Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

**7.TAKIM 211. ETAP**

saferan(126/
azerikizi(55.3/
kirmizigül06(85.3/
doga3(93.3/
ganfed(55/
Julia__(53,8/
Meyvenull (58.8/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
minnoşprenses (64.9/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
nev81 (88/88(0/0% )

7. TAKIM TOPLAM KİLO(

Son düzenleme:
Yerim Onu yaaaaa,hemen de nasıl kıvırmış afacan.Allah bağışlasın bitanem,Nev ablası yesin onu,teyzesi de diyebilirim tabiii

:26:

evet nevcim hemen kivirdi..bazen iste eve giderim aksamlari,,daha yatmamis olur..sen daha uyumadinmi derim..hemen ya anneme yada babama atar sucu beni unuttular bu saate kadar diye..sonra kostur kostur wc,banyo yatakti

Son düzenleme:
evet nevcim hemen kivirdi..bazen iste eve giderim aksamlari,,daha yatmamis olur..sen daha uyumadinmi derim..hemen ya anneme yada babama atar sucu beni unuttular bu saate kadar diye..sonra kostur kostur wc,banyo yatakti
Yerim Onu yyaaaa.Kırmızım ben de öğrencilerime deliriyorum,kucağımda okuma yazma öğretiyorum resmen,evladım gibi dersin ortasında bile bazen dayanamayıp öpüp seviyorum.Düşünüyorum da,kendi çocuğumuz olsa bizden bir parça,kimbilir nasıl severiz değil mi?

ayy ne guzel yaa..boyle cocuklara severek ders ogretmen...ama dedigin gibi insanin kendi evladi olunca kimbilir nasil sever..Allahim hayirli evlatlar nasib etsin insallah

ayy ne guzel yaa..boyle cocuklara severek ders ogretmen...ama dedigin gibi insanin kendi evladi olunca kimbilir nasil sever..Allahim hayirli evlatlar nasib etsin insallah
Yaşamın denklemi bu sanırım.Varlık içinde yokluk.Kimi paradan,kim sağlıktan,kimi eşten,kimi evlattan,kimi ana-babadan yokluk.Ne kimse bütünüyle yoksul,ne bütünüyle varsıl.Allah herşeyin hayırlısını nasip eylesin.Yokluğuna değil,varlığına bakanlardan olmayı nasip eylesin.

Son düzenleme:

bak iste söz veremem buna elimize firsat gecmisken kacirmayiz herhalde anlayacagin hafta sonunuz cinlamayla gececek

15.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL
=33
MEYVENULL=7
SAFERAN=10
JULİA=38
DOĞA3=2
AZERİKIZI=20
KARÇİÇEĞİ71=10
MİNNOŞPRENSES=0
GANFED=21
NEV81=7
İPEKYOL51=3
OKUYANUS=0

aaaaaaaa oley ben birinci olmuşum

yaaaa bu güzel takimin hic dedikodusu yapilirmi yaaaaa

ziyaretcilerde masallah cok ilgileniyorlar bizimle.

canim, suan isyerinde oldugum icin dinleyemiyorum, eve gidince dinlerim ona gorede yorumumu yaparim
dinle canim mutlaka dinle.ben coooook seviyorum.hatta su an yine acmisim caliyor arkada
yok canim yaniltmiyor...saatlerdir ziyaretci var takimdi...neyi bukadar merak ediyorlarsa anlamadimki
evet neyi merak ettikleri bendede merak konusu.yaptigimiz seylerimi merak ediyorlar,yoksa nasil böyle iyi anlastigimizimi........neyi acaba
oyyyyyyy kiyamaaaaam.ne tatli yaaaa.Allah'im sanada bebisler nasip etsin insallah
ayyyy Nev cim ne harika bir ögretmensin sen böyle yaaa.benim hic öyle ögretmenlerim olmadi.cok takdir ettim seni.bravo
keske cocuklarimizin senin gibi seven ögretmenleri olsa.icimiz cok rahat bir sekilde gönderirdik cocuklarimizi hep okula.

bak iste söz veremem buna elimize firsat gecmisken kacirmayiz herhalde anlayacagin hafta sonunuz cinlamayla gececek

Hiç üşenmem,atlayıp Almanya'ya gelirim haberiniz olsunnnnnnnn
gel valla.basimizin üstünde yerin var.

Son düzenleme:
**7.TAKIM 211. ETAP**

saferan(126/
azerikizi(55.3/
kirmizigül06(85.3/
doga3(93.3/
ganfed(55/
Julia__(53,8/
Meyvenull (58.8/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
minnoşprenses (64.9/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
nev81 (88/88(0/0% )

7. TAKIM TOPLAM KİLO(

listemiz hazir kizlar...umarim guzel sonuclar cikar

minnoşum toparlanınca hemen dön....meyvişimide senide özliceez.....

sultan kaptanim dogru bildin azeriyle beraber gidiyoruz biz hafta sonu ikimizde yokuz insallah pazartesiye bomba gibi donecegiz
iyi tatiller canım.....bizim yerimizede eğleniiin.....

geçmiş olsun canııım...benim de dişeti ameliyatı olmam lazıım....önümüzdeki hafta randevu alıcam dişetlerimi açıp diştaşlarımı kazıcaklarmış...söylemesi bile zooor....

gecmis olsun canim..bende disciden nefret ederim..o igne yokmu...aklima geldikce odum kopuyor...annemede bunu soyledigim zaman..ohooo ne ignesi..sen hele bir cocuk dogur ve dikis atilsin ozaman gor dedi...bende kucuk dilimi yuttum tabiki
[SUB]kızlara öyle şeyler söylenir mi hiiiç........şimdi ağrı kesiciden hiçbirşey hissedilmiyor doğumda falan dert etme gülüm....[/SUB]

annenler sonuncu olunca gevşek davranıyordur ne yapsınlar..sen dolduruyorsun demek otorite boşluğunu..zaten seni çok da seviyordur kardeşin çok ilgilisin kardeşinle maşallah....

afacana bak sen sanki sokakta unutmuşlar....
ne güzel her çocuğa senin gibi öğretmen nasip etsin......

dün misafir bastırdı aniden ondan giremedim yaaa...geç gittiler bide yorgunluktan sızmışım...3 de eşimi eskişehire yolettim takılıyom kimse yokken....

Günaydın canlarım.Hala reglm devam ettiği iiççin 100 gr verişimi bile kar biliyorum şu an.Yeni kilom 87.9

Ben ekledim kaptanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…