Merhaba arkadaslar.Bu gruba davet edilmistim.Gecmisi okuyunca cok sevindim samimiyetinizi cok sevdim.Bir kac gun oldu yazali netim yoktu o yuzden yazamamistim.Kurallari okudum.2 hafta deneme suresi varmis.Su an 81.6 kiloyum 86.6 ile baslamistim nisanda.Sizinle bu kilolardan beraberce kurtuluruz ins
Canlarım merhaba.Seçimde görevliydim bugün.Sabah 7'de görev başı yaptım,daha yeni eve geldim sayılır.Regliyle gelen bel ağrısı ve 12 saat süren görev mahvetti belimi.Ben yatıyorum canlarım,yarın uzun uzun anlatırım inşallah.Çok öpüyorum hepinizi..
Eyyy AŞK!Sen nelere kadirsinElbette en önce kendimiz için,özgüvenimiz ve sağlığımız için,sonra sevdiklerimize verdiğimiz değerden değil mi çabamız.
Canım hem sporumuzu düzene sokmak,hem de yarış havasında tempomuzu arttırmak için ortaya attığım bir fikirdi;sağolsunlar takım arkadaşlarımıza da,kardeş takımımıza da mantıklı geldi.Dakika olarak gün gün sporumuzu bildiriyoruz.
Günaydııııınnnn canlarım
Sabahları aç karnına ılık bi su bardağı suya bir tatlı kaşığı bal iki tatlı kaşığıda elma sirkesi koyup içince zayıflatıyormuş. deneyeniniz oldu mu çevremde bu yolla zayıflayanlar var..
Merhaba arkadaslar.Bu gruba davet edilmistim.Gecmisi okuyunca cok sevindim samimiyetinizi cok sevdim.Bir kac gun oldu yazali netim yoktu o yuzden yazamamistim.Kurallari okudum.2 hafta deneme suresi varmis.Su an 81.6 kiloyum 86.6 ile baslamistim nisanda.Sizinle bu kilolardan beraberce kurtuluruz ins
hoşgeldin ipeeek.......Merhaba arkadaslar.Bu gruba davet edilmistim.Gecmisi okuyunca cok sevindim samimiyetinizi cok sevdim.Bir kac gun oldu yazali netim yoktu o yuzden yazamamistim.Kurallari okudum.2 hafta deneme suresi varmis.Su an 81.6 kiloyum 86.6 ile baslamistim nisanda.Sizinle bu kilolardan beraberce kurtuluruz ins
günaydııın...............Günaydııııınnnn canlarım
günaydın canımmmm bu ne ya bi smiley ekleyemedim
Ewt öyle Aşk herşeyi yaptırıyor insana...
çok mantıklıymış ben bugün yaklaşık3 saat şarkı eşliğinde dans ettim. bundan sonra dakika tutacağım
Sabahları aç karnına ılık bi su bardağı suya bir tatlı kaşığı bal iki tatlı kaşığıda elma sirkesi koyup içince zayıflatıyormuş. deneyeniniz oldu mu çevremde bu yolla zayıflayanlar var..
Günaydııııınnnn canlarım
günaydın canımmmm bu ne ya bi smiley ekleyemedim
hoşgeldin ipeeek.......
günaydııın...............
günaydııın doğaaaa............
gunaydın canlarımm yenı yepyenı bır gun yepyenı kıloları alıp gotursun vucudumuzdan ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?