gulum valla ben yazdıktan sonra ogrendım meyvemınde ayrıldıgını hıc bılmıyordum tatlım bılıyorsun epeydır takıp edemıyorum buraları ben takıpsız kaldıgım ıcın uzerımdede sorumluluk oluyor gelemıyorum dıye bu sefer kendımı kotu hıssedıyorum ama tatıle gıttı gıbı dusun temmuz sonunda yıne aranıza katılıcam ınsallah
Kızına da bayıldım,cimcime,maşallah Ona.yok kız 163 cm boyum yatayya ondan oldu heralde o fıstıkda benim doğam kızım
İnşallah tatilillerini,telaşlarını,sıkıntılarını atlatıp dönerler arkadaşlarımız aramıza.okuyanus takimdan atilmistir kizlar...3 gundur ugramadi takima...minnosum araziye gidecekti dun..herhalde aksamda yorgunluktan giremedi..umarim bugun telafi edersin minnosum..yoksa yine sessizlik cokecek takimimizin ustune..doga ablacim...sende eksiktesin... kizlar buarada meyvis takimdan geri donmek uzere ayrilmak istiyor...umarim kisa surer ve geri doner aramiza
Kesinlikle ben de katılıyorum canım,dışarıda çok keyifli oluyor.Ama kışın da evde koşu bandı bulunmaz bir nimet,o olmasaydı ben kışın kilo veremezdim sanırım.canım benim evdede koşu bandı var ama çok sıkılıyorum onda yürürken karşısına dev ekran tv koyduğum halde gözüm saatte oluyor ama dışarda yürüdüğümde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor bazan 1 saat yürüyüp geliyim diyorum eve geldiğimde 2 saat hatta 3 saat geçmiş oluyor her akşam saat 6 da yemek olayım bitiyor masayı toplayıp 6.30 da yürüyüşe çıkıyorum evdekilere çayı hazırlayın 7.30 evdeyim diyorum ama 8 den önce asla gelemiyorum en erken geldiğim 8 oluyor yani dışarıda yürüyüşün keyfi başka canım
kizlar, ganfedim yarin listeyi yapamiyor..tatil hazirligi var..o haftaya hazirlayacak listeyi..ben aksamdan koyarim listeyi...yarin ilk kosubandina binerim sonra gelir bakarim...isyerindeykende paylasima eklerim listeyi
Kızına da bayıldım,cimcime,maşallah Ona.
Bu arada özel günüm daha bitmedi,umarım yarın en azından birkaç yüz gram verebilmiş olurum,hala göbeğim inmedi ne yazık ki.[/I]
kırmızım bende yarın giremem ama bildirime gelirim canım
Evet ablam,şükürler olsun.Çok zor bir 7 gündü ama şikayetçi değilim,dediğin gibi düzene girmesi daha önemli.sağol ablasııı:))
canım sen sorunsuz hastalandınya önemli olan o bikaç güne iner şişinde
Tamam canım.tamam ablacim, bende kosu bandindan sonra ugrarim zaten..ama aksamdan listeyi eklerimki herkes kilosunu eklesin benim geldigimdede listeyi hesaplamak kalir
mesaimin bitmesine az kaldı bugün çok yoğun bir gündü ama çok şükür bitti diyetisyenin listesine harfiyen uydum ve 2 lt suyumuda bitirdim akşamda 1 buçuk saat yürüyüp duşumu aldımmı işlem tamamdır arkadaşlar
Harikasın.Bu hafta güzel bir gidiş olacak sanırım.mesaimin bitmesine az kaldı bugün çok yoğun bir gündü ama çok şükür bitti diyetisyenin listesine harfiyen uydum ve 2 lt suyumuda bitirdim akşamda 1 buçuk saat yürüyüp duşumu aldımmı işlem tamamdır arkadaşlar
Harikasın.Bu hafta güzel bir gidiş olacak sanırım.
oh ne guzel valla, benim bir litrem kaldi daha..bende gunde 2 litre su icmeye calisiyorum..ve butun gun daha 300 gr yogurt yedim...pek istahim yok nedense..
profilime gir alta albüm diyor orayı tıkla
sendemi haftasonu tatile cikiyorsun azerim, anlamadim ben birseyler kacirmisim galiba :26: :26:
minnosum sendemimeyvemde ayriliyor...bak puskutumu yine uzerime salacaksiniz haa gelisiniz baya ses cikartmisti..gidisinizde oyle olacak minnosum seni temmuz sonuna kadar izinli yaziyorum..umarim hersey yoluna girer ve kisa zamnda senide aramizda goruruz
eeeee ögretmenimize yakisirrrrrr böyle sarkilar.cok severim ayrica bu sarkiyi benAmin Doğa'cım amin,cümlemize ablacım.
Özliycezzzz seniiiii.
Ben de senin gitarlı şarkı söyleyişini pek çok severimmmmmm
Daha öyle güzel günler görecek ki bu takım,bu özel ve güzel takım
kirmizim size hic demedik demi kizzzz.biz yarin ganfed'le ve yüzlerce insanla kampa gidiyoruz.yarin gidip pazar dönücez.iki gece orada yaticaz yani.bir kac ülkeden insanlar gelicek.dini bir kamp bu.simdiye kadar hic heyecanli degildim.ama bugün yavas yavas heyecan gelyorsendemi haftasonu tatile cikiyorsun azerim, anlamadim ben birseyler kacirmisim galiba :26: :26:
minnosum sendemimeyvemde ayriliyor...bak puskutumu yine uzerime salacaksiniz haa gelisiniz baya ses cikartmisti..gidisinizde oyle olacak minnosum seni temmuz sonuna kadar izinli yaziyorum..umarim hersey yoluna girer ve kisa zamnda senide aramizda goruruz
kizlar, ganfedim yarin listeyi yapamiyor..tatil hazirligi var..o haftaya hazirlayacak listeyi..ben aksamdan koyarim listeyi...yarin ilk kosubandina binerim sonra gelir bakarim...isyerindeykende paylasima eklerim listeyi
eeeee ögretmenimize yakisirrrrrr böyle sarkilar.cok severim ayrica bu sarkiyi ben
kirmizim size hic demedik demi kizzzz.biz yarin ganfed'le ve yüzlerce insanla kampa gidiyoruz.yarin gidip pazar dönücez.iki gece orada yaticaz yani.bir kac ülkeden insanlar gelicek.dini bir kamp bu.simdiye kadar hic heyecanli degildim.ama bugün yavas yavas heyecan gelyor
ganfedle ayni odada kalicaz.bakayim horluyormuuu.
aaa ne ayiiiiiiip ne horlamasi kiz ben horlamam ama bazen gece odadan tren gecebiliyor oda yolunu sasiriyor garip ne yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?