Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

A.selam.
Kafamı karıştırdınız ben nerdeyim moduna girdim kasırga da fena fırtına da eee ben ne olcam ausum

Arkadaslar Nefs ve igdedali tum iyiniyetleriyle!!!:))ahunun takimini onermisler..nitekim aus vasitasiyla geldigin icin elbette onun takiminda olmayi tercih edeceksin di mi triplimelekcim:))
Ausencia buna ne diyeceksin sayın kaptan. Size cevap hakkı doğdu. Bakın sizde de varmış demek ki isteğini belli eden (Hülya abla harcadım seni de arada idare ediver)

Arkadaslar Nefs ve igdedali tum iyiniyetleriyle!!!:))ahunun takimini onermisler..nitekim aus vasitasiyla geldigin icin elbette onun takiminda olmayi tercih edeceksin di mi triplimelekcim:))
Oooo en etkileyici davetti teşekkür ederim

A.selam.
Kafamı karıştırdınız ben nerdeyim moduna girdim kasırga da fena fırtına da eee ben ne olcam ausum

Canim simdi elinde ne varsa birak ve kasirga istikametinde yürü.deli gibi spor yapan bir grup goreceksin..katıl:))))

Biz açık insanlarız efenim. İletişimin gücüne inanıyoruz. Çiçeğimizi çukulatamızı aldık Allah'ın emriyle takımımıza istedik. Hem onun gönlü bize var gibi gibi
Ayyy sen ausun takımında değil misin halbuki önceden okurken pek yakın hissetmiştim kendimi neyse rakip olarak da anlaşırız biz

Sende benim gibi olmuşsun bende bütün motivasyonumu kaybettim 7 aylık emegimi 1 ayda yok ettim sanki
Ama inşallah burda toparlanacağiz

aynennn , gel sarılıppp aglayakkkk
yeniden başlıyoruz napalımmmm

plasiyerrrrrrrrrgibii

evet işte şimdiide irdesizligin dibi oldum
aynennn demolize oluyorum hemen ben
kafaya takıyorumm

Masum bende haddim olmayarak birşey diyeyim seni jillian yapmaya ve sanki bu gun başlamış gibi geçmişe bir sünger cekmeye davet ediyorum

aşk olsun ne demek haddm olmayarak
hepinizin sözleri çok kıymetli benim için iyiki varsınız

has bahçenin gülüüü
tamam hadi çömezim ezin beniiiiiiiiii

Kaderdaşım

Evet matematiksel verilerle olaya açıklık getirelim ....

AHUNUN FIRTINALARI

1. Ahu060812
  2. igdedali
  3. Nefs
  4. 60kiloyum
  5. Antepia27
  6. Bonus
  7. koza16
  8. ecemavi
  9. Nego
  10. irmae
  11. White Lily
  12. kuzularinannesi
  13. DelyDoly
  14. Betulina
  15. kelebekolacam

AUSUN KASIRGALARI

1. Ausencia
  2. suspushanimcim
  3. @_SARAYCA_
  4. ada81
  5. Efser
  6. ErSeSi
  7. Nare83
  8. saydin78
  9. @Sherrysherrylady
  10. @MorVampirella
  11. mimu88
  12. begum75
  13. @Lunya
  14. nehirnil111
  15. Daydream-

Şimdi bu cuma aeben ve Triplimelek Megi spor listesine girecek ... begum75 kendi isteği ile listeden ayrılmak istediğini beyan etti .

Puanı sıfır olanları .... bu hafta gelmeyenleri bu cuma çıkarıyorum zaten ... kimin takımı daha eksik kalırsa iki güzide arkadşaımız oraya eklenecek .

O zaman oturup pardon bol bol yürüyüş yapıp bekliyoruz sonucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…