kızlaaar...herkes nerde bakiiim....
ben bugün hastaneden sonra kuaföre gittim saçlarım çok uzamıştı..katkat kestirdim...sonra da boya aldım komşum sağolsun boyadı...ateşli kızııııl...çok güzel oldu ama varya çok kızıl değil kahve aralar ışıkta kızıl kızıl parlıyooor.....
benim olsuuun.....uyu sen juliii......eeee....eeeee.....eeeee....eeeee....dandini....dandini...............safişşşşş kupa senn mi olacak eminmisinbnm olsa olmuo mu
günaydın....doğaaaa....sağol canım....o senin afetliğin...........:93:afet-i cihan oldum diyosun yakışır topraama güle güle kullan kızınada sevindim ciddi bişey çıkmamasına
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın müdürüüüm......imzalar fiyakalı olsuun....günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım ben çok iyiyim her gün gram gram kilo veriyorum reng olmamdan kaynaklanan bir yavaşlama var ama olsun az da olsa gidiyor kara yağlar benim biraz işim var memur arkadaşlara bir bakıyım imzalarımı atıyım işim bitince gelirim sohbete canlar
karpuz al kesmece olsun canım..kavunun iyisini tutturmak daha zor olur........menüde nohut pilav mı var......günaydın şekerlerrrr nasılsınız bu günnn ben iiden iiye depresyondayım ..
sürekli de uykum varrrr ..
bu günkü menümü yazayım
sabah eritilmiş peynir 3 dlm t.b. ekmeği
öğlen salata tavuk ayran
aksam nohut az pilav corba cacık..
kızlar aksama misafir cağırıcam yemeğin ardına tatlı yapmak istemiyorum meyve olarak karpuzmu alayım kavunmu ne dersiniz...
günaydın şekerlerrrr nasılsınız bu günnn ben iiden iiye depresyondayım ..
sürekli de uykum varrrr ..
bu günkü menümü yazayım
sabah eritilmiş peynir 3 dlm t.b. ekmeği
öğlen salata tavuk ayran
aksam nohut az pilav corba cacık..
kızlar aksama misafir cağırıcam yemeğin ardına tatlı yapmak istemiyorum meyve olarak karpuzmu alayım kavunmu ne dersiniz...
ben şimdi kahvaltı yapmaya gidiyoruum...sonra da dün gece siz yokken kurduğum planlarımı uygulucam...bekle yaşilköy pazarı geliyoooom.....
ben şimdi kahvaltı yapmaya gidiyoruum...sonra da dün gece siz yokken kurduğum planlarımı uygulucam...bekle yaşilköy pazarı geliyoooom.....
ah canım...sengel istanbula ben seni gezdirmem miii....amannn hiç kıskanmadım hıhhhhbende severim pazar gezmeyiiii:84: safiş benide götürrrrrrr
sağol canım......kopyalıyım benimde yavaşladı uygulasam iyi olur.....canım diyet listesini yazmamı istemişin 1100 kalorilik bir diyet verdi bu metobolizmanı hızlandıracak dedi (2 haftalık)
sabah
_şekersiz çay
_peynir
_zeytin (gün aşırı)
_yumurta (haftada 3 tane bunu yediğinde peynir yok)
_1 dilim ekmek (bende kansızlık olduğu için kepek ekmek yasak beyaz ekmek ye dedi)
ara
_1 porsiyon meyve
öğle
_60 gram et.yada köfte yada tavuk yada balık
_1 su bardağı yoğurt
_bol yağsız salata
_1dilim ekmek (ekmek yememek şartıyla çorba olabilir)
ara
__1 porsiyon meyve
akşam
_8 kaşık sebze yemeği
_1 su bardağı yoğurt
_bol yağsız salata
_1dilim ekmek (ekmek yememek şartıyla çorba olabilir)
ara
__1 porsiyon meyve
NOT: en az 2 lt su ve spor
Günaydın canlarım,devamsızlık listesini yapıp geliyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?