of ya bir dilim ekmekle ne olacak hele corbayi ekmeksiz hic icemem
kizlar sporumuda yaptim geldim kendimi cok fit hissediyorum
son zamanlar degil yaa.seni tanidim taniyali hep böylesin.nedenki canim.beni kizkardesimde böyle.Türkiye'de bekar o.o da hep depresyonda,hep bunalimda.uzun seneler antidepresan kullandi.daha 1 sene oldu birakali.ama durumu degusmedi.senide ona benzetiyorum
senin burcun neeeeee.onunki aslan.hatta bir arkadasim var o da aslan.oda sürekli depresyonda.anlamadim ben bu isi
Tamam canım.Lokman daha çok yazar bu gidişle.Kızımız hızla eriyor
tamam canim banada sana kolay gelsin yuruyusun . su lokmanda ne istedigini bilsin artik ne bu bi oyle bi boyle yuz verme pesinden kossun az
bizim icin dunyanin parasi tr kiler sanki yoldan topluyoruz saniyorlar hic dusunmezler bu kadar insana herbirine 10 versen ne cok para tutuyor demi ama onlar bir kisiye aliyorlar biz 100 kisiye aliyoruz yinede yaranamiyoruz
oglumu yolcu ettik esimle,geldik.yerinde duramiyordu sevincten.ama ben dün hevesini biraz kursaginda birakmistim.yaptigimi anlatsam gülersiniz bana.dün oglum okuldan geldi,bende üstündeki pantolonu ver yikayayim yarin götürürsün dedim.oda verdi.ben hic cebine falan bakmadan atim camasir makinesine.güzelce yikandi,cikardim,astim.yarim saat sonra oglum bagirarak dediki anne bu pantolonu yikadinmiiiiiiiiii.bende gülümseyerek dedim evet oglum temiz olsun yarina.oglum hem bagirarak hemde aglayarak dediki onun icinde cep telefonum vardiiiiiiiii.
ben $oko an bayilacaktim.daha yeni almisti babasi,sünnet hediyesi olarak.cocugum 3 ay kullanabildi anca benim yüzümden.aksam esim gelince ona anlattim üzülerek.güldü kahkahayi basti.kizmadi hic Allah'tan:89:tamam dedi geziden gelince gider,yenisini aliriz.
iste böyle kizlar,benim bu unutkanligim dikkatsizligim hayatimi cogu yerlerde zorlastiriyor.
ayyy ben kovayım ama hiç kova gibi değilim gözyasım kirpiğimin ucundadır sürekli cok nazlıyımdır hassasımdır el üstünde büyüdüm hiç bir sey yasamadım cile dert cekmedim şimdi yanlız kaldım ve hersey üst üste geliyor kaldıramıyorum benim durumum ondan yoksa öncesinde cok pırpır biriydim en basiti artık makyaj bile yapmıyorum annemlere gitmeden gitmeye ne bilim yaa öyle iştee sevmiyorum bu halimi
ekmeği hiç aramam yemekte aklıma da gelmez ondan galiba ben hiç zorlanmıyorum hatta diyetimdeki ekmekleri bile yemeği unutuyorum çoğu zaman evdekilere ne istiyorlarsa yap sonuçta onlar diyette değil ama sen yeme tatlım ben öyle yapıyorum ne yaparsam yapıyım tadına bile bakmıyorum kızım hamur işi delisidir evde pasta börek çörek olmasın deli olur eşimde tatlı hastasıdır ve evde bunlar olmasın ne yiyeceğiz diye peşimde dolanır dururlar yapıyorum ama yemiyorum taki istediğim kiloya düşene kadar
oh sükürler olsun.cigerlerinden gelmemesi iyi.
uwwwwwww merak ettim kizzzzzzzzacaba nasil olduuuuuu seksi olmussundur o renkle
tatlim sen niye sürekli depresyona giriyorsun bu ya$ta yaaaa.gencsin napcan depresyonu mepresyonu.koca yok cocuk yok,ne güzel keyfine bak canim yaaaa
ayyyyy nohut dedin canbim nohut cekti,bakayim varsa evde bende yapayim bari
kiz patates kizartmasi ve köftemiiiiiiii.sakin sakinen kalorili sey onlarr
:90:
canım benimmmm
bende seni seviom ganfed im
cok ac kalmak iideğil tatlım 3 saatten fazla ac kalma mutlaka yemekden 3 saat sonra ara öğün yap..
bi anda odam doldu bi anda boşaldı nolduğumu anlamadım herkes aynı anda konustu gittihiç birini anlamadımm
oglumu yolcu ettik esimle,geldik.yerinde duramiyordu sevincten.ama ben dün hevesini biraz kursaginda birakmistim.yaptigimi anlatsam gülersiniz bana.dün oglum okuldan geldi,bende üstündeki pantolonu ver yikayayim yarin götürürsün dedim.oda verdi.ben hic cebine falan bakmadan atim camasir makinesine.güzelce yikandi,cikardim,astim.yarim saat sonra oglum bagirarak dediki anne bu pantolonu yikadinmiiiiiiiiii.bende gülümseyerek dedim evet oglum temiz olsun yarina.oglum hem bagirarak hemde aglayarak dediki onun icinde cep telefonum vardiiiiiiiii.
ben $oko an bayilacaktim.daha yeni almisti babasi,sünnet hediyesi olarak.cocugum 3 ay kullanabildi anca benim yüzümden.aksam esim gelince ona anlattim üzülerek.güldü kahkahayi basti.kizmadi hic Allah'tan:89:tamam dedi geziden gelince gider,yenisini aliriz.
iste böyle kizlar,benim bu unutkanligim dikkatsizligim hayatimi cogu yerlerde zorlastiriyor.
ekmeği hiç aramam yemekte aklıma da gelmez ondan galiba ben hiç zorlanmıyorum hatta diyetimdeki ekmekleri bile yemeği unutuyorum çoğu zaman evdekilere ne istiyorlarsa yap sonuçta onlar diyette değil ama sen yeme tatlım ben öyle yapıyorum ne yaparsam yapıyım tadına bile bakmıyorum kızım hamur işi delisidir evde pasta börek çörek olmasın deli olur eşimde tatlı hastasıdır ve evde bunlar olmasın ne yiyeceğiz diye peşimde dolanır dururlar yapıyorum ama yemiyorum taki istediğim kiloya düşene kadar
bende aksam yapicam.artik spora yogunluk vericem.vücudumun seklinin bozuldugunu hissediyorum.sporlar cok fit görünüyordum
ayyy ben kovayım ama hiç kova gibi değilim gözyasım kirpiğimin ucundadır sürekli cok nazlıyımdır hassasımdır el üstünde büyüdüm hiç bir sey yasamadım cile dert cekmedim şimdi yanlız kaldım ve hersey üst üste geliyor kaldıramıyorum benim durumum ondan yoksa öncesinde cok pırpır biriydim en basiti artık makyaj bile yapmıyorum annemlere gitmeden gitmeye ne bilim yaa öyle iştee sevmiyorum bu halimi
yap canim yap sporunu yoksa olmuyor gercekten
ayy insallah nevcimmm...biran evvel eriyeyimde...sonra kendime olan guvenle lokmana eziyet edim
ben birazdan yuruyuse basliyacagim canim..lokmanda dedigin gibi karar versin artik..ne istiyor belli degil...ama oncelikle ben fazlaliklarimdan kurtulim ganfedim...o na ne istedigini hatirlatirim kesin
ama tr konusunda malesef dedigin gibi canim...annemler herkese 10 euroluk gomlek aliyor..caydi kahve sutuydu..ayriyetten kucuk bebek/cocuk varsa onlarada birsey...hem maddi acidan zorluyor insani hemde yuk fazlalasiyor..birde sanki sosyetedemmis gibi goturduklerimize laf ediyorlar...sinir oluyorum..biz tatil donusu buraya gelecegimizdede ne hikmetse..ya hediyeler unutuluyor son gelislerinde yada isyerinde felan kaliyor cogunun
canim meyvem kotu dusundukce kotu olursun her seyi oluruna birak mutlu olki etrafsa mutluluk sacasin onlarin mutlulugundan sende faydalanasin insan oyle oldukca mutlu oluyor ben hic bir zaman cok kotuyum demem her zaman iyiym harikayim bir taneyim derim ve gercekten oylede hissederim arkadaslarim hep der ne neseli insansin seni gorunce icimiz kipir kipir oluyor sende dene bak etkili oldugunu goreceksin
ki onceden oyle oldugunu soyluyorsun yine ol dertlerde hayatimizin bir parcasi onlarla mutlu ol canim kabullen herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?