Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hosgeldin canimmm.beraberce manken olmak dilegiyleeeeeeeeeeee

arkadaslar dün cok heyecanli bir gün gecirdik.televizyondan telefonlarla haberlestik Türkiye'yle secimleren dolayi.annemler 1,5 aydir IGDIR dalar.niye diyceksiniz.cünkü öz dayim IGDIR a milletvekilligi 1. sira adayiydi.annem hep anlatiyordu yaptigi mitingleri falan.veeeeeeee dün sonunda emekleri bosa cikmadi hic birinin.dayim IGDIR in 1. sira milletvekili oldu.cok sevincliyiz cok.annem anlatti dün,orada yer yerinden oynamis dayim kazaninca.cok coskulu kutlanmis.
ama keske bende görseydim yaaaaa:84:

Son düzenleme:

hayırlı olur inş hem cennet türkiyemiz güzel ülkemiz için hemde tüm seçilen millet vekilleri için hep dua ettim bu memlekete laik insanlar seçilsin hakkıyla yönetsin diye canım zaten ığdırdan iki millet vekili çıktı demek birisi senin dayın hayırlı olsun

Ben 14. takım üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadığım için cezalıyım:18::18:

sagol canim.insallah hayirli olur.benim dayim MHP den SINAN OGAN canim.gurur duyuyoruz onunla.bak buda bir sürü videolarindan iki tanesi.cok yakisiklidir ayrica benim dayicim

[video=youtube;EV-AS9XgdAc]http://www.youtube.com/watch?v=EV-AS9XgdAc[/video]

[video=youtube;yBBqCsugkDc]http://www.youtube.com/watch?v=yBBqCsugkDc[/video]

Son düzenleme:
bilmiyorum ya patatese başladım ama.....
bıraksammı kiiiiiiii.............
tebriklar canım...vatana millete faydalı olur inş....

gunaydin sekerler...yeni bir hafta..kilo vermeye devam..
ben bugunden itibaren diyete ve spora geri basliyorum..tatile 5 hafta kaldi malum:18:
..bugun hollandada dukkanlar yine kapali dini bayram nedeniyle...
minnosum cambridge diyeti icin yarin aricam..umarim hemen yer olurda biran once baslarim..
5 haftaya enaz 12 kilo daha vermeyi dusunuyorum..
cambridge diyetiyle ilk hafta enaz 3.5 kilo veriliyor ve sonraki haftalar enaz 1.5 kilo.
umarim basaririm kizlar..cok siki bir diyet cunki:18:

Son düzenleme:
karcecicegim, aramiza tekrar hos geldin...umarim hep beraber verecegiz fazlaliklarimizi..

azericim tebrik ederim canim dayini..vatana millete faydali olur insallah

ganfedim...nasilsin canim...

safisim sende hos geldin...takimimiza yeni arkadaslar katildi..iki hafta deneme sureleri var

meyvisimden haberi olan varmi..cuma gunu birden kayboldu ve birdaha goremedim :26::26:

hoşbulduk tatlııııııımmmmmmmmmmmmmmmm................

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 15 ziyaretçi)
minnoş prenses,Ganfed,karcicegi71,
Gerçekten ilginç bir resim :18:
biraz azalttım işimi geldimmmmm
nevimm kırmızım liste işi demişiniz çok sevinirim canım gönüllü yok diye almıştım malum ev arıyoruz toplanıyorum falan filan işte offf bi bulsaydık yaaa
Tamam Doğa'cım,ben yapıyorum spor listesini.Hanımlar rica etsem,cumadan itibaren bugünle birlikte toplam kaç dakika spor yaptığınızı özelden bana atar mısınız?Bekliyorum canlarım,sporumuzu bu hafta sistemli bir şekilde yapalım inşallah,5 dakika bile olsa kıymetli.
Evet ben de Iğdır'ı özellikle takip edenlerdendim,bölge yapısı itibariyle.En sevindiğim haberlerden biriydi,demek dayınmış canım,dünya ne küçük.Arkadaşımın oğlu da dayının seçim konvoyunda görevliydi 1 aydır,biz de Ondan aldık haberi.Vatana millete hayırlı olsun inşallah canım.
bilmiyorum ya patatese başladım ama.....
bıraksammı kiiiiiiii.............
tebriklar canım...vatana millete faydalı olur inş....
Madem başladın,bence cumaya kadar götür canım,sonra sağlam bi diyete sokarız seni.
Ayyyyy,ben de istiyorum kırmızım ya,beni de heveslendirdin.Ayrıntısı ile bir öğrensek keşke.
arkadaşlar menü bildirilmiyormu artık kimse yazmamışta merak ettim
Menü bildirmemizi kaptanımız istiyor canım benim,otokontrol açısından.Bence bildirilmesi çok güzel oluyor hem kendimizi kontrol etmek,hem örnek teşkil etmek açısından.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…