evet,dünün mesajlarini sayiyorum canlarim.cok az kaldik yaaa.mesajlarimizda ilk defa bu kadar düstüüüü:
azeri......8
doga.....11
ganfed..16....
julia.....3
kirmizi...8
meyve...11
minnos...4
nev........4
ben de ayni durumdayim.ne uzun alıntı yapmışım kızlar bu gün itibarıyla kalori hesabı yapıcam siteye 30 eylüle kadar 80 dedim 1517 kalori günlük hesap çıkarttı bu hafta çok cozuttum sıkıntıdan yedim yedim yedim
eskiden olmayıp geçenlerde olan bi pantolonum vardı sabah giydim tam oturdu oysa 2 hafta önce rahat rahat oluyorduişte böyle
gunaydınn kızlarr ben geldım efsane gerı donduuu
seninde bekledigin tayin cikar insallah bazen insan sebepsiz sinirli oluyor gec aynanin karsisina bagir cigir kufret hatta otur birde agla gercekten rahatlayacaksin sonra o yaptiklarina sende guleceksin ben oyle yapiyom valla cokta iyi geliyor.gerco biri gorse deli der de bosver milleti zaten esegi sirtina da alsan bu millet mutlaka kulp takacaktir o yuzden cokda tin yani
heyt be gene kupayi kapmisim yasasin
O iniş çıkışlar ne zor oluyor değil mihahaha benimde olanlar olmamaya başladı
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır modundayım :95:seninde bekledigin tayin cikar insallah bazen insan sebepsiz sinirli oluyor gec aynanin karsisina bagir cigir kufret hatta otur birde agla gercekten rahatlayacaksin sonra o yaptiklarina sende guleceksin ben oyle yapiyom valla cokta iyi geliyor.gerco biri gorse deli der de bosver milleti zaten esegi sirtina da alsan bu millet mutlaka kulp takacaktir o yuzden cokda tin yani
Canım bi doktora gitsen,baya uzun sürdü rahatsızlığın,Allah şifa versin.sekerler ben geldim...ama surunerek geldim...halimde hicbir degisiklik yok..bugun ise 3 saatligine gidicem hastayim diye..guya toparlarim kendimi dedim ama hala kotuyumgecmisi daha okuyamadim..ise gidince okurum...simdi hazirlanmam lazim
Tamammmmmkizlar ben simdi cikiyorum siz gelene kadar islerimi yapayim gelince bende gelirim gelemezsem klendinize cici cici bakin emi
kirmizinin davet ettigi arkadas nerede kizlar.hic gelmedi daha demi:26:
gecen cuma isten sonra gitmistim, antibiyotika verdi...yarin son gunu..ama daha kotu oldum anlamadimki...bizim doktorunda tatile cikasi geldi aksi gibi allahtn pazartesi donuyyor.. mecburen pazartesiye kadar beklicem..Allahim kimseye vermesin..boyle bir hastalik omrumde hayataimda gormedim....istah bile yokkk..butun gun bir nektarin ve elmaylan duruyorum, su bile almiyor icimCanım bi doktora gitsen,baya uzun sürdü rahatsızlığın,Allah şifa versin.
yarina kadar ilacim var azerim..onun bitmesi lazimmis mecburen..o bitince hala boyle olursam doktora gidicem...resmen annemin havalari var onlardanda kullaniyorum..nefes darligi basladi birdekirmiziiiiiiiii adam gibi bir doktora gitsene sen yaaaaa.bu kadar uzun sürmesi normal degil yani
yok gelmedi azerim...yarina kadar gelmezse....yerine baskasini alirim ve onu davet etmemize ragmen gunlerce goremedigimiz icin daveti geri cektigimizi yazarimkirmizinin davet ettigi arkadas nerede kizlar.hic gelmedi daha demi:26:
çokkkkkkkkkkkkkk yorgunum kızlar çokkk evde tadilat var eve giremioruz bir kaç akşam dedemlerde kalıcaz o yüzden gelemiorum nete bir kaç gün beni izinli sayabilirmisiniz acaaba netim yok dedemlerde gündüz de işlerimden dolayı hiç gelemiorum bu sıralar
çokkkkkkkkkkkkkk yorgunum kızlar çokkk evde tadilat var eve giremioruz bir kaç akşam dedemlerde kalıcaz o yüzden gelemiorum nete bir kaç gün beni izinli sayabilirmisiniz acaaba netim yok dedemlerde gündüz de işlerimden dolayı hiç gelemiorum bu sıralar
izinli yazmak sorun degil julicim..ama evdeki tadilat bitene kadarmi yoksun??kac gunlugune olamayacagini soylersen ona gore bizde seni izinli sayariz canim
kizlar spor yapanlardan hala msj bekliyorum???
bana gelen msjlar cok az...inanin yenilecegiz
hastaliktan dolayi nefes darligi oldu bende...bende hic spor yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?