Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar, ganfedim yarin listeyi yapamiyor..tatil hazirligi var..o haftaya hazirlayacak listeyi..ben aksamdan koyarim listeyi...yarin ilk kosubandina binerim sonra gelir bakarim...isyerindeykende paylasima eklerim listeyi

onemli degil minnosum, ben tatil nedeniyle izine ayrildiginizi bidiririm yoksa obur turlu millet beni topa tutar

yok kız 163 cm boyum yatayya ondan oldu heralde o fıstıkda benim doğam kızım
Kızına da bayıldım,cimcime,maşallah Ona.
İnşallah tatilillerini,telaşlarını,sıkıntılarını atlatıp dönerler arkadaşlarımız aramıza.
Kesinlikle ben de katılıyorum canım,dışarıda çok keyifli oluyor.Ama kışın da evde koşu bandı bulunmaz bir nimet,o olmasaydı ben kışın kilo veremezdim sanırım.
Hanımlar bu arada sizleri yani yeni gelen arkadaşlarımızı arkadaş listeme ekledim sayımda kolaylık olsun diye,haberiniz olsun.Bu arada özel günüm daha bitmedi,umarım yarın en azından birkaç yüz gram verebilmiş olurum,hala göbeğim inmedi ne yazık ki.

kizlar, ganfedim yarin listeyi yapamiyor..tatil hazirligi var..o haftaya hazirlayacak listeyi..ben aksamdan koyarim listeyi...yarin ilk kosubandina binerim sonra gelir bakarim...isyerindeykende paylasima eklerim listeyi

kırmızım bende yarın giremem ama bildirime gelirim canım

Kızına da bayıldım,cimcime,maşallah Ona.

Bu arada özel günüm daha bitmedi,umarım yarın en azından birkaç yüz gram verebilmiş olurum,hala göbeğim inmedi ne yazık ki.[/I]

sağol ablasııı:))
canım sen sorunsuz hastalandınya önemli olan o bikaç güne iner şişinde

sağol ablasııı:))
canım sen sorunsuz hastalandınya önemli olan o bikaç güne iner şişinde
Evet ablam,şükürler olsun.Çok zor bir 7 gündü ama şikayetçi değilim,dediğin gibi düzene girmesi daha önemli.
tamam ablacim, bende kosu bandindan sonra ugrarim zaten..ama aksamdan listeyi eklerimki herkes kilosunu eklesin benim geldigimdede listeyi hesaplamak kalir
Tamam canım.

mesaimin bitmesine az kaldı bugün çok yoğun bir gündü ama çok şükür bitti diyetisyenin listesine harfiyen uydum ve 2 lt suyumuda bitirdim akşamda 1 buçuk saat yürüyüp duşumu aldımmı işlem tamamdır arkadaşlar

oh ne guzel valla, benim bir litrem kaldi daha..bende gunde 2 litre su icmeye calisiyorum..ve butun gun daha 300 gr yogurt yedim...pek istahim yok nedense..

Harikasın.Bu hafta güzel bir gidiş olacak sanırım.

oh ne guzel valla, benim bir litrem kaldi daha..bende gunde 2 litre su icmeye calisiyorum..ve butun gun daha 300 gr yogurt yedim...pek istahim yok nedense..

hiç su içerken zorlanmıyorum canım alışkanlık galiba zaten ben çok su içerim sadece dairede içtiğim su 2 lt evdekilerle ve yemekhanede içtiğimle 3 lt buluyor bu sıralar bende yoğurdu çok yiyemiyorum hep masaya koyuyorum ama diğer yediklerimle doyduğumda yoğurdu yemeden kalkıyorum

sultan kaptanim dogru bildin azeriyle beraber gidiyoruz biz hafta sonu ikimizde yokuz insallah pazartesiye bomba gibi donecegiz

eeeee ögretmenimize yakisirrrrrr böyle sarkilar.cok severim ayrica bu sarkiyi ben
kirmizim size hic demedik demi kizzzz.biz yarin ganfed'le ve yüzlerce insanla kampa gidiyoruz.yarin gidip pazar dönücez.iki gece orada yaticaz yani.bir kac ülkeden insanlar gelicek.dini bir kamp bu.simdiye kadar hic heyecanli degildim.ama bugün yavas yavas heyecan gelyor

ganfedle ayni odada kalicaz.bakayim horluyormuuu.

yardimin icin cok tsk ederim canim cok makbule gecti soz haftaya hepsini yapacagim insallah insallahda bir engel cikmaz canim
69:sen biricik kaptanimizsin

aaa ne ayiiiiiiip ne horlamasi kiz ben horlamam ama bazen gece odadan tren gecebiliyor oda yolunu sasiriyor garip ne yapsin

kizlar dis doktorundan geldim,disimi oydu yaaaaanefret ediorum tüm dis dokorlarindan.o yedigim igne beni tüm gün sarhos gibi yapiyor.bitde üstüne bas agrisi basladi.acimdanda ölüyorum ama ignenin etkisi gecene kadar yemek yimemem yaaa:84:acim anneeeeeee duy sesimiiiiiiiii,kizin accccccccc:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…