Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünki menüm (listeyi diyetisyenim hazırladı)
sabah
2 bardak şekersiz çay. 1 dilim ekmek. 1 tane haşlama yumurta.
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
sebzeli kebap. çorba
ara
3 tane kayısı kurusu
akşam
patlıcan yemeği. yoğurt. salata.1 dilim ekmek

3 lt su. en az 1 saat tempolu yürüyüş

hoş geldiniz şekerlerrr

günaydın kızlarrr

cuma günü cok yamur vardı ve elektrikler kesikti tüm gün ondan sizlere yazamadan gittim secim dolayısıyla annemlerdeydim..
bu sabah geldim beni merak etmişsiniz canlarım
kızlar doğu olayı olmıcak deniyor bakalım hayırlısı şuanda tayin cıkma durumu yok kadroya geçiyoruz 4 ağustosta kadrolu olucaz inş. bazı seyler bu tarihten sonra netlik kazanıcak suan için belli değil...
takımımın eski haline kavusmasına cok sevindim canlılık istiyorum cünkü ben dipteyim sondayım depresyondayımmm...
cumaya herkesi ekside görücemmmm ona göreeee

hakkında hayırlısı olsun canım en azından iyi olmana sevindim

afferrrrriiiiiin...doğru yazmasan biliyon ne olcaanı.....

oyle azericim, bende oyle yapmaya karar verdim..hastaliktan dolayi ben pek veremedim oda 4 kilo verince gozumde buyuttum bir an...ama maaliyetinide dusununce....gunah dedim... vazgectim azericim..seninde dedigin gibi..nezaman kilo vermem durursa ozaman denerim belki [/QUOTE]

kırmızım sen süper kilo veriyorsun boş ver girme böyle şeylere

günaydın kızlar.....
günaydın doğaaaaam........güzel memleketimde havalar nasssıll..:97:..çıktımı yazın nimetleriii....biz görmüyoz sen ye bizim yerimizeeee...........
çok merak ettik seni........iyi ki geldin minik meyvişim beniim....:90::90:...annenler izmitin neresinde eltim alikahyada oturuyor....

günaydın kızlaaar....dükülün bakiiim takımın yollarına herkes toplaşsıııınnnnn..............

benim ufaklığın öksürüğü bir türlü geçmiyor tekrar doktora götürücem birazdan gelince görüşürüüüz.....

günaydın karçiçeğiiii......

benim ufaklığın öksürüğü bir türlü geçmiyor tekrar doktora götürücem birazdan gelince görüşürüüüz.....

geçmiş olsun canım zencefille balı karıştırıp verdim iyi gelmişti birde safişim andız pekmezi 3 yaşına kadar düzenli verirsen bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormuş çok düzgün veremiyorum ama ben

günaydın doğaaaaam........güzel memleketimde havalar nasssıll..:97:..çıktımı yazın nimetleriii....biz görmüyoz sen ye bizim yerimizeeee...........

çok merak ettik seni........iyi ki geldin minik meyvişim beniim....:90::90:...annenler izmitin neresinde eltim alikahyada oturuyor....[/QUOTE]

üçyol mevkiinde oturuyor annemler saferanım alikahya biraz uzak bize gerci orası carsıyada uzak
hakkında hayırlısı olsun canım en azından iyi olmana sevindim

Bitanem birkaç il vardı net sonucu kestiremediğimiz,Iğdır da o illerden biriydi.Bekliyorduk dayını ama yine de tam kestirilemiyor sanuçlar.Sevindik.Tüm sonuçlar ülkemize hayırlı olsun inşallah.
kırmızım sen süper kilo veriyorsun boş ver girme böyle şeylere
günaydın kızlar.....
Günaydın canım.
Varım,varım,varızzzzzz
Hepimiz ekside olucaz inşallah
günaydın kızlaaar....dükülün bakiiim takımın yollarına herkes toplaşsıııınnnnn..............
Günaydın canım.Canlarımmmmmm günaydınnnnn hepinizeeee.

Son düzenleme:
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

meyvenull,nev81,karcicegi71+,doga3+,saferan+,

neden konusmuyorsunuzzzz

karcıceğim minnosla karsılasamıyoruz bi türlü ..
ben suanda sabitim 58 de kaldım diyette yapmıyorum dikkat ederek geciriyorm. acıkcası diyet yapacak gücüm yok toparlanmaya calısıyorum işte..
mezun olmak bana cok uzak 52 ile mezun olucam .. düğün die bişi yok henüz hayırlısı diyoruz bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…