Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben çoğunun ödem olduğunu düşünüyordum ama sanırım cuma simit, pilav, iki gündür kuruyemiş ve üzüm beni artıya geçirmiş ki bende bu kadar ödem fazla diyordum. eve gelince tartıldım inmişim ama yine de artı var. canım sıkıldı. ama cumaya kadar yine de elimden geleni yapacağım. yani haftasonu bana yaramamış. yediklerim fazla gelmiş öyle anladım. hala vücudumda su var ama yine de hepsi değildir. neyse önümüze bakalım

Menümmm
Sabah
1 kase meyveli sütlü nesfit
Öğleden sonra
3 kayısı 6-7 badem chia tohumlu 1 kase yogurt
Akşam
1 dilim kepek ekmeği
Tavuk 100 gr kadar
Söğüş domates
1 su bardağı kadar yoğurt
Gece
7 otlu çay içerim
Su: 2 lt.
Spor : 1 saat 15 dk. tempolu yürüyüş
Ahu060812 Ausencia
Mortilerim
Betulina aeben

Günün menüsü
Sabah
1.5dilim tb ekmekli domates soslu yesil biberli lorlu yumurtali peynirli zeytinli domatesli salatalıkli kralicelere layık arkasinadan sade kahveli 1hurma
Arada
Yogurt3adet kayisi 1dilim karpuz
Arada
1hurma.sade.Kahve
Aksam
1tabak corba 1tabak yoğurtlu kabak 1kaşık ayran aşı
Anam cok olmus gibi geldi yazinca bide igdenin menüsünü görünce

eşimi beklerken yürüdum 20 dk daha
benim karın bölgemde de çok yağ var. iğreniyorum
bir iki kilo bile farkettiriyor

yok böyle bir şey ya ...

Yazarken kapı çaldı ..eşimin arabasını görmeyince komşum gelmiş , kahveye .. 3 haftadır yoktu .

Kapıdan girdi daha ayyyyyyyyyy vaaaaaay hala diyet mi yapıyorsun yeterrrrrrr ... tırııı vırııııı ...

balkona çıkalım dedi , mutfaktan geçiyoruz ...belimi tuttu ayyyy belde kalmamış dedi ve durduğu yerde duran 3 adet tabak birden düştü tuzla buz ... .neyse topladık , süpürürüm sonra geç sen balkona ben kahve yapayım dedim ... kahveye uzandığım gibi .... biberiye kavanozu yere ... tuz buz ...

BU başladı ayy benim mi nazarım değdi ? ayyy maaay .... yok dedim abla geç sen içeri geliyorum ben ...

dedim ve balkondaki çamaşırlık kırılıp alt kata düştü parçası ... nasıl oldu hala anlamış değilim ....

Neyse eşim gelmek üzere şimdi .. yemek hazırlayayım ona ..

geç saat gelirim güzeller .

yok böyle bir şey ya ...

çok fena olmuş gerçekten. geçmiş olsun canım

geçmişe sonra döneceğim de gelmişken menü bırakayım ..yazmıştım zaten yarıda kalmıştı .

Şimdi de Aus Menüsü ...

08:00

2 kuru incir
1 kaşık fıstık ezmesi
Sade kahve

09:30

1 kk peynir
sivri biber
salatalık

14:30

Semizotu ve peynirli yumurta beyazından omlet
1 kapya biber
Maydanozlu domates ( zerdeçal/zencefil/öğütülmüş çörek otu/kekik ve limonla pişirilmiş)

18:00

Lorlu tarhana çorbası
Yoğurt

su 1.7

Spor

Sabah 40 dk tempolu yürüyüş

Akşam

30 days shred 28 dk
plank / wall sit / ağırlık ön arka kol çalışması ....toplam 20 dk Ahu060812

Elemtere fiş kem gözlere şiş
Nazara gelmişsin babam biyerlerini kaşısaydin

Ayy kuzum nazar nazar. Çok geçmiş olsun
Felak Nas okudum gönderdim kuzum

sabah 08.30
2 yumurtadan peynirli omlet (zerdeçal ve maydanozlu)
4 zeytin
domates
2 ceviz

öğlen 13.30
1 kase ev yoğurdu
2 tk ketentohumu
7 çiğ badem
2 kuru kayısı

akşam 19.15
5 küçük ızgara köfte
5 dilim tatlı patates (fırında)
deniz börülcesi
1 tutam antep fıstığı

yatana kadar 3,75 lt su
öğleden sonra 500 mlt yeşilçay
az sonra bol limonla birlikte maden suyu
30+20= 50 dk tempolu yürüyüş Ahu060812 Ausencia

Kahvaltıya kabaklı peynirli omlet yaptım, tavsiye edilir
Bugün hale gittim sebze almaya ders çıkışı. epey de açtım. Nasıl gözüm döndüyse abicim yeşil olan herşeyden istiyorum dedim. Aynen bu bakışı attı Abla hayırdır misafir mi var dedi(hep aynı yerden alınca kanka olduk abiyle. Kiraz alacam derim 1 kilo çok sen bitiremezsin deyip yarım kilo tartar öyle de minnoştur) Neyse yok abi diyetteyim otlanıyorum dedim de anladı yeşil aşkımı. Yahu ne diyecektim sana. Heh işte eve geldiğimden beri sebzelerle bakışıyoruz. Sabaha bu kabaklı omleti deneyecem. Teşekkürler fikir verdiğin için
Sen daha ye. Hafta sonu saf pro yaradı bana hevesini kırmak gibi olsun ama şimdiden iyiyim yani Ayran detoksunu da gördüm

Ausummmm senle aynı şeyleri yiyip aynı şeyleri yaşadığımızı farketmeye başladım iyice
Bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşa rastladım. Pek haz etmem kendisinden. Patavatsızdır accık. Kantinde oturduk çay muhabbet derken "yuh nası zayıflamışsın kıskandım ne yapıyorsun?" dedi. Bi maşallah yok bişey yok. İki lafından biri kıskandım çok kıskandım Neyse derse girdim bi baş ağrısı tuttu. Daha da geçmedi. Kaç saat oldu eve geleli daha yerimden kalkamadım. Sebzeleri yerleştireyim dedim dolapta salça kavanozunu düşürdüm tuzla buz oldu. Temizleyeyim dedim elektrikli süpürgeden duman çıktı. Pes ettim bıraktım. bi kahve yapayım dedim kahve kavanozu gitti. Oturdum ağladım sinirimden. Daha da kendime gelemedim. Öylece oturuyorum mutfak savaş alanı. He bi de tuzluk kırmışım o arada

Allah kurtardı seni kuzum . İnşallah bir daha hiç yoluna çıkmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…