Eyyy AŞK!Sen nelere kadirsinEvet canlarım baya bi iddalıyım bu sefer bide insan aşık olunca herşey bi farklı oluyo helede sevdiğim çok fit olunca bambaşka :26:en çok da bundan dolayı istiyorum zayıflamayı. bu spor yaışı felan tam olarak ne oluyo pek anlamadım da:26:
bende br denim nevcim ada cayini..bende iki hafta bekleyip hala olmazsam jinekologa gitmeyi dusunuyordumDamdan düşenin halinden damdan düşer anlar demiş ya Nasredin Hoca,tıpkı öyle KırmızımBen doktora gitmiştim 105 kiloya çıktığımda.6 ay önce.Doktor doğum kontrol hapı vermek istedi,ben istemedim.Hormonları bozduğu ve kilo aldırdığı için.Başka çaresi yok mudur dedim,kilo vereceksin dedi.İnan 6 aydır şişim,sürekli ateş basıyordu ve her ayın belli günleri tıpkı özel günüme görmüş gibi üzüntü ve ağrı yaşıyor olmama rağmen olmuyordu.Ölçümlerim temiz çıkmasına rağmen hem de.Diliyorum bu andan itibaren düzene girer.İnan sancıdan ölüyorum ama,resmen psikolojim düzeldi.Ben adaçayı içerek başarıya ulaştığıma inanıyorum,canım Maranki'nin regl düzensizliği için önerisiydi günde 1 tane,bi denesene sen de.
Ohhhh,gümbür gümbür geliyoruz,bu hafta haklı mazaretlerimiz vardı,haftaya çok farklı bir 7. takım göreceğizzzz
Maliyeti de etkisi de yüksek anladığım kadarıyla.
Canlarım bu hafta derecemiz pek iyi değil ama,gerçekten ne hikmetse takımca çok kötü günler geçirdik bu hafta.Allah beterini vermesin.Hastalıklar,aksilikler,belirsizlikler,kazalar derken bence bu derecemiz olağanüstü normal.Ben karpuz diyeti kilo attım ama,6 ayın üstüne olan reglim inanılmaz şişlik yaptı,haftaya bomba gibi bir sonuç alacağıma eminim.Bence haftaya esip geçecek 7. takımmmmmmmmmmm
sende aramiza hosgeldin okuyanuscummeraba arkadaşlar ben bugün katıldım 7. takıma(bu arada 7 benm en sevdiğim sayıdır iyi denk geldi :) kızlar ben yarın işe başlıyorum ve lahana suyu diyeti yapıcam. malum okul bitti artık evdeyim okul varken sınavlar felan açıkcası uğrasamıyordum ama artık son bende zayıflicam. benim neyim eksik zayıf tığ gibi kızlardan hatta eksiğim yok fazlam var
ohh cok sukur sevindim canim...karabuutlar gitti artik takimimizin uzerindenEvet canım.Aslında bu hafta birçok açıdan battığımız gibi,birçok açıdan da çıktık enkazımızdan.Takımızdaki kişisel bazı zor dönemlerimizden kaynaklanan hassasiyetlerimiz sebebi ile oluşan yanlış anlamalar ortadan kalktı öncelikle.Kazaların yaraları sarıldı,hastalıklarımızın seyri hafifledi,Meyve'mizin durumu netleşti,sen daha iyileştin,Saferanımızın eşi düzeldi,Minnoş'un ve Azeri'nin yoğunluğu normale dönme sürecinde.Doğa'mız ve Ganfed her zamanki gibi bomba gibiler.benim bazı sağlık problemlerim iyiye gidiş içinde vesaire.Yani her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır hadisine de bu vesile ile takımca iman etmiş olduk.Eğer yükün fazla ise,yanlış anlayıp kırılıp vazgeçtiğim spor yarışını,ya da Azerimizin devretmek istediği mesaj sayma görevini üstlenebilirim.Cumadan itibaren 2.5 aylık tatil sürecim başlıyor,iş yoğunluğum bitiyor.Ben sizi seviyorummmmmmm yaaaa.Bu haftaaaaaa,bbbboooommmmbbbbaaaa gibiiiiii gelliiiiyooooruuuuuzzzzzz
canim yinemi 4 takimla girdik yarisa:26::26: bende yarindan sonra baslayacaktim spora artik...hastaligin gidecegi yok...saatlerde gecip gidiyor benim acilen 70 dusmem lazim:18::18:nev81 kirginliginin gecmesine gercekten sevindim bu bana dopping etkisi yapti ne guzel takimimiz yeniden bir butun olacak bundan guzel haber varmi ayrica arkadaslarimiz tekrar aramiza donuyor insallah ev arayan arkadaslarimizdas en kisa surede bulum bu dertten kurtulacaklar ve ve ve donusumuz muhtesem olacak . ayrica bu haftada varmi spor yarisi ben onu merak ettim varsa bari bu hafta yenelim yoksa bi daha sesimiz cikamiyacak
hg canim aramiza insallah spora yatkinsindir cunku yaris yapiyoruz bu haftada galiba 4 takimla onlar bizim kardes takimin uyeleri ve firtina gibiler spora bayagi yatkinlar
sonuclar nasil yayinlasaydin bari belki bu hafta daha cok yapmaya calisirdik durumun vahimligini gorunce
yinede guzel kilo vermissin canim..insallah bundan sonra kalan fazlaliklarida beraber veririzhoşbulduk canlarım.ben 64 kiloyum boyum 1.63 ikinci dönemin başında 71 kiloydum. benm birde okuldan arkasım var ikimizde kilomuzdan şikayetçiydik birgün konuşurken neden zayıflamıyoruz ki herkes nasıl zayıflıyorsa bizde öyle zayıflayalım dedik ve çevreden duyduklarımızla yola çıktık arkadaşım 83 bense 71 kilo. ilk duyduğumuz öneriler çay oldu ''zayıflama çayı'' neymiş bu çay bizde içelim dedik ve aktara gittik ve ''biberiyeli karışık bitki çayı'' aldık günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce içiliyormuş. bizde öyle yaptık poşet çay olduğu için okuldada çay ocağından aldığımız sıcak sularla çayımızı demleyip içtik ben düzenli içmedim atladığım öğünler içmediğim günler oldu son bir aydır hiç içmedim mesela sınavlar yüzünden. günde iki kz içtim sabah ve akşam iki buçuk ayda 7 kilo verdim. beni gören herkes şok oluyor. çok güzelleşmişsin tam bi genç kız oluşsun diyorlar. çayla beraber ekmeğide azalttım en önemlisi geceleri tv izlerken yediğim cips, çikolata, tatlı,çerez...vs. kestim.hedefim 58 kilo. yine çay aldım. ama bu sefer sporda yapıcam sporla daha çabuk zayıflatıyor yağ yakımını hızlandırıyor. bide lahana suyu var onada yarın başlicam sabah akşam lahana suyu öğlende çay içicem 5 gün yapıp 2 gün dinlenecem. inş fazlalıklarımızdan hep beraber kurtuluruz.
evet veriyorum azerim,ama kadin okadar verince..bende hirslandimuuuwww 4 kilo haaaa.wwooowwww,süpermis canim yaaa.ben kizimi dogum yaptigim zaman 54 kiloya düsmüstüm diyetle.52 ye düsemiyordum bir türlü.taklmisti cok fena.sonra gidip böyle bir icecek almistim.ama benim ucuz biseydi.onunla o iki kilomuda vermistim.insallah sanada iyi gelir tatlim.ama gerci sen zaten süper kilo veriyorsu amaaaaa
mucuk mucuk,kangal sucuk,senden istiyorum,bir düzine cocuk
kiz biziim burada yok..tek misir ve elma toplayabiliyoruz bahcelerde...tatlilarim birazdan cikicaz.cilege gidiyoruz yine.gerci bu sefer baska bir tarlaya gidicez.orda hem kiraz,hem bögürtlen hemde cilek var.hepsinden topluyup gelicez.üstümüzü degisip kardesime Frankfurt'a gidicez.güzel bir güb olucak bugün insllah.hepinizi seviyorum.öpüldünüz
ben kendimi öyle bir alıştırdımki canım spor yapmadığımda kendimde büyük bir eksiklik görüyorum ve rahat olamıyorum
bu arada benim deneme sürem falan varmı yoksa gelecek hafta direk listeye girecekmiyim kimse bana bilgi vermedi sadece takımı kabul edildiğimi biliyorum
Hoşgeldin kaptanımmmmmherkese iyi haftasonuuu
ben bugun hastaliktan dolayi yine evdeyim kizlar..annem derman gelsin diye katmer yapmis sabahin korundebir kalktim mis gibi koku evde...evet yedim vallahi:78::78:hastaliktan dolayi hicbirsey yemiyordum resmen ama bugun istahim acildi
ben gecmise daliyorum..sonra gorusuruz sekerlerimmm
Ada çayı 6 aydan sonra derman oldu bana,sana da iyi gelecek inşallah canım benim.Tamam canım o halde sporu ben üstleniyorum.Bu hafta 4. takımı geçelim kızlarrrrrbende br denim nevcim ada cayini..bende iki hafta bekleyip hala olmazsam jinekologa gitmeyi dusunuyordum
[/B][/COLOR]
ohh cok sukur sevindim canim...karabuutlar gitti artik takimimizin uzerindeneger spor yarisi sonuclarini ve mesaj sayimini ustlenebilirim dersen cok sevinirim nevcim...malum benim isin,evin yogunlugu...yetisirim ama kendim baya strese girerim..sen yaparsan cokkk sevinirim
canim yinemi 4 takimla girdik yarisa:26::26: bende yarindan sonra baslayacaktim spora artik...hastaligin gidecegi yok...saatlerde gecip gidiyor benim acilen 70 dusmem lazim:18::18:
kiz o video ne oyle...esek gozlum,inek memelim, burnu boklum
yinede guzel kilo vermissin canim..insallah bundan sonra kalan fazlaliklarida beraber veririz
evet veriyorum azerim,ama kadin okadar verince..bende hirslandim
kiz biziim burada yok..tek misir ve elma toplayabiliyoruz bahcelerde...
bu hastaliktan dolayida resmen aseriyorum vallahikirazz karpuz diyorum baska birsye demiyorum...gecen parada gozume gorunmedi 8 euroya bir kilo aldim kiraz...simdi hamile olsaydim kesin bebek sasi olurdu..okadar cok istiyorki canim
canim...birazda senin ve yeni gelen arkadaslarimiz icin takimimizin kurallarini ve doldurman gereken basvuru formunu eklicem...iki hafta deneme suresine alacagiz yeni gelenleri..paylasimi bol olanlari listeye alacagiz...bu iki haftada kilo versende listede onu belirtir verdigin kiloyu iki haftaya boleriz..yani listede degilsin diye verdigin kilo sayilmiyor degil canim
Kırmızım benim hislerim çok kuvvetlidir.Seninle ilgili öngörümü söylüyorum,bak not al bi kenara,demiştin diyeceksinkizlar birsuru yeni kaset cikmis sanatcilarrin...dinlecikce insanin asik olasi geliyor vallahi:78::78:
kizlar birsuru yeni kaset cikmis sanatcilarrin...dinlecikce insanin asik olasi geliyor vallahi:78::78:
Hoşgeldin kaptanımmmmmAfiyet şeker olsun kilo olmasın
Ada çayı 6 aydan sonra derman oldu bana,sana da iyi gelecek inşallah canım benim.Tamam canım o halde sporu ben üstleniyorum.Bu hafta 4. takımı geçelim kızlarrrrrBu hafta çok farklı geliyor 7. takım,çoookkk
Kırmızım benim hislerim çok kuvvetlidir.Seninle ilgili öngörümü söylüyorum,bak not al bi kenara,demiştin diyeceksinUzun boylu,geniş omuzlu,elinde siyah çanta olan bir adam gelecek nasibine.Gözlerimi kapatıp yoğunlaştım,Onu gördüm.Ve Türkiye'de.Yaz bunu bak,her zaman yapmam bunu,sana özeldi
kırmızım bu sıralar en çok dinlediğim şarkı
[video=youtube;fRkruTz5tvo]http://www.youtube.com/watch?v=fRkruTz5tvo[/video]
Memur mu,işadamı mı artık eniştem bilmiyorum,hadi hayırlısıayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah nevimmmmmmmm..Allah soyletiyor olsunnnn..Allah benim gibi butun bekarlarin karsisina beyaz ati prenslerini cikartsin...helede benim gibileri icin
kiz elinde siyah canta ne alaka..adam memur felanmi
Ne zaman derseniz bana uyar canım.doga ablacim...nev listeleri yapmak icin gonullu oldu...sende yogunsun...istersen tasinana kadar devam et yada nev simdi bosken ona atalim listeyi
Memur mu,işadamı mı artık eniştem bilmiyorum,hadi hayırlısı
Ne zaman derseniz bana uyar canım.
kizlar birsuru yeni kaset cikmis sanatcilarrin...dinlecikce insanin asik olasi geliyor vallahi:78::78:
günaydııııın....................oy kullanmaya gidiyoooooooooooooommmmmmmmmmmmm..............
evle kafayi bozdum arkadaslar.baksaniza ticker imi bile ev yaptim.yeni ev bulucam insallah ve günes orayadogacak.innnnnnnnnnnnsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?