Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

14.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=13
MEYVENULL=24
SAFERAN=13
JULİA=11
DOĞA3=9
AZERİKIZI=9
KARÇİÇEĞİ71=18
MİNNOŞPRENSES=1
GANFED=7
NEV81=19
İPEKYOL51=5
OKUYANUS=0

minnosum dun raporla meskuldu ondan giremedi..ama okuyanus bugunde girmezse deneme surecindende atiliyor kizlar !!!
ipekyolcum, sende kizindan dolayi pazartesi ugrayamamissin..oyuzden birsey demiyorum canim....sonuclar simdilik guzell

Tamam canım.Lokman daha çok yazar bu gidişle.Kızımız hızla eriyor

işime başlamadan önce menümüde yazayım
sabah
çay ekmek peynir domates
ara
kayısı kurusu
öğle
kabak dolma yoğurt ekmek
ara
kayısı kurusu
akşam
köfte yoğurt salata ekmek

hayirli olsun canim saclarin degisiklik insana guzel ve ozel hissettiriyor gerci sen kesin zaten guzelsinde daha bir guzel olmussundur
yarın da şöyle bi çıkiim...yeşilköy pzarına doğru uzaniim diyorum...yazlık bi şeyler bakiim hem çocuklara hem kendime...
cik canim cik bende cikacamda almanyanin havasiyla karisina guven olmadigi icin daha yapmadim
ey 7. takım yarın ki mesaj kupası benim olsuuun .....mesajlarımı iyi say neeev.....kupa istiyooom...hazır ganfişde yokken....27:
seni seni benim yoklugumda kupami calacaksin ha . vermem o kupa benim
canim ya sen ne guzel veriyorsun ben onca spora ragmen gram gitmiyor cildiracam ya:84::84::84:resmen karayaglarim yaptiklarimi tinlamiyor
karpuz al bence cok guzel yakisir yemeklerine
amannn hiç kıskanmadım hıhhhh bende severim pazar gezmeyiiii:84: safiş benide götürrrrrrr
benide goturun bende gezmek istiyooooooruuuuuum,
sen beni yenecen mi simdi ben ne yapayim ya uyuz karayaglarim gitmiyor
menun guzelmis canim tavukda yapmayi ver yeter yedikleri sen diyettesin onlarda sana uysun az ne olacak

tamam canim banada sana kolay gelsin yuruyusun . su lokmanda ne istedigini bilsin artik ne bu bi oyle bi boyle yuz verme pesinden kossun az
bizim icin dunyanin parasi tr kiler sanki yoldan topluyoruz saniyorlar hic dusunmezler bu kadar insana herbirine 10 versen ne cok para tutuyor demi ama onlar bir kisiye aliyorlar biz 100 kisiye aliyoruz yinede yaranamiyoruz

kahvalti iki dilim beyaz ekmek
bir tatli kasigi kadar yagsiz surme peynir 4 dilim beyaz peynir iki domates bir bardak meyve suyu
ögle 3 tane seftali 1 tane nektarin
aksam köfte kizartacam yaninada patates ama cok yemiyecem cocuklarim istedi ne yapayim kizlar ya ben diyetteyim onlarada yaptirmayim diyeti dedim

canım menün bu sekilde devam ederse kilo veremezsin metonu hızlandırman lazım.. beyaz ekmeği unutmalısın bir süre sonra hazır konserve olan hiç birsey yememelisin hazır meyve sularıda dahil..
öğlen menünde sacede meyve yemişsin ara öğün gibi kalmıs meton aclık hissedicek kilo vermen iice zorlasıcak..
kahvaltıyı gec yapıp aksam yemeğini erken yesen bile sabah kalkınca meyveni yee kahvaltını yap öğlen yemeğini yee ve aksam cok cok az yee tabi öğle ve aksam arasını mutlaka yap ..
metonu hızlandırmak için form cayı iç 55 i kırıcaksın inş..

önerin icin sagol meyvem zaten acliktan oluyorum ama kilom kipirdamiyor demek bundanmis hemen bir kase yogurt aldim onu yiyorum aksam erken yiyecem ve tam bugday ekmeyi alacam hemen bugun
seni seviyom canim

of ya bir dilim ekmekle ne olacak hele corbayi ekmeksiz hic icemem

kızlar bu gün hastaneden dönerken bi yağmur bastırdı..heryer su doldu....allahtan arabaya binmiştim.....kızımında ciğerlerde bi şey yokmuş...boğazdan dedi doktor...zencefilli bal verinm biraz....
oh sükürler olsun.cigerlerinden gelmemesi iyi.
uwwwwwww merak ettim kizzzzzzzzacaba nasil olduuuuuuseksi olmussundur o renkle
tatlim sen niye sürekli depresyona giriyorsun bu ya$ta yaaaa.gencsin napcan depresyonu mepresyonu.koca yok cocuk yok,ne güzel keyfine bak canim yaaaa
ayyyyy nohut dedin canbim nohut cekti,bakayim varsa evde bende yapayim bari
kiz patates kizartmasi ve köftemiiiiiiii.sakin sakinen kalorili sey onlarr
tut su bogazini kiz homini girtlak ne yiyorsun acisi yine senden cikiyor iste boyle bide takimlara rezil oluyorsun

:90:

önerin icin sagol meyvem zaten acliktan oluyorum ama kilom kipirdamiyor demek bundanmis hemen bir kase yogurt aldim onu yiyorum aksam erken yiyecem ve tam bugday ekmeyi alacam hemen bugun
seni seviyom canim

canım benimmmm
bende seni seviom ganfed im
cok ac kalmak iideğil tatlım 3 saatten fazla ac kalma mutlaka yemekden 3 saat sonra ara öğün yap..

bi anda odam doldu bi anda boşaldı nolduğumu anlamadım herkes aynı anda konustu gitti hiç birini anlamadımm

azerim ne bilim sürekli mutsuz hissediom son zamanlardaa

oglumu yolcu ettik esimle,geldik.yerinde duramiyordu sevincten.ama ben dün hevesini biraz kursaginda birakmistim.yaptigimi anlatsam gülersiniz bana.dün oglum okuldan geldi,bende üstündeki pantolonu ver yikayayim yarin götürürsün dedim.oda verdi.ben hic cebine falan bakmadan atim camasir makinesine.güzelce yikandi,cikardim,astim.yarim saat sonra oglum bagirarak dediki anne bu pantolonu yikadinmiiiiiiiiii.bende gülümseyerek dedim evet oglum temiz olsun yarina.oglum hem bagirarak hemde aglayarak dediki onun icinde cep telefonum vardiiiiiiiii.
ben $oko an bayilacaktim.daha yeni almisti babasi,sünnet hediyesi olarak.cocugum 3 ay kullanabildi anca benim yüzümden.aksam esim gelince ona anlattim üzülerek.güldü kahkahayi basti.kizmadi hic Allah'tan:89:tamam dedi geziden gelince gider,yenisini aliriz.
iste böyle kizlar,benim bu unutkanligim dikkatsizligim hayatimi cogu yerlerde zorlastiriyor.

azerim ne bilim sürekli mutsuz hissediom son zamanlardaa

son zamanlar degil yaa.seni tanidim taniyali hep böylesin.nedenki canim.beni kizkardesimde böyle.Türkiye'de bekar o.o da hep depresyonda,hep bunalimda.uzun seneler antidepresan kullandi.daha 1 sene oldu birakali.ama durumu degusmedi.senide ona benzetiyorum

senin burcun neeeeee.onunki aslan.hatta bir arkadasim var o da aslan.oda sürekli depresyonda.anlamadim ben bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…