Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya bak dün yoğunluktan unuttum yazmayı ziyarete gelmişti _AYNURA_

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende fotolarından farketttim

Canım güzel aynuram , sağlıklı beslen cancağızım ...

Nette videosu yok ama bulursan hemen basla he mi vay arkadas ya kucuklerde saygi kalmamis
Olmayan videoyu bulmami bekleyen igde senide unutmiyacam ulan
Olan videoyla herkes yapar bonusum ablam minnoşum. Mühim olan olmayan videoyla yapacak kadar hırslı ve kararlı olmak Bende var ama nası yükleyeceğimi bilmiyorum. İndirmiştim tee kaç sene önce. O konuda bana yardımcı olacak bir cengaver çıkarsa hemen yükleyecem. Yoksa yani paylaşımcısızcı bi kişilik değilim

mimuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kız sen ne zaman saldın

benim niye haberim olmadı

Paylasimcisizci bende o potansiyel var seninde gormen iyi oldu.
Bak nasil olmayan video ile sıkılasıyorum epiniz sasiracaksiniz

O nası benzetme yahu. Gülerken kaslı göbeğim hop hop hopladı sayende

Yohhh canıııım ne olacak aşkolsun biz öyle insanlar mıyız. Kop gel hemen

Şimdi bende o ilk cümlende ki gibimiyim ausum kaptanim

Kiz bacim ben dün icin dedim.gelemedin ya alintilarin cok olur diye..genelleme yapmayalim please..:))bu arada arkadasina da gecmis olsun yazmayi unuttum..umarim onemli bisey degildir..

Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah gitsinde geri gelmesin :)

:) hayirrr ama ikiziyim :) en iyi anlaştığım arkadaşım olduğu için nicklerimizi benzer yaptık da :) sürekli trip attığım için senin adin tripli olmalı dedi bende yaptım :)

Meg'e selamlar olsun benden de .... sevdiğim bir arkadaştır

Triplimelek Megi canım sabahtan beri gördüğün üzere ahunun spor takımı senin yürüyüşü görüp seni takımlarana almak istiyorlar .. bir tane ausun kasırgalarından teklif geldi mi ? yok .
Sanma ki seni istemediklerinden , zaten bize geleceğini bildiklerinden

iğdem can parem n'haber

Gordugunuz gibi hep bi diyet odakli bilgilendirici mesajlarim var

Baska sey dusunemiyorum o denli seviyorum diyeti

Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Evet sporu daha konuşmadık aslında en çok da onun için hirslanmam lazım. Yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum ben: (
Arkadaslar Nefs ve igdedali tum iyiniyetleriyle!!!:))ahunun takimini onermisler..nitekim aus vasitasiyla geldigin icin elbette onun takiminda olmayi tercih edeceksin di mi triplimelekcim:))

Anammm ben bu mesaji okumadan yazdim tripliye davet etmedim ama sadece tercih etmelisin dedim :)))

Biz açık insanlarız efenim. İletişimin gücüne inanıyoruz. Çiçeğimizi çukulatamızı aldık Allah'ın emriyle takımımıza istedik. Hem onun gönlü bize var gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…