hoşbulduk canım benimmmmeyvenull hg balli kurabiyem
Planlarıma göre Meyve'cim diyete başladığım günün yıldönümü olan 1 şubat 2012'de Allah nasip ederse 65'e düşüp,bu kez sigarayı bırakmak için kampa giricem.
eline sağlık canım...13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:
ay malesef dun cok yazamadim ama bugun dokturecem kesin gelin bakiim iki sohbet edelim diyetler ne durumda anlatin hele belki bana faydasi olur
nevciim ,dogacigim nasilsiniz mesgulseniz elma deyin degilseniz ananas deyin
Canım özelden yazıyoruz ki hem 4. takımla yaptığımız spor yarışı için sürpriz olsun,hem de spor çizelgesini hazırlayana kolaylık olsunarkadaşlar saat 2 30 da toplantım var o saate kadar biraz sohbet edelim bir sorum var yaptığımız sporları yazmıyacakmıyız bence özelden değilde burda genel mesajda yazsak daha iyi olur birbirimizi gaza getirmiş oluruz mesala arkadaşlar ne güzel spor yapıyor bende biraz tempomu artırıyım diye ne dersiniz
arkadaşlar saat 2 30 da toplantım var o saate kadar biraz sohbet edelim bir sorum var yaptığımız sporları yazmıyacakmıyız bence özelden değilde burda genel mesajda yazsak daha iyi olur birbirimizi gaza getirmiş oluruz mesala arkadaşlar ne güzel spor yapıyor bende biraz tempomu artırıyım diye ne dersiniz
İnşallah bitanemhoşbulduk canım benimmm
nevimm canım benim inş o tarihde sonsuza dek sigarayıda bırakıcaksınnn
İnşallah bitanem
Ganfed'im,elma canım.Birazdan zil çalacak toplanıyorum,eve geçince yazarım tekrar 6 gibi.Öpüyorum kocaman canlarım.
arkadaşlar bel kalça gibi ölçü bildirimi yapılıyormu yapılıyorsa ne zaman yapılıyor
ya arkadaslar ,bir bendemi sorun var?dünden beri girip gecmisi okuyamiyorum ve mesaj yazamiyorum.cok zor aciliyor.simdide bayaa bekledim.insallah mesajim gider bari
Canım yapılıyordu ama 2 aydır bırakıldı kaptanın yoğunluğu yüzünden...
resmen dağılmışız o zaman yahu kimse menü bildirmiyor ölçü bildirmiyor hatta buralara bile uğramıyor peki o zaman nasıl motive olup kilo verecek bunca kilolu arkadaşlar ve ben. buna hemen bir çözüm bulunmalı sıkı tetbirler alıp ağır cezalar verilmeli uymayanların tez vakitte kafası vurulmalı (biraz fazla acımasız oldu hep muhteşem yüzyıl yüzünden:))))
haklisin ablacim, bende bugun itibariyle vazgecmis bulunuyorum zaten..kadin birden kilo verince okadar gozum boyandi galibakırmızım sen süper kilo veriyorsun boş ver girme böyle şeylere
günaydın kızlar.....
ben varim canim..gunluk sporumu yapip ise geliyorum..günaydın arkadaşlar yeni bir güne başladık içimiz kıpır kıpır soğuk kış aylarını geride bırakarak yazın ilk ışıklarıyla kendimize geldik bu ayları güzel geçirip her fırsatı değerlendirelim ağır yiyecekler yerine hafif kalorisiz şeyler yiyelim arabaları dolmuşları otobüsleri es geçip giyelim spor ayakkabılarımızı bol bol yürüyelim kara yağlardan kurtulup fit bayanlar olalım ne dersiniz varmısınız bu teklifime 7. takımın güzelleri
gecmis olsun safisim..ben bile neler cekiyorum..bugun yine doktora gittim..hava ve bir hap daha veri bana..hap ice ice hap oldum..intihar etmek aklimda olsaydi yutugum hapler yeterli oacakti vallahi..o derece ilac aldim..Allah minigin sifasini versin canimbenim ufaklığın öksürüğü bir türlü geçmiyor tekrar doktora götürücem birazdan gelince görüşürüüüz.....
sigara yasakkkk..seneye birakmayi dusundugunu okudum canim..ama nekadarr erken birakirsan okadar iyidir senin icinAyılmaya çalışıyoruz bitanem.Bir sigara bir kahve içip geliyim.Uyanıyım...
herkes enaz 5 msj gecmis sukurler olsunki..ama okuyanus ve ipek arkadasimiz ugramamislar dun..halbuki daha deneme surecindeler13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:
resmen dağılmışız o zaman yahu kimse menü bildirmiyor ölçü bildirmiyor hatta buralara bile uğramıyor peki o zaman nasıl motive olup kilo verecek bunca kilolu arkadaşlar ve ben. buna hemen bir çözüm bulunmalı sıkı tetbirler alıp ağır cezalar verilmeli uymayanların tez vakitte kafası vurulmalı (biraz fazla acımasız oldu hep muhteşem yüzyıl yüzünden:))))
kaptanımmm huuuuuuuuu:92:
isteklere kulak verrrrr
ayyy kizlar..sitenin yeni hali igrenc olmus..dogru duzgun alinti ettigim msjlara cvp bile yazamadim..ne bu....birde cok yavas siteee
kizlar..4.takimla yaris yapmiyoruz...hasretim msj birakmisti..bazi kizlar tatildeymis..oyuzden yaris yapamiyoruz..anca tatilden sonra artik...ama illa yaris istiyoruz derseniz 2.takimda kardes takimimiz..onlarlada yari yapabiliriz...onlarda kabul ederlerse tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?