Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeni bi yönetmelik çıkacak onu bekliyoruz ay biran evvel çıksada kurtulsak şu işkenceden.
Doktorcum sizin ordaki sistem hep yazıyorsun, bir garip ya. Birbirinin hastasını çalanlar, birbirini şikayet edenler falan. Burda herkesin doktoru sabit, değiştirmek de öyle kolay değil

Burasi sandıgım kadar sıcak degil...gayet serin hata yağmur yaģmak üzere ...biraz dinleneyim ortalığı kolacan ederim

evet canım 2 gündür marmara serin ... güzel güzel yürüyüş için ideal işte ...hadi bakem hem şu sıfır pointide silelim artık senden :))

Bir de iş arasında gittik mutfak sandalyesi, çocuklara çalışma masası ve kitaplık da aldık :) koltuklarımda bu akşam gelcekti, yarın sabaha kalmış

oooo tem temizlik boya badana ... hem yeni eşya .. en bi sevdiğim :))

öyle bir imkanım olsa da 3 ver dediğim de 3 verilirse de alınmasa geri.

Canım bunlar adı üzerinde hedef ... varılır varılmaz ... geçilir geçilmez ...

ama öyle kafadan yazmıyorum ... kim ne verdi , geçen haftası nasıl geçti özellikle ...reglsi vardı curtu ... hedeflere bakarsan 600 gr da var .... ama sana yok :)

çünkü listelerin çok düzenli iken artı ile geldin ..bunun geçici bir şişlik olduğunu düşününce ... inmesi çok doğal .

gider gider canım ... bende de şu an -200 sadece ... ama orda kalmayacak inşallah

şimdide 12-1 arası çalışmıycaz sanırım
o arada yemek zorunda kalırmıyım bilmiyorum
ama sanmam , masamda ble yerim sulu yemek yemiycem nasılsaaa

bence de ..arada da uyursun :))

yetkili mercilere ileteyim mi mesajını :))

yeni bi yönetmelik çıkacak onu bekliyoruz ay biran evvel çıksada kurtulsak şu işkenceden.

inşallaaah canım

Seriniligide hemen spora bağlarızzzz

elif koltuk takımımı aldın
güle güle kullan cnm foto beklerizzz
Çocukların odasında bir köşe koltuğum vardı, açınca rahat yatak oluyor. Çocuklara baza ve çalışma masası alınca odada yer kalmadı. Salona koyalım koltuğu dedik, atmaya kıyamadık yani daha üzerine oturulmadı bile. Sonra hepsini kaplatmaya karar verdik, bikaç sene de böyle kullanalım bakalım sonra yenileriz nasipse.

anladım cnm ,
güle güle kullannn elifcim ben 13 yıllık evliyim hiç bir eşyamı mıncıgını çıkartmadan bıırakmam

ilk evlenirken aldıgım koltuk takımımı , boyattım kaplattım balkonuma koydum
geçen yıl yatak odası yaptırırken eski bazamı kaplattım
ben sürekli eşya degiştirmeyi müsriflik olarak görüyorum
o yüzden önce elimdeki malzemeyi degerlendiriyorum hep

kızlar bzler pilot uygulamamı denir öyle bişeyiz.
normalde 1 hekimine 4000 kayıtlı nufus olur bakanlık bunu 3000 hatta 2500e cekip hizmet kalitesini arttırmak istiyor.oyüzden sıfır nufuslu birimler açtı, benim gibi ,ama azınlıgız.bizi açtıgında diğer hekimlerin nufusunu yönetmelikle azaltmadıgından ortada kaldık.çünkü bizim maaş nufusa endeksli.
istanbulda benim nufus 4000 nin üstündeydi.kayseride bazı bölgeler göç almıyor benim bölgem gibi.herkesin zaten aile hekimi var.değiştirmek istediklerinde diğer hekim hemen arayıp hopp diyecek kadarda samimi olmuslar.
olan bize oldu.
bizi de gecen sene 15 temmuz vurdu, planlanan şeyler hayata gecmedi 3-5 sıfır nufuslu birimle kaldı olay.
şimdi yeniden gündemde gecen hafta sıfır nufuslu yeni yerler için atama yapıldı.bekliyruz yönetmelik çıksın.
Nare83 her hastanın aile hekimi secme ve değiştirme hakkı var.lakin sizin oralarda nufus dolu oldugundan almazlar.başkasınında hastasına da bakmazlar.

Ne kadar kötü tuhaf insanlar var ya uğraşılmaz yani insanlar eziyet çeksin yeter ki bizde olsun gözüyle bakıyorlar hay Allahım ya

sen modsun. İletsene :) ne güzel olur diyet emojileri. Kullanıp dururuz. Mümkünse yapsalar keşke.

evet evet baya dolu cnm

Canım benim eşimin işi de halk sağlığınsa personel atamada. Aile hekimleri ondan sorulur, keşke aynı şehirde olsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…