Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gecmis olsun canim..bende disciden nefret ederim..o igne yokmu...aklima geldikce odum kopuyor...annemede bunu soyledigim zaman..ohooo ne ignesi..sen hele bir cocuk dogur ve dikis atilsin ozaman gor dedi...bende kucuk dilimi yuttum tabiki

gecmis olsun canim..bende disciden nefret ederim..o igne yokmu...aklima geldikce odum kopuyor...annemede bunu soyledigim zaman..ohooo ne ignesi..sen hele bir cocuk dogur ve dikis atilsin ozaman gor dedi...bende kucuk dilimi yuttum tabiki

onu dogru söylemis tabiiiki ama ben o aciyi hissetmemistim dogumda.cok ilginc.

hasretim, hosgeldin canim...

bende tam sizin takima ugrayacaktim...bizim takimda yarin sabah belki kimse olmaya bilir listeyi onaylamak icin..ben 12den sonra listeyi yapmak icin gelicem... o aralar gelebilirsen listeni onaylayabilirim canim..yoksa anca ikide bakabilirim listeye

gecmis olsun azeri kizi dis agrisi cok zor Allah sifa versin.Bu arada sen nerde yasiyorsun.Sanirim sende yurt disindasin

olsun casnim önemli degil,yarin buralardayim ben beklerim ,bi aksilik olmassa tabi :)

kizlar dün romantik parcaar paylastiniz,bugün de ben paylasayim.bende buna hastayim.ara ara dinlerim.beni alip götüren bir parca

[video=youtube;2TVwXbA_t40]http://www.youtube.com/watch?v=2TVwXbA_t40[/video]

yok kizzzz ne korkucan,millet takir takir doguruyor.onlara bisey olmuyor sanami olcak kiz

zaten aklima oyle gelince biraz rahatliyorum ya..okadar zor olsa niye bukadar kadin dogururdu diye..hele eski zamanin kadinlar 10, 15 allah ne verdiyse..benim anneannem bile 11 tande dogurmus...hos bosuna genc yasta obur tarafa gitmedi tabi, okadar cocuga can mi dayanir..

Sağol Azerim.Bu aradaaaaa,Ganfed'im ve Azeri'm bu sözüm size.Başbaşa verip takımın dedikodusunu yapmak yok haaaa,kulaklarım çınlarsa direk anlarım bakın
Kızlar gözlerim beni yanıltmıyorsaaaaa
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
nev81,

Son düzenleme:
Şimdi normale dönmüş
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nev81,kirmizigul06+,Azeri kizi+,

yok canim yaniltmiyor...saatlerdir ziyaretci var takimdi...neyi bukadar merak ediyorlarsa anlamadimki

yok canim yaniltmiyor...saatlerdir ziyaretci var takimdi...neyi bukadar merak ediyorlarsa anlamadimki
Gelmeleri bizi ayrıca mutlu eder de,ziyaretçi kimliği ile girmeleri garip geliyor.Ben bazen giriyorum 4. takıma,2.takıma,5 takıma;ben 7. takımdan Nev diyorum,konuşuyorum.Ne var bunda değil mi,sağolsun girdiğim takımlar da çok güzel karşılıyor.Kimliksiz girmek,başka bir boyut ama.Oyundan hoşlanmıyorum.

Son düzenleme:
kizlar ya, insanin sozunun dinlenmesi nekadar guzel birsey

7 yasinda kardesim var, onun icin olurum okadar cok seviyorum onu, oda ayni sekilde..ama ben kizdigim zaman odu kopuyor hemen dedigimi yapiyor..simdi annem aradi..corbalari pek sevmez..icmiyormus..annemde beni aradi. guya ben aramisim gibi konusuyor ablasi sen arda corba icsin diyemi aradin diyor...bende evet ver ardayi dedim...bende simdi corbayi icecektim zaten..annemin ekmek dogramasini bekliyorum diyor halbuki kesin yalandirr

4 ve 2 takim zaten bizim kardes takimlarimiz canim, nezaman istersen girebilirsin, ayni sekilde onlarda bize katilabilir..ama 5 takimda ne isin var kiz

hem bence ziyaretci gelenler ne yaptiklarimizi merak ettiklerinden geliyorlar..birde yarin cuma ya...ondanda fazlalasti misafirlerimiz

Yerim Onu yaaaaa,hemen de nasıl kıvırmış afacan.Allah bağışlasın bitanem,Nev ablası yesin onu,teyzesi de diyebilirim tabiii
ama 5 takimda ne isin var kiz
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…