9 70.5
@eflalim 71.5 70.5
@ErSeSi 69.4 68
White Lily 81 79
@_SARAYCA_ 57.7 56.5
igdedali 69.8 68
Ausencia 54.2 53
Nefs 56.1 55.5
@suspushanimcim 73.1 71
@kuzularinannesi 78 76.5
@Sherrysherrylady 73.2 72
Antepia27 111.4 109
@Bonus 104.6 103
60kiloyum 80.6 79.5
@MorVampirella 63.5 62.5
@ecemavi 66.2 65
@DelyDoly 82.4 81
@Betulina 79.9 78.5
N Nana 64.3 62.5
@mirjam 66.9 66
@ada81 68.6 68
@kelebekolacam 71.4 70
Nare83 66.6 65.5
@saydin78 63 62
@nehirnil111 55.2 54.5
@begum75 56.8 56
Üzerine güzel hayaller kurun bu haftanın ...
Eveeeet evet benim klasik oooohhhhhmmmmmmmmmm felsefesi
Sonra adınızın yanındaki yeşil rakamlara bakın ve uçuuuuuuuuuuuuuun
Hadi hayal kurun ....siz kurun , uğraşın .. o size gelmezse onun ayıbı olsun
heyttt bee güvene bak senBizi eskiler tanır yeniler örnek alırdiyip Pazar gününün ilk sataşmasını yapayımm
White Lily Kuzum nerelerdesin ? dün bir gördüm adını altta ama yazmadan çıktın ?
@mimu88 yeminle sopanın şahı kralı geliyor bak
ben hiç duymadım. ilginç geldiDun diyet formlari okurken bir yorum gordum..bitkinlik hissederseniz 1 br suya 1 tk kuru maya karistirip için diye duyaniniz oldu mu?
Ablacim ılık suya biraz limon koyarak sabah kalkar kalkmaz iç , bitkinlik falan yaşamazsınDun diyet formlari okurken bir yorum gordum..bitkinlik hissederseniz 1 br suya 1 tk kuru maya karistirip için diye duyaniniz oldu mu?
d.s.b. ne acaba? bilemedim.
benim bir önerim var efsercimmesajlarını yazarken arada nokta virgül kullanırsan sevinirim. cümlenin başı ile sonunu göremiyorum bazen gözlerim şaşı oluyor
bunun dışında yanına çiğ fındık, badem, ceviz almanı öneririm. arada kendine uygun yiyecek olmadığında takviye olarak bunlardan atarsın ağzına
Aus sen hedefleri mi değşitirdinburadaki rakamlar farklı. benim hedefim 79.9 du. burada 79.5 yazıyor
heyttt bee güvene bak sen
hay Allahdomates, salatalık, biber kısaltması
Bizi eskiler tanır yeniler örnek alırdiyip Pazar gününün ilk sataşmasını yapayımm
Gunaydin kizlar..
Cumaya kadar yapmayi düşündüğüm bir program var...diyete hizli bir giris yapmak icin biraz vermem gerek..günlük 7 km yürüyüşle destekleyeceğim.sicaklardan dolayi direncimin düşüp dusmemesine bakarak devam edecek yada birakacagim..zorlanirim belki ama sayili gun..sonuclarini cuma yazarim birakmazsam tabi :))
TembelAntepia27 ablam az kalk yürüyüş yap da rekabet olsun, 100 Gr versen yeter sana gerçi oda fazla ama neyse olsun bari
d.s.b. ne acaba? bilemedim.
benim bir önerim var efsercimmesajlarını yazarken arada nokta virgül kullanırsan sevinirim. cümlenin başı ile sonunu göremiyorum bazen gözlerim şaşı oluyor
bunun dışında yanına çiğ fındık, badem, ceviz almanı öneririm. arada kendine uygun yiyecek olmadığında takviye olarak bunlardan atarsın ağzına
Aus sen hedefleri mi değşitirdinburadaki rakamlar farklı. benim hedefim 79.9 du. burada 79.5 yazıyor
heyttt bee güvene bak sen
geldim aus. Sınav mınav derken gelemedim. Çıktım simdi pikniğe gidiyoruz
Yavrummmmmmmmmm yavaaaaaaaaş geeeeeeeeeeeeeeel .... sen tay tay sıralarken , ben bizim Karatay Cananla akşam sanat okulundan çıkar , emirgan korusuna kadar koşardım
günaydın canımm .... aman saatlere dikkat hülyam , yanıyordur oralar ...
mayalı suyu duymadım ama araştırayım
he bir de kabuk tarçın , limon zencefil suyu halsizliği alıp götürüyor(muş)
çooooooooook iddialı çooooooooooooook bildiğin gibi değil , bırak yensin bi kere yaaaa
hayır fulyacım , ilk yazdıklarım yani 79.9 olan olması gerekli hedefler ....
Bunlar sıkarsanız biraz hayaller
nasıl geçti bakalım sınav piknik dönüşü yaz .
Bu hafta bomba olmasın diyete odaklan ve buradan uzaklaşma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?