Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anladım canım her şey olacağına varır dikkat etmen güzel inan bana en kısa zamanda 52 leri göreceksin ben şu an 65 lerdeyim ama bu hafta kilo için verimli haftam değil rengli dönemindeyim ama haftaya 64 olmayı umut ediyorum diyetisyenim öyle dedi çünkü hafta sonu pikniğinden sonra bile eksilerdeyim demekki diyetisyenin verdiği liste tam bana göre canım

ayy tatlım cok sevindim listenin yararını görmene
inş en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklardannn

Ayılmaya çalışıyoruz bitanem.Bir sigara bir kahve içip geliyim.Uyanıyım...
içmeeeeeeee
yok sigara yasak sigara olmaz sigaraaa

ayy bende yazdıklarınız cıkmıyorki bakıyorum bakıyorum bişi yok yeni cıkmaya basladılarr..

bende hiç beyenmedim ya burdanda bazı şeyler kısıtlanıyor smiley bile kullanamıyorum((

buraya biri geldi adam konuştukca konuştu daha yeni gitti bayılaaaazzzzaaaammm durumundayım resmen

Son düzenleme:
keske canim ya beraber karayaglardan kurtulurduk bu arada leslie nin videolari kaldirildi youtubedan artik acilmiyorbende onsuz kaldim anliyacagin
:2:
canım diyetisyen ne derse sizin işinize yarayan her şeyi paylaşacağım burdan buna emin olabilirsin tatlım tabiki unutmadım spor ve kilo verme yarışını merak etme
tamam tam gau devam ben bu hafta kesin kiracam 55 i
hosgeldin canimmm.beraberce manken olmak dilegiyleeeeeeeeeeee
amin amin canim benim
aaa senin dayinmiymis ben valla bilmiyordum hayirli ugurlu olsun
valla bu hafta ben sporda yapiyorum diyetidede kacamak yapmadim bakalim ne olacak yaz geldi valla ben o diyeti yapamamkavunlar karpuzlar cilekler kirazlar durup bana bakacak bende yemeyecem imkansiz bisey:)
kaptanim uzun zamandir karsilasamiyoruz seninle ya ozledim sohbetini hamdolsun ben cok iyiyim . senin hastaligin gecti insallah demi
kendi takımlarının kararı ama ben yapmam valla

arkadaşlar menü bildirilmiyormu artık kimse yazmamışta merak ettim
bildiriliyor canim da arada unutuyoruz o yuzden yazmadik
sporumu sana ozelden yazdim canim cunku karcicegiyle ben yaristayim onu yenecem hergun duzenli yapiyorum :)) ama ona soyleme gizli aramizda kalsin

amanin siir ne guzel olmus ya tam bize uymus

13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:

Son düzenleme:
13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:

ay malesef dun cok yazamadim ama bugun dokturecem kesin gelin bakiim iki sohbet edelim diyetler ne durumda anlatin hele belki bana faydasi olur

yok sigara yasak sigara olmaz sigaraaa

Planlarıma göre Meyve'cim diyete başladığım günün yıldönümü olan 1 şubat 2012'de Allah nasip ederse 65'e düşüp,bu kez sigarayı bırakmak için kampa giricem.

Canım Leslie'yi face-----videodan indir ki hep bilgisayarında dursun bence.İndirmesi de kolay,yarım saat bile sürmüyor.Canım bu arada spor mesajın özelden gelmedi bana.
ay malesef dun cok yazamadim ama bugun dokturecem kesin gelin bakiim iki sohbet edelim diyetler ne durumda anlatin hele belki bana faydasi olur
Ben özel günümde sancıdan spor yapamadım ama,yediklerimde kaçamak yapmadım canım.Senin nasıl gdiyor?

bulduğumu yedim geldimmm ölüyorum yorgunlukdannnn
bide cok dar bi koltukda geldim önümde buz dolabı vardı normalde orta kapının kenarını alırım dolaü ön taraftaki koltuğun arkasında olur bu otobüsde benim koltuğun masa kısmındaydı ayy alaylarımı kıprdatamadım dizim iice katlı kaldı ağrıyor şimdi nede güzel geçiyor diyordum...

sekerlerim menü listesi yapsak nasıl olur menü bildirmek zorunlu olsa yani hani 5 mesaj yazmayan uyarı alıyorya üst üstte 3 gün menü bildirmeyende uyarı alsın birbirimizin ne yediğini takip edelim ne dersinizzz

ordan nasil indirecem bana ayrintili yazarmisin belki kendim beceremem de diyetim iyi gidiyor ozel mesajida bir daha yazayim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…