Sağol canımÇok şirin,çok samimi bir balkon ellerine sağlık
Sağol canım. Tarihi o koltuk, annemler in komşusunun rahmetli oldular, kahveydi babama beyaza boyattım ama güzel olmamış ben bir kat daha boyuycam
eflalcimm çok begendim
koltugunda çok şık ayrıca
Hayırlı olsun ve yavruna Allah kavuştursun
Sağol canım
Sağol canım. Tarihi o koltuk, annemler in komşusunun rahmetli oldular, kahveydi babama beyaza boyattım ama güzel olmamış ben bir kat daha boyuycam
Temizlik yaparken zorlar seni. Neyse her güzelliğin bir zorluğu var
kız eskitme gibi çok hoş duruyor ben çok begndim,
benimde balkona yeni aldıgım sandalyeler çok agır , keşke biraz hafif alsaymışım hiç aklıma gelmedi
He koyacak mutfak masasının üzerine .... sonra bi tabloya bakacak bi fırına kalkıp cup cake yapayım ddiyecek
misss gibi kahvelilerden seçtim
nil e öpücük
fulya ya aferin
mimu ya sopa
ay mirayımmmmm çok oldu gelmiyorsun kafama estikçe sopa göstereceğim sana
ha şöyle arada böyle mesajlar yazıp yüreğime su serpeceksiniz...
yaşlı kadınım ben ... tansiyonum şekerim ... var ... hütdedenel gitmemem için hep gönlümü hoş tutun
Bu hafta sana rakip veriyorum .... sıkı tut onu ...mimu88 kendisi mezun olacak bu hafta onu yüzdenle döv jübilesini yenilgi ile yapmamak için uğraşsın dursun ...
bol bol sataşabilirsin ... sataşmaya çok müsait tatliş bir kardeşimdir
Eki Görüntüle 2021973
Burası da benim balkonum. Ben diktim kırlentleri minder yüzlerini
Oy yettim gayrı ....
Valla totonuzu kaşıyın ama yine çok enerjiğim
Şimdiiiiii @Betulina kuzum hibiskus bağışıklık güçlendiriyor ... diyette de tavsiye edilen bir bitki çayı ...
menülerin güzel ...yani senin için ..dondurma bileneden 80 gördün yine anlamadım ...
yeni mortiliklerinizi gördüm kaydedeceğim şimdi ....
aeben ne yaptın bacım sen ? saydın cuma bildiriminden sonra fena kilo verdi
o yüzden yana yakıla morti arıyor
neyse benden günah gitti , saydın / aeben ve saydın/betül yazdım gitti .. .
senin de kilonu cuma kilon almak zorundayım canım ... onlarınsaydin78 da cuma çünkü saydın canım sende çrş. bildirim yapabilirsin ... böylece aebenin 2 günü kalır .... adil olur ... çünkü artılarından almıyorum onun kilosunu .
@White Lily selam diyip yok olmaaaaaaaaaaaaaaa
ne alemdesin , neler yaptın ?
motive düşüşü görüyorum sende ve hemen adaptasyon bekliyorum .
bu hafta coşma haftan sen ortalarda yoksun .....
Başkaaa...
@kelebekolacam acayip sinir bozucu ...
Şikayet etme durumu yok mu ?
Nego evin ne günahı var yavrum ... ev diyip geçme ... duvarları bile anı .... kalk sil süpür hadi .... al kahveni gel ..
hiç bir şeyi de bu kadar takma kafana ...
bizimkilerde 7 torun var ... o dönem hangisi işlerine geliyorsa ona düşkünlük ..çünkü ilk 4 torun iş düşecek yaşta :)))
mimu88 ne 59 u anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ne 59 u ? sen bu hafta 64.0 ol yeter
heh @MorVampirella canım kasırgam .... sporun neye göre puanlandığı ilk sayfada var ... spor salonunda ne yaptığını yaz ki ahu ona göre çarpsın bölsün
@Bonus içten olmayan barınamıyor zaten bu diyardabarınma dirayeti gösterirse de kovarım valla
Bir kokular geliyor bu mesajdtabi tabi, zorlamam. sende yapma hastasın zaten
Aynisinda bugün 2 tane yuvarladım
Anam.çocukları göndereceğini demediydinsaydine dedim son hafta morti olalım bireyselde 1. likle mezuniyet düşünüyorum, bir anda kıvırdı, tatilim uzun sürebilir vs. diyeecemavi neyse ki kıvırmadı ama bence pişman şu an inşallah bu cuma ya da ctesi çocukları memlekete götüreceğim, sonraki hafta diyet olarak zaten minimum yiyorum da, spor olarak daha iyi olursam mezuniyet gözükebilir.
ama kaptanım eskisi gibi gitmiyor kilo. yaşlanmışım artık
Eki Görüntüle 2021973
Burası da benim balkonum. Ben diktim kırlentleri minder yüzlerini
Sağol canımbanaa sopaaa sopaaaa
ay ben buna bi şarkı yazayım bi dakika
hellooooo haydi dövün beniiii
dırım dırımmmm spor üyeliğim bitti çünküüüü
baaaayıldım canım ne güzeeel
Sağol canım. Beceriklilerin kıymeti olmuyor
Bir kokular geliyor bu mesajdan
Aynisinda bugün 2 tane yuvarladım
Anam.çocukları göndereceğini demediydin
Becerikli hatunsun vesselâm
Pembiş koltukların çok güzel olmuşlar balkonunda. Bende kıyamıyorum eşyalarımı atmaya. 9 yıllık evliyim herşeyi borç ödeyerek edindik.anladım cnm ,
güle güle kullannn elifcim ben 13 yıllık evliyim hiç bir eşyamı mıncıgını çıkartmadan bıırakmam
ilk evlenirken aldıgım koltuk takımımı , boyattım kaplattım balkonuma koydum
geçen yıl yatak odası yaptırırken eski bazamı kaplattım
ben sürekli eşya degiştirmeyi müsriflik olarak görüyorum
o yüzden önce elimdeki malzemeyi degerlendiriyorum hep
Bu forumda zayıflama işi baya yoğun. Yani insanlar bdv vs için ne kadar çok giriyorsa zayıflamak için de o kadar giriyor. O sebeple diyetle ilgili emoji istiyorumtartının üstüne çıkan smiley mesela, salata yiyen smiley, listedekileri sopayla döven aus smiley, takımdakilerin sırtına vurup elindeki yemeği alan aus smiley... Vs vs.
Yönetime sesleniyorum buradan. Lütfen dikkate alın.
Valla taa burdan ben geriliyorum sen yazdıkça daktırımyeni bi yönetmelik çıkacak onu bekliyoruz ay biran evvel çıksada kurtulsak şu işkenceden.
Yok banuş dilekçe veripkelebek bizim seçme sansımız yk ya direk atadı sistem
hatta bir kez kayra hasta oldu diger asm bakmadı bile, sizin orası degişikmiş anacım
Yok banuş dilekçe verip
İstediğin daktıra geçebilirsin . Sen seçmedığin için sistem atıyor . Diger asm bakmaz kayıtlı doktorun varken .
saydine dedim son hafta morti olalım bireyselde 1. likle mezuniyet düşünüyorum, bir anda kıvırdı, tatilim uzun sürebilir vs. diyeecemavi neyse ki kıvırmadı ama bence pişman şu an inşallah bu cuma ya da ctesi çocukları memlekete götüreceğim, sonraki hafta diyet olarak zaten minimum yiyorum da, spor olarak daha iyi olursam mezuniyet gözükebilir.
ama kaptanım eskisi gibi gitmiyor kilo. yaşlanmışım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?