Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

15.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL
=33
MEYVENULL=7
SAFERAN=10
JULİA=38
DOĞA3=2
AZERİKIZI=20
KARÇİÇEĞİ71=10
MİNNOŞPRENSES=0
GANFED=21
NEV81=7
İPEKYOL51=3
OKUYANUS=0

oooooooooo liste harikaaaaa.mesajlarimizin syilari bayaaaa bir artmis.süperrrr.eskiye dönüyoruz galaiba yavas yavas

offf nedesem bilmiyorum ki rabbim bir çıkar yol verir inşallah vardır bir hayır
Amin Doğa'cım amin,cümlemize ablacım.
Özliycezzzz seniiiii.
ögretmenim,canim benim canim benim
seni ben pek cok pek cok severim
Ben de senin gitarlı şarkı söyleyişini pek çok severimmmmmm
oooooooooo liste harikaaaaa.mesajlarimizin syilari bayaaaa bir artmis.süperrrr.eskiye dönüyoruz galaiba yavas yavas
Daha öyle güzel günler görecek ki bu takım,bu özel ve güzel takım

nevimmm resimlerime baksana ama yatay ve siyahdan dolayı daha ince çıkmışım

nevimmm resimlerime baksana ama yatay ve siyahdan dolayı daha ince çıkmışım
Doğa'm inanılmaz sıkı gözüküyorsun ablacım,gerçekten çok sıkı gözüküyorsun.Boylusun da maşallah.10 kilo daha versen var ya,kimse sana kilolu demez.

Doğa'm inanılmaz sıkı gözüküyorsun ablacım,gerçekten çok sıkı gözüküyorsun.Boylusun da maşallah.10 kilo daha versen var ya,kimse sana kilolu demez.

yok kız 163 cm boyum yatayya ondan oldu heralde o fıstıkda benim doğam kızım

15.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL
=33
MEYVENULL=7
SAFERAN=10
JULİA=38
DOĞA3=2
AZERİKIZI=20
KARÇİÇEĞİ71=10
MİNNOŞPRENSES=0
GANFED=21
NEV81=7
İPEKYOL51=3
OKUYANUS=0

okuyanus takimdan atilmistir kizlar...3 gundur ugramadi takima...minnosum araziye gidecekti dun..herhalde aksamda yorgunluktan giremedi..umarim bugun telafi edersin minnosum..yoksa yine sessizlik cokecek takimimizin ustune.. doga ablacim...sende eksiktesin... kizlar buarada meyvis takimdan geri donmek uzere ayrilmak istiyor...umarim kisa surer ve geri doner aramiza

minnoş yazmış temmuz sonuna kadar izin istiyor kırmızım

evet ya kimse konusmuyor.

kiz ganfedddd bugün valizimizi hazirliycaz bizde.kizim gelsin ondan sonra.heheh yavas yavas heyecan geliyor sanki
sendemi haftasonu tatile cikiyorsun azerim, anlamadim ben birseyler kacirmisim galiba :26: :26:

minnosum sendemi meyvemde ayriliyor...bak puskutumu yine uzerime salacaksiniz haa gelisiniz baya ses cikartmisti..gidisinizde oyle olacak minnosum seni temmuz sonuna kadar izinli yaziyorum..umarim hersey yoluna girer ve kisa zamnda senide aramizda goruruz

sonradan gordum ablacimm..ilk sayimi gorunce ona cvp verim dedim...sonradan gecmise bakinca gordum..

buarada ablacim...sen bir 10 kilo versen sahane ollursun ya..ve kizin masallah dunyalar tatlisii..benim yerime op onu

şirinemiz o bizim sağol canım diyorum ya 75 olsam bana yeter olduğumdan az gösteriyorum kimse benim kilomu tahmin edemez:)kalçam baya var üstden bikaç santim gitmiş alt aynı

şirinemiz o bizim sağol canım diyorum ya 75 olsam bana yeter olduğumdan az gösteriyorum kimse benim kilomu tahmin edemez:)kalçam baya var üstden bikaç santim gitmiş alt aynı

evet oyle ablacim, kilonu tahmin etmek zor..ben bildigim icin ayri tabiki benimde kalcam var..ama bolca yuruyus yaptigim zaman hem baldirlarimdan gidiyor hemde popomdan sporsuz kilo verince cok fark etmiyor verdigin...sen yine kosu bandina gecmeye calis ablacim..eminim cok faydasini gorursun

evet haklısın şu hayatım bi düzene girse ......
karçiçegi görmek istersen arkadaşlık göndereyim

canım benim evdede koşu bandı var ama çok sıkılıyorum onda yürürken karşısına dev ekran tv koyduğum halde gözüm saatte oluyor ama dışarda yürüdüğümde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor bazan 1 saat yürüyüp geliyim diyorum eve geldiğimde 2 saat hatta 3 saat geçmiş oluyor her akşam saat 6 da yemek olayım bitiyor masayı toplayıp 6.30 da yürüyüşe çıkıyorum evdekilere çayı hazırlayın 7.30 evdeyim diyorum ama 8 den önce asla gelemiyorum en erken geldiğim 8 oluyor yani dışarıda yürüyüşün keyfi başka canım

oda guzel karcicegim..ama ben pc karsisina geciyorum..dizileri izliyorum..yoksa dedigin gibi benim icinde eziyet oluyor hergun 2 saat yuruyus yapabilmek...ama disarida yuruyebilmende cok guzel...ben pek sevmiyorum disarida yurumeyi..

gulum valla ben yazdıktan sonra ogrendım meyvemınde ayrıldıgını hıc bılmıyordum tatlım bılıyorsun epeydır takıp edemıyorum buraları ben takıpsız kaldıgım ıcın uzerımdede sorumluluk oluyor gelemıyorum dıye bu sefer kendımı kotu hıssedıyorum ama tatıle gıttı gıbı dusun temmuz sonunda yıne aranıza katılıcam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…