15.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=33
MEYVENULL=7
SAFERAN=10
JULİA=38
DOĞA3=2
AZERİKIZI=20
KARÇİÇEĞİ71=10
MİNNOŞPRENSES=0
GANFED=21
NEV81=7
İPEKYOL51=3
OKUYANUS=0
Amin Doğa'cım amin,cümlemize ablacım.offf nedesem bilmiyorum ki rabbim bir çıkar yol verir inşallah vardır bir hayır
Özliycezzzz seniiiii.kızlar sızden cok ozur dıleyerek ben ızın ıstıyorum hem evımde ınsaat baslıyor tuvalet banyo muftak yer seramıklerı su tesısatı hatları degısıcek annemlerde kalıcagız 3 hafta kadar hemde ben artık dıyet yapamıyorum buraya gelemıyorum kafayı yemek uzereyımm zaten 10 temmuzdada 10 gunlugune tatıle gıdıyoruz oyuzden ben galıba temmuz sonuna kadar ızın ıstıycem sızden canlarımm yanı bılmıyorum gelmeyı cok ıstıyorum ama annemlerde kalıcagım donemde pek aktıf olamam ısyerındede ıslerım acayıpp yogun bu aralar gulum benı ızıne ayrıldı yazabılırmısın tatlım
ögretmenim,canim benim canim benim
seni ben pek cok pek cok severim
Daha öyle güzel günler görecek ki bu takım,bu özel ve güzel takımoooooooooo liste harikaaaaa.mesajlarimizin syilari bayaaaa bir artmis.süperrrr.eskiye dönüyoruz galaiba yavas yavas
Amin Doğa'cım amin,cümlemize ablacım.
Özliycezzzz seniiiii.
Ben de senin gitarlı şarkı söyleyişini pek çok severimmmmmm
Daha öyle güzel günler görecek ki bu takım,bu özel ve güzel takım
Doğa'm inanılmaz sıkı gözüküyorsun ablacım,gerçekten çok sıkı gözüküyorsun.Boylusun da maşallah.10 kilo daha versen var ya,kimse sana kilolu demez.nevimmm resimlerime baksana ama yatay ve siyahdan dolayı daha ince çıkmışım
Doğa'm inanılmaz sıkı gözüküyorsun ablacım,gerçekten çok sıkı gözüküyorsun.Boylusun da maşallah.10 kilo daha versen var ya,kimse sana kilolu demez.
15.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=33
MEYVENULL=7
SAFERAN=10
JULİA=38
DOĞA3=2
AZERİKIZI=20
KARÇİÇEĞİ71=10
MİNNOŞPRENSES=0
GANFED=21
NEV81=7
İPEKYOL51=3
OKUYANUS=0
abllacim ablacim bende seni gormek istiyorumm..fotograflarin nerde???yok kız 163 cm boyum yatayya ondan oldu heralde o fıstıkda benim doğam kızım
okuyanus takimdan atilmistir kizlar...3 gundur ugramadi takima...minnosum araziye gidecekti dun..herhalde aksamda yorgunluktan giremedi..umarim bugun telafi edersin minnosum..yoksa yine sessizlik cokecek takimimizin ustune..doga ablacim...sende eksiktesin... kizlar buarada meyvis takimdan geri donmek uzere ayrilmak istiyor...umarim kisa surer ve geri doner aramiza
abllacim ablacim bende seni gormek istiyorumm..fotograflarin nerde???
sendemi haftasonu tatile cikiyorsun azerim, anlamadim ben birseyler kacirmisim galiba :26: :26:evet ya kimse konusmuyor.
kiz ganfedddd bugün valizimizi hazirliycaz bizde.kizim gelsin ondan sonra.heheh yavas yavas heyecan geliyor sanki
kızlar sızden cok ozur dıleyerek ben ızın ıstıyorum hem evımde ınsaat baslıyor tuvalet banyo muftak yer seramıklerı su tesısatı hatları degısıcek annemlerde kalıcagız 3 hafta kadar hemde ben artık dıyet yapamıyorum buraya gelemıyorum kafayı yemek uzereyımm zaten 10 temmuzdada 10 gunlugune tatıle gıdıyoruz oyuzden ben galıba temmuz sonuna kadar ızın ıstıycem sızden canlarımm yanı bılmıyorum gelmeyı cok ıstıyorum ama annemlerde kalıcagım donemde pek aktıf olamam ısyerındede ıslerım acayıpp yogun bu aralar gulum benı ızıne ayrıldı yazabılırmısın tatlım
profilime gir alta albüm diyor orayı tıkla
minnoş yazmış temmuz sonuna kadar izin istiyor kırmızım
sonradan gordum ablacimm..ilk sayimi gorunce ona cvp verim dedim...sonradan gecmise bakinca gordum..
buarada ablacim...sen bir 10 kilo versen sahane ollursun ya..ve kizin masallah dunyalar tatlisii..benim yerime op onu
şirinemiz o bizim sağol canım diyorum ya 75 olsam bana yeter olduğumdan az gösteriyorum kimse benim kilomu tahmin edemez:)kalçam baya var üstden bikaç santim gitmiş alt aynı
evet oyle ablacim, kilonu tahmin etmek zor..ben bildigim icin ayri tabikibenimde kalcam var..ama bolca yuruyus yaptigim zaman hem baldirlarimdan gidiyor hemde popomdan sporsuz kilo verince cok fark etmiyor verdigin...sen yine kosu bandina gecmeye calis ablacim..eminim cok faydasini gorursun
evet oyle ablacim, kilonu tahmin etmek zor..ben bildigim icin ayri tabikibenimde kalcam var..ama bolca yuruyus yaptigim zaman hem baldirlarimdan gidiyor hemde popomdan sporsuz kilo verince cok fark etmiyor verdigin...sen yine kosu bandina gecmeye calis ablacim..eminim cok faydasini gorursun
evet haklısın şu hayatım bi düzene girse ......
karçiçegi görmek istersen arkadaşlık göndereyim
canım benim evdede koşu bandı var ama çok sıkılıyorum onda yürürken karşısına dev ekran tv koyduğum halde gözüm saatte oluyor ama dışarda yürüdüğümde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor bazan 1 saat yürüyüp geliyim diyorum eve geldiğimde 2 saat hatta 3 saat geçmiş oluyor her akşam saat 6 da yemek olayım bitiyor masayı toplayıp 6.30 da yürüyüşe çıkıyorum evdekilere çayı hazırlayın 7.30 evdeyim diyorum ama 8 den önce asla gelemiyorum en erken geldiğim 8 oluyor yani dışarıda yürüyüşün keyfi başka canım
sendemi haftasonu tatile cikiyorsun azerim, anlamadim ben birseyler kacirmisim galiba :26: :26:
minnosum sendemiMeyvemde ayriliyor...bak puskutumu yine uzerime salacaksiniz haa Gelisiniz baya ses cikartmisti..gidisinizde oyle olacak Minnosum seni temmuz sonuna kadar izinli yaziyorum..umarim hersey yoluna girer ve kisa zamnda senide aramizda goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?