14.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=13
MEYVENULL=24
SAFERAN=13
JULİA=11
DOĞA3=9
AZERİKIZI=9
KARÇİÇEĞİ71=18
MİNNOŞPRENSES=1
GANFED=7
NEV81=19
İPEKYOL51=5
OKUYANUS=0
Tamam canım.Lokman daha çok yazar bu gidişle.Kızımız hızla eriyorGunaydinnn sekerlerrrrrr....ben geldimmmm.....
kan vermem gerekiyordu, polen alerjim varmi yokmu diye..kan verdim geldim..eve geldim..muzigin sesini sonuna kadar actim tepindim
bugun nedense bir dinamik kalktim...birazdan annemlerle alisverise cikacagiz..trdekiler icin hediye bakmaya..malum bos gitmek olmuyor..
hos alinanina kucumsuyorlar sanki beles goturuyoruz ya neyse
buarada dun lokman laf atti kizlar..ve ne hikmetse eskileri hatirlamaya basladi....kavgalarimizi...sastim kaldim..
kamera korkusundan uzak durmam ise yaradi anlasilanbire msne yeni foto koydum..ondanmi etkilendi nedir..kardesimle yanak yanaga dans ederken cekilmis bir fotograf.
ama yinede guzel sohbetti..kizlar ben bugun yogurt yiyecegim...alisveristen gelince kosu bandina gececegim..sonra sana ozelden bildiririm nevcim nekadar yurudugumu
hayirli olsun canim saclarin degisiklik insana guzel ve ozel hissettiriyor gerci sen kesin zaten guzelsinde daha bir guzel olmussundurkızlaaar...herkes nerde bakiiim....
ben bugün hastaneden sonra kuaföre gittim saçlarım çok uzamıştı..katkat kestirdim...sonra da boya aldım komşum sağolsun boyadı...ateşli kızııııl...çok güzel oldu ama varya çok kızıl değil kahve aralar ışıkta kızıl kızıl parlıyooor.....
cik canim cik bende cikacamda almanyanin havasiyla karisina guven olmadigi icin daha yapmadimyarın da şöyle bi çıkiim...yeşilköy pzarına doğru uzaniim diyorum...yazlık bi şeyler bakiim hem çocuklara hem kendime...
seni seni benim yoklugumda kupami calacaksin ha . vermem o kupa benimey 7. takım yarın ki mesaj kupası benim olsuuun .....mesajlarımı iyi say neeev.....kupa istiyooom...hazır ganfişde yokken....27:
canim ya sen ne guzel veriyorsun ben onca spora ragmen gram gitmiyor cildiracam ya:84::84::84:resmen karayaglarim yaptiklarimi tinlamiyorgünaydın arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım ben çok iyiyim her gün gram gram kilo veriyorum reng olmamdan kaynaklanan bir yavaşlama var ama olsun az da olsa gidiyor kara yağlar benim biraz işim var memur arkadaşlara bir bakıyım imzalarımı atıyım işim bitince gelirim sohbete canlar
karpuz al bence cok guzel yakisir yemeklerinegünaydın şekerlerrrr nasılsınız bu günnn ben iiden iiye depresyondayım ..
sürekli de uykum varrrr ..
bu günkü menümü yazayım
sabah eritilmiş peynir 3 dlm t.b. ekmeği
öğlen salata tavuk ayran
aksam nohut az pilav corba cacık..
kızlar aksama misafir cağırıcam yemeğin ardına tatlı yapmak istemiyorum meyve olarak karpuzmu alayım kavunmu ne dersiniz...
benide goturun bende gezmek istiyooooooruuuuuum,amannn hiç kıskanmadım hıhhhhbende severim pazar gezmeyiiii:84: safiş benide götürrrrrrr
sen beni yenecen mi simdi ben ne yapayim ya uyuz karayaglarim gitmiyorilk gittiğimde 1400 kalorilik test diyet verdi 1 haftalık ama benim kiloda oynama olmadı bunun sebebini araştırdı yemekhanede yediğim yemek ve verdiği listenin bana uymadığını görüp yemek listemi istedi sonra metobolizmanın yavaşlamış olduğunu hızlandırmamız gerektiğini söyleyerek bu listeyi hazırladı süt sevmediğim için listeden çıkardı yerine yoğurt yazdı geçen hafta çarşamba gitmiştim bu sabah tartıldım tam 1 kilo vermişim üstelik hafta sonu piknikler nedeniyle uymadığım halde canım
menun guzelmis canim tavukda yapmayi ver yeter yedikleri sen diyettesinsaferanım karpuz alıcam soğuk soğuk ii gider
ayyy tatlım arkadaslarım ev tasıyorlar dün aksam onlara yardıma gittim bu aksamda yemeğe cağırayım dedim evde durmadığımdan hiç yemeklik yok bende nohut ılattım sabah eve gider gitmez pişiricem yanınada en kolay pilav die düşündüm belki tavukda atarım fırına bilmiyorum suan için öğlen vaktim kalırsa markete uğrarım menü bu sekilde olucak ana hatlarıyla...
karciceğim denemediğim sey kalmadı yaa inan sürekli geziyorum bu hafta sonuda ankaraya gidicem 2 gün yine gezicem.içimde bi mutsuzluk hiç gitmiyor o an eğleniyorum sonra yine aynıyım sanırım ilaclarıma baslama zamanım geldi.. eski nese dolu enerjik halimi istiyorum...
listen cok güzelmiş diyetisyene gitmekle en doğru kararı verdin canım..
Gunaydinnn sekerlerrrrrr....ben geldimmmm.....
kan vermem gerekiyordu, polen alerjim varmi yokmu diye..kan verdim geldim..eve geldim..muzigin sesini sonuna kadar actim tepindim
bugun nedense bir dinamik kalktim...birazdan annemlerle alisverise cikacagiz..trdekiler icin hediye bakmaya..malum bos gitmek olmuyor..
hos alinanina kucumsuyorlar sanki beles goturuyoruz ya neyse
buarada dun lokman laf atti kizlar..ve ne hikmetse eskileri hatirlamaya basladi....kavgalarimizi...sastim kaldim..
kamera korkusundan uzak durmam ise yaradi anlasilanbire msne yeni foto koydum..ondanmi etkilendi nedir..kardesimle yanak yanaga dans ederken cekilmis bir fotograf.
ama yinede guzel sohbetti..kizlar ben bugun yogurt yiyecegim...alisveristen gelince kosu bandina gececegim..sonra sana ozelden bildiririm nevcim nekadar yurudugumu
işime başlamadan önce menümüde yazayım
sabah
çay ekmek peynir domates
ara
kayısı kurusu
öğle
kabak dolma yoğurt ekmek
ara
kayısı kurusu
akşam
köfte yoğurt salata ekmek
kahvalti iki dilim beyaz ekmek
bir tatli kasigi kadar yagsiz surme peynir 4 dilim beyaz peynir iki domates bir bardak meyve suyu
ögle 3 tane seftali 1 tane nektarin
aksam köfte kizartacam yaninada patates ama cok yemiyecem cocuklarim istedi ne yapayim kizlar ya ben diyetteyim onlarada yaptirmayim diyeti dedim
kaçamaklarım biri aştı ben pis bğazın tekiyim
canim ekmek ne kadar tuketiyorsun sabah
canım menün bu sekilde devam ederse kilo veremezsin metonu hızlandırman lazım.. beyaz ekmeği unutmalısın bir süre sonra hazır konserve olan hiç birsey yememelisin hazır meyve sularıda dahil..
öğlen menünde sacede meyve yemişsin ara öğün gibi kalmıs meton aclık hissedicek kilo vermen iice zorlasıcak..
kahvaltıyı gec yapıp aksam yemeğini erken yesen bile sabah kalkınca meyveni yee kahvaltını yap öğlen yemeğini yee ve aksam cok cok az yee tabi öğle ve aksam arasını mutlaka yap ..
metonu hızlandırmak için form cayı iç 55 i kırıcaksın inş..
canım yaptığım diyet listesini önceki sayfalarda yazdım ekmek bir dilim oda beyaz olacak kepek ekmek yasak bana kansızlık olduğu için ama ekmeğin değişimi çorba bazan canım çorba istiyor bir kase içiyorum o zaman ekmek yemiyorum
oh sükürler olsun.cigerlerinden gelmemesi iyi.kızlar bu gün hastaneden dönerken bi yağmur bastırdı..heryer su doldu....allahtan arabaya binmiştim.....kızımında ciğerlerde bi şey yokmuş...boğazdan dedi doktor...zencefilli bal verinm biraz....
uwwwwwww merak ettim kizzzzzzzzkızlaaar...herkes nerde bakiiim....
ben bugün hastaneden sonra kuaföre gittim saçlarım çok uzamıştı..katkat kestirdim...sonra da boya aldım komşum sağolsun boyadı...ateşli kızııııl...çok güzel oldu ama varya çok kızıl değil kahve aralar ışıkta kızıl kızıl parlıyooor.....
tatlim sen niye sürekli depresyona giriyorsun bu ya$ta yaaaa.gencsin napcan depresyonu mepresyonu.koca yok cocuk yok,ne güzel keyfine bak canim yaaaagünaydın şekerlerrrr nasılsınız bu günnn ben iiden iiye depresyondayım ..
sürekli de uykum varrrr ..
bu günkü menümü yazayım
sabah eritilmiş peynir 3 dlm t.b. ekmeği
öğlen salata tavuk ayran
aksam nohut az pilav corba cacık..
kızlar aksama misafir cağırıcam yemeğin ardına tatlı yapmak istemiyorum meyve olarak karpuzmu alayım kavunmu ne dersiniz...
ayyyyy nohut dedin canbim nohut cekti,bakayim varsa evde bende yapayim barisaferanım karpuz alıcam soğuk soğuk ii gider
ayyy tatlım arkadaslarım ev tasıyorlar dün aksam onlara yardıma gittim bu aksamda yemeğe cağırayım dedim evde durmadığımdan hiç yemeklik yok bende nohut ılattım sabah eve gider gitmez pişiricem yanınada en kolay pilav die düşündüm belki tavukda atarım fırına bilmiyorum suan için öğlen vaktim kalırsa markete uğrarım menü bu sekilde olucak ana hatlarıyla...
karciceğim denemediğim sey kalmadı yaa inan sürekli geziyorum bu hafta sonuda ankaraya gidicem 2 gün yine gezicem.içimde bi mutsuzluk hiç gitmiyor o an eğleniyorum sonra yine aynıyım sanırım ilaclarıma baslama zamanım geldi.. eski nese dolu enerjik halimi istiyorum...
listen cok güzelmiş diyetisyene gitmekle en doğru kararı verdin canım..
kiz patates kizartmasi ve köftemiiiiiiii.sakin sakinkahvalti iki dilim beyaz ekmek
bir tatli kasigi kadar yagsiz surme peynir 4 dilim beyaz peynir iki domates bir bardak meyve suyu
ögle 3 tane seftali 1 tane nektarin
aksam köfte kizartacam yaninada patates ama cok yemiyecem cocuklarim istedi ne yapayim kizlar ya ben diyetteyim onlarada yaptirmayim diyeti dedim
tut su bogazini kiz homini girtlak ne yiyorsun acisi yine senden cikiyor iste boyle bide takimlara rezil oluyorsun
önerin icin sagol meyvem zaten acliktan oluyorum ama kilom kipirdamiyor demek bundanmis hemen bir kase yogurt aldim onu yiyorum aksam erken yiyecem ve tam bugday ekmeyi alacam hemen bugun
seni seviyom canim
oh sükürler olsun.cigerlerinden gelmemesi iyi.
uwwwwwww merak ettim kizzzzzzzzacaba nasil olduuuuuu seksi olmussundur o renkle
tatlim sen niye sürekli depresyona giriyorsun bu ya$ta yaaaa.gencsin napcan depresyonu mepresyonu.koca yok cocuk yok,ne güzel keyfine bak canim yaaaa
ayyyyy nohut dedin canbim nohut cekti,bakayim varsa evde bende yapayim bari
kiz patates kizartmasi ve köftemiiiiiiii.sakin sakinen kalorili sey onlarr
:90:
azerim ne bilim sürekli mutsuz hissediom son zamanlardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?