kizlar dis doktorundan geldim,disimi oydu yaaaaanefret ediorum tüm dis dokorlarindan.o yedigim igne beni tüm gün sarhos gibi yapiyor.bitde üstüne bas agrisi basladi.acimdanda ölüyorum ama ignenin etkisi gecene kadar yemek yimemem yaaa:84:acim anneeeeeee duy sesimiiiiiiiii,kizin accccccccc:84:
kirmizim sultan kaptanim dun yazdigimi okuyabildinmi bir cevap alamadim ne yapacagiz yarini
:26:
gecmis olsun canim..bende disciden nefret ederim..o igne yokmu...aklima geldikce odum kopuyor...annemede bunu soyledigim zaman..ohooo ne ignesi..sen hele bir cocuk dogur ve dikis atilsin ozaman gor dedi...bende kucuk dilimi yuttum tabiki
kizlar dis doktorundan geldim,disimi oydu yaaaaanefret ediorum tüm dis dokorlarindan.o yedigim igne beni tüm gün sarhos gibi yapiyor.bitde üstüne bas agrisi basladi.acimdanda ölüyorum ama ignenin etkisi gecene kadar yemek yimemem yaaa:84:acim anneeeeeee duy sesimiiiiiiiii,kizin accccccccc:84:
onu dogru söylemis tabiiiki ama ben o aciyi hissetmemistim dogumda.cok ilginc.
hasretim, hosgeldin canim...
bende tam sizin takima ugrayacaktim...bizim takimda yarin sabah belki kimse olmaya bilir listeyi onaylamak icin..ben 12den sonra listeyi yapmak icin gelicem... o aralar gelebilirsen listeni onaylayabilirim canim..yoksa anca ikide bakabilirim listeye
gecmis olsun azeri kizi dis agrisi cok zor Allah sifa versin.Bu arada sen nerde yasiyorsun.Sanirim sende yurt disindasin
ben cocuklari cok seviyorum, ileride allahimda nasib ederse birsuru olsun istiyorum ama annemin dedikleri aklima gelince urkuyorum vallahi:18: :18:
yok kizzzz ne korkucan,millet takir takir doguruyor.onlara bisey olmuyor sanami olcak kiz
olsun casnim önemli degil,yarin buralardayim ben beklerim ,bi aksilik olmassa tabi :)
Sağol Azerim.Bu aradaaaaa,Ganfed'im ve Azeri'm bu sözüm size.Başbaşa verip takımın dedikodusunu yapmak yok haaaa,kulaklarım çınlarsa direk anlarım bakıneeeee ögretmenimize yakisirrrrrr böyle sarkilar.cok severim ayrica bu sarkiyi ben
kirmizim size hic demedik demi kizzzz.biz yarin ganfed'le ve yüzlerce insanla kampa gidiyoruz.yarin gidip pazar dönücez.iki gece orada yaticaz yani.bir kac ülkeden insanlar gelicek.dini bir kamp bu.simdiye kadar hic heyecanli degildim.ama bugün yavas yavas heyecan gelyor
ganfedle ayni odada kalicaz.bakayim horluyormuuu.
kizlar dün romantik parcaar paylastiniz,bugün de ben paylasayim.bende buna hastayim.ara ara dinlerim.beni alip götüren bir parca
Sağol Azerim.Bu aradaaaaa,Ganfed ve azeri bu sözüm size.Başbaşa verip takımın dedikodusunu yapmak yok haaaa,kulaklarım çınlarsa direk anlarım bakın
Kızlar gözlerim beni yanıltmıyorsaaaaa
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
nev81,
Gelmeleri bizi ayrıca mutlu eder de,ziyaretçi kimliği ile girmeleri garip geliyor.Ben bazen giriyorum 4. takıma,2.takıma,5 takıma;ben 7. takımdan Nev diyorum,konuşuyorum.Ne var bunda değil mi,sağolsun girdiğim takımlar da çok güzel karşılıyor.Kimliksiz girmek,başka bir boyut ama.Oyundan hoşlanmıyorum.yok canim yaniltmiyor...saatlerdir ziyaretci var takimdi...neyi bukadar merak ediyorlarsa anlamadimki
Gelmeleri bizi ayrıca mutlu eder de,ziyaretçi kimliği ile girmeleri garip geliyor.Ben bazen giriyorum 4. takıma,2.takıma,5 takıma;ben 7. takımdan Nev diyorum,konuşuyorum.Ne var bunda değil mi,sağolsun girdiğim takımlar da çok güzel karşılıyor.Kimliksiz girmek,başka bir boyut ama.Oyundan hoşlanmıyorum.
Yerim Onu yaaaaa,hemen de nasıl kıvırmış afacan.Allah bağışlasın bitanem,Nev ablası yesin onu,teyzesi de diyebilirim tabiiikizlar ya, insanin sozunun dinlenmesi nekadar guzel birsey
7 yasinda kardesim var, onun icin olurum okadar cok seviyorum onu, oda ayni sekilde..ama ben kizdigim zaman odu kopuyor hemen dedigimi yapiyor..simdi annem aradi..corbalari pek sevmez..icmiyormus..annemde beni aradi. guya ben aramisim gibi konusuyorablasi sen arda corba icsin diyemi aradin diyor...bende evet ver ardayi dedim...bende simdi corbayi icecektim zaten..annemin ekmek dogramasini bekliyorum diyor halbuki kesin yalandirr
:26:ama 5 takimda ne isin var kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?