Merhaba arkadaslar.Bu gruba davet edilmistim.Gecmisi okuyunca cok sevindim samimiyetinizi cok sevdim.Bir kac gun oldu yazali netim yoktu o yuzden yazamamistim.Kurallari okudum.2 hafta deneme suresi varmis.Su an 81.6 kiloyum 86.6 ile baslamistim nisanda.Sizinle bu kilolardan beraberce kurtuluruz ins
arkadaslar dün cok heyecanli bir gün gecirdik.televizyondan telefonlarla haberlestik Türkiye'yle secimleren dolayi.annemler 1,5 aydir IGDIR dalar.niye diyceksiniz.cünkü öz dayim IGDIR a milletvekilligi 1. sira adayiydi.annem hep anlatiyordu yaptigi mitingleri falan.veeeeeeee dün sonunda emekleri bosa cikmadi hic birinin.dayim IGDIR in 1. sira milletvekili oldu.cok sevincliyiz cok.annem anlatti dün,orada yer yerinden oynamis dayim kazaninca.cok coskulu kutlanmis.
ama keske bende görseydim yaaaaa:84:
Ben 14. takım üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadığım için cezalıyım:18::18:
hayırlı olur inş hem cennet türkiyemiz güzel ülkemiz için hemde tüm seçilen millet vekilleri için hep dua ettim bu memlekete laik insanlar seçilsin hakkıyla yönetsin diye canım zaten ığdırdan iki millet vekili çıktı demek birisi senin dayın hayırlı olsun
bilmiyorum ya patatese başladım ama.....canım yine kendin bilirsin ama bende yaptım bu diyeti hemde hiç kaçamak yapmadan ve 3 kilo verdim ama 5 günden sonra bişi yemediğim halde tekrar aldım ve diyetisyen bu tür diyetlerin metoyu yavaşlattığını söyledi keşke hiç yapmasaydın dedi ama dediğim gibi sen bilirsin tabi
bıraksammı kiiiiiiii.............insallah canim yaaaaaa
iiiyyyy onu ben icemiyorum ya,ögürüyorum her defasinda
ayyyy bende bu aralar verecegime aliyorum.offfff.ben kendim hisediyorum popomun yavas yavas büyüdügünü
eveeeeet,dans etmek harika bir spor
amaniiiiiiiiiiiiiiii bu neeeeeeeee.hic bu kadar olmamisti.vay beeeeeeeeeeeeeee
canim,hic tavsiye etmiyorum.benim o diyetten sonra bogazimi tutamiyorum.cünkü beni asiri derecede ymeekere hasret birakti odiyet.bu yüzden bak hala adam gibi diyete baslayamadim
güzel gecti canim.spor yapmak bende istiyorum:84:keske sen yakinda otursaydin beraber yapsaydik kizzzzzzzzzzz:84:
tebriklar canım...vatana millete faydalı olur inş....arkadaslar dün cok heyecanli bir gün gecirdik.televizyondan telefonlarla haberlestik Türkiye'yle secimleren dolayi.annemler 1,5 aydir IGDIR dalar.niye diyceksiniz.cünkü öz dayim IGDIR a milletvekilligi 1. sira adayiydi.annem hep anlatiyordu yaptigi mitingleri falan.veeeeeeee dün sonunda emekleri bosa cikmadi hic birinin.dayim IGDIR in 1. sira milletvekili oldu.cok sevincliyiz cok.annem anlatti dün,orada yer yerinden oynamis dayim kazaninca.cok coskulu kutlanmis.
bilmiyorum ya patatese başladım ama.....
bıraksammı kiiiiiiii.............
tebriklar canım...vatana millete faydalı olur inş....
sagol canim,insallah vatana millete hayirli olur canim,olacaktirda
sekerler ben bir kosu bandina binim...sonra kahvalti edicem...
3 saat sonra anca gelirim artik..hepinizi cokkk opuyorumm
karcecicegim, aramiza tekrar hos geldin...umarim hep beraber verecegiz fazlaliklarimizi..
azericim tebrik ederim canim dayini..vatana millete faydali olur insallah
ganfedim...nasilsin canim...
safisim sende hos geldin...takimimiza yeni arkadaslar katildi..iki hafta deneme sureleri var
meyvisimden haberi olan varmi..cuma gunu birden kayboldu ve birdaha goremedim :26::26:
arkadaşım cezalı olunca diğer takımlara bu şekilde habermi veriliyor dünde böyle bişi okudum merak ettim
Gerçekten ilginç bir resim :18:
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 15 ziyaretçi)
minnoş prenses,Ganfed,karcicegi71,
Tamam Doğa'cım,ben yapıyorum spor listesini.Hanımlar rica etsem,cumadan itibaren bugünle birlikte toplam kaç dakika spor yaptığınızı özelden bana atar mısınız?Bekliyorum canlarım,sporumuzu bu hafta sistemli bir şekilde yapalım inşallah,5 dakika bile olsa kıymetli.biraz azalttım işimi geldimmmmm
nevimm kırmızım liste işi demişiniz çok sevinirim canım gönüllü yok diye almıştım malum ev arıyoruz toplanıyorum falan filan işte offf bi bulsaydık yaaa
Evet ben de Iğdır'ı özellikle takip edenlerdendim,bölge yapısı itibariyle.En sevindiğim haberlerden biriydi,demek dayınmış canım,dünya ne küçük.Arkadaşımın oğlu da dayının seçim konvoyunda görevliydi 1 aydır,biz de Ondan aldık haberi.Vatana millete hayırlı olsun inşallah canım.arkadaslar dün cok heyecanli bir gün gecirdik.televizyondan telefonlarla haberlestik Türkiye'yle secimleren dolayi.annemler 1,5 aydir IGDIR dalar.niye diyceksiniz.cünkü öz dayim IGDIR a milletvekilligi 1. sira adayiydi.annem hep anlatiyordu yaptigi mitingleri falan.veeeeeeee dün sonunda emekleri bosa cikmadi hic birinin.dayim IGDIR in 1. sira milletvekili oldu.cok sevincliyiz cok.annem anlatti dün,orada yer yerinden oynamis dayim kazaninca.cok coskulu kutlanmis.
Madem başladın,bence cumaya kadar götür canım,sonra sağlam bi diyete sokarız seni.bilmiyorum ya patatese başladım ama.....
bıraksammı kiiiiiiii.............
tebriklar canım...vatana millete faydalı olur inş....
Ayyyyy,ben de istiyorum kırmızım ya,beni de heveslendirdin.Ayrıntısı ile bir öğrensek keşke.gunaydin sekerler...yeni bir hafta..kilo vermeye devam..
ben bugunden itibaren diyete ve spora geri basliyorum..tatile 5 hafta kaldi malum:18:
..bugun hollandada dukkanlar yine kapali dini bayram nedeniyle...
minnosum cambridge diyeti icin yarin aricam..umarim hemen yer olurda biran once baslarim..
5 haftaya enaz 12 kilo daha vermeyi dusunuyorum..
cambridge diyetiyle ilk hafta enaz 3.5 kilo veriliyor ve sonraki haftalar enaz 1.5 kilo.
umarim basaririm kizlar..cok siki bir diyet cunki:18:
Menü bildirmemizi kaptanımız istiyor canım benim,otokontrol açısından.Bence bildirilmesi çok güzel oluyor hem kendimizi kontrol etmek,hem örnek teşkil etmek açısından.arkadaşlar menü bildirilmiyormu artık kimse yazmamışta merak ettim
arkadaşlar menü bildirilmiyormu artık kimse yazmamışta merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?