Sanırım tayin koşuşturmasıdır,Allah yardımcısı olsun.
ya kizlar meyvis nerede???haftasonuda girmedi hic:26::26:
Burdayız canım benim,nasılsın?kızlaaar nerdesiniz kimse uğramamış buralara........
Burdayız canım benim,nasılsın?
Bir şiir yazdım galiba
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nerde sporlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Gitsin kara yağlarrrrrrrrrrrr
Cumaya yarışma varrrrrrrr
Bu hafta derece almazsak
Kırmızının elinden çekeceğimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18:
O hususta bir konuşmamız olmadı ablacım,sporu konuşmuştuk bir tek.nevciim mesaj sayımıda yapıcakmısın
Sizi dağıtıcazzzzzbu hafta spor yarisi sizin takimda,bizim takim dagilmis durumda tatile gitti herkes :) bende hastayimbna rtagmen salaona gittim bugün ama kötü oldum
O hususta bir konuşmamız olmadı ablacım,sporu konuşmuştuk bir tek.
Sizi dağıtıcazzzzz
hasretim, korktunuz bizden demi kizgecen hafta biz dokuluyorduk..bu haftada sizin kizlar korktu tatile ayrildi
bizden haftaya sizle yarisa gireriz ozaman..simdi kendi takimimizda yapiyoruz yaris ozaman..
dogacim, yarindan itibaren sayimi yapacak nev...malum bir gun sonrada aliniyor ya msj sayimlari...
ama meyvisi merak ettim kizlar..bari faceden bir msj atim...umarim kotu birsey yoktur..yoksa o bizi habersiz birakmazdi
Ayyyyy,ben de istiyorum kırmızım ya,beni de heveslendirdin.Ayrıntısı ile bir öğrensek keşke.
3 de dışarı çıktım gözüm karardı....ayranla mısrlı bişey varya maviyeşilin ondan yedim anca kendime geldim...iyetde uçtuuu........nevciim mesaj sayımıda yapıcakmısın
safişim iyi ettin 2 gün yaptım oda çok sıkı bile deil 3. gün acı safra geldi ağzıma midem fene olda o gün
bende yazayım gariii
sabah
2 dilim tb ekmek üzerine krem peynir
öğlen
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
2 dilim tb ekmek
ara
1 galeta
akşam
patetesli yumurta
koca bi kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 tabak da karpuz yerim
iyi geceleeeeer............Canlarım ben yatıyorum,hepinize iyi geceler.
arkadaslar dün cok heyecanli bir gün gecirdik.televizyondan telefonlarla haberlestik Türkiye'yle secimleren dolayi.annemler 1,5 aydir IGDIR dalar.niye diyceksiniz.cünkü öz dayim IGDIR a milletvekilligi 1. sira adayiydi.annem hep anlatiyordu yaptigi mitingleri falan.veeeeeeee dün sonunda emekleri bosa cikmadi hic birinin.dayim IGDIR in 1. sira milletvekili oldu.cok sevincliyiz cok.annem anlatti dün,orada yer yerinden oynamis dayim kazaninca.cok coskulu kutlanmis.
ama keske bende görseydim yaaaaa:84:
leynnn sefgülünle konuşurken görevini yerine getirmedin mi kızBen 14. takım üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadığım için cezalıyım:18::18:
gunaydin sekerler...yeni bir hafta..kilo vermeye devam..
ben bugunden itibaren diyete ve spora geri basliyorum..tatile 5 hafta kaldi malum:18:
..bugun hollandada dukkanlar yine kapali dini bayram nedeniyle...
minnosum cambridge diyeti icin yarin aricam..umarim hemen yer olurda biran once baslarim..
5 haftaya enaz 12 kilo daha vermeyi dusunuyorum..
cambridge diyetiyle ilk hafta enaz 3.5 kilo veriliyor ve sonraki haftalar enaz 1.5 kilo.
umarim basaririm kizlar..cok siki bir diyet cunki:18:
ben geldim saferancım ama sen yoksunkızlaaar nerdesiniz kimse uğramamış buralara........
Burdayız canım benim,nasılsın?
Bir şiir yazdım galiba
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nerde sporlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Gitsin kara yağlarrrrrrrrrrrr
Cumaya yarışma varrrrrrrr
Bu hafta derece almazsak
Kırmızının elinden çekeceğimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18:
nevciim mesaj sayımıda yapıcakmısın
safişim iyi ettin 2 gün yaptım oda çok sıkı bile deil 3. gün acı safra geldi ağzıma midem fene olda o gün
bende yazayım gariii
sabah
2 dilim tb ekmek üzerine krem peynir
öğlen
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
2 dilim tb ekmek
ara
1 galeta
akşam
patetesli yumurta
koca bi kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 tabak da karpuz yerim
Canlarım ben yatıyorum,hepinize iyi geceler.
sagol csanim benimamin insallahkarcecicegim, aramiza tekrar hos geldin...umarim hep beraber verecegiz fazlaliklarimizi..
azericim tebrik ederim canim dayini..vatana millete faydali olur insallah
ganfedim...nasilsin canim...
safisim sende hos geldin...takimimiza yeni arkadaslar katildi..iki hafta deneme sureleri var
meyvisimden haberi olan varmi..cuma gunu birden kayboldu ve birdaha goremedim :26::26:
sagol canim amintebrikler canım hayırlı uğurlu olsun
kızlar ben smiley kullanamıyorum yaaaaa niye acabaaa
ah cnm bnm yaaa uzaklık zor demiiii uzaktayken böle şeyler daha da bir kıymetli oluyor
leynnn sefgülünle konuşurken görevini yerine getirmedin mi kız
kırmıızım bu diyeti bana da yollayabilirmisin rica etsem
ben geldim saferancım ama sen yoksunbak adını doru yazdım SAFERAN
şiir mikemmel canım
menün de süpermiş vallaaa doğa avlacım
iyi geceler nevcim
Gerçekten ilginç bir resim :18:
Tamam Doğa'cım,ben yapıyorum spor listesini.Hanımlar rica etsem,cumadan itibaren bugünle birlikte toplam kaç dakika spor yaptığınızı özelden bana atar mısınız?Bekliyorum canlarım,sporumuzu bu hafta sistemli bir şekilde yapalım inşallah,5 dakika bile olsa kıymetli.
Evet ben de Iğdır'ı özellikle takip edenlerdendim,bölge yapısı itibariyle.En sevindiğim haberlerden biriydi,demek dayınmış canım,dünya ne küçük.Arkadaşımın oğlu da dayının seçim konvoyunda görevliydi 1 aydır,biz de Ondan aldık haberi.Vatana millete hayırlı olsun inşallah canım.
Madem başladın,bence cumaya kadar götür canım,sonra sağlam bi diyete sokarız seni.
Ayyyyy,ben de istiyorum kırmızım ya,beni de heveslendirdin.Ayrıntısı ile bir öğrensek keşke.
Menü bildirmemizi kaptanımız istiyor canım benim,otokontrol açısından.Bence bildirilmesi çok güzel oluyor hem kendimizi kontrol etmek,hem örnek teşkil etmek açısından.
ya kirmizim sen bosver cambridge mambridgeyi.sen harika kio veriyorsun.simdiden metabolizmani bozma.ne zamanki takilin bir türlü gitnezse kilo,o zaman yaparsin.ama simdiden yapma bööyle degisik diyetler.sagol csanim benimamin insallah
sagol canim amin
nevcim, bende bayaa dusunuyorum ya...hem maddi acidan...hemde simdi daha kilo vermem durmadi aslinda,,,yapmam mantiklimi diyorum...
ilk iki gun yogurt yaptigim hafta bende 3.8 kilo veriyorum sporsuz..sonrada haftada bir kilo veriliyor benim idyette..anlayacagin biraz kafam karisti...birde meyva felan yasak..ki ben meyva hastasiyim..helede simdi yaz meyvalari cikmisken..yani kararsizim mnevcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?