yok sigara yasak sigara olmaz sigaraaaAyılmaya çalışıyoruz bitanem.Bir sigara bir kahve içip geliyim.Uyanıyım...
konuşuyoruz canım okusana yazdıklarımı sen cevap vermiyorsun tatlım :))))
karcıceğim minnosla karsılasamıyoruz bi türlü ..
ben suanda sabitim 58 de kaldım diyette yapmıyorum dikkat ederek geciriyorm. acıkcası diyet yapacak gücüm yok toparlanmaya calısıyorum işte..
mezun olmak bana cok uzak 52 ile mezun olucam .. düğün die bişi yok henüz hayırlısı diyoruz bekliyoruzzz
anladım canım her şey olacağına varır dikkat etmen güzel inan bana en kısa zamanda 52 leri göreceksin ben şu an 65 lerdeyim ama bu hafta kilo için verimli haftam değil rengli dönemindeyim ama haftaya 64 olmayı umut ediyorum diyetisyenim öyle dedi çünkü hafta sonu pikniğinden sonra bile eksilerdeyim demekki diyetisyenin verdiği liste tam bana göre canım
ayy tatlım cok sevindim listenin yararını görmene
inş en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklardannn
inş canım zaten 60 a bir düşsem çok rahatlayacağım ondan sonrasında çok kendimi sıkmayacağım yavaş yavaş 3 kiloyu verip 57 olsamda olur
Ayılmaya çalışıyoruz bitanem.Bir sigara bir kahve içip geliyim.Uyanıyım...
yok sigara yasak sigara olmaz sigaraaa
ayy bende yazdıklarınız cıkmıyorki bakıyorum bakıyorum bişi yok yeni cıkmaya basladılarr..
offff yaaa cevap yazmak ne kadar zorlasmızzzz
ifade eklenmiyorrrrr
Yazınca ekleniyor ikinokta sayı ikinokta gibi
keske canim ya beraber karayaglardan kurtulurduk bu arada leslie nin videolari kaldirildi youtubedan artik acilmiyorbende onsuz kaldim anliyacagininsallah canim yaaaaaa
iiiyyyy onu ben icemiyorum ya,ögürüyorum her defasinda
ayyyy bende bu aralar verecegime aliyorum.offfff.ben kendim hisediyorum popomun yavas yavas büyüdügünü
eveeeeet,dans etmek harika bir spor
amaniiiiiiiiiiiiiiii bu neeeeeeeee.hic bu kadar olmamisti.vay beeeeeeeeeeeeeee
canim,hic tavsiye etmiyorum.benim o diyetten sonra bogazimi tutamiyorum.cünkü beni asiri derecede ymeekere hasret birakti odiyet.bu yüzden bak hala adam gibi diyete baslayamadim
güzel gecti canim.spor yapmak bende istiyorum:84:keske sen yakinda otursaydin beraber yapsaydik kizzzzzzzzzzz:84:
tamam tam gau devam ben bu hafta kesin kiracam 55 icanım diyetisyen ne derse sizin işinize yarayan her şeyi paylaşacağım burdan buna emin olabilirsin tatlım tabiki unutmadım spor ve kilo verme yarışını merak etme
amin amin canim benimhosgeldin canimmm.beraberce manken olmak dilegiyleeeeeeeeeeee
aaa senin dayinmiymis ben valla bilmiyordum hayirli ugurlu olsunarkadaslar dün cok heyecanli bir gün gecirdik.televizyondan telefonlarla haberlestik Türkiye'yle secimleren dolayi.annemler 1,5 aydir IGDIR dalar.niye diyceksiniz.cünkü öz dayim IGDIR a milletvekilligi 1. sira adayiydi.annem hep anlatiyordu yaptigi mitingleri falan.veeeeeeee dün sonunda emekleri bosa cikmadi hic birinin.dayim IGDIR in 1. sira milletvekili oldu.cok sevincliyiz cok.annem anlatti dün,orada yer yerinden oynamis dayim kazaninca.cok coskulu kutlanmis.
ama keske bende görseydim yaaaaa:84:
valla bu hafta ben sporda yapiyorum diyetidede kacamak yapmadim bakalim ne olacak yaz geldi valla ben o diyeti yapamamkavunlar karpuzlar cilekler kirazlar durup bana bakacak bende yemeyecem imkansiz bisey:)gunaydin sekerler...yeni bir hafta..kilo vermeye devam..
ben bugunden itibaren diyete ve spora geri basliyorum..tatile 5 hafta kaldi malum:18:
..bugun hollandada dukkanlar yine kapali dini bayram nedeniyle...
minnosum cambridge diyeti icin yarin aricam..umarim hemen yer olurda biran once baslarim..
5 haftaya enaz 12 kilo daha vermeyi dusunuyorum..
cambridge diyetiyle ilk hafta enaz 3.5 kilo veriliyor ve sonraki haftalar enaz 1.5 kilo.
umarim basaririm kizlar..cok siki bir diyet cunki:18:
kaptanim uzun zamandir karsilasamiyoruz seninle ya ozledim sohbetini hamdolsun ben cok iyiyim . senin hastaligin gecti insallah demikarcecicegim, aramiza tekrar hos geldin...umarim hep beraber verecegiz fazlaliklarimizi..
azericim tebrik ederim canim dayini..vatana millete faydali olur insallah
ganfedim...nasilsin canim...
safisim sende hos geldin...takimimiza yeni arkadaslar katildi..iki hafta deneme sureleri var
meyvisimden haberi olan varmi..cuma gunu birden kayboldu ve birdaha goremedim :26::26:
kendi takımlarının kararı ama ben yapmam valla
bildiriliyor canim da arada unutuyoruz o yuzden yazmadikarkadaşlar menü bildirilmiyormu artık kimse yazmamışta merak ettim
sporumu sana ozelden yazdim canim cunku karcicegiyle ben yaristayim onu yenecem hergun duzenli yapiyorum :)) ama ona soyleme gizli aramizda kalsinGerçekten ilginç bir resim :18:
Tamam Doğa'cım,ben yapıyorum spor listesini.Hanımlar rica etsem,cumadan itibaren bugünle birlikte toplam kaç dakika spor yaptığınızı özelden bana atar mısınız?Bekliyorum canlarım,sporumuzu bu hafta sistemli bir şekilde yapalım inşallah,5 dakika bile olsa kıymetli.
Evet ben de Iğdır'ı özellikle takip edenlerdendim,bölge yapısı itibariyle.En sevindiğim haberlerden biriydi,demek dayınmış canım,dünya ne küçük.Arkadaşımın oğlu da dayının seçim konvoyunda görevliydi 1 aydır,biz de Ondan aldık haberi.Vatana millete hayırlı olsun inşallah canım.
Madem başladın,bence cumaya kadar götür canım,sonra sağlam bi diyete sokarız seni.
Ayyyyy,ben de istiyorum kırmızım ya,beni de heveslendirdin.Ayrıntısı ile bir öğrensek keşke.
Menü bildirmemizi kaptanımız istiyor canım benim,otokontrol açısından.Bence bildirilmesi çok güzel oluyor hem kendimizi kontrol etmek,hem örnek teşkil etmek açısından.
Sanırım tayin koşuşturmasıdır,Allah yardımcısı olsun.
Burdayız canım benim,nasılsın?
Bir şiir yazdım galiba
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nerde sporlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Gitsin kara yağlarrrrrrrrrrrr
Cumaya yarışma varrrrrrrr
Bu hafta derece almazsak
Kırmızının elinden çekeceğimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18:
13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:
Planlarıma göre Meyve'cim diyete başladığım günün yıldönümü olan 1 şubat 2012'de Allah nasip ederse 65'e düşüp,bu kez sigarayı bırakmak için kampa giricem.yok sigara yasak sigara olmaz sigaraaa
içmeeeeeeee
Canım Leslie'yi face-----videodan indir ki hep bilgisayarında dursun bence.İndirmesi de kolay,yarım saat bile sürmüyor.Canım bu arada spor mesajın özelden gelmedi bana.keske canim ya beraber karayaglardan kurtulurduk bu arada leslie nin videolari kaldirildi youtubedan artik acilmiyorbende onsuz kaldim anliyacagin
:2:
sporumu sana ozelden yazdim canim cunku karcicegiyle ben yaristayim onu yenecem hergun duzenli yapiyorum :)) ama ona soyleme gizli aramizda kalsin
amanin siir ne guzel olmus ya tam bize uymus
Ben özel günümde sancıdan spor yapamadım ama,yediklerimde kaçamak yapmadım canım.Senin nasıl gdiyor?ay malesef dun cok yazamadim ama bugun dokturecem kesin gelin bakiim iki sohbet edelim diyetler ne durumda anlatin hele belki bana faydasi olur
Planlarıma göre Meyve'cim diyete başladığım günün yıldönümü olan 1 şubat 2012'de Allah nasip ederse 65'e düşüp,bu kez sigarayı bırakmak için kampa giricem.
Canım Leslie'yi face-----videodan indir ki hep bilgisayarında dursun bence.İndirmesi de kolay,yarım saat bile sürmüyor.Canım bu arada spor mesajın özelden gelmedi bana.
Ben özel günümde sancıdan spor yapamadım ama,yediklerimde kaçamak yapmadım canım.Senin nasıl gdiyor?
13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?