amin canım senin canının sıkılması normal kolaymı 9 yıl istemediğin bir yerde yaşamak bir çıkar yol versin rabbimCanlarım merhaba,nasıl gidiyor?Ben neden bilmiyorum ama bugünlerde kendimi biraz gergin hissediyorum,çabuk hassaslaşıyorum.Belirsizlik ne kadar bulandırıyor ruhu.Allah haline,gününe şükreden kullarından eylesin bizleri...
allah kabul etsin ganfedimbugun yediklerimi sayim dedim ama biraz zor sayarim cunku ayakta yedim butun gun ne yedigimi bilmiyorum bile ama cok yemedim telasa gerek yok
kız yasak olsuğunu bilmiyomusun kötü olursa ya dizin dikkat et tam iyileş ondan sonraayy canım ben bisikleti deniyeyim derken bacağımı fena yaptım yine..
bat yemeğini denedim ama beğenmedim montimle birbirimize alısmaya calısıyoruz işte..
kokulu çilek aldım aksam gelirken az önce onları sekere bastım yarın da recelimi yaparım inş güzel olur ilk defa çilek reçeli yapıcam..
aaaa yenisine mi başladınsekerlerim ben cıkıyorum daha okumam gereken 4394 tane tefriciyem var
bizde seni özledik canım tekrar geçmiş olsunselam kızlar....hepinizi çok özledim .....maalesef eşimin ayağı çok kötü oldu hastanelerde uğraşıyouz..bu yüzden yazmıyorum takıma ...beni idare edin..cuma bildirim yapıcam inş...çok ayrılan olmuş takımdan ..biraz yaz rehaveti çöktü heralde herkese....geçmişi okuyamıyorum ...birşey olursa özelden yazın....bir an önce aranıza dönmek istiyorum hepinizi çok özledim........
saferaaan............
canım sen olamaıyormuydun ya dr gitdinmi bak ne güzel kendilinden oluyrsa herşey yoluna giriyor desene9 yıldır çıkmayan bir tayinim vardıVardır bunda da bir hikmet.Sanırım gerginliğim ondan da değil Ganfed'cim,barut gibiyim,aylardan sonra özel günüme mi giriyorum acaba,tartı bugün fazladan 2.5 kg su tutuyorum gösteriyor eskiye oranla.Belirtiler hep onu işaret ediyor ama o yok ne zamandır :26:
Selam canım.Allah acil şifalar versin eşine.
evet ya sorun sorun sorun pöfffffCanım bu hafta özel hayatlarımızın çok çalkantılı olduğu bir haftaydı.Bence geçici bir süreç,diyet tam gaz devam ediyor
tebrikler canım fıstık gibi kızlar oluyorsunuzKızlarrrrr,üzerime hiç olmayan kıyafetlerim olmaya başladı,ne güzel bir duyguymuş bu
of ya hiç söyleme aynı buluyoruz problem çıkıyor bişey oluyor başa dönüyoruz hayırlısı olsun ne diyelimkizlar simdiye kadar iki ev baktik.iki hafta önce bir eve baktik.evi cok begenmedim ama semt harikaydi.ben merkezi bir yer istiyorum.oda tam öylydi.su an yasadigim yer tenha bir yer.bende nefret ederim tenha yerlerden.dükkani bol yerleri seviyorum.neyse tamam tutuyoruz dedik ama ev sahibi salak randevuya gelmedi.kac kere telefon ettik,telefonlara cikmiyor.size dönücem dedi,ama hic dönmedi.o yatti
gecen pazar bir ev daha baktik.ev kücüktü ama kullanisliydi.onada tamam dedik.adam Türk'tü.tam anlasiyordukki,demesinmi ben ceketimi alip cikicam burdan.mobilyalari birakicam.onlarada 4000 euro istiyorum.biz $okkkkk.mobilyalari görseniz cöpe koymaya utanirsiniz.igrenc zevksiz,eski,kirik.Allah'im Yarabbim birde utanmadan onlara para istiyor manyak adam.bende bu evdeki mobilyalarimi daha 1,5 sene oldu alali.beyaz siyah dösedim düsünün.ben bu mis gibi esyalarimi birakip adamin eski,zevksiz mibilyalarini kullancakmisim.tabii biz hemen iptal etik,istemedik.oda yatti.
neyse ben yine arayistayim.bakalim.bir tane daha var.onada gidicez bakmaya.insallah buluruz artik yaaaa.olursa size haber vericem canlarim.sevincimi sizinle paylasicam mtlaka.hatta ilk sizinle paylasicam
Günaydııınnnn kızlar,hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
ne uzun alıntı yapmışım kızlar bu gün itibarıyla kalori hesabı yapıcam siteye 30 eylüle kadar 80 dedim 1517 kalori günlük hesap çıkarttı bu hafta çok cozuttum sıkıntıdan yedim yedim yedim
eskiden olmayıp geçenlerde olan bi pantolonum vardı sabah giydim tam oturdu oysa 2 hafta önce rahat rahat oluyorduIşte böyle
gunaydın dogacım aynı sorun bendede varr bugun hemencecık dıyetıme sarılıyorum cıcımm:18::18:
hadi bakalım ikimizede kolay gelsin başarılarrrr
işini hafiflettinmi minnoşum
Gerçekten bu hafta hepimiz için yoğun geçti bir şekilde.Yoğunluktan topiğimize gieremedik istediğimiz ölçüde,giremeyince de insan ister istemez ivmesini düşürüyor ama çok geciktiğimizi düşünmüyorum ablacım,bence en avantajlı kilo verme dönemine giriyoruz,su tüketimi bile lehimize.ne uzun alıntı yapmışım kızlar bu gün itibarıyla kalori hesabı yapıcam siteye 30 eylüle kadar 80 dedim 1517 kalori günlük hesap çıkarttı bu hafta çok cozuttum sıkıntıdan yedim yedim yedim
eskiden olmayıp geçenlerde olan bi pantolonum vardı sabah giydim tam oturdu oysa 2 hafta önce rahat rahat oluyorduişte böyle
Hoşgeldiinnnngunaydınn kızlarr ben geldım efsane gerı donduuu
gunaydın dogacım aynı sorun bendede varr bugun hemencecık dıyetıme sarılıyorum cıcımm:18::18:
günaydın kızlarrr meyvemin dünyası bomboş buraya bakim dedim yakaladım sizi nasıl gidiyo meyvemm minnoşummm :)
meyvenin beyni cok dolu su sıra ondan dünyasına uğrayamıyor malesefkii ..
eee gizemim senin nasıl gidiyor...
Senin diyeti çok merak ediyorum canım ya,bi bakıyım topikten.günaydın sekerlerim..
nasılsınız bu sabahh..
bende bi kacma arzusu var ki sormayın tatile gitmek istiyorum uzaklasmak istiyorum günesin altında saatlerce yatma sonra serin sulara girmek istiyorum...
bu gün sabahtan beri ondan gelmedim hiç canım pc basında oturmak istemiyor..
montime son hız devam aba ibre oynamıyor alısana kadar bu böyle olur hem 1. asamada yapmadığım için bi süre geciş dönemi yasıcam.
sabah klasik monti kahvaltısı yaptım
öğlen t.fasulye kavurması ve cacık yicem
aksam tonlu salata ayran düşünüyorm
suyu azalttım su sıra su miktarımı tekrar 3 lt yapıyorum
Senin diyeti çok merak ediyorum canım ya,bi bakıyım topikten.
Sert ama etkili gözüküyor.Ben de 6 tüp kan vererek bütün tahlillerimi hallettim.Pazartesi günü diyetisyen randevum var,sonra daha disiplinli devam edicem inşallah.nev cim montignac diyeti cok sağlıklı bişi yavas verdiriyor ama yağdan gidiyor giden.ayrıca kan sekerini dengelediği için de tatlı krizleri vs ler olmuyor..
yasaklar kesinlikle yasak mesela kavun karpuz üzüm muz kestane pirinc patates yani kısacası gl si yüksek olanlar yasak..
yasak olmayanlarıda ayırarak yiyorsun etle ekmek yiyemezsin yumurtayla ekmekde yenmez beyaz un içeren hiç bir sey yenmiyor ekmeği sadece kahvaltıda tam buğday olarak yiyorsun kuruyemiş yemek serbst ana öğünlerde yemekle birlikte yeniyor sadece. meyve ac karna hiç birseyle karıstırılmaz ve meyve yedikten sonra en az yarım saat bişi yiyemezsin..
aklıma gelenler bunlar böyle kuralları var bu beslenme seklinin.
sormak istediğin sey olursa cevaplarım canım.
Kızlarrrrr,üzerime hiç olmayan kıyafetlerim olmaya başladı,ne güzel bir duyguymuş bu
9 yıldır çıkmayan bir tayinim vardıVardır bunda da bir hikmet.Sanırım gerginliğim ondan da değil Ganfed'cim,barut gibiyim,aylardan sonra özel günüme mi giriyorum acaba,tartı bugün fazladan 2.5 kg su tutuyorum gösteriyor eskiye oranla.Belirtiler hep onu işaret ediyor ama o yok ne zamandır :26:
Selam canım.Allah acil şifalar versin eşine.
ayyyy ne güzel yaaaa.hele senin o arkadasa bayildim zaten.cok güldürdü beni yaaa.selam söyle ona benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?