Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de ayni durumdayim.cok üzgünüm cooooookkkkk.
gunaydınn kızlarr ben geldım efsane gerı donduuu

hosgeldin safalar getiridiiiiiinnnnnn

iyi yöntem kizzzzz,bende bazen yaptigim oluyor böyle

sekerler ben geldim...ama surunerek geldim...halimde hicbir degisiklik yok..bugun ise 3 saatligine gidicem hastayim diye..guya toparlarim kendimi dedim ama hala kotuyum

gecmisi daha okuyamadim..ise gidince okurum...simdi hazirlanmam lazim

bir günün daha sonuna geliyoruzz..

kızlar takım şuaralar cok sessiz canlanmak lazım herkesde bi kopukluk var kime eskisi gibi bağlı değil bence birbirimizi hareketlendirecek seyler bulalım..
2-3 kişi dısında menü paylasan bile yok .

kaptanım el at şu duruma salla herkesi ...

kizlar ya sabah bacak karin popo fitnesi yaptim galiba abarttim o yuzden basim fena agriyor midemde bulaniyor (buda hamilelik belirtisi gibi oldu ama yok yok degilim ben mekik cekemem sabah mekik icin zorlayinca boyle oldum )

bugun yediklerim
sabah: bir sandvic iki tane pirinv waffel iki bardak fitnes icecegi ictim arada bisey yemedim
oglen bir porsiyon ispanak ve iki dilim cavdar ekmeyi yedim aksam sadece meyve yiyecem

kizlar ben simdi cikiyorum siz gelene kadar islerimi yapayim gelince bende gelirim gelemezsem klendinize cici cici bakin emi

hahaha benimde olanlar olmamaya başladı
O iniş çıkışlar ne zor oluyor değil mi
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır modundayım :95:
sekerler ben geldim...ama surunerek geldim...halimde hicbir degisiklik yok..bugun ise 3 saatligine gidicem hastayim diye..guya toparlarim kendimi dedim ama hala kotuyum gecmisi daha okuyamadim..ise gidince okurum...simdi hazirlanmam lazim
Canım bi doktora gitsen,baya uzun sürdü rahatsızlığın,Allah şifa versin.
kizlar ben simdi cikiyorum siz gelene kadar islerimi yapayim gelince bende gelirim gelemezsem klendinize cici cici bakin emi
Tamammmmm

kirmizinin davet ettigi arkadas nerede kizlar.hic gelmedi daha demi:26:

yok canım gelmedi..

azerim canladır su takımı yolcam yoksa hepsini

valla tektek yolarım sizi canlanın bakim cumaya bomba gibi gelin gelmezseniz korkun bendennnn

ayy inananmıyorum haberlerde iğrenc bi haber var kargodaki paketten ceset cıkmıssssssss

Canım bi doktora gitsen,baya uzun sürdü rahatsızlığın,Allah şifa versin.
gecen cuma isten sonra gitmistim, antibiyotika verdi...yarin son gunu..ama daha kotu oldum anlamadimki...bizim doktorunda tatile cikasi geldi aksi gibi allahtn pazartesi donuyyor.. mecburen pazartesiye kadar beklicem..Allahim kimseye vermesin..boyle bir hastalik omrumde hayataimda gormedim....istah bile yokkk..butun gun bir nektarin ve elmaylan duruyorum, su bile almiyor icim
kirmiziiiiiiiii adam gibi bir doktora gitsene sen yaaaaa.bu kadar uzun sürmesi normal degil yani
yarina kadar ilacim var azerim..onun bitmesi lazimmis mecburen..o bitince hala boyle olursam doktora gidicem...resmen annemin havalari var onlardanda kullaniyorum..nefes darligi basladi birde
kirmizinin davet ettigi arkadas nerede kizlar.hic gelmedi daha demi:26:
yok gelmedi azerim...yarina kadar gelmezse....yerine baskasini alirim ve onu davet etmemize ragmen gunlerce goremedigimiz icin daveti geri cektigimizi yazarim

kizlar spor yapanlardan hala msj bekliyorum???

bana gelen msjlar cok az...inanin yenilecegiz

hastaliktan dolayi nefes darligi oldu bende...bende hic spor yapamadim

çokkkkkkkkkkkkkk yorgunum kızlar çokkk evde tadilat var eve giremioruz bir kaç akşam dedemlerde kalıcaz o yüzden gelemiorum nete bir kaç gün beni izinli sayabilirmisiniz acaaba netim yok dedemlerde gündüz de işlerimden dolayı hiç gelemiorum bu sıralar

izinli yazmak sorun degil julicim..ama evdeki tadilat bitene kadarmi yoksun??kac gunlugune olamayacagini soylersen ona gore bizde seni izinli sayariz canim

canım cuma günü kilo bildiricekmisin..

izinli yazmak sorun degil julicim..ama evdeki tadilat bitene kadarmi yoksun??kac gunlugune olamayacagini soylersen ona gore bizde seni izinli sayariz canim

cnm pazartesiye kadar kesin döneriz ama daha önce biterse daha önce gelirim olur mu kırmızım ev içinde tadilat yapmak ne kadar zormuş yaaa her yer kalkmış kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…