Yerim Onu yaaaaa,hemen de nasıl kıvırmış afacan.Allah bağışlasın bitanem,Nev ablası yesin onu,teyzesi de diyebilirim tabiii
:26:
Yerim Onu yyaaaa.Kırmızım ben de öğrencilerime deliriyorum,kucağımda okuma yazma öğretiyorum resmen,evladım gibi dersin ortasında bile bazen dayanamayıp öpüp seviyorum.Düşünüyorum da,kendi çocuğumuz olsa bizden bir parça,kimbilir nasıl severiz değil mi?evet nevcim hemen kivirdi..bazen iste eve giderim aksamlari,,daha yatmamis olur..sen daha uyumadinmi derim..hemen ya anneme yada babama atar sucu beni unuttular bu saate kadar diye..sonra kostur kostur wc,banyo yatakti
Yerim Onu yyaaaa.Kırmızım ben de öğrencilerime deliriyorum,kucağımda okuma yazma öğretiyorum resmen,evladım gibi dersin ortasında bile bazen dayanamayıp öpüp seviyorum.Düşünüyorum da,kendi çocuğumuz olsa bizden bir parça,kimbilir nasıl severiz değil mi?
Yaşamın denklemi bu sanırım.Varlık içinde yokluk.Kimi paradan,kim sağlıktan,kimi eşten,kimi evlattan,kimi ana-babadan yokluk.Ne kimse bütünüyle yoksul,ne bütünüyle varsıl.Allah herşeyin hayırlısını nasip eylesin.Yokluğuna değil,varlığına bakanlardan olmayı nasip eylesin.ayy ne guzel yaa..boyle cocuklara severek ders ogretmen...ama dedigin gibi insanin kendi evladi olunca kimbilir nasil sever..Allahim hayirli evlatlar nasib etsin insallah
Sağol Azerim.Bu aradaaaaa,Ganfed'im ve Azeri'm bu sözüm size.Başbaşa verip takımın dedikodusunu yapmak yok haaaa,kulaklarım çınlarsa direk anlarım bakın
Kızlar gözlerim beni yanıltmıyorsaaaaa
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
nev81,
Hiç üşenmem,atlayıp Almanya'ya gelirim haberiniz olsunnnnnnnnbak iste söz veremem bunaelimize firsat gecmisken kacirmayiz herhalde anlayacagin hafta sonunuz cinlamayla gececek
[Hiç üşenmem,atlayıp Almanya'ya gelirim haberiniz olsunnnnnnnn
15.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=33
MEYVENULL=7
SAFERAN=10
JULİA=38
DOĞA3=2
AZERİKIZI=20
KARÇİÇEĞİ71=10
MİNNOŞPRENSES=0
GANFED=21
NEV81=7
İPEKYOL51=3
OKUYANUS=0
aaaaaaaa oley ben birinci olmuşum
bak iste söz veremem bunaelimize firsat gecmisken kacirmayiz herhalde anlayacagin hafta sonunuz cinlamayla gececek
evet, dunki ettigimiz gevezelikten olsa gerek
canim sen geleceksen etmeyecegimiz varsada ederiz artik senin gelmen icin
buyur misafirimiz ol
cani gonulden agirlarizbizde misafir bas tacidir (uyuz misafirler haric )
yaaaa bu güzel takimin hic dedikodusu yapilirmi yaaaaaSağol Azerim.Bu aradaaaaa,Ganfed'im ve Azeri'm bu sözüm size.Başbaşa verip takımın dedikodusunu yapmak yok haaaa,kulaklarım çınlarsa direk anlarım bakın
Kızlar gözlerim beni yanıltmıyorsaaaaa
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
nev81,
dinle canim mutlaka dinle.ben coooook seviyorum.hatta su an yine acmisim caliyor arkadacanim, suan isyerinde oldugum icin dinleyemiyorum, eve gidince dinlerim ona gorede yorumumu yaparim
evet neyi merak ettikleri bendede merak konusu.yaptigimiz seylerimi merak ediyorlar,yoksa nasil böyle iyi anlastigimizimi........neyi acabayok canim yaniltmiyor...saatlerdir ziyaretci var takimdi...neyi bukadar merak ediyorlarsa anlamadimki
oyyyyyyy kiyamaaaaam.ne tatli yaaaa.Allah'im sanada bebisler nasip etsin insallahkizlar ya, insanin sozunun dinlenmesi nekadar guzel birsey
7 yasinda kardesim var, onun icin olurum okadar cok seviyorum onu, oda ayni sekilde..ama ben kizdigim zaman odu kopuyor hemen dedigimi yapiyor..simdi annem aradi..corbalari pek sevmez..icmiyormus..annemde beni aradi. guya ben aramisim gibi konusuyorablasi sen arda corba icsin diyemi aradin diyor...bende evet ver ardayi dedim...bende simdi corbayi icecektim zaten..annemin ekmek dogramasini bekliyorum diyor halbuki kesin yalandirr
ayyyy Nev cim ne harika bir ögretmensin sen böyle yaaa.benim hic öyle ögretmenlerim olmadi.cok takdir ettim seni.bravoYerim Onu yyaaaa.Kırmızım ben de öğrencilerime deliriyorum,kucağımda okuma yazma öğretiyorum resmen,evladım gibi dersin ortasında bile bazen dayanamayıp öpüp seviyorum.Düşünüyorum da,kendi çocuğumuz olsa bizden bir parça,kimbilir nasıl severiz değil mi?
bak iste söz veremem bunaelimize firsat gecmisken kacirmayiz herhalde anlayacagin hafta sonunuz cinlamayla gececek
gel valla.basimizin üstünde yerin var.Hiç üşenmem,atlayıp Almanya'ya gelirim haberiniz olsunnnnnnnn
gulum valla ben yazdıktan sonra ogrendım meyvemınde ayrıldıgını hıc bılmıyordum tatlım bılıyorsun epeydır takıp edemıyorum buraları ben takıpsız kaldıgım ıcın uzerımdede sorumluluk oluyor gelemıyorum dıye bu sefer kendımı kotu hıssedıyorum ama tatıle gıttı gıbı dusun temmuz sonunda yıne aranıza katılıcam ınsallah
iyi tatiller canım.....bizim yerimizede eğleniiin.....sultan kaptanim dogru bildin azeriyle beraber gidiyoruz biz hafta sonu ikimizde yokuz insallah pazartesiye bomba gibi donecegiz
kizlar dis doktorundan geldim,disimi oydu yaaaaanefret ediorum tüm dis dokorlarindan.o yedigim igne beni tüm gün sarhos gibi yapiyor.bitde üstüne bas agrisi basladi.acimdanda ölüyorum ama ignenin etkisi gecene kadar yemek yimemem yaaa:84:acim anneeeeeee duy sesimiiiiiiiii,kizin accccccccc:84:
[SUB]kızlara öyle şeyler söylenir mi hiiiç........şimdi ağrı kesiciden hiçbirşey hissedilmiyor doğumda falan dert etme gülüm....[/SUB]gecmis olsun canim..bende disciden nefret ederim..o igne yokmu...aklima geldikce odum kopuyor...annemede bunu soyledigim zaman..ohooo ne ignesi..sen hele bir cocuk dogur ve dikis atilsin ozaman gor dedi...bende kucuk dilimi yuttum tabiki
kizlar ya, insanin sozunun dinlenmesi nekadar guzel birsey
7 yasinda kardesim var, onun icin olurum okadar cok seviyorum onu, oda ayni sekilde..ama ben kizdigim zaman odu kopuyor hemen dedigimi yapiyor..simdi annem aradi..corbalari pek sevmez..icmiyormus..annemde beni aradi. guya ben aramisim gibi konusuyorablasi sen arda corba icsin diyemi aradin diyor...bende evet ver ardayi dedim...bende simdi corbayi icecektim zaten..annemin ekmek dogramasini bekliyorum diyor halbuki kesin yalandirr
afacana bak sen sanki sokakta unutmuşlar....evet nevcim hemen kivirdi..bazen iste eve giderim aksamlari,,daha yatmamis olur..sen daha uyumadinmi derim..hemen ya anneme yada babama atar sucu beni unuttular bu saate kadar diye..sonra kostur kostur wc,banyo yatakti
ne güzel her çocuğa senin gibi öğretmen nasip etsin......Yerim Onu yyaaaa.Kırmızım ben de öğrencilerime deliriyorum,kucağımda okuma yazma öğretiyorum resmen,evladım gibi dersin ortasında bile bazen dayanamayıp öpüp seviyorum.Düşünüyorum da,kendi çocuğumuz olsa bizden bir parça,kimbilir nasıl severiz değil mi?
Ben ekledim kaptanım.**7.TAKIM 211. ETAP**
saferan(126/
azerikizi(55.3/
kirmizigül06(85.3/
doga3(93.3/
ganfed(55/
Julia__(53,8/
Meyvenull (58.8/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
minnoşprenses (64.9/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
nev81 (88/87.9(0.1/0% )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?