demi yaaaaa.zaten 36 bedene düstüm.38 ler bol oluyor.daha ne olsun.gecen gün kendime 3 tane pantolon aldim hepsi 36 beden.bunun sevinci bile bana yetiyor.54 te bitiricem zaten.
tüü..julii..kendi ipini çektin sen kuzuuuu.......şahadet getir bre densiiiiizzzzzzzzzzzz.................
alınmak değilde densiz kelimesiiiii biraz ağır olmuo mu hakaret .......... [/QUOTE]
julicim, safisimde saka yapiyorrrr...alinma hemen
hem de ne gezme ..hepinizin yerine gezdim sayın.....kız ben de söylemesi ayıp 2 sütyen aldım fransız malı 25 den kadın 10a indi tek kaldı diye..ama çok güzelmiş kalıbı haftaya gidersem yşine alıcam...türk mrkaları hem pahalı hemde d kalıp zor dulunuyor...Canim Allah yardimcin olsun.insallah seninde benimde,daha tüm isteyenlerinde hayati diledigi yönde gelisir.
oooohhhh safisim iyi gezmissin valla.ama ben seni kiskandim smdi yaaaa
ben cok severim bakirköyü,yesilköy pazarini.bayilirim oralara.hehe sana bisey söyleyeyimmi,su an üstümdeki sütyen yesilköy pazarindan'
hele bakirköy pazarina hastayim.ahhhhhhh ahhhhhhh Istanbul'u özledim yaaaaaaaaaa
siz o saatte takıma gelmezseniz bizde ortalığı boş bulup sultanlığımızı ilan ederiz.....zaten bu saatte onun icin geldim .kirmizim guzel kaptanim benim bir maruzatim var sultanim
ben cuma gunu hafta sonu tatiline gidecegim gerci ogleden sonra gidecegiz ama hazirlik falan derken listeyi yapamam eger mumkunse biriyle yer degiselim gelecek haftada ben yapayim .yoksa cok zorlanacagim benbilgilerinize arz edilir sultanim. ammada yakisti sultanim ha kizlar safisle kaptanima sultan demeyenin kellesi gidiyor aman dikkat
günaydın doğaaaa......sağol canım hem spor hem gezme oldu....offf nedesem bilmiyorum ki rabbim bir çıkar yol verir inşallah vardır bir hayır
yok anam yok 75 olsam bana yeter
safişim güle güle giyin aldıklarını iyi gezmişsin yürüyüş olmuş
günaydın kızlarrrrrr
günaydııın......günaydııııııııııııınnnnnnnnn
ben geldiiim.....Allah Allaaaaaah bugün erken geldim isim yok ama kimsede yok yaaaaa[/B]
günaydıın...iyi çalışmalaaar....herkeze günaydın arkadaşlar bugün çok yoğunum görüşürüz byyyyy
Allah`im yaaaaa.Bende istiyorum o gunleri gormeyi...hic 36 beden olmadim herhalde,cok zayif oldugum zamanlarda bile.Boyum 171 cm.Unv de iken 51-52 kiloydum o zaman 40 beden giyiniyordum herhalde.3 yil once evlendigimde 62 kiloydum.O zamanda 42 beden giyiniyordum.62 kilo olmak istiyorummmmmmm
Gecmisi okudum masallah gece burasi ben gittikten sonra cosmus.Sultanlar cikmis meydane hepside birbirinden merdane :)))))))))))))))))))))
günaydin kjizlar asagidaki linkte japones üyesinin mesajlarini okumanizi tavsiye ederim bana cok mantikli geldi bugünden itibaren uygulamaya basliyorum ins
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/311687-diyetsiz-kalici-zayiflama-10.html
yaa juli aşkolsun ne alınması ben sadece eskiden öyle derlermiş diye dedim...yoksa ciddi bi anlam niye yükliyim ..olurmu öyle şey.....şakadan muhabbet olsun diye......:26:densiz derken ???? ben sadece şaka yapmıştım kusura bakmayınnn kırdıysam
gunaydin balli kurabiyelerim ben geldim bakiyom bir suru uye var ama kimseden cit yok ne oldu polismi basti niye herkes suskun
:26:
günaydin kjizlar asagidaki linkte japones üyesinin mesajlarini okumanizi tavsiye ederim bana cok mantikli geldi bugünden itibaren uygulamaya basliyorum ins
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/311687-diyetsiz-kalici-zayiflama-10.html
evet ya kimse konusmuyor.
kiz ganfedddd bugün valizimizi hazirliycaz bizde.kizim gelsin ondan sonra.heheh yavas yavas heyecan geliyor sanki
Canlarım merhaba.Bu saate kadar giremedim bugün karnelerin kenarlarını doldurdum.Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?