Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canlarım baya bi iddalıyım bu sefer bide insan aşık olunca herşey bi farklı oluyo helede sevdiğim çok fit olunca bambaşka :26:en çok da bundan dolayı istiyorum zayıflamayı. bu spor yaışı felan tam olarak ne oluyo pek anlamadım da:26:

Eyyy AŞK!Sen nelere kadirsin Elbette en önce kendimiz için,özgüvenimiz ve sağlığımız için,sonra sevdiklerimize verdiğimiz değerden değil mi çabamız.
Canım hem sporumuzu düzene sokmak,hem de yarış havasında tempomuzu arttırmak için ortaya attığım bir fikirdi;sağolsunlar takım arkadaşlarımıza da,kardeş takımımıza da mantıklı geldi.Dakika olarak gün gün sporumuzu bildiriyoruz.

herkese iyi haftasonuuu

ben bugun hastaliktan dolayi yine evdeyim kizlar..annem derman gelsin diye katmer yapmis sabahin korundebir kalktim mis gibi koku evde...evet yedim vallahi:78::78:hastaliktan dolayi hicbirsey yemiyordum resmen ama bugun istahim acildi

ben gecmise daliyorum..sonra gorusuruz sekerlerimmm

bende br denim nevcim ada cayini..bende iki hafta bekleyip hala olmazsam jinekologa gitmeyi dusunuyordum sende aramiza hosgeldin okuyanuscum insallah hep beraber kurtulacagiz bu pis kara yaglardan...ve seksi gacilar olacagiz ohh cok sukur sevindim canim...karabuutlar gitti artik takimimizin uzerinden eger spor yarisi sonuclarini ve mesaj sayimini ustlenebilirim dersen cok sevinirim nevcim...malum benim isin,evin yogunlugu...yetisirim ama kendim baya strese girerim..sen yaparsan cokkk sevinirim canim yinemi 4 takimla girdik yarisa:26::26: bende yarindan sonra baslayacaktim spora artik...hastaligin gidecegi yok...saatlerde gecip gidiyor benim acilen 70 dusmem lazim:18::18:

kiz o video ne oyle...esek gozlum,inek memelim, burnu boklum
yinede guzel kilo vermissin canim..insallah bundan sonra kalan fazlaliklarida beraber veririz evet veriyorum azerim,ama kadin okadar verince..bende hirslandim kiz biziim burada yok..tek misir ve elma toplayabiliyoruz bahcelerde...
bu hastaliktan dolayida resmen aseriyorum vallahi kirazz karpuz diyorum baska birsye demiyorum...gecen parada gozume gorunmedi 8 euroya bir kilo aldim kiraz...simdi hamile olsaydim kesin bebek sasi olurdu..okadar cok istiyorki canim
ben kendimi öyle bir alıştırdımki canım spor yapmadığımda kendimde büyük bir eksiklik görüyorum ve rahat olamıyorum

bu arada benim deneme sürem falan varmı yoksa gelecek hafta direk listeye girecekmiyim kimse bana bilgi vermedi sadece takımı kabul edildiğimi biliyorum

canim...birazda senin ve yeni gelen arkadaslarimiz icin takimimizin kurallarini ve doldurman gereken basvuru formunu eklicem...iki hafta deneme suresine alacagiz yeni gelenleri..paylasimi bol olanlari listeye alacagiz...bu iki haftada kilo versende listede onu belirtir verdigin kiloyu iki haftaya boleriz..yani listede degilsin diye verdigin kilo sayilmiyor degil canim

yeni gelen arkadaslarimiz icin altta takimimizin kurallari ve basvuru formu var
7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 2 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

Hoşgeldin kaptanımmmmm Afiyet şeker olsun kilo olmasın
Ada çayı 6 aydan sonra derman oldu bana,sana da iyi gelecek inşallah canım benim.Tamam canım o halde sporu ben üstleniyorum.Bu hafta 4. takımı geçelim kızlarrrrr Bu hafta çok farklı geliyor 7. takım,çoookkk
kizlar birsuru yeni kaset cikmis sanatcilarrin...dinlecikce insanin asik olasi geliyor vallahi:78::78:
Kırmızım benim hislerim çok kuvvetlidir.Seninle ilgili öngörümü söylüyorum,bak not al bi kenara,demiştin diyeceksin Uzun boylu,geniş omuzlu,elinde siyah çanta olan bir adam gelecek nasibine.Gözlerimi kapatıp yoğunlaştım,Onu gördüm.Ve Türkiye'de.Yaz bunu bak,her zaman yapmam bunu,sana özeldi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah nevimmmmmmmm..Allah soyletiyor olsunnnn..Allah benim gibi butun bekarlarin karsisina beyaz ati prenslerini cikartsin...helede benim gibileri icin

kiz elinde siyah canta ne alaka..adam memur felanmi

kizlar...liste icin tarihleri degistirdim ve yeni gelen arkadaslarida simdiden ekledim...tarihlere bakin..uygun olmadiginiz gune denk geliyorsa degistirelim

ganfed 17 haziran
24 haziran liste bende
Julia__ 1 temmuz
minnoşprenses 8 temmuz
nev81 15 temmuz
beril78 22 temmuz
karcicegi71 29 temmuz
okuyanus 5 agutos
saferan 12 agustos
azerikizi 19 agustos
doga3 26 agustos
Meyvenull 2 eylul
kirmizigül06 9 eylul

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah nevimmmmmmmm..Allah soyletiyor olsunnnn..Allah benim gibi butun bekarlarin karsisina beyaz ati prenslerini cikartsin...helede benim gibileri icin
kiz elinde siyah canta ne alaka..adam memur felanmi
Memur mu,işadamı mı artık eniştem bilmiyorum,hadi hayırlısı
doga ablacim...nev listeleri yapmak icin gonullu oldu...sende yogunsun...istersen tasinana kadar devam et yada nev simdi bosken ona atalim listeyi
Ne zaman derseniz bana uyar canım.

günaydııııın....................oy kullanmaya gidiyoooooooooooooommmmmmmmmmmmm..............

günaydııııın....................oy kullanmaya gidiyoooooooooooooommmmmmmmmmmmm..............

daha yeni uyandım bende azıcık zaman geçsin 1 saat sora fln bende oy kullanmaya gideceğim ganedcim vatana millete hayırlı olsun

evle kafayi bozdum arkadaslar.baksaniza ticker imi bile ev yaptim.yeni ev bulucam insallah ve günes orayadogacak.innnnnnnnnnnnsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…