Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

demi yaaaaa.zaten 36 bedene düstüm.38 ler bol oluyor.daha ne olsun.gecen gün kendime 3 tane pantolon aldim hepsi 36 beden.bunun sevinci bile bana yetiyor.54 te bitiricem zaten.

Allah`im yaaaaa.Bende istiyorum o gunleri gormeyi...hic 36 beden olmadim herhalde,cok zayif oldugum zamanlarda bile.Boyum 171 cm.Unv de iken 51-52 kiloydum o zaman 40 beden giyiniyordum herhalde.3 yil once evlendigimde 62 kiloydum.O zamanda 42 beden giyiniyordum.62 kilo olmak istiyorummmmmmm

tüü..julii..kendi ipini çektin sen kuzuuuu.......şahadet getir bre densiiiiizzzzzzzzzzzz.................

densiz derken ???? ben sadece şaka yapmıştım kusura bakmayınnn kırdıysam [/QUOTE]
yaa juli aşkolsun ne alınması ben sadece eskiden öyle derlermiş diye dedim...yoksa ciddi bi anlam niye yükliyim ..olurmu öyle şey.....şakadan muhabbet olsun diye......:26:

julicim, safisimde saka yapiyorrrr...alinma hemen
alınmak değilde densiz kelimesiiiii biraz ağır olmuo mu hakaret .......... [/QUOTE]
hakaret mi....nerden çıkardın onu şimdi....şakalaşırken hakaret ne demek..
hem de ne gezme ..hepinizin yerine gezdim sayın.....kız ben de söylemesi ayıp 2 sütyen aldım fransız malı 25 den kadın 10a indi tek kaldı diye..ama çok güzelmiş kalıbı haftaya gidersem yşine alıcam...türk mrkaları hem pahalı hemde d kalıp zor dulunuyor...
siz o saatte takıma gelmezseniz bizde ortalığı boş bulup sultanlığımızı ilan ederiz.....uygun biri varsa değişirsiniz ganfişim...
günaydın doğaaaa......sağol canım hem spor hem gezme oldu....
günaydııııııııııııınnnnnnnnn
günaydııın......
Allah Allaaaaaah bugün erken geldim isim yok ama kimsede yok yaaaaa[/B]
ben geldiiim.....
herkeze günaydın arkadaşlar bugün çok yoğunum görüşürüz byyyyy
günaydıın...iyi çalışmalaaar....

Gecmisi okudum masallah gece burasi ben gittikten sonra cosmus.Sultanlar cikmis meydane hepside birbirinden merdane :)))))))))))))))))))))

insallah olacaksin canim sendeee.ama anlamadim senin boyun bayaa uzunmus.51 kiloyla nasil 40 giyiniyorsun.iskeletin o zaman genis bayaa.bendede tam tersi iskeletsiz kadinim bendüsün bak,boy 158 kilo 55-56 ama 36 beden giyiyorum.cok ilginc demiiii

ayyyy seninde boyun ne güzel uzunmus yaaa,cok isterdim uzun olmyiiii

densiz derken ???? ben sadece şaka yapmıştım kusura bakmayınnn kırdıysam
yaa juli aşkolsun ne alınması ben sadece eskiden öyle derlermiş diye dedim...yoksa ciddi bi anlam niye yükliyim ..olurmu öyle şey.....şakadan muhabbet olsun diye......:26:

alınmak değilde densiz kelimesiiiii biraz ağır olmuo mu hakaret .......... [/QUOTE]
hakaret mi....nerden çıkardın onu şimdi....şakalaşırken hakaret ne demek..

hem de ne gezme ..hepinizin yerine gezdim sayın.....kız ben de söylemesi ayıp 2 sütyen aldım fransız malı 25 den kadın 10a indi tek kaldı diye..ama çok güzelmiş kalıbı haftaya gidersem yşine alıcam...türk mrkaları hem pahalı hemde d kalıp zor dulunuyor...

siz o saatte takıma gelmezseniz bizde ortalığı boş bulup sultanlığımızı ilan ederiz.....uygun biri varsa değişirsiniz ganfişim...

günaydın doğaaaa......sağol canım hem spor hem gezme oldu....

günaydııın......

ben geldiiim.....

günaydıın...iyi çalışmalaaar....
[/QUOTE]

olurmu safisim senden guzel sultan mi var ki yerini veresin . cok yakisti sakin kimseye verme saferan sultan

gunaydin balli kurabiyelerim ben geldim bakiyom bir suru uye var ama kimseden cit yok ne oldu polismi basti niye herkes suskun
:26:

Yarisindan fazlasini okudum.Burda yazanlarin hepsi aslinda peygamber efendimizin sunnetinde olan seyler.Midenin 3te birini suyla 3te birini havayla 3te birini yemekle dolduracaksin.Tika basa ve acikmadan yemeyeceksin ve hareketsiz durmayacaksin.Iste butun mesele bu

kızlar sızden cok ozur dıleyerek ben ızın ıstıyorum hem evımde ınsaat baslıyor tuvalet banyo muftak yer seramıklerı su tesısatı hatları degısıcek annemlerde kalıcagız 3 hafta kadar hemde ben artık dıyet yapamıyorum buraya gelemıyorum kafayı yemek uzereyımm zaten 10 temmuzdada 10 gunlugune tatıle gıdıyoruz oyuzden ben galıba temmuz sonuna kadar ızın ıstıycem sızden canlarımm yanı bılmıyorum gelmeyı cok ıstıyorum ama annemlerde kalıcagım donemde pek aktıf olamam ısyerındede ıslerım acayıpp yogun bu aralar gulum benı ızıne ayrıldı yazabılırmısın tatlım

Canlarım merhaba.Bu saate kadar giremedim bugün karnelerin kenarlarını doldurdum.Nasılsınız?

15.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL
=33
MEYVENULL=7
SAFERAN=10
JULİA=38
DOĞA3=2
AZERİKIZI=20
KARÇİÇEĞİ71=10
MİNNOŞPRENSES=0
GANFED=21
NEV81=7
İPEKYOL51=3
OKUYANUS=0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…